Nisan 1 şakası

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Nisan 1 şakası

Odamda ders çalışırken kapının çalınması ile irkildim.
Annem seslendi
Memduh !!! bak Çınar gelmiş seni görmek istiyor.
Hayırdır Çınar’ın ne işi vardı cumartesi günü bizim evde. Zaten bütün bir hafta okulda beraberdik. Çınar sıra arkadaşımdı. Her konuda çok iyi anlaşıyorduk. Bir tek Çınar koyu fenerbahçe’li idi ben ise Galatasaray’lı. Hemen 2 apartman yan tarafımızda oturuyordu. Yani neredeyse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Daha önce sınıfta kaldığı için benden bir yaş kadar daha büyüktü ve tabi ki bir de benim kadınsı duygular beslediğimi bilmiyordu.

Cumartesi günü sabah saat 10 gibi ne işi vardı acaba bizim evde. Odanın kapısını açıp içeri girdi.
olm Memduh var ya herşeyi hazırladım.
Neyi hazırladın Çınar ??
hani yapmak istediğimiz 1 nisan şakası var ya onun için tüm sınıfı hazırladım.
Hadi yaa !! gerçekten mi ?
Evet Memduh pazartesi günü sınıftan 10 kız ile 10 erkek kıyafetlerimizi değişeceğiz.
Sadece 10 kişi mi ?
Evet her sırada 1 kız 1 erkek oturuyor olacağız.
harika yaaa öğretmenler dumur olacak
evet aynen öyle Memduh. Bizim sırada sen mi giyinmek istersin yoksa ben mi giyineyim ?
Böyle bir durumda hemen atlamak olmazdı o zaman Çınar duygularımı anlayabilirdi. Biraz ağırdan almam gerek diye düşündüm.
eğer istiyorsan sen giy ama istemezsen ben giyinirim problem olmaz
tamam o zaman sen giyin ben organize edeceğim kıyafetleri filan taşıyacağım
e tamam o zaman Çınar ben giyinirim
evet bu çok güzel olmuştu. 17 yaşındaydım ve 14 yaşından beri kadın kıyafetleri giymekten çok hoşlanıyordum. Uzun zamandır hayalini kurduğum şey ise kadın kıyafeti ile dışarıda insanların arasında dolaşmaktı. En sonunda bunu gerçekleştirebilecektim. Çınar hislerimden ve heyacanımdan habersiz nasıl yapılacağını anlatmaya başladı.
öğle yemek tenefüsünün sonunda değiştireceğiz kıyafetleri siz spor salonunda giyinme odalarına gideceksiniz. Ben size kızların kıyafetlerini getireceğim.
E çok güzel… bayağı komik olacak desene
evet öyle Memduh daaaa bir sorun daha var. birkaç tane kız çorap ve sütyenlerini vermek istemediler o yüzden erkekler kendileri alacak ya da bir yerden bulup getirecek anlaştık mı ?
Hayda e iyi de nereden bulacağız ki Çınar ?
Hadi gel gidip alalım ne olacak ablana alıyoruz deriz.
Birkaç dakika sonra en yakındaki mağazalardan birinde külotlu çorap bakarken bulduk kendimizi
büyük bir heyecan ile kendime külotlu çorap seçiyordum hemde Çınar ile birlikte. İnce siyah baldır kısmında desenler olan yani uzaktan bakıldığında jartiyer havası veren güzel bir çorap buldum. Bir de siyah üzerine turuncu kalp desenli bir sütyen buldum ama takım idi ve külodu ile beraber satılıyordu.
ne dersin Çınar bunları alalım mı ?
Yaa Memduh bir şaka için biraz pahallı şeyler değil mi bunlar ?
Olm ne olacak ki kırk yılın bir başı böyle eğleneceğiz işte
sen bilirsin Memduh ama o sütyen ile küloda ne gerek var öyle desenli mesenli
uuf olsun sonra ablama hediye ederim işte
neyse en azından Çınar fazla şüphelenmeden konuyu geçiştirmiştim. Kasaya gittik parayı ödemeye.
Kasiyer sordu:
hayırdır çoçuklar bunlar kimin için
ablama hediye alıyoruz. Dedim hemen
pekiiii ablan kaç beden giyiyor bakalım
çorap L size 3 olacak, sütyen 95C olursa iyi olur.
Çınar yan tarafta şaşkınlıkla kasiyer ile yaptığım konuşmayı izliyordu. Dükkandan çıktıktan sonra
ulan Memduh karı gibi bütün ölçüleri biliyorsun bu ne yahu
eyvah yoksa yakalanmış mıydım ?
yok yahu ablam ve annemle çok alışverişe çıkarız da ondandır
eve döndük annemler evde değildi sanırım misafirliğe gitmişlerdi. Salona geçtik yol boyunca nasıl eğleneceğimizi nasıl davranmamız gerektiğini konuşup duruyorduk. Biz erkekler daha doğrusu kız kıyafeti giymiş olanlar orospu gibi davranacak kızlarda yani erkek gibi giyinmiş olanlarda maço takılacaklardı. Evde de konuşmalarımız devam ediyordu pazartesi günkü 1 nisan şakası ile ilgili.
Memduh
efendim Çınar
bir giysene bakalım nasıl olacak aldıkların
saçmalama Çınar
yaaa ne olacak nasıl olsa pazartesi herkes görecek işte
kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı. İlk defa birinin karşısına kadın kıyafeti ile çıkma fırsatını yakalamıştım. Pazartesini bekleyemezdim.
olur ama gülmek yok tamam mı ?
Nasıl olsa güleceğiz olm bırakta gülelim.
Koştura koştura odama gittim. Çok heyecanlanmıştım. Aldığım külot ve sütyeni giydim önce. Beyaz tenimde çok güzel durmuşlardı bana göre. Ama birazdan görecek olan Çınar acaba nasıl tepki verecekti. Büyük bir itina ile çorabımı da giydim. Tam düşündüğüm gibi hepsi üzerime tam oturmuştu. İyi de böyle sadece çorap ve sütyenle mi çıkacaktım. Eğer başka bir şey giysem üzerime yanlış anlayabilirdi Çınar. O yüzden sadece iç çamaşırı ile çıkmaya karar verdim. Odamdan çıktım tam salona gidecekken ablamın yaklaşık 3 parmak yükseklikte topuklu yarım botlarını gördüm. Ayak numaramız neredeyse aynı idi o 38 giyiyordu bende 38,5 – 39. daha önce de giymiştim zaten. Botları da giyerek salona geçtim. Çınar televizyon seyrediyordu. Benim salona girdiğimi farkedince kafasını kaldırdı bana baktı ve kahkahalarla gülmeye başladı.
ollllmmmm Memduh bu ne yaaaaaa !!!!!!
ne yani çok mu komik
ha ha ha haaaaa yahu haline bak
ne yani Çınar sen kız olmayı seçseydin sana gülüyor olacaktım şimdi…
aayy ooff haklısın
hem üzerimde başka kıyafet yok ya ondan böyle
ulan olm Memduh amma seçmişsin yanlız çamaşırını filan
neden ki
baksana tam oturmuş üzerine
tutturmuşum desene bedeni
ollmmm çok iyi olmuş lan yanlız
nasıl yaniiii ???
tam karı gibi olmuşsun pazartesi okuldaki en güzel kız sen olacaksın herhalde
uuuff Çınar dalga geçme
yok yaa baksana çizmeler filan
onlar bot bi kere cahil
her neyse acaip yakışmış.
Aslında Çınarın beni böyle görmesi ve beğenmiş olması hoşuma gitmişti. Ama bunu belli etmemem gerekiyordu.
pazartesi kıyafetleri giyince daha iyi olacak desene çok eğleneceğiz Çınar
o gün artık gırgır şamata ve arada Çınar’ın benim kıyafetlerim ile dalga geçmesi ile sona ermişti.

