Garip Fabrika – 11

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Garip Fabrika – 11
Ben arabama binip eve doğru yola çıktım. Yolda neler olacağını kestirmeye çalışıyordum. Arabamı park ettim ve zile bastım. Kapıyı babam açtı ve bir şey demeden salona geçti. Annem odasından geldi üstünde bornoz vardı içinde ise tahmin ettiğim üzere gelen fotoğraftakiler vardı.

A: Hoşgeldin canım.
Ben: Hoşbulduk anne.
A: Ee böyle susacak mıyız?
Babam: Sen nasıl başladın ?
Ben: İnan aklımda olan bir şey değildi fabrikaya girdiğim andan itibaren her şey öyle bir gelişti ki bu haldeyim. Siz peki ?
A: Canım bizde iş çoktan bitmişti. Ahahahah.
B: Hanım deme öyle şimdi çocuğun yanında.
A: Ne demesi her şey ortada zaten hahaha. Oğlum babanda uzun zamandır iş yok. Yatağın erkeği ben, kadını babandı.
Ben: E Ahmet usta ?
B: Sen bir gün eve yorgun gelip uyumuştun. Annenle kontrol etmek için yanına geldiğimizde ayağında ince çoraplar olduğunu gördük. Birazcık telefonunu kurcaladık annenle. Ahmet ustayla olan konuşmalarını, fotoğraf ve videoları görünce anladık neler yaşadığını. Daha sonrasında annen Ahmet ustanın instagramına bakmış.
A: Doğruyu söylemek gerekirse uzun zamandır öyle bir yılan görmedim. Şimdi burda düşüncelerimizi kimseden gizlemenin bir anlamı yok hahahah. Neyse işte instagram hesabı açık olunca baktım ve yanlışlıkla bir fotoğrafını beğendim. Geri kaldırsamda nafile. Bana geri takip attı bildirimi gördü sanırım. Kabul ettim. Oda bir fotoğrafımı beğendi ama kaldırmadı. Akşam babanla yatakta malum konumdayken bu olayı anlattım ve konuşmama izin verdi. Bizimde olaylar böyle başladı tatlım.
Ben: Malum konum derken.
A: Ay ben babanın arkasında iş görürken anla işte.
Ben: Anladım.
A: Off hadiiii hazırlanmanız lazım. Yatak odasına gelin. Ahmet ustanın isteklerini yapıcaz. Sizi hazırlamam gerekiyor.

Annem bornozunu çıkardı.

A: Ben hazırım bile. Hadi takip edin beni.

Annem önden biz arkasından gidiyorduk. Gözüm istemsiz şekilde annemin sallanan kalçalarına kayıyordu. Annemin böyle olabileceği aklıma gelmezdi. Yatak odasına geldiğimizde yatağın üstünde giyeceklerimiz hazırdı.

A: Soyunun bakalım şimdi.

Biz babamla birbirimize bakarak utanarak soyunmaya başladık. Babamın önünde pembe bekaret kemeri vardı. Annem babamın boynuna bir tasma taktı. Deliğine ise anal plug soktu. Ten rengi iç çamaşırı seti ( tangalı) ve jartiyer çorap giydirdi. Ayağına ise siyah bir topuklu ayakkabı giydirdi.

A: Makyajın en son güzelim. Şimdi sıra Özgün’de. Ahmet usta deliğindekini çıkarmamamı emretti.

Annemi o şekilde görünce istemsiz bir şekilde penisim erekte olmuştu. Kulağıma yaklaştı annem.

A: Üzgünüm canım.

Demesiyle birlikte inanılmaz bir acıyla yere yapıştım. Penisime diziyle vurmuştu. Yere düşünce topuklu ayakkabılarıyla yumurtalıklarımı ezdi biraz. Benim penisim ufalmıştı o acıyla. Daha sonra benimde penisime pembe bekaret kemeri taktı. Ben daha sonra yatağın üstündekileri giymeye başladım. Babamla tam takım olmuştuk. Bu sırada babam diz çökmüş annemin topuklu ayakkabılarının arkasından açığa çıkan topuğunu yalıyordu. Babam resmen annemin kölesi olmuştu. Annem bakışlarımı görmüş olmalı ki.

A: Ne o şaşırdın mı? Unutma bir erkek kimin yarrağını yerse onun kölesi olur. Bak sen Ahmet ustaya nasıl hizmet ediyorsun. Babanda onu siktiğim ilk günden beri bana itaat ediyor. Tabi artık iki kişiye kölelik ediyor.

Ben hazırlanmıştım. Annem benimde boynuma tasmayı taktı.

A: Şunları test edelim bakalım.

Elinde olan iki kumandaya bastı. Babamla ikimiz yerimizde sıçramıştık. Bu tasmalar elektrik veren tasmalardı. Babam annemin ayaklarını yalamaya devam ederken annem aynaya döndü ve kendine makyaj yapmaya başladı. Ben izlerken kendimi istemsiz bir şekilde annemin ayaklarının dibinde buldum. Önü açık ayakkabısının önünden çıkan kırmızı ojeli parmaklarını, çorap üstünden yalamaya başlamıştım. Annem kahkaha attı.

A: Babasının oğlu işte. Bundan sonra iki köle hahahah.

Biz yalamaya devam ediyorduk. Beynimin içine nüfuz eden bir koku vardı. Ayrılamıyordum bulunduğum konumdan. Annem daha sonra babamın saçlarından tutup kaldırdı ve makyaj yaptı babama. Bitirince bana da aynısını yaptı. Kırmızı bir ruj , göz kalemi ve rimel sürdü. Aynaya baktığımda saçlarım uzun olsa çıtır bir hatun vardı. Üçümüz de hazırdık. Tam bu sırada kapı çaldı. Ahmet usta gelmişti.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort Antalya escort beylikdüzü escort escort eryaman escort demetevler escort Hacklink mamasiki.com bucur.net hayvanca.net lazimlik.net cidden.net By Casino rus escort bahçelievler escort Escort bayan Escort bayan escort ankara sincan escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan Kartal escort Maltepe escort Pendik escort otele gelen escort anadoluyakasikadin.com kadikoykadin.com atasehirkadin.com umraniyekadin.com bostancikadin.com maltepekadin.com pendikkadin.com kurtkoykadin.com kartalkadin.com escortsme.com Hacklink Hacklink panel Hacklink bursa escort görükle escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort ankara escort bursa escort Escort hurilerim.com bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa sınırsız escort bursa escort bayan bursa escort görükle escort antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj türkçe altyazılı porno porno 64 japon porno burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort ankara travesti escort escort escort travestileri travestileri keçiören escort etlik escort çankaya escort