Beklenen gün en sonunda geldi. Pazartesi. 1 nisan…
Çınar ile birlikte gittik herzaman olduğu gibi okula. Ev ile okulun arası otobüs ile 10 ya da 12 duraktı ama sıkışık trafikte nereden baksan 35-40 dakika sürüyordu. Yol boyunca Çınar durmadan çorap ve çamaşırı alıp almadığımı sorup başımın etini yemişti. Diyemedim ki “böyle bir fırsatı kaçırır mıyım hiç” diye. En sonunda okula geldik. Daha sınıfa girer girmez Çınar duyuru yapar gibi
arkadaşlar bugün aranızda en güzeliniz Memduh olacak ben gördüm hayran oldum
deyiverdi. Kulaklarıma inanamamıştım. Demek beni beğenmişti. Tüh keşke cumartesi söyleseydi de bir görsel şölen yaşatsaydım ona diye aklımdan geçirdim. Ama çok geçti artık.
Ders sırasında fısıldaşmalar ve gülüşmelerle öğlen yemek tenefüsü geliverdi. Çabucak yemekleri yiyip soyunma odasına gittik. Herkes birer kabine girdi. Bende girip soyundum ve kıyafetlerimi kabinin üzerinden Çınar’a verdim. Hemen iç çamaşırlarımı değiştirdim külotlu çorabımı giydim. Biraz sonra Çınar geldi ve kabinin üzerinden kıyafetleri uzattı. Kalbimin sesi duyulmamıştır umarım diye düşünüyordum. Kıyafeti aldım önce beyaz gömleği giydim sanırım biraz küçük gelmişti. Vücuduma neredeyse tam yapışmış gibiydi sütyenin deseni görünecek şekilde üstten 2 düğmesini açtım. Sıra eteğe gelmişti. Etek üzerime tam oturmuştu. Kimin olduğunu bilmiyordum ama bedenlerimiz çok yakındı demekki birbirimize. Ama boyu biraz kısa biriydi sanırım etek dizimden yaklaşık 5 parmak kadar yukarıda kalmıştı. Neredeyse çorabın deseni görünüyordu. Ablamın topuklu yarı botlarını yanımda getirmiştim onları da giydim. En son yine ablama ait olan toka şeklindeki yarım saçı taktım. Hani bayanların saçlarını uzatmak için kullandıkları toka şeklinde peruklar var ya işte ondan. Saçlar omuz hizama kadar gelmişti. İşte en sonunda hazırdım. Derin bir nefes aldım. İlk defa bir topluluk içine böyle çıkacaktım. Kapıyı açtım soyunma kabininden çıktım.
Dışarıda ki manzara görülmeye değerdi. Kimi etek giymiş ama altında uzun burunlu kösele ayakkabılar kiminin etek altından görünen kıllı bacakları. Yarı çekilmiş yarı çekilmemiş siyah erkek çorapları eteklerin bir kısmı giyilmiş bir kısmının fermuarları kapanmamış. Herkes içler acısı bir durumdaydı kısacası. Ama zaten önemli olan 1 nisan şakası değil miydi ? Herkes gülüyor eğleniyordu. Beni ilk gören yine Çınar oldu.
ohaaa durun durun…
diye seslendi. Bir anda ortalık sessizleşti. Herkesin bana baktığının farkındaydım. İster istemez kızardım. Gördükleri manzara onları da bayağı şaşırtmıştı anlaşılan.
Ayakta topuklu siyah yarım bot, siyah külotlu çorap, siyah beyaz gri ekose pileli dizin beş parmak üzerinde mini etek, içinden siyah sütyenin desenleri görülen beyaz üst düğmeleri açık gömlek, omuzlara kadar inmiş sarı saçlar…
Sessizliği bir ıslık bozdu. Hani kızlara laf atarken çalınan şekilde bir ıslık. Etraftan yavaşça sesler gelmeye başladı sonra.
waaay şuna bak tam karı gibi olmuş
ulan bilmesem asılırım sana
ooo bu ne güzellik
şuna bak utanırmışta
piişşt fıstık
vay amına koyiiimm sikim kalktı
son sözü duyunca kafamı kaldırdım kim söyledi diye. Çınar’dan başkası değildi “sikim kalktı” diyen pantalonunun üzerinden sikini düzeltti. Sonra toparladı kendini.
hadi laaan dalga geçmeyin de sınıfa gidelim. Dedi
soyunma odasından çıktık. Ders zili birkaç dakika önce çalmıştı etrafta bizden başka kimse yoktu zaten bizim sınıfta hemen spor salonunun yanındaydı. Kızlar çoktan sınıfa girmişlerdi. Ne de olsa onlar için kolaydı. Biz erkeklerin kız gibi dolaşmaları tuhaftı haliyle. Sınıfın kapısını açıp içeri girmeye başladık. En arkada ben ve Çınar kalmıştık. Tam kapıdan girecekken Çınar
bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Dedi…
şaşırmıştım. İçeri girdik öğretmen dahil herkes gülüyor eğleniyordu. Ama benim aklımda Çınarın söyledikleri kalmıştı. Sınıfta tam bir show vardı. Kızlar bizlere asılıyor erkekler utangaç kız gibi davranıyor bazıları bacak açıyor eğleniyorduk. Öğretmenimiz de bizi durdurmaya susturmaya çalışıyordu. Tam o sırada sınıfın kapısı açıldı ve müdür yardımcısı içeri girdi. Eyvah diye düşündüm şimdi hepimiz topluca disipline verileceğiz. Bizleri görünce biraz şaşırsa da yılların verdiği tecrübe ile çabuk toparladı kendini müdür yardımcısı. Öğretmenden özür dileyerek
Funda kızım benimle biraz gelebilir misin diye
Funda arkadaşımızı dışarı çağırdı. Funda erkek kıyafeti giyen kızlardan biriydi müdür yardımcısı ile birlikte gitti ve sınıfta ne olduğuna dair bir fısıldaşma devam ederken ağlayarak koşar adımlarla içeri girip çantasını aldı ve çıktı sınıftan. Kimse ne olduğunu anlamamış soramamıştı bile.
Müdür yardımcısı tekrar sınıfa girip
çocuklar Funda arkadaşınızın ailesi trafik kazası geçirmiş şu anda hastanedelermiş amcası almaya geldi kendisini. Önemli bir durum yok şimdilik. Dedi
sınıftaki eğlence ve gülüşmeler bir anda yerini hüzüne bırakmıştı. Öğretmenimizde bize “gidin üzerinizi değiştirin bu saatten sonra eğlence olmaz” dedi. Herkes gibi bende ayağa kalktım. Çınar bana dönüp
iyi de Memduh senin kıyafetlerini Funda giymişti sende onunkini giydin
işte o anda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Bu kıyafetle kalmıştım. Bir anda çökercesine oturdum sıraya. Öğretmen gelip “neden değişmiyorsun” diye soruna kadar şaşkın şaşkın etrafa bakıyordum.
şeeeyy öğretmenim benim kıyafetlerim Funda da… diyebildim
herkes gitti üzerini değiştirdi geldi. Ben kala kalmıştım. Tamam bu şekilde olmaktan memnundum ama eve nasıl dönecektim. Ders ve dersler sırasında Çınar’a sorup duruyordum.
yahu ne yapacağız eve nasıl döneceğim.
Dert etme Memduh ararız annenler gelir alır
yaa olur mu öyle şey hem ikisi de saat 8 den önce eve gelemezler çalışıyorlar
taksiye bineriz
bende para yok Çınar sende varmı ?
Buluruz bir yerden dert etme
saat 3 buçuk olmuş ve okul bitmişti. Herkes sınıftan çıkarken Çınar taksi parası toplama derdindeydi ama kimsenin ağzını bıçak açmıyor herkes Fundanın durumunu konuşuyor kimse para vermiyordu. Sınıf boşaldı hatta okul boşaldı çünkü o şekilde dışarı çıkamazdım. Çınarla birlikte müdür yardımcısının odasına gittik. Taksi parası isteyecektik.
demek 1 nisan şakası yaptınız öyle mi
şeey eğlence olsun diye yaptık hocam
eğlendiniz mi peki
yani gençlik işte hocam
iyi öyleyse bundan sonra da eğlenin
anlamadım hocam
bu şekilde eve gidinde gör bakalım bir daha nisanda şaka yapıyor musun ?
Ama hocam
hadi çıkın bakalım gidin evinize
ama hocaaaaam
çıkın dedim size disipline vermediğime dua edin
Çınar ile çıktık odadan.
eyvah Çınar ne yapacağız şimdi
eve gideceğiz Memduh başka çaresi yok
iyi de nasıl giderim bu kıyafetle
tamam işte Memduh böyle gidelim
nasıl anlamadım
e bizim otobüsü hatta sonrakini bile kaçırdık
eeeee
şimdi gelende seni de beni de tanıyan olmaz
eeeee
eee si ne Memduh kızdan farkın yok
ne yani böyle mi bineyim otobüse
eveeeett ne olacak yemin ediyorum kimse anlamaz
anlamaz mı diyorsun
anlamaz yahu gerçekten hem anlasa ne olacak ki zaten bir daha görmeyeceksin onları
doğru diyorsun ne yapalım böyle gideyim bari yoksa okulda kalacağım
Çınar beni dolduruşa getirmiş hatta belki de cesaretlenmemi sağlamıştı. Zaten kadın kıyafeti ile dolaşmak istemiyor muydum işte tam fırsatı idi diye düşündüm. Okuldan çıkarken halen tedirginlik vardı üzerimde. Çınar da bunu farketmişti.
Memduh hiç merak etme kimse anlamaz
anlamaz mı Çınar
anlamaz yahu kızdan farkın yok
gerçekten mi
walla yok yahu harika bir kız gibi görünüyorsun
dalga geçme Çınar
yok yahu gerçekten çok güzel bir liseli kız gibi görünüyorsun
Çınarın söyledikleri cesaret vermişti. Okuldan çıktık. Sokak pek dolu değildi otobüs durağına doğru yürmeye başladık. Karşıdan 2 kişi geliyordu. “İşte” dedim içimden “sokakta kadın kıyafeti giyince ne olacak şimdi öğreneceğiz”. İkisi de yanımdan geçip gitti. Hiçbir şey olmadı. Derin bir oh çektim.
dedim ben sana değil mi ?
Haklısın Çınar ama ne bileyim tedirgin oldum işte
olmaaa kimse anlamaz
tam o sırada esen sert rüzgar eteğimin havalanmasına sebep oldu. Bir kız gibi hemen önden ve arkadan tutuverdim eteği.
yuh yahu şuna bak tam kız gibi davranıyorsun Memduh
ay yok yaa sadece refleks işte
otobüs durağına geldik 5 kişi vardı otobüs bekleyen. İkisi dönüp baktı o kadar. Çınar farketmişti baktıklarını
gördün mü bak anlamadılar bile
gülümsedim.
haklıymışsın Çınar
birde şu sesini biraz inceltsen kimse farkına bile varmaz
dedi kulağıma. O sırada otobüs göründü. Çınarda bende birbirimize baktık sadece 2 otobüs kaçırmıştık ama gelen otobüste iğne atsan yere düşmezdi. Hiç bu kadar kalabalık bir otobüs görmemiştim şimdiye kadar. Durağa gelen otobüse hemen hücum ettik binebilmek için. Çınardan sonra ben bindim otobüse arkamdan da bir yaşlı amca bindi. Zarzor akbili okuttup beklemeye başladık çünkü kıpırdıyamıyorduk. Trafik felç otobüs sıkış sıkış. 3 dakikalık yolu 10 dakikada gidememiştik. Buraya kadar herşey çok güzel gelişmişti ama ben daha fazlasını istiyordum. Birden aklıma bir fikir geldi. Çınar önümdeydi. Kulağına eğilip hafifçe fısıldadım.
Çınar ! Yer değişelim mi ?
O da bana dönüp fısıldarcasına
ne oldu Memduh
sorma hadi yer değişelim
olm ne oldu lan
yahu Çınar arkamdaki herif bana dayıyor resmen
Çınar bir anda gülmeye başladı ama sonra ani bir şekilde sustu kulağıma eğilip
benim kızıma kimse böyle bir şey yapamaz… dedi
anlamamıştım ama söylediği hoşuma gitmişti. Çınarla yer değiştik. Artık ben cam kenarındaydım yüzüm Çınara dönüktü Çınar da bana bakıyordu. Ama otobüs o kadar kalabalıktı ki birbirimize çok yakın duruyorduk nefeslerimiz biririne karışıyordu.
böyle olmuyor Memduh
evet çok yakın
arkanı dön istersen daha iyi olur
arkamı dönüp camdan dışarı bakmaya başladım. Çınarda arkamdaydı.
şu sırt çantasını yere koysana yüzüme geliyor dedi
sırt çantamı zar zor çıkarttım ve bacak arama yere koydum. Şoför bağırdı “ilerleyelim beyler” diye. Bizim yerimiz çok iyi idi ilerlememize gerek yoktu zaten ilerleyecek yer de yoktu. Ama o dolu otobüse insanlar binmeye devam ediyordu. Ben artık neredeyse cam ile bütünleşecektim. Çınarda benim iki yanımdan ellerini uzatmış demirleri tutuyordu. Otobüsün hareketlerinden ikimizde sallanıyorduk. Arkamda Çınarın bana yakınlığını hissedebiliyordum. Kalçamı hafifçe geriye çıkarttım. Evet Çınarla aramda mesafe kalmamıştı artık. Otobüsün her sallanışında hafif bir sürtünme hissediyordum. Kalbim hızlı hızlı atıyordu. Başımı omzumun üzerinden Çınar’a doğru çevirdim. Bana göz kırparak hayırdır der gibi başını salladı.
bu topuklu ayakkabılar üzerinde durmak çok zormuş
sen de abarttın zaten Memduh kim dedi onları giy diye
iyi de ne bileyim böyle olacağını
haklısın… yoruldun mu ?
Bacaklarım, ayaklarım koptu ağrıdan
yaslan istersen bana dinlenirsin
sanki ben başka bir şey istiyordum. Kendimi arkaya doğru bırakıverdim usulca. Çınarın neredeyse bütün göğüs kısmı benim sırtımdaydı. Çınar demirleri daha sıkı kavramıştı. Kafamı da Çınarın omzuna doğru arkaya yatırdım. Neredeyse bir bütündük artık. Otobüs hareket ettikçe Çınara kalçamı sürtüyordum. İçimdeki kadın kendini dışarı çıkartıyordu yavaş yavaş. Çınarın nefes alışlarındaki değişikliği farkettim bir süre sonra. Kalçamı biraz daha geriye çıkarttım. Kalçama değen sertlik Çınarında ipleri kopardığının ispatı idi. Çınar demiri tutmayı bıraktı ve biraz geri çekildi. Rahatsız oldu herhalde diye düşünürken uzanıp tekrar demiri tuttu. Arkama tekrar yaslandı. Önündeki sertlik daha bir ihtişamlı yaslandı birden kalçama. Anladım ki aletini düzeltmişti. Otobüs daha üçüncü durağa yeni gelebilmişti. İnsanlar binmeye çalışıyor soför bağırıp duruyordu “ilerleyin” diye. Biz ise kıpırdamadan duruyorduk. Otobüs hareket edince kalçamı sağa sola oynatmaya başladım. Çınarın aleti iyice sertleşmiş dim dik olmuştu. Ben kalçamı oynattıkça çatalımın üzerinden atlıyordu aleti. Artık ok çoktan yaydan çıkmıştı. Anlaşılan bugün çok güzel bir 1 nisan şakası yaşayacaktık. Ben kalçamı sağa sola sallıyordum Çınarda hafifçe ileri geri yapıyordu. Kulağımın dibine kadar eğildi. Resmen burnundan soluyordu. Nefes alışları çok hızlanmıştı. Arkamda Çınarın ileri geri yapması beni çok etkilemişti. Heyecandan titriyordum. Ne kadar süre bu şekilde gittik hatırlamıyorum. Bir anda ani bir fren ile otobüs durdu. Neredeyse devriliyorduk. Ara yoldan çıkan arabaya çarpmamak için ani fren yapmıştı otobüs. İyi ki de yapmıştı. Çünkü ineceğimiz durak bir sonraki duraktı. İkimizde toparlandık hemen. Çantamı aldım yerden. İnecek düğmesine bastık. Durakta kapılar açıldı ve indik birbirimize bakmıyor ve konuşmuyorduk. Apartmanın önüne geldik. Artık mahallemizdeydik buradaki hemen hemen bütün herkes bizi tanıyordu ve ben liseli kız kıyafetleri içerisindeydim ama hiç umrumda değildi.
Eve gelebildik Çınar
evet
yukarı gelmek ister misin ???
geleyim mi
gel
sen bilirsin Memduh
evet lütfen gel
kapıyı açıp içeri girdik. Evde kimse yoktu saat 5 civarındaydı ve bizimkiler 8 den önce eve gelmezlerdi. Çınar ayakkabılarını çıkartıp salona geçti. Bende arkasından salona girdim.
neyse bir olay olmadan bugünü kurtardık Memduh
haklısın Çınar teşekkür ederim beni eve getirdiğin için
böyle güzel bir kıza eşlik etmezsem ayıp olurdu
aaayy Çınar utandırma beniiiii
tamam artık Memduh normal sesin ile konulabilirsin
ama bu kıyafetle normal konuşmak olmaz ki Çınar
çıkartmayacak mısın ?
Ama çok rahat
ne yani böyle mi dolaşacaksın
olmaz mı
annenler gelirse
onlar gelmeden önce çıkartırım.
Ne zaman gelirler
daha çok var canım
sen bilirsin Memduh bana göre hava hoş
karşısındaki koltuğa oturdum ve bacak bacak üzerine attım. Bakmamaya çalışıyordu ama göz ucu ile beni süzdüğü çok belli oluyordu. Bir şekilde Çınarın düşüncelerini öğrenmem gerekiyordu.
şu Funda olayı olmasaydı bugün eğlenceli geçecekti aslında değil mi Çınar
evet yazık kızcağıza
onun yüzünden bizde bir sürü olay atlattık
ha ha haaaa evet yaaa baksana sen bu şekilde dolaşmak zorunda kaldın
neyse ki kimse anlamadı
anlayamazlardı ki walla tam bir kadın gibi oldun
yok canım o kadar da değil
bence o kadar Memduh
ayağa kalktım. Kendi çevremde döndüm etek hafiften açılacak şekilde.
sence yakışmış mı
dedim ya Memduh yakışmış diye.
Yaniiii güzel olmuş muyuuummm Çınaaaar
sesimi iyice inceltip nazlanarak konuşuyordum
hadi Memduh çkart artık şu elbiseyi
ı ıhhh sen benim güzel olduğumu söyleyene kadar çıkartmam
haydaaaa dedim ya kızım güzel olmuşsun diye.
Kızım mııı ??? ay çok hoşsun Çınaar
iyice kırıtarak konuşmaya başlamıştım artık
ya yani böyle karşımda durunca tabi yani öyle oldu işte birden
yani kız gibi miyim
dedim ya Memduh evet
yani beğendin
uuf Memduh tamam bak şimdi sana Bir şey söyleyeceğim ama darılmaca gücenmece yok
neymiş o Çınarcığım
kız olsan elimden kurtulamazdın
işte en sonunda isteklerim gerçekleşiyordu.
ne yapardın
Memduh konuyu kapatsak artık
kapatmasak merak ettim
anlamamazlıktan gelme Memduh
ne yapardın Çınar
çatır çatır sikerdim oldu mu ?
Kikir kikir insan arkadaşı için böyle mi düşünür Çınaaaar
bak halen kırıtıyor yaaaa
peki ya kız gibiysem ne yapardın
anlamadım
kız değilim ama kız gibiyim değil mi
şeey evet öylesin
öyleyse ne yapardın kız gibi davranırsam yanii
Çınar ne demek istediğimi anlamamış gibi şaşkın bir şekilde bakıyordu bana bense devam ettim
mesela gelip karşında kırıtsam kalçamı sallayarak böyle yürüsem
salonun ortasında topuklu botlarında yardımı ile kırıta kırıta yürümeye başladım.
sonra otursam karşıdan bacak bacak bacak üzerine atsam
sandalyeyi tam karşısına koyup oturdum bacak bacak üzerine attım etek baldırıma kadar sıyrıldı külotlu çorabın deseninin göründüğüne emindim. Gözleri faltaşı gibi açılmış beni seyrediyordu.
belki de sandalyeye ters otursam
sandalyeyi çevirip arkalığına bacaklarımı acıp eteği yukarı kadar sıyırıp oturdum (Candan Erçetin’in klibindeki gibi)
kimbilir belki de yere düşen birşeyleri almaya çalışsam
ayağa kalktım. Sanki yerde Bir şey varmış ve bende onu almaya çalışıyormuş gibi eğildim Çınarın tam önünde.
kız gibi davranmış mı olurum canım ?
ellerimi belime koydum sağ bacağım biraz daha önde ve hafif dizden kırık bir şekilde ayakta duruyordum. Yavaş yavaş belimden bütün vücudumu sağa sola oynatıyordum
evet öyle oldun zaten
hoşuna gitti mi peki Çınar ?
Memduh artık bu oyunu daha fazla oynamasak bu kadar yeter
ne oldu ki Çınar ?
rahatsız oldum aynı cumartesi günkü gibi
cumartesi mi ne oldu ki cumartesi
yani seni cumartesi öyle görünce de rahatsız olmuştum iç çamaşırları ile
ama beğendiğini söylemiştim
beğendim zaten
e nasıl rahatsız oldun anlamadım ki şimdi
uuf Memduh cumartesi seni öyle gördükten sonra evde 31 çektim tamam mı işte !!!

yaşasın !!! en sonunda istediğime kavuşacaktım. Bundan sonra daha dikkatli adım atmam gerekiyordu sadece.

ne yaptın ne yaptın ???
31 çektim Memduh hemde 2 posta
beni düşünerek mi
uuff evet Memduh oldu mu ?
Yani birazdan eve gidince yine mi 31 çekeceksin yoksa
sen böyle davranmaya devam edersen sanırım evet
birde açık açık söylüyorsun
ama sende orospu gibi davranıyorsun
neden şimdi yapmıyorsun
neyi
neden şimdi 31 çekmiyorsun
nasıl yani
ben karşındayım işte
yani evet karşımdasın da
tamam işte bana bakarak çekmek istemez misin ?
Bu sorunun cevabı herşeyi bitirebilecekti. Ya Çınar ile bir daha görüşmeyecek ya da Çınar ilk erkeğim olma yolunda ilerleyecekti. Çok heyecanlanmıştım. Nefesimi tutuyordum. Çınar şaşkınlıkla bana bakıyordu. Herhalde 10 saniye kadar bir sessizlik oldu.
Hasiktir !!!
dedi Çınar. Beklediğim umduğum yanıt olabilecek bir cevap değildi. Ne olmuştu şimdi devam mı tamam mı anlaşılması çok zordu. Halen karşısında ayakta duruyor hafifçe sallanıyordum. Çınar ayağa kalktı. Eyvah yoksa gidiyormuydu. Bana baktı.
Ve…
pantalonunun üzerinden sikini okşamaya başladı.
hemde nasıl çekerim gözlerine inanamazsın
dedi.
İşte beklediğim cevap buydu. Yaşasın sanırım ilkleri yaşamaya devam edecektim bugün. Çok güzel ve özel bir günde 1 nisanda hemde…
Manyaaakk gerçekten çekecek misin ?
Tabi çekeceğim öyle azdırdın ki beni !!!
hiçbir şey söylemeden müzik setine bir cd koydum. Çalan şarkı hareketli bir şarkıydı. Zaten ne çaldığı o kadar da önemli değildi. Salonun ortasında ayakta duran Çınar’a yaklaştım ve yavaş yavaş dans etmeye başladım. Dizlerimi kırmış kalçamı hafif dışarı doğru çıkartmıştım. Sağa sola doğru hafifçe kalçamı kıvırırken eteğimi usulca baldırıma kadar sıyırıyor ve sonra bırakıyordum. Çınar karşımda bir süre şaşkınlık içinde hareketsiz kaldı. Sonra arkasındaki üçlü kanepeye oturup pantalonunun üzerinden siki ile oynamaya başladı. Adımlar atıyor yürüyor dönüyor kalçamı ve omuzlarımı ahenk ile sallayarak dans ediyordum.
oha Memduh tam karı gibi dans ediyorsun
dedi. Gülümsedim.
daha Bir şey görmedin ki. Dedim
uuff dahası da mı var
yavaş yavaş Çınar’cığım
karşındaki koltuğa oturdum. Bacaklarımı açıp kapatmaya eteği sıyırmaya bacaklarımı okşamaya başladım. Birelimle bacaklarımı okşuyor diğer elimi vücudumda dolaştırıyordum. Pantalonunun üzerinden sikini okşamaya devam eden Çınar hışımla ayağa kalktı.
yok daha fazla dayanamayacağım dedi ve pantalonunu sıyırıp sikini serbest bıraktı.
18-19 santim kadardı. Zemberek gibi atıyordu. Kendini tutmaktan kafası morarmıştı.
oohh nihayet gösterebildin canavarı dedim
eline alıp sıvazlamaya başladı.
abiii çok kötü yaaaa uuuufff
Pantolonu ve donu aşağıda bileklerinde duruyordu. Bana doğru birkaç küçük adım attı.
ooohh Memduh acaip birşeysin sen yaaaa dedi
bana bak Çınar yerlere filan boşalayım deme sakın
oohh Memduh dayanamıyorum
yaa Çınar koş tuvalete sakın buraya boşalma
pantalonunu çıkartmaya çalışıyordu ama bileklerine dolanmıştı. Bir yandan da 31 çekmeye devam ediyordu. Ayakta zor duruyordu.
aaahh Memduh tutamam geliyorum
yapacak hiç Bir şey yoktu o anda refleks olarak ayağa fırladım. Çınarın önünde durdum ve eteğimle Çınar’ın sikini tuttum. Tutmam ile birlikte boşalmaya başladı Çınar. Hayatımda ilk defa bir erkeğin aletini elime almıştım. İkimizde ayakta duruyorduk. Çınar boşalmaya devam ediyordu. Saniyelik olaylardı bunlar. O da şaşırmış ben de şaşırmıştım. Menileri eteğin kumaşından geçmiş sıcak sıcak elime geliyordu. Eteğe doladığım sikine bakıyordum. Her iki elimle de hem sikini hem eteği tutmuştum. Avucumun yarısı sikinin çıplak tenine değiyordu. Sikini mantar kısmını da diğer elimle eteğe sarmış ve tutmuş vaziyetteydim. Derin bir sessizlik vardı ortamda sadece nefesler duyuluyordu. Artık boşalması bitmişti ama ben sikini tutmaya devam ediyordum. Sikinin kafası menilerinin içinde idi. Usulca sikini ileri geri oynatmaya başladı avuçlarımın içinde. kafamı kaldırdım zaten yüz yüze idik. Aramızda 10 santim ya var ya yoktu. Derin bir nefes aldım.
inmedi senin canavar
geçen gün de böyle oldu 2 posta arka arkaya çektim
beni düşünürken mi ??
hı hııı evet Memduh
sanırım yine aynısı oluyor Çınar’cığım
bu arada sikini iyice avucuma sürtmeye başlamıştı. Menilerin dökülmemesi için mantarını etekle sıyırdım ve eteği elimde topladım. Bunu yaparken Çınar derin bir “ooohhhh” çekti. Sağ elim ters bir şekilde sikini tutmaya devam ediyordu. Avucuma sürttüğü sikini kavradım ve sıvazlamaya başladım.
ikincisi için yardım etmemi ister misin ???
ooohh yok arttıııkk yapar mısın
evet ama rahat değilim şu kirli etekten kurtulmam gerek
ııımmmhhh ooohh çıkar çıkar onu da çıkar
eteği çıkartmak için sikini bıraktım ama eteği bırakmıyordum menileri akar diye.
yardım eder misin diyip arkamı döndüm
eteğin fermuarını açınca etek kalçamdan aşağı kayıverdi. Siyah külotlu çorabımın içinde üzeri turuncu kalp desenli siyah külodum görünüyordu. Arkamda duruyordu Çınar. Büyümüş gözlerle kalçama bakıyordu. Omzumun üzerinden göz ucu ile bakıyordum. Eteği top haline getirip hafifçe öne eğilerek yere bıraktım.
bu ne göt lan böyle Memduh dedi. Menilerinden hafif ıslanmış elimi kalçama sürterek
ellemek ister misin
hiç bir şey demeden avuçladı. Gülmeye başladım. Elini bilekten tutarak doğruldum. Yüz yüze döndüm. Bileğinden tuttuğum elini yavaşça kalçama koyup daireler çizmeye başladım. Diğer elimle sikini avuçladım. Usulca sıvazlamaya başladım. Elimdeki sikinin sıcaklığı bana ayrı bir zevk vermişti. Alt dudağımı dişlerimin arasına alarak dudağımı ısırıyor bir yandan da sikini sıvalıyordum. Benden 5-7 santim kadar uzundu boyu. Aşağıya sikine bakıyordum sıvazlarken. Kafamı kaldırdım. Çınar iki eliyle usulca kalçamı okşamaya devam ediyordu. Göz göze geldik. İşte o anda hiç beklemediğim bir hareket yaptı Çınar. Dudaklarıma yapışırverdi. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Çokta güzel öpüyordu. Alt dudağımı dudaklarının arasına aldı ve emer gibi çekmeye başladı. Onun öpmesi beni daha da heyecanlandırmıştı. Elimdeki sikini daha şevk ile sıvazlamaya başladım. Ensemden tutup kendine doğru çekerek öpmeye devam ediyordu diğer eli kalçamda dolaşıyor ama bu sefer sıkı sıkı avuçluyordu. Sikini sıvazlarken boş durmayıp diğer elimle gömleğinin düğmelerini çözmeye başladım Çınar’ın. Ensemdeki elini çekip mememi okşamaya başladı.
oohh Çınar yapma
harikasın kız yapmadan duramıyorum
ııımmhh öyle söyleme Çınar
iki eliyle kalçamı yakaladı ve kendine doğru iyice çekti. Siki bacaklarıma değiyordu. Derin derin soluk alıp veriyordum. Gömleğini ve atletini tek seferde çıkarttım Çınar’ın üzerinden. Karşımda çırılçıplak kalmıştı. İki elimle göğüsünden ileri doğru itip kendimden biraz uzaklaştırdım. Kendimi kontrol edemiyordum nedense. Çınar baştan aşağı beni bir süzdü. Ben ise halen dudaklarımı ısırıyordum Çınar’a bakarak.
çok güzel görünüyorsun. Dedi.
İşte belki de oku yaydan çıkartan söz buydu. Önünde diz çöktüm sikini avucuma alıp dudaklarımı usulca uzattım ve menileri henüz üzerinde olan sikinin ucunu dudaklarımın arasına aldım.
haaasiktiiiirrrrr ne yapıyorsun Memduh
Bir şey demeden dudaklarımı biraz daha araladım ve sikini iştahla yalamaya emmeye başladım. İlk defa böyle bir şey yapıyordum ve bu yıllardır istediğim tek şeydi. Hayalini kurduğum sekse kavuşmuştum hemde en yakın arkadaşım ile. Daha önce yapmamış olmanın verdiği acemilikle de olsa büyük bir zevkle emiyor yalıyor okşuyordum. Sikini dibinden tutup sıvazlıyor mantarını ağzımda tutup emiyordum. Çok büyük bir heyecan içindeydim. Saçlarımdan tutup başımı sikine daha da çok bastırmaya başladı Çınar.
ağzıma mı boşalacaksın diye sordum ağzımdan sikini çıkartıp
yooo daha çok var gelmeme bu ikinci posta dedi
dudaklarımın arasına alıp yalamaya devam ettim. Önce mantarını sonra dibinden tutup yarısından fazlasını ağzıma aldım. Heryer tükürük içinde kalmıştı. Arada sikini ağzımdan çıkartıp Çınar’a bakıyor birkaç defa sıvazladıktan sonra tekrar ağzıma alıyordum. Bir iki denemeden sonra dibine kadar ağzıma almayı başardım. Biraz midem bulanır gibi oldu ama hemen geçiverdi. Ben siki ile türlü oyunlar yaparken Çınar omuzlarımdan tutup ayağa kaldırdı. Arkama sarıldı. Sikinin sertliğini popomda hissetmeye başladım. İşte belki de ilk o zaman biraz korktum. Korkmadım desem yalan olur. Siki ile kalçama baskı yaparken iki eliyle memelerimi okşamaya başladı.
sikeyim mi ?
Yapma Çınar.
Neden buraya kadar azdık işte sikeyim
ama canım yanarsa
bilmem ki acır mı ?
Bu arada ellerini aşağı indirip pipimi tuttu.
hem baksana pipin kalkmamış bile.
Bende pipimi tuttum o zaman kadar neredeyse hiç aklıma gelmemişti. Sanki bir fazlalık gibi duruyordu zaten.
canımı yakma ama. Bakireyim çünkü….
uuufff Memduh yaaa böyle konuşunca daha bir sikesim geliyor seni
pipimden ellerini çekip külotlu çorap ve külodumu aşağı sıyırdı. Önde doğru eğildim ve belimi iyice aşağı verip kalçamı yukarı doğrulttum. Tam orospular gibi domalmıştım önünde.
bir de bakireyim diyor duruşa bak. Dedi
sikini göt yanaklarımda ve göt çizgimde dolaştırmaya başladı. Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor heyecandan gözlerim kararıyordu. Deliğimin üzerine gelince hafifçe bastırıyor sonra çekiyordu sikini. Elini yalayıp siki ile göt yanakları üzerinde dolaşırken deliğimi ıslatmaya başladı. Parmakları usulca göt deliğimin üzerinde dolaşıyordu. Islaklığı daha çok hissediyordum. Parmağını usulca soktu götüme. Hafif irkildim. Ama daha önce kendimi parmakladığım için alışıktım. Birkaç defa sokup çıkarttı parmağının ilk iki boğumunu. Sonra çekti elini göt deliğimden. Tekrar bastırdığında bu sefer göt deliğimin üzerindekinin parmağı olmadığını biliyordum. Baskı biraz daha arttı. O kadar zevk içindeydim ki kafasının götüme girmesi çok kolay olmuştu. Ya da bana öyle gelmişti. Çünkü sadece ucunun girdiğini daha sonra anladım. Sikini götüme bastırdıkça canım biraz acımaya başladı. Sikini mantarı girince durdu Çınar içimde. Biraz bekledi. Hafifçe ileri ittirdi. Ve sonra da çıkartmaya başladı sikini. Sünnet çizgisi göt deliğime takıldı resmen. Çınar o şekilde biraz durdu.
ooohh Memduh ooooohhhh dayanamayacağım
içimde bir anda bir sıcaklık hissettim. İçime boşalıyordu. Daha tam sikmemiş sikini tam sokmamıştı ama dayanamamıştı. İnleye inleye boşalmaya başladı. Sikini çıkarttı ve menileri etrafa saçılmaya başladı. Sırtıma bacaklarıma boşalıyordu. Göt deliğimden menileri bacaklarıma akıyordu. Doğrulmaya çalıştım. Ama olanlar olmuş heryer Çınarın menileri içinde kalmıştı. Olandan Bir şey anlamamıştım. Sikilmiştim ama sikilememiştim.
ooohh Memduh çok kötü oldum yaaaaa
olsun canım olur böyle şeyler
oohh ilk defa göt siktim ondan herhalde
olsun canım rahatladın mı onu söyle
hemde nasıl. Ne göt varmış sende
ama öyle deme Çınaaaaarrrr
eteği alıp yerlere dökülen ve bacağımdan süzülen menileri temizlemeye başladım. Etrafta bir iz kalmaması gerekiyordu. Yere diz çökmüş yeri temizlerken Çınar elini çıplak götümde dolaştırmaya başladı.
Daha doymadın galiba Çınar’cığım
ooff Memduh tam sikemedim ya seni
saat kaç ???
sanırım 6 buçuğa geliyor neden sordun
hadi o zaman yarım kalan işimizi bitirelim
gerçekten sikmemi mi istiyorsun Memduh
evet canım ama burada olmaz benim odama gidelim
ooo yatağında mı sikeceğim seni Memduh
istiyor musun
istemez olur muyum sadece yatağında değil her yerde sikerim seni dedi
etrafı temizleyip herhangi bir iz kalmadığına emin olduktan sonra ayağa kalktım Çınar’ın elinden tutup odama gittim. Ben önde Çınar arkamda odaya girdik. Eteği çalışma masasının üzerine koyup Çınar’ın iki elinden birden tuttum. Yatağa oturmasını sağladım. Omuzlarından bastırarak yatağa sırt üstü yatırdım. Tamamen çıplaktı ama siki henüz tam kalkmamıştı. Ben ise üzerimde sadece sütyenleydim. Bacaklarımı açıp Çınar’ın kucağına oturdum. Popom daha kalkmamış sikinin üzerindeydi. Hafifçe kalçamı ileri geri oynatıp sikine masaj yapmaya başladım.
oooff Memduh sen ne orospuymuşsun
orospu muyum ??
uuuff evet Memduh orospusun
kimin orospusuyum
siki yavaş yavaş hareketlenmeye göt yarığımda sertleşmeye başlamıştı.
uuufff işte böyle konuşursan
eee ne olur konuşursam
ooooofff sikerim
ııımmhhhh sik o zaman Çınar’cığım
oohhhh
hadi sik beni erkeğim
ooohhh orospum
ııımmmm kocacııımmm
siki iyice sertleşmiş kazık gibi olmuştu. Kalçamı öne aldım ve sikini deliğime hizaladım. Elimi uzatıp sikini tuttum ve usulca deliğime sokmaya başladım.
oooofff giriyorum
ıııımmmmm evet kocacııımmm
ooohh
uuuuffff harikasın erkeğim
oooohh
ııımmmmhhh canım kocacım sok koca Çınarını götüme
ooofff sikerim seni
ooohhh sik beni Çınar
ooohh Memduh
ooofff Çınar’ım sik beni
kalçasını yukarı doğru kaldırdı. Bende hareketine uygun şekilde yavaşça oturmaya başladım. İçimde inanılmaz bir sikilme isteği vardı. Uzanıp memelerimi okşamaya başladı. Dizlerimin üzerinde doğruldum. Sonra yavaşça oturdum sikine tekrar.
ooohhhh Çınar giriyor
ıımm eveeeett
ooohh Çınar çok büyük
oohhh
oooooohhh Çınar ooooohhh acıyoooo
siki götümün içinde ilerledikçe canım yanmaya başlamıştı. İlk girdiği gibi değildi.
uuff Memduh işte şimdi sikiyorum seni
oooohhh çok acıdııı
kalçasını iyice yukarı kaldırdı. Kaçmak için doğruldum. Sikinin ne kadarı girmişti blmiyordum.
kaçma kııızz
acıyor Çınar
nasıl olsa sikecem kaçma
Çınar’ın gözlerine baktım. Suratında pis bir gülümseme vardı. Avını yakalamış avcı gibi. Derin bir nefes aldım yutkundum ve derin bir “oohhh” çektim. Titreyerek kucağına,sikine oturmaya başladım.
ooohh işte böyle Memduh devam et
gözlerim karardı. Konuşamıyordum. Bacaklarım titriyordu. Kaşlarım çatıldı farkındaydım. Tamam kendimi parmaklamıştım ama hiç böyle kalın ve uzun bir şey sokmamıştım şimdiye kadar götüme. Belimden tuttuyordu. Ben yavaşça oturmaya çalışırken birden kalçasını yukarı kaldırdı.
AAAAHHHHHHH ÇINAAAARRR acıyoooooooo
ooohhhhhh girdiiimmmm
OOOOOOOFFF ÇOK BÜYÜÜÜÜKKK
oooooffff Memduh harikaaa sıcacık
siki dibine kadar tek seferde girmişti deliğime. Canım çok yanıyordu. Çınar yukarı aşağı hareket etmeye başladı. Siki götüme girip çıkıyordu. Canım yanıyor ama içimdeki sikilme isteğine engel olamıyordum.
oof be ulan ne göt var sende Memduh
konuşmak istiyor ama konuşamıyordum. Boğazımda birşeyler düğümlenmişti sanki. Bende kalçamı Çınar’ın yaptığı gibi yukarı aşağı oynatmaya başladım. Çınar duraksadı ve benim yaptığımın aksi şeklinde oynatmaya başladı kalçasını. Yani ben aşağı inerken o yukarı kaldırıyordu kalçasını. Bu sayede her seferinde siki götü deliğimden çıkacak gibi oluyor sonra dibine kadar tekrar giriyordu. Duyduğum acı bir süre sonra yerini inanılmaz bir zevke bırakmıştı. Tempoyu yakalamıştım. Çınar’ın her girişi ayrı bir zevk vermeye başlamıştı sanki. Çınar’ın konuşması ile kendime geldim.
ooff Memduh karı gibi inliyorsun
Yaptığımın farkında bile değildim. Gülümsedim.
ooohhhh canım çok güzel sikiyorsun
kalçasını bir kez daha hızlıca yukarı kaldırdı ve öyle kaldı.
ıııımmmm Çınaaaarr erkeğiiimm
oooohh
uuuufff sok dibine kadar kocacııım
oohh sikiyorum seni Memduh
oooh Çınar’ım sik beni sik Memduh’unu
oooff hemde nasıl
sikinin tamamı içimdeyken kalçamı sağa sola oynatmaya başladım usulca.
uuuff tam bir orospusun sen
ooohh beni sen orospu yaptın Çınar’cığım
Çınar kalçasını yavaşça yukarı aşağı yapıyor bende kalçamı sağa sola oynatıyordum. Ve yaptığımdan çok büyük zevk alıyordum. Bir anda sönük pipimden meniler boşalmaya başladı. Fışkırma filan değil sadece boşalma. Çınar’ın göbeğine boşalmıştım.
vay oropsu üzerime mi boşaldın sen ?
oohh Çınar çok zevkli
sikin kalmadan mı boşaldın ?
oooh canım çok zevk alıyorum durma devam et
Çınar kalçasını oynatmaya devam etti. Göbeğine dökülen menimsi akıntılarımı parmaklarımla silmeye başladım. Fazla değildi zaten. Parmak ucumda topladığım menilerimi ağzıma aldım ve emmeye başladım.
ooohh Memduh çıldırtırsın sen adamı
ağzıma topladığım menileri Çınar’a gösterdim. Ve yutkundum. Hepsini tek seferde yuttum. Çınar şaşkın şaşkın bana bakıyordu.
ooohhh Çınar’cığım harika sikiyorsun
sen delisin Memduh
delirttin beni de ondan
uuuff Memduh
bak gördün mü üzerinde hiç bir şey kalmadı
temizledin mi hepsini orospu
hı hıııı evet kocacım
kalçasını hızlı hızlı oynatmaya başladı.
şimdi sıra bende benimkileri de temizleyeceksin
oooohhh evet canım evet
uuuffff Memduh
nereye boşalacaksın kocacım
heryerine orospum benim heryerine
içime boşalsana
nasıl ????
içime boşalsana kocacım
ooohh gerçekten mi
evet kocacım evet Çınar’ım içime boşal
oohhhh evet Memduh evet geliyorum
ıııımmmmhhh gel Çınar’ım geeeeeelll
Siki dibine kadar içimdeyken sarsılarak boşalmaya başladı. Sıcacık fışkırmasını hissediyordum. Siki geriliyor kasılıyor ve gevşiyor sonra tekrar aynı şeyler oluyordu.
ooohh Memduh
uuuff aşkım harikasın
yavaşça doğruldum ve ayağa kalktım. Menileri akmasın diye götümü kasmaya çalıştım ama deliğim kocaman olmuştu. Bacaklarımı sıkıca kapattım. Çınar’ın siki zemberek gibi atmaya devam ederek gücünü kaybetmeye başlamıştı. Uzanıp ağzıma aldım. Ve emmeye başladım. Sikinin içinde son kalanları da emdim.
oooh Memduh yeter
ne oldu kocacım
oooh ne olur yeter öldürdün beni
sen okulda hep demiyor muydun 5 sikerim 10 sikerim diye
yok Memduh benden bu kadar
biliyorum canım benden de bu kadar çok yordun beni
sen mi yoruldun ben mi ?
Ne yalan söyleyeyim Çınar çok zevk aldım
senin ibne olacağın aklıma gelmezdi Memduh
kimseye söylemezsin değil mi ?
Söyler miyim hiç…
lütfen söyleme Çınar’cığım
merak etme seni kimseyle paylaşmaya niyetim yok
nasıl yani
bundan sonra sadece benim ibnemsin
daha sikecek misin yani
bugün değil ama benden artık kurtulamazsın
kurtulmak isteyen yok ki zaten kocacım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yorum yaparsanız çok sevinirim

hepinizi kocaman öptüm (kim nereden isterse)
🙂

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kankam Annemi Sikiyor 4

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Kankam Annemi Sikiyor 4
Annemin odasının kapısı açıktı yanaştım annem sobanın yanında yattığından pijamasını sıcak diye çıkarmıştı anlaşılan şort tarzı bişey giymiş oda sıyrılmış öylece uyuyordu kafamdan aşağıya kaynar suların döküldüğü an barışın yanı başında annemin kalçalarını keserek 31 çekmesiydi ne yapacağımı bilemedim kuduruyordum en son tuvalete girerken öksüre öksüre girdim çıktığımda barış hafiften terli mutfaktan çıkıyordu ne o terlemişsin sıcakta yok öyle diyince yorganın altında çok kaldım ondan kanka diyip yerine yattı inanamıyordum annemi arzulayarak mast yapıyordu barış içinden bana ne sövmüştür kalktım diye dedim bende uzandım yatağa nasıl olabilirdi kankam dediğim adam annemi mi arzuluyordu yoksa azgın olduğu için mi böyleydi

Sabah uyandığımda saat 9 u 10 geçiyordu barış yoktu kalktım mutfakta boştu sobalı odaya gittiğimde annem ekmek kızartıyor barışta karnını doyuruyordu oturdum sofraya kahvaltı bitince aşağı indik odunları atmaya devam ediyorduk bir ara annem bir çığlık attı arkamızı döndük çivili sopaya basmıştı hemen ayakkabıdan kurtarıp yukarı çıkardık barış annemin çoraplarını sıyırdı bende annemi tutuyordum kolonya döküp ayak tabanına yedirmeye başladı ahh yandı sağ ol yavrum ellerin dert görmesin dedi barışa barışta biraz masaj yapayım Ayten teyze diyip ayak tabanını okşamaya başladı biraz rahatladıktan sonra annemi bırakıp akşama kadar odunlarla uğraştık babamda bizi aldı eve gitmiştik

Ben köyde yaşadığım olaylardan dolayı barışa biraz mesafa koymuştum ki koymak zorundaydım çünkü üniversite sınavına çalışamıyordum barış için hava hoştu o ise 18 e girer girmez ehliyet kursuna yazılmayı tercih etti eksiklerimi hızla kapatıyordum yükselişimi hocalarda görüyordu. Bu arada barışın direksiyon sınavı vardı annesi annem barış ve ben 4 müz gittik arabaya binmeden annesini öptü anneme yanaşıp garip bir şekilde ellerinden tutup bana şans dile ayten teyze diyip annemin yanağından öptü annem şaşırdı biraz o ara barış bindi arabaya sınavı geçti çok sevindim onun adına annem başını okşadı kendi annesi onunla gurur duydu eve gitmiştik.

Böyle böyle zamanlar geçiyordu sınava çok az kalmıştı okuldaydık barışla kursa kalmayalım da kanka sizde pes atalım sonra ders çalışırız dedi bana da makul geldi sıkılmıştım derslerden ama annem kursta sanıyordu bizi anahtarla kapıyı açtık benim odama girerken annemi gördük arkası dönük yerde temizlik yapıyordu kocaman kalçaları renkli taytla adeta bütünleşmiştiBarış bakakaldı bende öyle a anne diye kekeledim aaa oğlum hoşgeldiniz dedi bezi alıp çıktı odadan barışın aleti kabarmıştı görmezden gelip önemsemedim

Artık sınav zamanına 1 hafta vardı öğretmenlerimiz kafanızı dağıtın dedi
Babamda ıvır zıvır toplamaya köye gidelim dedi barışta geliyordu beraber atladık arabaya köye geldik sabah 10 fln dı biraz sonra babamın telefonu çaldı arkadaşları kahveye okeye çağırdı o da gitti

2 saat fln olmuştu öğlen yemeği için mola verdik sıra çaylara geldi barış garip bir ısrarla çayları servis etmek istedi tamam dedim çayları içtikten 20 dk sonra kalkıp gidecekken oğlum siz gidin az uzanıp gelicem dedi annem tamam dedim aşağı indim babam aradı aşağı tarladaki komşunun sulama sırasıymış boruyu değiştirever dedi ben yaparken barış bekliyordum 10 15 dk sonra işleri bitirdim barış ortada yoktu etrafı dolandım bulamadım bende eve çıkıp anneme bakayım dedim içeri girdim kafamı odadan uzattım deliye döndüm

Barış annemin yani başına kadar gelmiş taytını ayak bileklerine kadar sıyırmış külotunun üstünden amını elliyordu
Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum kıpkırmızı oldum off be ayten teyze deli ediyorsun beni diyordu diğer eliylede göğsünü okşuyordu annem uykudan duymuyordu ama nasıl Kafamda herşey yanıt buldu barış uyku ilacı verdiği için annemin uykusu gelmişti ben ona geriden bakarken yavaşça dudaklarına yumuldu annemin şeker gibi dudaklarını ince bir işçilikle emip yalıyordu bunu yaparken nazikçe davranıyordu annem anlayabilirdi olaylar nereye varacak diye beklemeye başladım barış yavaşça annemin boynundan sonra tshirtini sıyırıp dik dolgun göğüslerine dil atmaya başladı dilledikçe dikleşiyordu

Göğüs uçları annemden de mmm gibi hafif ses geliyordu zevke geldin değil mi orospu dedi inanamadım anneme orospu diye küfür etmişti barış göğüslerini öyle emiyordu ki bir an süt çıkacak sandım benim küçükken büyüyüp gelişmem için emdiğim memeler barışın zevki için meydandaydı göbeğine kadar öpe öpe geldi külotu yana sıyırdı annemin amının kokusunu ciğerlerine çekip bitiyorum orospu sana arkadaşımın annesi de olsan bitiyorum diyordu gavat kocan kahvede piç oğlun aşağıdayken bende asla ulaşamayacağım amının kokusunu burnuma çekiyorum diyordu yavaşça dil attı salyası uzadı annem sevişmenin de etkisiyle ıslanmıştı yavaş yavaş dilliyordu çadırı kurmuştu

Am dudaklarının kenarlarını ısırıp vakumluyordu barış annen derinden inledikçe barışta hoşuna mı gitti orospu diyordu benim de garip bir şekilde sikim kalmıştı barış vakumlarken bir parmağını çıktığım deliğe sokuyordu güzelce yaladıktan sonra kalkmış sikini boxersan öyle gerilmiş ve sert çıkardı ki mancınık gibiydi bir eliyle 31 çekerken diğer eliyle annemin amını ovalıyordu sikini yavaş yavaş hazırlayıp girecekti buna tahammül edemezdim hızlı bir şekilde barışşş kankaaa diye seslendim geliyorum bekle diye bağırdı apar topar hazırlanıyordu bir yandan heyecanla şaşırmıştı siki de yavaşça iniyordu boxerına soktu sikini kağıt havlu aldı camın önünden biraz önce yaladığı meme uçları ve göğüs bölgesindeki salyaları siliyordu

Memelerini tutarak sütyenin içine soktu tshirtini indirdi sıra an dudaklarına gelmişti yetmedi oraya 2 3 tane yırttı çok yaladığı ve annem ıslandığı için peçete ıslanmıştı. Külotunu düzeltip sarsmadan taytını düzelttikten sonra peçeteleri cebine soktu yanıma geliyordu hızla aşağı indim noldu knk çok geciktin diyince knk bende yoruldum uzandım dedi ama kıpkırmızıydı tarlaya gittik aklıma o anlar geldiği için sıkım kalkıyordu barış şakadan tarlanın ortasında ne gördünde sikin kalktı lan otlara mi azıyorsun artık dedi yok knk aklıma porno geldi ondan diyip başımdan savuşturdum kendime kızıyordum nasıl sikim kalkardı kankam annemin amını yalayıp yiyişmişti buna azmıştım

Öğretmenler kafanızı dağıtın diyordu kankam da annemin amını dağıtıyordu 2 saat sonra annem yanımıza biraz garip duruyordu ne oldu anneciğim dedim bişey yok oğlum uyku sersemliği galiba içim bi tuhaf diyordu barış annemin yüzüne dahi bakmıyordu akşam kahveden gelen babamla eve döndük barışı indirirken 50 lirada harçlık verdi ah zavallı babam karısının amını memelerini yalayan çocuğa harçlık veriyordu barış utanarak alıp eve gitti.

Artık sınav günüydü annem şıkça giyinik makyaj yaptı barışla farklı okullarda girdik sınavım aşırı iyi geçmesede barışa göre gayet iyiydi sınav stresinden sonra artık gezmelere başlayacaktım arkadaşlarla kafedeyken barış yanıma geldi arabaya çağırdı araba da annem vardı oğlum gelsene barış bizi köyüne götürecek değişiklik olur bizbize olucakmışız dedi yok anne ne köyü ya dedim annemin suratı düştü ben seni gezdiririm ayten teyze dedi sarıldık vedalaştık

Onları yollar yollamaz karşıdaki gördüğüm taksi durağı gözüme çarptı onları takip edecektim bindim uzaktan takip ettim indim uzaktan izliyordum annem çorap üstüne etek üstünde ise gömlekle muhteşem duruyordu eve çıktılar bende peşlerinden çıkmıştım dış kapı eski köy evi olduğundan kolluydu tahtadandı oturdular barış çok heyecanlı annemse çok hevesli etrafa bakıyordu değişiklik oldu dedi barış birden pantolonuna elini atıp çıkarmaya başlarken annem gözlerini kapatıp ben çıkayım dur derken yok ayten teyze nolucak utanma annemin gözü yumuktu

Barışın boxerı çok kabarıktı sıkı etli etli duruyordu annemin yanına oturup sardı kolunu annem titredi birden barış napıyorsun oğlum diye ayten teyze seni çok seviyorum dedi annem ürkek bir şekilde bende seni yavrum diyince öyle değil kocan olmak istiyorum senin dedi annem şaşırıp bir tokat attı barışa tam çıkacakken barış kolundan tutup koltuğa savurdu altına alıp öpmeye başladı annem var gücüyle koltuktan itip yere düşürdü hayvan arkadaşının annesiyim ben senin naptığını sanıyorsun seni safça sevdim diye ne anladın aptal diye haykırıyordu barışsa gayet sakin sevdim lan seni muhteşem kadınsın sevdim diyip yerden kalktığı gibi annemin dudaklarına yapıştı dudaklarını emerken göğüslerini sıkıyordu annemse kafasını itiyordu

Barışın hayvan bırak beni diye çığlık atıyordu annem o an ne yapacağımı şaşırdım sonra annemin gömleğini yırtıp göğsünü emiyordu diğer eli de amında geziyordu annem bağırırken hafiften inledi barış gülerek noldu orospu hoşuna mı gitti dedi annem hiç kımıldamıyordu ooo orospu direniyorum numarası yapıyorsun da amın vıcık vıcık olmuş kocan sikmiyor mu diye alay ediyordu annemse kıpkırmızıydı yapma barış yapma diye itiyordu annem barışsa aç kurt gibi emiyordu annemi amına parmak attı annem mhhh diye inledi ulan orospu yarağa açsın belli inat etme bir güzel sikeyim seni dedi barış bu yaptığımız çok yanlış diye ağlarken barış hızlı bir şekilde boxerını sıyırıp sikini meydana çıkardı annem utancından bakamıyordu barış ulan var mı kocanda böyle sik ha benim kadar sevebilir mi seni deli oluyorum sana diyordu

Annem ağlıyordu çok canım sıkılmıştı annemin dalgınlığından faydalanan barış ufa bir hamleyle çorabını yırttı annemin ve amını yalamaya başladı annemin takati kalmamıştı hem boğulmaktan yorulmuş hemde ister istemez uyarılmıştı ne kadar seks yapmadın orospu söyle dedi barış anneme annem bir müddet sustu 3 diyebildi bende içimden 3 gün normal derken hafta dedi annem inanamıyordum annem gibi mükemmel bir kadın 3 haftadır nasıl seks yapmazdı barış gülerek hakkını yiyor o gavat senin diyip emmeye devam etti

O sıra annemden tuhaf bir atak geldi barışın başına elini koyup okşadı madem bir yanlışın içine soktun beni madem dönüş yok zevk almalıyım eziyet çekmemeliyim bu dakikalarda ama sadece 1 sefer barış rezil ederim dedi annem barış annemin yüzüne baktı hemen amına yumuldu çok hızlı emip parmaklamaya başladı annem 18 lik kızlar gibi inliyordu ahhh çok garip çok güzel diyebildi garip olan ne dedi barış annem ise yalamanhh diye inledi pornolarda görürdüm bunları gerçek oldu kocam ne yalardı ne yalatırdı iğrenç şeyler onlar diye barışsa gururla ulan gavat bunca yıl mahvetmişsin bu karıyı diyordu

Annem dil darbeleri aldıkça kesiliyordu 1 2 dk sonra barış diliyle boşalttı annemi hemen ayağa kalktı annemde koltuktan halinin üzerine geçti annemin elinden tutup sikini kavrattı kocamınkinden sonra ilksin dedi kafasını hafiften emdi yavaş yavaş yalıyordu söylediğine göre ilk kez yapıyordu bunu sikini emip öptükçe ohh diye inliyordu barış o an sikim taş gibi olmuştu 31 çekiyordum annem yavaşça emerken annemin saçını toplayıp sertçe ağzını sikmeye başladı

Annem nefes alamayıp kızdı sikini bir güzel yalattı yere uzandı annem sikinin üstüne ayh uf diyerek oturdu ve barışın dudaklarına yumuldu barışın elleri annemin kalçasında geziyordu annemin dudak mesaisi bitince barış sikmeye başladı annemi ahh mmm çok güzel gibi inlemelerle barışa olan hayranlığını gizleyemiyordu annem barışsa çocuk gibi annemin memesi ağzında sikiyordu kocan sikebiliyor mu dediğinde annem hayır hayır hayır hayır diye inleyerek boşaldı barış annemi belinden kavrayarak 10 15 saniye hızlı git gel yapmaya başladı ama annem evi yıkıyordu

İnlemeleriyle çok çokhh iyisin erkeğim diyordu en iyiside ne biliyor musun aytenciğim kankamın anası olman diyip götünü tokatlıyordu anneme biraz daha basan barış geliyorum aytenim dedi annem sikinden kalkıp ağzına aldı barış böğüre böğüre boşaldı annem tutamayıp türküdü tüm spermleri güzel miydi dedi anneme annemse evlendiğinden beri böyle bişey yaşamadım diyordu bunları söylerlerken ben 2. Postayı boşalmıştım onlar sikişip bir kenara çekildiklerinde saat daha 4 tü gün acaba uzun muydu kankam dediğim adamla annem dediğim insan güvenimi mahvedip beraber olmuşlardı

İlginize yorumlarınza göre devam edecek

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Acımadan Hepsini siktim 3. bölüm

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Acımadan Hepsini siktim 3. bölüm

Artık olan olmuş ve tüysüz oğlanın sikicisi olmuştum. Berk halinden gayet memnundu işyerinde ne zaman boş kalsak ki boş kalmaya gerek bile kalmıyordu çoğu zaman ağzına veriyor şakur şukur yalatıyordum. Mesai bitiminde ise ablası cansu’nun kıyafetlerini giydiriyor üstünden geçiyordum küçük göt deliklinin…
Fakat Cansu’yu kafamdan bir türlü atamıyordum, sarışın afet içime işlemişti ben de bütün hırsımı erkek kardeşinin göt deliğinden çıkarıyordum onu domaltıp ablasını siktiğimi düşünüp küçük deliğini dağıtıyor dibine kadar sokup köklüyor bağırta bağırta sikiyordum.
Yine böyle bir gündü pantalonum ayak bileklerime kadar sıyrılmış koltuğma oturmuş Berk ibnesini kucağıma almış hoplata hoplata sikiyordum..inlemeri ile beni iyice azdıran sıcak ve küçük deliğe giren azman acımadan işini görüyor bazen belinden tutup hızlıca kucağıma oturtuyor dibine dibine vuruyordum amına koduğumun ibnesinin artık ona küfür etmemden aşırı derecede hoşlanmaya başlayan oğlan bir yandan kucağımda zıplıyor bir yandan
– Ohhh küfür et bana,
– Amına koduğumun çocuğu
– Bastır kocacığım, sikicim vur dibime kadar del beni
– Orospu çocuğu…

Masanın üzerinde duran telefon titremeye başlamıştı kafamı kaldırıp baktığımda “Cansu Arıyor..” yazsını görünce heyacanlandım “Boş ver arasın sen sikmene bak” dese de “aç telefonu lan göt, bacınla konuşurken sikeceğim seni…”
Berk’i domaltıp arkasındaki yerimi aldım o da sesi dışarı vererek konuşmaya başladı. Cansunun sesi kulaklarıma değdikçe daha bir hırsla sikiyordum göt deliğini oğlanın vurdukça taşaklarım yapışıyor masanın üzerine uzandığı kollarla sımsıkı tutan ibne dişlerini dudaklarına geçiriyordu o bağırmamak istedikçe daha sert yükleniyordum en sonunda ağzından bir “ayyyyyy” çıktı “Ne oldu ablam…” ben belinden tutup şak şak şak sikmeye devam ediyordum sesleri duyuyor olmalıydı “abla..ımhh sonra..ararım..” cansunun öpüyorum sesinden sonra fenaca patladım küçük götün içine…

O domalmış pozisyonda dururken karşı koltuğa kendimi bıraktım..
– Bu ablama taktın sen
– Onu da sikeceğim…
– Sik tabi de canım o ben gibi değildir söyleyeyim biraz donuktur bu işlere bakma sevgilisi bile yok geçen ağzını aradım eski eniştem de sünepenin tekiydi

Berk’e kız isteyeceklerini duyduğumda afallamıştım. Hatta babası olmadığı için kızı benim istemem gerekmişti demek siktiğim oğlana bir de kız isteyecektim. Eh başa gelen çekilir hesabı kızı istemiştik Çiğdem, uzun boylu zayıf fakat küçük zeytin gözleri olan alımlı ve güzel bir kızdı içimden daha iki saat önce siktiğim Berk’e kız istemek hayli tuhaf gelsede…

Gece boyunca Cansu’dan gözlerimi alamamıştım nişan alış verişi bizi iyice yakınlaştırmış ufak ufak telefon konuşmalarına başlamıştık gün boyu mesajlaşıyor ufaktan ayarlama çekiyordum. Bir yandan ablası ile smsleşiyor bir yandan da berk’in o küçük ağzını götünü sikip boşalıyordum anlayacağınız.

Düğün hazırlıkları için Cansu ile buluşmaya kadar verdik güzel bir yemek yemiştik birkaç kadeh şarap içtikten sonra sohbetimiz Berk üzerine dönmüştü fakat beni oldukça şaşırtacak bir konuşma idi bu
– Seviniyorum Berk için
– Ben de, güzel bir hayatı olacak
– Evet, hemde ibnelik huyundan vazgeçebilir değil mi
Şaşkındım bir şey boğazıma düğümlenmişti
– İbnelik mi?
– Evet ibnelik…
Yemekten sonra onu evine bırakacaktım ama bu konu bir daha açılmamıştı bana iki bira al da sohbet edelim demişti apor topar yalnız kalacağımız bir yere geçtik büroma..birasını açıp o güzel dudaklarını şişeye dayayıp lıkır lıkır birkaç yudum aldı
– Berk ile aranda olan şeyleri biliyorum
– Nasıl
– Berk’in günlüğü dedi gülümseyip onu nasıl siktiğini en ince ayrıntısına kadar anlatmış eh bende aslında bu konuyu konuşmak istiyordum rahat bırak artık oğlanını deyip güldü sonra şaşkınlığımı görünce eh bakma öyle otuz yaşına gelmiş kadınım ben Berk tek erkek kardeşim onun üzerine çok titredim ama belli ki o ibne olmayı seçmiş fakat buna bir son vermelisin ayrıca benim hakkımda….
Nasıl oluyordu da bu kadar açık konuşabiliyordu..alkol mü?
– Bunları bilmen gerek Berk babasız büyüdü bu nedenle kendinden büyük erkeklere zaafiyeti vardı bir süredir onu kontrol ediyordum ama işin aslı bu ve onu korumak için bende burada işe başlayacağım…
Başlamıştı da artık küçük göt delikli Berk’i sikmek ne demek yanına yaklaşmıyordum. Bu iş canıma tak etmişti gerçi ara sıra Berk’i tenhada kıstırıp götünü avuçladığım oluyordu amayine de Cansu’ya yakalanmak istemiyordum Cansu ise işi iyice azıtmış büroda kardeşine sinirlendiğinde Göt veren diyor bana da Göthastası diyordu kadın resmen ikimizi de esir almıştı. Yıl sonu yaklamış ve işlerimiz yoğunlaşmıştı bir gece mesaideydik işlerimizi hemen hemen o gün için bitirmiştik ki..
– Çok mu özlediniz siz birbirinizi
– Immhhh
– Ne diyorsun Götveren…
– Şey abla…
– Ya sen oğlancı..
– Cansu ayıp oluyor ama
– Bağırtırken ayıp olmuyordu değil mi el kadar oğlanı hadi size bir kıyağım olsun bu gece eh ikiniz de sözlerinizi tuttunuz eh bende bir defalık izin vereyim buna ama bir şartla..benim önümde yapacaksınız..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Meral ve Sevda

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Meral ve Sevda

Selamlar ilker ben daha once sizlere komsum ebru ile yasadigim bir animi anlatmistim,bu defa sizlere bir kac yil once yasadigim bir animi anlaticam umarim begenirsiniz. İsyerinde calisirken telefonuma “artık beni rahatsiz etme” diye tanımadigim bir numaradan mesaj geldi,bunun uzerine numarayi aradim ancak mesgule aldi karsi taraf sonrasinda bende mesaj olarak bu numarayi tanimadigimi sanirim mesajın yanlislikla geldigini yazdim ve gonderdim. Ardindan bu defa ayni numaradan arandigimi gorunce cevapladim karsidaki bir bayan sesiydi ve ozur diliyordu onemli olmadigini soyledim ve kapattim. Gece pc basinda vakit gecirirken yine ayni numaradan mesaj geldi yine ozur diliyordu,bende bunun uzerine aradim ve gercekten onemli olmadigini soyledim bu sirada tanismaya basladik tabi adinin meral oldugunu o zamanlar 34 yasinda evli ve iki cocuk sahibi oldugunu ogrendim,bana gonderdigi mesajın kime oldugunu sorunca cok inandirici gelmedi ve zaten sonrasinda aslinda can sikintisindan rastgele yazilmis bi numaraya atilmis sohbet bahaneli bi mesaj oldugunu ogrendim. Eltisiyle beraber otururlarken boyle biseye karar vermisler ve mesaj atmislar ikisininde esleri yurt disinda calisiyor,eltisinin adi sevda 26 yasinda 6 aylik hamile.Pc basinda oldugumu ogrenince netten gorusme karari aldik msnde kamera actik,meral yuzu guzel kilolu denebilecek bi kadindi ancak sevda 6 aylik hamile olmasina ragmen cok cekici ve guzeldi. Ertesi aksam bakirkoy sahildeki kafelerden birinde bulusma karari aldik ve ertesi gun bulustuk,meral in tavir ve konusmalari cok rahatti el ele tutusmalar baslamisti bile,biraz sohbetten sonra onlari eve birakmak icin arabaya dogru yoneldik arabaya bindiginde bu arabaya kim bilir kac kiz binmistir dedi. Bende gulerek, benim arabama binen kucagima binmeden inemez dedim,meral de gulerek ben binerimde sevdabu karniyla nasil binecek deyince bende film iyice kopmaya basladi. Hepimiz gule oynaya evlerinin yolunu tutmusken,sevda nerdeyse eve gelicez kucagina bindirmedin dedi yine gulerek haklisin dedim hanginizi once oturtayim diye dusunuyorum diyip tenha bir yer aramaya basladim,arabayi park edip meral ide alarak arka koltuga gectim. Sevda nin elinden tutupkendime cektim gel de meral e oturabilecegini ispatlayalim dedim,sirti bana donuk sekilde zorlanarakta olsa oturdu kalcalari tam ufakligi eziyordu resmen sirtini bana yaslamasini soyleyip meral donerek bak nasil sigdik dedim bir elim meralin elini tutarken oteki kucagimda duran sevda nin elbisesinin altinda kasiklarina dogru ilerliyordu,sevda hafif kıvrılıyordu kucagimda meral aletimi gormek istedigini soyledi bende sevda dan musade isteyip onu yanima oturtarak pantolonumu indirdim asagi aradigini bulmus gibi memnun gozlerle bakiyordu,sevda eline almakta gecikmedi meral ise aletim hakkinda ovucu sozler soyleyip dudaklarima yumuldu,sevda yaragimi oksamaya devam ediyordu elimi buyumus karninin altindan islanmis amina goturup oksamaya baslarken meralde agzina almaya baslamisti fakat yerimiz gercekten rahat degildi,bir otele gitmeyi onerdim ancak otel yerine ilerleyen bir saatte evlerine gelmemi teklif ettiler bende kabul ederek toparlanmaya basladik,adrenalini yuksek saatler bizi bekliyordu,onlari oturduklari yere yakin bir yerde indirip vakit doldurmaya basladim bekledigim telefon geldi sonunda beni bekliyorlardi tam adresi verdiler,ayni apartmanda oturuyorlarmis, eve girdigimde meral yoktu oteki evde cocuklarin tamamen uyumasini bekliyormus oldugumuz ev sevda nin eviydi tv de bir muzik kanali vardi cikan parcayi bahane ederek dans etmeyi teklifettim sevda ya bu karnimla nasil edicez dedi gulerek ben arkandan sarilirim sana dedim ve kalkarak arkasindan sarildim ona ellerimiz karninda bulustu muzigin ritmine ayak uydururken bir elimle gogsunu oksamaya baslarken oteki elim taytinin icine girmeye calisiyordu boynunu emmeye baslamistim bile askili badisini cıkarip goguslerini koltuk altlarini emmeye basladim gercekten cok hos bir kadindi sevda,dilim tenine her degdiginde aminin biraz daha sulandigini hissediyordum,nefes alis verisi hizlanmisti bana bebege zarar gelmesinden dolayi beraber olmaktan korktugunu soyledi,bende daha once hamile bir kadinla boyle bir tecrubem olmadigi icin sorun olmadigini onu dilimle bosaltabilecegimi soyledim ve dilim kasiklarindaki gorevine baslamisti bile piril pirildi sevda her noktasiyla bastan cikarici bir kadindi gercekten,ellerimi goguslerinden cekip kalcalarini aralamaya basladim ve dilimi arkasinda gezdirmeye basladim,niyetimi anlamisti sanirim yaragimin gotune girmesinin mumkun olmadigini soyledi,bende eger isterse deneyecegimizi cani yanarsa birakacagimizi soyleyerek aminin dudaklariyla opusmeye devam ederken saclarimi cekip kasilarak agzima sularini bosaltmaya basladi,ben yanina uzanip vucudunu oksamaya basladim bana tesekkur ediyordu meger evlendikten kisa bir sure sonra kocasi yurt disina gitmis ve evliligin tadini alamamis bile,parmaklarim arkasinda gezinmeye basladiginda tekrar yaragimin arkasina sigabileceginden supheli oldugu evlenmeden once birkac defa anal iliski yasadigini fakat eski sevgilisinin yaraginin bu kadar buyuk olmadigini soyleyince bana guvenmesini isteyip domalmasini istedim uzun bi sure dilimle gotunu yumusattim 3 parmagim kolayca icine girebiliyordu artik ondan krem istedigimde elimden tutup beni yatak odasina goturdu,kremi aldiktan sonra sirt ustu uzanip bacaklarini acmasini istedim son bir kez dilimi gotunde gezdirdikten sonra kremi yaragima ve gotune bolca surup kendini sikmamasini sikca nefes alip vermesini tembihledim usulca girmeye basladigimda korkudan olsa gerek kendini sikmaya basladi ellerini tuttum ve nefes almasini tekrar ederek yavas yavas duraksayarak icine girmeye basladim,yaragim gotune tamamen girmisti parmaklarim amini oksuyordu vicik vicik olmustu ve gotu yaragima alismisti artik rahat rahat girip cikiyordum o birkez daha bosaldi ben hala bosalmamistim,ne zaman bosalacagimi sordu bana bende ne zaman isterse bosalacagimi soyledim o da karnina bosalmami istedi ancak o esnada meral in sesiyle irkildik ikimizde,benim agzima bosalmaya ne dersin dedi cok istiyosan gel dedim ve sevda nin gotunden cikarak uzerine siyah vucut corabi giymis meral in agzina verdim meral yaragimi emerken sevda arkamdan sarilmis gogsumu oksuyordu artik dayanamayip meral in saclarindan tutarak tipki amina sokup cikarir gibi agzina girdigi kadar sokup cikarmaya basladim ve titreyerek bosaldim,meral ve ben banyoda temizlenip geri donduk,kisa bir dinlenme faslindan sonra ben meral ve sevda nin ortasinda birbirimizi oksamaya baslamistik bile,meral agzina aldi yaragimi ,sevda amini yalamami istedi yuzume comelmesini sagladim ve am sularini yalarken parmaklarim gotunun icindeydi,meral kucagima oturup kalkmaya baslamisti bile ve bosalmasi uzun surmedi ancak kucagimda oturup kalkmaya devam ediyordu sulari kasiklarima suzulurken sevda nin sularida yuzume bulasmaya baslamisti uzerimden kalkti ve domalarak icine girmemi istedi sevda yataga uzanip dinlenmeye koyuldu meral ise onumde domaldi sert bisekilde girdim icine vicik vicikti ami,hizla girip cikarken gotunu parmaklamaya kalcalarina tokatlar atmaya baslamistim,parmagim gotunu zorlamaya baslayinca sevda nin gotu yetmedimi dedi nefes nefese fazla got goz cikarmaz deyip devam ettim biraz boyle devam ettikten sonra ayaga kaldirip bi ayagini yatagin ustune koydurdum ve icine girmeye devam ettim sarkan gobegine sarilarak gobegine dokunmak cok hosuma gidiyordu meral i bu defa bacaklarini omzuma alip altima aldim kasiklarimiz her carpistiginda sallanan gobegi daha cok tahrik ediyordu beni bosalmak istedigimi soyledigimde icine bosalmami istedi ve nefes nefese icine akmaya basladim,o gece oyle bitti ancak onlarla beraberligim 2 yil kadar surdu,ilk once meral esinin yanina gitti sonrasinda sevda,zaman zaman telefonlasiyoruz sevda ile. Vakit ayirdiginiz icin [email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ensest-4

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

ensest-4
annem azmış…
merhaba adım mert 17 yaşındayım. annem isye 38 yaşında balık etli güzel bir kadındır.anneme hiç cinsellik gibi duygularım yoktu taki o azana kadar.olgun kadınlardan çok hoşlanıyordum ve internette izlediğim olgun kadın pornolarından sonra int. gecmişini silmeyi unutmuş ve diğer oda da uzanmıştım annem pc basına gecip bunlara rastlamış ve bayada bi bakmış.sonra bni çağırdı ne olduğunu sordu bn kızarmıştım annem bişey söylemeden gönderdi bni ve bir süre sonra tekrar çağırdı aralarından en güzelini seçmiş ve açmıştı daha yeni başlıyordu bna babamın artık istediği gibi olmadığını eğer istersem benimle yatacağını söyledi.hiç sesim çıkmıyordu annem bunu evet olarak algılamış olmalıki yavaşça boynumdan tuttu ve öpmeye basladı.çok acemiydim ilk kez yapıyordum bnmki hemen havalandı annem acele etme daha yapacağımız çok şey war dedi ama bn dayanamıyordum.15 20 dk boyunca öylece seviştik.bna vajinamı yalarmısın dedi bnde kabul ettim.çok acemi bir şekilde annemin amını yalıyordum ama bu onn daha çok hoşuna gidiyor olmalıydı çünkü hiç müdahele etmiyordu.daha sonra oda bnmkini ağzına aldı sikim ağzına deger degmez şiddetli biçimde boşaldım ağzına. bu kadar çabukmu dedi bnde ilk olduğunu dayanamadığımı söledim.ozaman sn bir kere daha agzıma boşalda üçüncüde akşama kadar sikersin hç boşalmazsın dedi ve saksoya yeniden başladı.5 10 dk sürmedi tekrar patladım ağzına hııhh tmm dedi işte şimdi akşama kadar rahatça yap dedi.sonra bir süre daha seviştik ve bna artık içine girmemi söyledi bnde dayadım sikimi hafifçe sokmaya çalıştım ama beceremiyordum yüzyüze bakarak yapıyorduk hafifce gülümsedi ve sikimi tutarak yerleştirdi amına amı sıcacıktı ama bn o gün iki kez boşaldığım için sikim hafif ağrıyordu.çok yavaş gidip geliyordum sikimdeki acı yerini zevke bıraksın diye.ve biraz öle devam ettikten sonra bnde hızlanmya başlamıştım belliki annem alışkındı sadece zevkli zevkli nefes alıpveriyor ve gözlerini gözlerimden ayırmıyordu ufacıkta bir tebessüm vardı suratında eellerini ellerimin arasına geçirmiş sımsıkı tutuyor ve gözlerime işleyen bakışları bni deli ediyordu .aradan yarım saat geçti ve hiç pozisyon deişmemiştik hep yüzyüze ve birbirimizin gözlerinin içine bakıyorduk annemdeki gülümseme hiç bitmedi sonuna kadar.ben boşalmak üzere olduğumu söyledim annemde içime boşal ki bende boşalayım dedi ve cıkmama izin vermedi. çok hızlı bir şekilde gelip giderken birden durdum ve boşalıyordum heryanım titriyordu.boşalmam bitmeye yakın annemde gözlerini kapadı ve ohhh diye bir ses çıkararak bni üzerine çekti sikim hala içindeydi belimden sarılarak bni kendine yapıştırdı ve öpüşmeye başladık öpüştükçe bnim sikim içinde yeniden kalktı ve öpüştüğümüz sırada biraz git gelden sonra annem noldu doymadınmı dedi bnde son olsun dedim kabul etti gülümseyerek üstte olmak istediğini söyledi bn uzandım eliyle sikimi doğrulttu ve üzerine oturdu bu dahada hoşuna gitmişti çünkü hiç yorulmuyordum annem üzerimde zıplıyordu biraz sonra iyice oturdu ve kalkmadı ileri geri gidiyordu buda çok hoşuma gitmişti bn henüz boşalmama daha varken aneem birden kalkarak klitorisini okşadı ve boşaldı tekrar oturdu bir iki git gelden sonra yine içine boşaldım annem hiç hareketsiz bekledi ve sadece ımmmm diyebildi.kalktı içine parmaklarını sokarak amını iice temizledi.sonra gelip dudaklarıma ateşli bir öpücük kondurupüzerini giydi.ve bna artık sn benim sevgilimsin üniverstede öğrenci evinde beraber kalacağız dedi ve o günden sonra hiç sex yapmadık seneye sınavı kazanmak için eşek gibi çalışıyorum çünkü orada annemle ikimiz yanlız kalacağız…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Selma ve Burağa misafirliğim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Selma ve Burağa misafirliğim

Selma 28-29 yaşların 1.77-1.78 boyların esmer hafif balık etli, yolda görseniz akşama otuzbir çekmek için bi süre daha izleyeceğiniz kadar seksi bi hatun. Kahve sırasında önümdeydi gözlerimi alamamışım, ona baktığımı fark edince kendi kendine gülümsedi. O gülümseyince iyice arsızlaştım kahvesini alıp masasına geçti, masasına giderken kıçını izleme başladım. Saat gibi bi o yana bi bu yana vuruyodu. Sikim kotun altıda taş gbi olmuştu. Oturdu, bacak bacak üzerine attı. Hafif parlak siyah eteğinin altında siyah çorapları bacaklarını okşuyodu. Hafif çekiştirir gibi yaptı eteğini, güzlerime bakarak bi yudum aldı kahvesinden. Üst dudağında kalan kahve kremasını hafifçe emdi. Mat koyu kırmızı dudaklarından ben emmek isterdim onu.
Kahvem hazırlanmıştı o sırada. Hayatımın en keyifli kararlarından birini vermek üzereydim. Masasına mı oturmalı, yoksa onlarca kişinin ortasında siktir yemekten kaçıp uzaktan mı izlemeliydim. Saçları kulağının arkasına attı. Boynundan aşağı göğüslerine doğru süzmeye başladım. Hafif kendini doğrulttu, gömleğini düzeltti. Siyah sütyeninin içinde beni bekliyolardı sanki. Göğüslerini izlerken masasının yanında buluverdim kendimi. Başını kaldırıp bana baktı. “Ne vardı?” der gibi kafasını salladı hafifçe. Şaşa kalmıştım, etrafa bakındım. (İŞTE BU. DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANI OLMALIYIM!) Hiç boş masa yoktu ve “Boş yer yok da, rahatsız etmeyeceksem eşlik edebilir miyim?” dedim. (Kafamın içinde Sadri Alışık bile “GOOOOOLLLLL!” diyo bağırıyordu resmen.) Karşısındaki iki masaya göz ucuyla bakıp “Tabii,buyurun.” dedi. Biraz sohbet ettik(Ballandıra ballandıra uzatmak isterdim ama neticeyi bekliyosunuz mutemelen. :D)
Başka biyere gitmek ister misin?” diye sordum. “Nereye mesela?” dedi. Bi an bana demek istedim ama ürkütmekten korkuyodum.
-Sen nereye istersen, dedim.
-Ben biyer biliyorum aslında, dedi.
Arabasına bindik. Yan koltuktan bacaklarını izliyordum. Elimi atmamak için kendimi zor tutuyodum. Caddeler sokaklar geçtik. Ben bi bar veya bi club beklerken bi siteye geldik. Evine getirdi beni işte bi gol daha. 😀 Asansöre bindik. Üzerimde hangi boxer var acaba diye düşünürken dairenin kapısındaydık. Kapıyı açtı, içeri davet etti beni. Salonu gösterdi. Koltuğa kuruldum ve hala donumu düşünüyodum. 😀 Bikaç dakika sonra bi adam geldi salonun kapısına. Dedim “SIÇTIK!” “Oğlum Aziz bunlar teşkilat, seni sikecekler yada öldürecekler haberin olsun.” Herif “Hoş geldin.” Dedi gülümseyerek. “Ben Burak” dedi kendini tanıttı. Çapraz koltuğa oturup sohbet etmeye başladı. Konuştukça daha da tedirgin oluyodum. Bikaç dakika sonra Selma geldi. “Kocam Burak, bu da Aziz. Yeni tanıştık.” dedi. “Ben gideyim artık.” deyince Selma, “Yo rahat ol. Biz birbirimizin özgürlüklerini kısıtlamıyoruz. Kal lütfen” dedi. Burak, “Ben size içecek bişeyler getireyim” deyip kalktı. Burağın kalkmasıyla Selmanın dudaklarıma yapışması bir oldu. Bikaç saat önce o kremayı emmek istediğim dudakları emiyordum şimdi. Elimi beline atıp kendime çektim. Gömleğinin düğmelerini düğmelerini açmaya başladı. Elimi gömleğinden içeri solup eteğinin içinden çıkardım. Bacaklarında kavratıp kucağıma yan oturttum. Bu sırada gömleğini tamamen çıkarttı. Dudaklarını emmeye devam ederken sütyenini çıkarttım. Ve işte o sabırsızlandığım memeler meydanda. Ben memelerini okşarken o da sertleşen sikimin üzerinde sürtünmeye başladı. Bacaklarını okşayarak elimi daldırdım eteğinden içeri. Parmak uçlarımla amcığını yoklayarak okşuyodum bacaklarını. Eteğinin fermuarını açtı. Ayağa kaldırıp eteğini aşağı sıyırdım. Bu sırada Burak kapıda sikiyle oynuyodu.. Topukluları hala ayağındaydı. Eteğinden kurtulup kucağıma oturdu. Sikime sürterken kıçını tişörtümü çıkardım. Göğsüme yaslayıp boynunu emerken elimi külotlu çorabından içeri daldırdım. Sıcacıktı amcığı.Islakk.. Külodun üzerinden oynarken elimi bastırdı amcığına doğru. Elimi külodun içine soktum. Sırılsıklamdı. İçinde gezindikten soran bi süre çıkartıp amcığıyla ıslanan parmaklarımı Selmaya yalattım. Kucağımdan kalkıp pantalonumu çıkartmaya başladı. Pantolonumu sıyırdı. Donum gri olanmış, kendi kendime idare eder deyip gülümsedim. Onu da sıyırıp sikimi ağzına aldı… Başını ıslak ıslak emiyodu.. Onlarca yıllık fahişeler tanıdım onlar bile bu kadar güzel oral seks yapamıyolardı. Zevkten uçuyordum resmen. Gırtlaına kadar bastırıyo ardında taşaklarımı emiyordu. Artık onu bağırta bağırta sikmek istiyodum. Ellerinde tutup kedime doğru çektim. Boynundan emerek çorabını sıyırmaya başladım küloduyla beraber. Çorabını ve külodunu çıkarıp yüzü bana dönük kucağıma oturdu. Sikimi hafifçe amcığının ucuna yerleştirdim. Sikimi sıcacık sulu amcığına aldı. Yavaş yavaş hızlanıyordu, kucağımda zıplarken götünü tokatlamaya başladım ben vurdukça hızlanıp daha da bastırıyodu kendini. Kucağımda kaldırıp kapıda hala sikiyle oynayıp zevkten kuduran Burağa yatak odasını sordum. Beraber Selma kucağımda, sikim onun içinde yatak odasına gittik. Yatağın üzerine yatırp bacaklarını açıp Selmayı sikmeye devam ediyordum. Ben hızlandıkça Selmanın o iyice sulanan amcığından öyle güzel sesler geliyodu ki. “Şapp Şapp Şappp!” Ben Selmanın güğslerinden tutup amcığını üzerinde zıplarken Burak bi çanta çıkarttı. İçinde kelpçe, ip, vibratör falan vardı. İşte tam bi seks yuvası!.. Buraktan Selmanın ellerini yatağa bağlamasını istedim. Selma gözleri kapalı zevkten inlerken Burak izin alır gibi Selma ya baktı, Selma ellerini uzattı. Selam nın elleri yatağın başına bağlı, bacaklarını açıp amcığına köklüyodum. Dibine kadar bastıra bastıra. Bacaklarını yana atıp amcığına gir çık yapmaya başladım. Çığlık çığlığaydı. Sikime boşalınca sırılsıklam olan sikimi çıkarıp göt deliğine dayadım. “Uuuff..” demesiyle başını soktum. Gövdesini sokmaya başlayınca inlemeye başladı. Buraktan vibratörü istedim. Başını Selmanın ağzına sokup yalattırdım Islanan vibratörü amcığına dayadım. Hem amcığını hem götünü sikerken Burak da ağzına vermeye başladı. Dörtbir koldan Selma zevkten çıldırtmaya çalışıyoduk. Burağa elleri çözmesini söyledim. Domaltıp sikerken Burağın sikini yalamaya devam ediyodu. O yaladıkça ben azıyo daha çok bastırıyodum. Götünden çıkıp tekar amcığına girdim. Sırtı bana dönük kucağımda zıplatırken Burak karşımızda boşalmış bizi izliyodu. Selma kaç defa boşaldı sayamadık bile. Artık titremeye başlamış fışkıracaktı belli. Öyle çok boşaldım ki Selma üzerimde zıplarken çıkıp kendiyle beraber döllerimi de fışkırttı. Selma üzerimde kasılırken Burak birer sigara yaktı. Hepimiz dinlenip devam etmeyi düşünüyoduk belli. Ki öyle de oldu… 😉

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Üniversite Şenlikleri ALINTI

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Üniversite Şenlikleri ALINTI
Ben Tuğçe, 22 yaşındayım, İstanbulda bir üniversitede okuyorum. Baştan söyleyim, sekse çok düşkünüm. Yaşadığım heyecanlı sikişmeleri, burda benim gibi sekse meraklı olan sizlerle paylaşmak düşüncesi açıkçası beni tahrik ediyor. Aynı zamanda yaşadığım inanılmaz anları burada kalıcı kılmak, defalarca okumak ve okurken de tekrar tekrar orgazm olmak istiyorum. Dilerim siz de hikayemi okurken defalarca boşalırsınız!

Yakınlarım beni çok tatlı olarak tanımlarlar. Çoğuna göre ben erkeklerin bir içim su diye tabir ettikleri kızlardanım. Esmerim, gözlerim de kahverengidir. Kalçalarım nefis diriliktedir. Bacaklarımın çok hoş olduğunu erkek arkadaşlarım itiraf etmişlerdi. Göğüslerim de yeterince dolgundur. Zaten bu halimden ve aşifteliğimden Lisede de birkaç yaramazlığım olmuştu.

Hikayem geçen sene Mayıs ayında geçiyor. Okuduğum üniversitenin bahar şenlikleri başlamıştı. Bir akşam arkadaşlarla okuldaki bir konsere gidecektik. O gün tüm vaktimi hazırlanmayla geçirdim. Biz kızlar böyle fırsatları kaçırmayız ve hem erkeklerin bakışlarını çekmek, hemde diğer kızları kıskandırmak için, süslenir püslenir, açılır saçılırız. Ben de o gün tek parça, dizimin 5-6 parmak üstünde biten hafif göğüs dekolteli turuncu elbisemi giymiştim. Siyah parlak çoraplarımla birlikte ayağıma babetlerimi giymiştim. Bordo rengi iç çamaşırlarımla kendimi süper hissediyordum.

Otobüse bindiğimde şanslıydım ki, oturacak yer bulmuştum. Orta kapının hizasındaki boşluğun hemen bitişiğinde, sol taraftaydım. Yanımda bir kadın oturuyordu. Otobüse binen herkes beni görebiliyordu. Elbisemin yapısından dolayı oturunca eteğim baldırlarımın yukarısına kadar çıkmıştı. Açıkçası günümdeydim ve umrumda değildi, bacaklarımı kapatmadım. Hemen önümde, ayakta, 40 yaşlarında bir adam beni süzüyordu. Çok yakışıklı, ama biraz paspal biriydi. Ruhumdaki fahişe ortaya çıkmıştı, bacak bacak üstüne attım ve dışarıyı izlemeye koyuldum. Bacaklarımı salladıkça adam derin derin bacaklarımı baldırlarımı süzüyor ve kimbilir nasıl kuduruyordu…

Bir süre sonra yanımdaki bayan kalktı ve direk adam yanıma oturdu. Biraz iri yapılı olduğundan ve eminim bacaklarımın nefis görüntüsünden dolayı, bana çok yakın oturdu, ama temas etmiyordu. Ben bacaklarımı sallamaya devam ediyordum. Bacak bacak üstüne attığımdan ve bacaklarımı salladığımdan dolayı eteğim de hareketleniyor ve nefis bir görüntü oluşturuyordu. Bir süre sonra otobüs kalabalıklaşınca sıcakladım. Önümdeki pencereyi açmak için ayağa kalkıp, önümdeki tutunma demirinin üzerinden eğildim ve camı ittirdim. Yerime oturduğumda sağ bacağım adamın sol bacağına resmen yapıştı. Demek ki ben ayağa kalktığımda benim tarafıma iyice kaymıştı. Gerçekten bunu beklemiyordum, ama akıllı biriydi. Bana direk bacağını yaslamak yerine resmen ben adamın kucağına oturmuş gibiydim…

Bacak bacak üstüne atıp tekrar sallamaya başladım. Ben salladıkça bacağım adamın bacağına sürtüyordu. Bir süre sonra adam gazete açtı ve okumaya başladı. Ancak sol elini, gazeteyi de tutarak, bacağımın üstüne koymuştu. İnanamıyordum, otobüs gibi halka açık bir yerde herifin biri resmen beni taciz ediyordu. Fıstık gibi bir kızın hem bacağına yapışmış, hem de elliyordu. Abartmıştım sanırım. Trafik felaketti. Otobüs okulumun önüne gelince inmek için ayağa kalktım. Adama gülümseyerek, “Pardon!” dedim. Yüzüme baktıktan sonra yerinden kalkmadan, “Buyrun!” dedi ve soluna doğru bacaklarını çekti. Yapacak bir şeyim yoktu. Bu adama daha fazlasını vermeliydim. Ellerimi dirseklerimden hafifçe kaldırarak arkamı da adamın omzuna sürtünerek geçiyordum. Adam da eteğimin altına doğru elini yaklaştırmıştı. Ben geçerken parlak çoraplı taş gibi bacaklarımda elini gezdirdi. Tam o sırada otobüs ani bir fren yaptı ve ardından tekrar gaz verdi. Dengem bozulmuş adamın kucağına düşmüştüm.Şoför sürekli gaz verip frene bastığından yerimden kalkamıyordum, çünkü yokuştaydık. Adamın popomdaki eli kalçalarımı resmen yoğuruyordu. Sesimi çıkarmadım, ona dönüp, “Pardon… kalkamıyorum!” dedim. “Önemli değil!” dedi. Yaklaşık 3-5 saniye boyunca otobüste elin adamının kucağındaydım ve kıçımı yoğuruyordu. Üstelik elbisemde iyice yukarı çıkmıştı.Yerimden kalkarken adamın malum bölgesinden destek aldım. Siki taş gibi olmuştu. Neyse otobüsten indim. Ama farkedemediğim birşeyse, otobüsten o adamın da inmesiydi.

Arkadaşlarımla buluştum. Okula girdik. Konserden önce içki içip rahatladık. Grubumuzda erkekler de vardı. Hepsi beni ve diğer kızları süzüyordu. Açıkçası diğer kızlar da süperdi. Ayça mini şort, üstüne yakası bol tişört ve altına parlak çorap, Funda ise incecik bir tayt ve üstüne büstiyer giymişti, götü ortadaydı. Kızlar benden seksilerdi, kıskanmıştım. Erkekleri etkilemek için, erkeklerin yaptıkları esprilere onlara dokunarak gülüyor, yürürken önlerinden gidiyor ve kıvırtıyor, onlar konuşurken parlak rujlu dudaklarımı dilimle ıslatıyordum. Konser öncesi karnımız acıkmıştı. Cafede bir masaya oturup yemeklerimizi yiyorduk. Yanıma erkeklerden biri oturmuştu. Ben farkettirmeden bacaklarımı iyice sıyırmıştım, eteğim kalçalarımdaydı. Yemek yemeye başladığımızda yanımdaki erkek bir anda elini bacağıma attı ve okşamaya başladı. Ben tepkisizdim. Masanın altında bacaklarımı okşuyor, beni benden alıyordu ve kimse bunu görmüyordu…

Eli bacaklarımdan yukarıya doğru çıktı ve elini eteğimin içine daldırıp amımı okşamaya başladı. Zaten otobüsten beri ıpıslaktım, bu hareketle resmen akıyordum. Beni yaklaşık iki dakika boyunca okşadı ve hiç çaktırmadı. Bu böyle olmayacaktı. Uzun süredir seks yapmıyordum. Çocuk çok yakışıklıydı ve benim kafam güzeldi. Kendimi hemen orada ona vermeliydim. Ama orospuluğum üzerimdeydi. Bacağımı herkesin önünde kaldırıp çocuğun bacağının üstüne attım. Elini hemen çekti. “Ya Eren dizim çok ağrıyor, sen biraz bana masaj yapsana!” dedim. Herkes bana bakıyordu. Elbisem resmen kıçımdaydı. Pürüzsüz parlak siyah çoraplı bacaklarım ortadaydı. Yanımızdan geçenler dahil tüm erkeklerin gözü bendeydi. Eminim kızlar çatlamıştır. Eren biraz dondu, sonra, “Neresi? Burası mı?” diye dizimin üstünü ovmaya başladı. “Biraz daha yukarısı!” deyince milletin ortasında baldırlarımı ovmaya başladı…

“Hakan sen de omuzlarıma masaj yap, çok yoruldum bugün!” dedim. Hakan okul girişinde buluştuğumuzda beni öperken elini kalçama koymuştu. Biraz tadıma bakması hoşuma giderdi. Hakan yerinden kalktı ve tepeme dikilip omuzlarımı ovmaya başladı. Eminim ki, biraz eğik durduğumdan bordo sutyenli göğüslerimi görüyordu. Ortalık yerde daha fazla abartmak istemedim. Aklımda bir hinlik vardı. Elimdeki kolayı sanki Hakan omuzlarımı ovarken beni aşırı sarsmış gibi yaparak üzerime döktüm ve “Ayy naptın Hakan ya? Battı üstüm!” dedim. Kola biraz göğsüme biraz da bacaklarıma dökülmüştü. Yerimden kalktım, eteğim kıçımdaydı, “Ben temizlenmeye gidiyorum!” diye lavaboların oraya yürümeye başladım. Lavabo kafeye biraz uzaktı. Hakan peşimden koştu, “Dur ben de geleyim, kusura bakma!” dedi. Birlikte Lavabonun önüne gittik…

İçerisi bomboştu. Ben içeri girdim, Hakana da, “Sen burda bekle. Ama ayy çantam orada kaldı.İçinde yedek çorabım vardı. Ara Eren’i getirsin!” dedim.“Tamam!” dedi ve Ereni aradı. Ben içeride elbisemin askılarını indirmiştim, kola sol göğsüme dökülmüştü. Artık vaktiydi, Hakana seslenip, onu boş tuvalete çağırdım! Gelince, “Hakan sen yaptın, sen temizle!” dedim. Hakan gözlerini bacaklarımda ve askıları inmiş elbisemde ve göğüslerimde dolaştırdı ve sadece, “Tamam!” dedi. Ben lavabonun tezgahına yaslanmış, aynaya bakıyordum. Hakan arkadan elindeki mendille göğsümü siliyordu. Ben biraz daha eğilince o da arkama dayandı. Aynadan birbirimize bakıyorduk. Bir anda popoma abandı, “Seni orospu, kaşınıyorsun demek!” dedi.“Napıyorsun, dur!” dedim, ama sırf onu kudurtmak içindi bu. Bana resmen saldırdı, elbisemi kıçımın üstüne topladığı gibi çorabımı yırttı ve külodumu kenara sıyırdı. Ben kıvranma numarası yapıyordum, “Yapma, hayır!” deyip duruyordum. Bir eliye fermuarını indirirken, diğer eliyle göğüslerime dadandı. Sikini tükürükleyip bir hamlede amıma geçirdi ve pompalamaya başladı…

Kudurmuştum. Zevkten kafamı geriye atmıştım. Okuldan bir arkadaşıma üniversite tuvaletinde fıstık gibi bir kıyafetin altındaki amımı siktiriyordum. Aynada göz göze geldik. Zevkten inliyordum. Belimden tutmuş, habire amıma geçiriyordu. Tanrım ne güzel şeydi o an. “Doy orospu, doy!” diyerek hırıltılar çıkarmaya başladığında kendimi sertçe geriye attım. Amımdan çıktı ve dölleri fışkırmaya başladı. Ama dölleri hep gömleğinin üstüne ve eline bulaşmıştı. En azından amımın içini Hakan’ın döllerinden korumuştum. Bana, “Lan orospu ne yaptın, üstüm battı!” dedi. Hiç umursamadım, “Evet orospuyum ve beni çok güzel becerdin, iki kere boşaldım, ama içime tohumlarını bırakmana izin vermem!” dedim kırıtarak. Küfür ederek çıktı. Muhtemelen evine gidecekti, üstünü değiştirmek için. Dönüp aynada kendime baktım, saçım biraz dağılmıştı. Hakan hayvanı dudaklarımı ellemeyip direkt amıma yumulduğundan makyajım taptazeydi. Eteğimi kalçamın sadece biraz üstüne indirdim. Amımın üstündeki çorap yırtığı görünmüyordu. Ve Ereni bekledim…

Eren gelince kapıyı tıklattı, “Tuğçeciğim ordamısın?” dedi. “Evet Eren, gel içeri!” dedim. Yavaşça kapıyı açıp içeri girdi, “Çantanı getirdim, al!” dedi ve kapıya yöneldi. Hemen, “Eren aslında bana yardım etsen olmaz mı? Çantanın içinde çorap paketi olacak, onu çıkartırsan sevinirim!” dedim. Eren elleri titreyerek çorap peketini aldı ve açmaya koyuldu. Çorap beyaz ve tekliydi. Yani don kısmı bulunmayan çoraplardandı ve puantiyeli (benekliydi). Eren bir çoraba bakıyor, bir bana bakıyordu. Siki taş gibi olmuş, kendini belli ediyordu. “Nasıl yardımcı olmamı istersin?” dedi. Ben de, “Bacaklarımla masada çok güzel avuçlayarak ilgilenmiştin ve sonra da masaj yapmıştın, şimdi de bacaklarımla senin ilgilenmeye devam etmen gerekiyor! Çoraplarımı değiştir! Önce ayakkabılarımı çıkar!” dedim. Eren yere çöktü bacaklarımdan tutarak, daha doğrusu avuçlayarak, ayaklarımdaki Babetlerimi çıkardı. Tam kalkarken götümü görmek için kafasını kaldırdı ve yırtık kısmı gördü. Ama birşey demeden kalktı…

Ben sonra gözlerinin içine bakarak mermer tezgahın üstüne eğildim. Eren yutkunarak, “Çok güzelsin!” dedi. Gülümsedim, “Biliyorum!” dedim. Eren yaklaştı ve eteğimi sıyırdı, götümü okşamaya başladı. Arkadan bana dayadı. “Off Eren!” dedim. Açıkçası Eren beni daha çok tahrik ediyordu. Sonra hareketleri hoyratlaşmaya başladı. Kıçımı sertçe mıncıklıyor, göğüslerimi sıkıyordu. “Yavaş ol!” dedim. O da bana, “Sen sakın konuşma, yalnızca inleyebilirsin!” dedi. Sözünü dinledim ve ona karışmadım. Çoraplarımı paramparça etti, ucuz orospularınki gibi yırtık pırtıktı. Beni yüzükoyun çevirdi. Pantolonunu indirdi ve sikini çıkarttı. Siki kocamandı ve damarlıydı. Bekletmeden kökledi amıma. Derinlere gittikçe beni uçuruyordu. Sırtından tutunup tırmalamaya çalışıyordum. “Tuğçe senin o nefis bacakların, amın, götün benim!” diye inliyordu. Bense havalarda uçuyordum. Okuldan ikinci arkadaşıma da siktiriyordum kendimi, çok tahrik ediciydi. Ben boşaldım, ardından Eren de, “Geliyorum!” dedi ve sikini amımdan çıkarttı, kafamdan tutup sikini ağzıma verdi ve bütün döllerini ağzıma doldurdu…

Boşalması bitince ağzımda dölleri tükürüp, ağzımı yıkadım. Sonra hemen çorabımı çıkarttım. Eren, “O bana ait, senden bir hatıra!” diyerek yırtık çorabımı aldı cebine koydu, “Hatta donunu da ver!” diyerek külodumu da çıkarıp aldı.Kendime çeki düzen verdim. Bu salakta bana yumulmak, yavru gibi hatunu önce öpüp, koklayıp sonra sikmek varken, hemen amıma girişmişti. Makyajım sağlamdı. Sonra Eren beyaz puantiyeli çoraplarımı giydirmeye başladı.Çoraplarımı giydirirken eliyle götümü okşamaya başlayınca, “Yapma Eren!” diyebildim. Çünkü yorulmuştum, 15 dakikada 2 kişi üstümden geçmişti. Ama o durmadı. Galiba beni külotsuz görünce yeniden azdı. Bir anda ayağa kalktı. Çoraplarımı henüz yeni giymiştim ve çok seksiydim. Beni duvara yapıştırdı. Arkam ona dönüktü. götümü tükürükledi ve sikini ıslattı. “Hayır yapma, olmaz!” diyebildim sadece. Eliyle ağzımı kapattı ve sikini götüme ittirmeye başladı. Ellerim duvardaydı. Ve yavaşça götüme girmeye başlamıştı…

Bir süre sonra artık götümün içinde gidip geliyordu ve ben de tekrar kudurmuştum. Elini ağzımdan çektim, “Sok Eren, sok! Mıncıkladığın götüme sok! Amımı siktin götümü de doldur! Yüklen bana, dağıt kıçımı! Aaaaayyy!” diye inliyordum. Gittikçe hızlanmıştı. “Saçımı çek ve göğüslerimi okşa!” dedim. Saçımı çekmeye başladı ve göğüslerimi yoğurmaya başladı. Arkadan ne güzel pompalıyordu öyle. Bu biraz daha böyle devam etti, sonra belimden kavradı ve kaldırdı beni, tezgaha yapıştırdı. Sikini hiç çıkarmamıştı götümden. Arkama iyice dayanıp döllerini götüme boşalttı. O çekilince ben yere yığıldım ve “Eren mahvettin beni!” dedim. Bir süre öylece kalakaldık.

Sonra kendimizi toparlayınca, “Bana taksi çağır, eve gidip kendime gelmem gerek!”dedim. Taksi geldiğinde beni taksiye bindirdi. Salak Eren beni ön tarafa bindirmişti. Götüm ağrıdığından doğru düzgün oturamadım. Eteğim kıçıma kadar sıyrılmıştı, çorabımın bittiği yer görünüyordu. Göğüs çatalım ortadaydı ve saçlarım dağınıktı. Kim görse sikildiğimi anlardı. Hem de ne sikilme! En yakın iki arkadaşım tarafından ayrı ayrı toplam üç kere sikilmiştim. Aslında sikildiğim için mutluydum. Yakın arkadaşlarımın beni sikmesi fikri müthiş bir şeydi…

Taksicinin, “Nereye gidiyoruz?” sözüyle kendime geldim. Evimin adresini söyledim. Yolda yanımızdaki otobüslerden herkes bacaklarıma bakıyordu. Eteğim iyice sıyrılmış, resmen kıçımın ortasındaydı. Taksici de beni kesip duruyordu. Derken çantamın yanımda olmadığını farkettim. Elimde sadece cep telefonum vardı. Hemen Eren’i aradım. O da çantamın Murat’ta olduğunu söyledi. Rezil olmuştum, çantamda prezarvatifler vardı. Murat düzgün ve seviyeli bir çocuktu. Ben Cafede oramı buramı açıp, kendimi teşhir ederken, bir tek o bana gözlerini yapıştırıp bakmamıştı…

Offf! Evin önüne geldiğimizde kafama dank etti, taksiden inmem için para ödemem gerekiyordu ve cüzdanım da çantamda kalmıştı…

ALINTIDIR.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Turbanli hijab arab turkish asian paki Egypt

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Turbanli hijab arab turkish asian paki Egypt
Türbanlı Eşim Ortağımla Aldattı
Türbanlı Eşim Ortağımla Aldattı
Selam Seks Hikayeleri okurları Ben Kahraman.Konya’nın lüks bir semtinde yaşıyorum. 30 yaşında evli biriyim. Eşim Zeynep 26 yaşında 178 boyunda türbanlı çok fazla güzel olmayan ama çok sexi bir kadındır. İnternetten tanışarak evlendik. İlk başta ailelerimiz karşı çıktı ama ikimizin de dindar olan ailesi benim dürüst dindar ve hoşgörülü yaklaşımım işimin ve gelirimin çok iyi olması zeynep’in de başörtülü ve dindar olması sebebiyle fazla üstelemediler ve evlenmemize izin verdiler.

Ortağım Mehmet’le beraber bir şirketi yönetiyoruz ve idare ofisimiz fabrikanın dışında 3 odalı bir bürodur. Bu arada ortağım da evli ve 29 yaşında uzun boylu yakışıklı bir tiptir.

Eşimle evlendiğimiz sıralarda cinsellik konularını hiç açmaz ikimiz de utanırdık. Evlenene kadar eli elime bile değmedi. Gerdek gecemizde benim acemiliğim yüzünden çok zevkli bir sex yapmadık.

Benim aletim 14 cm. civarında fazla büyük olmadığı için eşimle ilişkimizde onun tam olarak tatmin olmadığını hissediyordum. Fakat aile terbiyesinden dolayı bişey demiyordu bu duruma. Evde bilgisayar ve internet olduğu için eşim evde sıkılmazdı. Evliliğimizin 2. yılından sonra eşimde değişimler başladı. Yani sessiz sakin bir yaşantısı olan eşim cıvıllaşmaya sürekli internetten edindiği yeni yeni şeylerden bahsetmeye başladı.

Hatta dışarıyı pek sevmeyen eşim sürekli dışarılara çıkmaya güzel ve davetkar elbiseler giymeye başladı. Bir gece sevişirken benim aletin büyüklüğü-küçüklüğü söz konusu olduğunda ben ona ‘’erkeklerin aleti ayaklarının büyüklüğü ile doğru orantılıdır’’ dedim. Benim ayaklarıma baktı ve ‘’hımmm doğru galiba senin ayaklarının büyüklüğü ortalamanın biraz altında kalıyor Ortağının ne kadar büyük ayağı ver’’ deyip gülmeye başladı.

Onun sözü benim beynimde şimşekler çaktırdı. Neyse bir gün dışarıda ki işlerimi halledeceğim sırada eşim aradı ve ofise geldiğini söyledi ve ben de ofise gittim. Büroda sekreter yemek almak için dışarıya gitmiş Zeynep ve Mehmet oturmuş sohbet ediyorlar. Aklıma Zeynepin o günkü söylediği sözlerden sonra bu durum beni bayağı tedirgin etti. Türlü türlü şeyler düşündüm. Daha sonra ki günlerde bir akşam Zeynep yarın büronuza geleceğim dedi. Ben de şüphelerden arınmak için bir müddet sonra bir arkadaşıma beni arattırıp

Zeynep’e acil büroya gitmem gerektiğini bi evrak vermem gerektiğini söyleyip evden çıktım ve elektronikçi bir arkadaşıma rica edip ortağımın ve benim odama görünmez bir yerine gizli bir kamera koydurdum. Ertesi gün Zeynep ofise geldiğinde oturmuş muhabbet ederken daha önceden ayarladığım üzere şirket sahibi bir arkadaşım büroya geldi ve ben onla ilgilenmem gerektiğini söyleyip Zeynep’i ortağımın odasına gönderdim. Ve kamerayı açtım.

Önceleri çok suspus oturan Zeynep ortağımın karşısında gerçekten çok rahat davranıyordu ve hiç ummadığım bir şekilde ortağıma ‘’senin ayakların ne kadar büyük yaa’’ dedi. Mehmet bu söze anlam veremediği için ne demek istediğini sordu. Zeynep’te gülerek kusura bakma geçen Kahraman ‘’erkeklerin ayakları cinsel organları ile doğru orantılıdır dedi de onun için senin ayaklarını incelemiştim’’ dedi.

Bu söz Mehmet’i ve beni çok şaşırttı. Ama Mehmet de boş değil heralde ki ‘’doğrudur eşim hep şikayetçi zaten çok acı verdiğini söylüyor’’ dedi. Ben bu konuşmaları duyduğumda çıldıracak gibiydim. O sıra Zeynep ‘’Ya Buse de zevkten anlamıyor heralde bizim Kahraman böyle olacak ki her gece onunla uçarız gerçekten yanlış anlama çok merak ediyorum onu (aletini)’’dedi. Mehmet’’ Valla benim için sorun değil yenge ben gösteriririm ama şu anda biri girebilir içeri’’ dedi. Zeynep te ‘’amaaan içeride Kahraman şimdi çok meşguldür hem sadece bakacağım’’ dedi.

Bunun üzerine Mehmet oturduğu yerden kalkıp Zeynep’in başucuna geldi ve sadece fermuarını açıp sikini dışarı çıkardı. Hayretler içerisindeydim. Konuşmalardan dolayı sertleşmiş siki en az 22 cm vardı. Zeynep sahte utangaçlıklar içerisinde yavaş yavaş elini koca yarağa götürdü ve ‘’gerçekten mükemmelmiş kocamın siki de böyle olsaydı benim amcığım daha bakire gibi dapdaracık olmazdı’’ dedi. Bu konuşmalar beni iyice deliye çevirdi. İçeride benim türbanlı abdest ve namazında dindar karım başka bir erkekle açık saçık konuşuyor ve onun yarağını eline almış inceliyordu.

Ben de müdahale etmiyordum. Daha sonra bu karımın açık konuşmalarını davet anlayan Mehmet ‘’elinledaha fazla tutarsan dayanamayacağım’’ dedi. azgınlığı had safhaya ulaşmış karım da ‘’Kocamın kini hiç ağzıma almadım ama internette karılar ağzına yarak alıyorlar ben de merak ediyorum. Merakımı giderebilirmiyim’’ diyen Zeynep Mehmetin de zevkten gözleri dönmüş bir halde kafa sallamasıyla o koca yarağı yavaş yavaş ağzına almaya başladı.

Ben bütün olanlara inanamıyordum.
Ama müdahale etmek de istemiyordum çünkü hem o anda sikim şimdiye kadar olmadığı şekilde büyümüşi hem de kıskançlıkla beraber zevk dalgalarına kapılmıştım. Zeynep Mehmet’in yarağını ağzına alıp bir iki git gel yaptıktan sonra Mehmet dayanamamış olacak ki ağzından yarağı hemen çıkardı ve masanın üzerine fışkırmaya başladı. İkisinin de gözlerinden zevk dalgası yayılıyordu. Ben de senin amcığı çok merak ediyorum dedi

Mehmet Zeynep’e. Zeynep te ‘’şimdi olmaz artık daha fazla riske atmayalım kendimizi yarın saat 10 da kocam toplantıya gidecek sen o zaman bize gel orda tüm meraklarımız gideririz’’ dedi. Ben artık tamamen zıvanadan çıkmıştım ve bu konuşmaları dinlerken elim gayri ihtiyarı pantolonumun içinde ki sikime gitmiş ve boşalmıştım. O sırada unuttuğum şirket sahibi diğer arkadaşıma baktım ki o da benim arkamda bütün olanları izlemiş ve bana garip garip bakıyordu. Ben de olanları kimseye anlatmamasını rica ettim.

Kameradan toparlandıklarını görünce arkadaşımı gönderdim ve yanlarına gittim. Hiç bişey yokmuş gibi davranıyorlardı. O sırada eşim annesine gideceğini akşam orda oturacağımızı söyleyince onu kaynanamgile götürdüm ve çok merak ettiğim yarın ki fasıl için kamera sistemini evin her tarafına kurdurdum. Ertesi gün ortağımı şüphelendirmemek için saat 09:45 gibi bürodan çıktım ve toplantıya hasta olduğumu bahane edip toplantıda kilere gelemeyeceğimi söyledim. Büronun yakınlarında bekledim.

Ortağımın çıkıp arabaya binip gittiğini gördüm. Ben de biraz sonra eve gittim. Kapıdan sesleri dinledim ve uzaktan (yatak odasından) sesleri geliyor olacak ki sesler çok az geliyordu. Yavaşça kapıyı açıp içeri girdim ve daha önce hazırladığım plan doğrultusunda dış kapının yanında ki odaya girdim. Yine kapıyı yavaşça kapatıp televizyonu duyamayacakları kadar düşük seste açtım. Mehmetle Zeynep gülüşüyorlardı ve Zeynep ‘’Bak daracık amcığımı merak ediyordun sen kendin soyarak bak’’ dedi.

Mehmet te Zeynep’in eteğini çıkardı ve külotunu da okşayarak çıkarıp amcığına dokundu ‘’OHHHH Nefis amcığın var Zeynep bunu yalamak istiyorum ‘’ dedi. Zeynep te ortağımı yatağımıza yatırıp kendi de (internetten görmüş olacak ki) 69 pozistyonda ortağımın üzerine çıktı ve amcığını Mehmetin dudaklarına teslim edip kendi de kocaman sertleşmiş ortağımın yarağını kırk yıllık hasretmiş gibi emmeye somurmaya başladı. Zevkten ‘’ohhhh ne güzel yarağın var Mehmet bunu her zaman yalamak istiyorum erkeğimm’’ dedi.

Bu sözler mehmeti çileden çıkarttı heralde ki boşalıyorum diye bağırmasına karım aldırış etmedi ve tüm döllerlini yalayıp yuttu benim namus timaseli türbanlı karım. ‘’Amcığının yalanmasıyla iyice zevke gelen eşim inmemiş olan yarağı tekrar yalamaya başladı ve mehmetin üzerinden inip ‘’Hadi erkeğim busenin alamadığı siki sok amcığıma delirt beni sik erkeğim’’ diye zevk içinde inlemeye başladı. Mehmet te ‘’Buse ancak Kahramanın sikinden zevk alır galiba ben sana sokuyum gel orospum’’ dedi.

Zeynep ‘’ohhh ben senin orospunum hadi kullan beni kocama boynuz taktır canım kocacım benim’’derken Mehmetin sokmaya başlamasıyla birlikte bağırmaya başladı. Ben de daha fazla dayanamadım ve kıskançlığın verdiği zevkle boşalmaya başladım.

Sonra tv. Yi kapatım geldiğim gibi yavaşça çıktım tekrar. Bu arada Mehmetin Buse hakkında söylediği söz aklımdan gitmedi. Ve ben de Mehmet’in karısını sikmeyi kafaya koydum.

Ertesi gün kameradan kayda aldığım

Mehmetle Zeynep’in şikiş kasetini cd ye çoğalttırdım ve Mehmetin toplantısı olduğu bir zamanda onların evine gittim. Buse beni görünce şaşırdı. Hayırdır Kahraman abi bişey mi oldu’’ dedi. Ben de ‘’birazdan olacak merak etme içeriye girmeliyim sana çok önemli anlatacaklarım var’’ dedim. İçeriye girince vcd ye cd yi koydum ve ona olanları izletmeye başladım. Gözleri faltaşı gibi olmuştu. Ne yapacağını şaşırmıştı. Bana döndü. Ne olacak şimdi dedi.

Ben de ne olacağı var mı ben de mehmetten onun karısını sikerek intikam alacağım her şey düzelecek dedim. O da olmaz dedi. Ben de istesen de istemesen de olacak yoksa çok kötü şeyler olur dedim. Gönülsüz olduğu görünce onu alıp yatağa fırlattım ve karşı gelme dedim. Ben onu soyup yalamaya başladıkça o direniyordu. Amcığını yalamaya başlayınca tepkisi azaldı. Sokacağım sırada ‘’beni alta alıp kendisi sikimin üzerine çıktı ve sikim amcığında zıplamaya başladı. ‘’Sik beni erkeğim mehmetten orospu karından intikamını al ohhh acı çekmeden sikilmek çok güzel erkeğimmm’’ dedi.

Daha sonra olanları mehmetle zeynepe de anlattık ve önce şaşırdılar ama birbirleri ile sikişme imkanları artık rahat olacağı için ikisi de hınzırca gülümsedi ve bizim yanımızda Zeynep mehmete hadi aslanım çıkar şu koca yarağı da kocamın önünde düz beni dedi. Biz de buse ile sevişmeye başladık ve bundan sonra ortağımla beraber karılarımızı ortak kullanmaya başladık.

Artık yapacağımız şeyleri hep beraber yapıyoruz. İki dairesi olan Dublex bir villa satın aldık ve aynı yerde kalıyoruz hem kimse şüphelenmiyor hem de rahat rahat isteyen istediği karıyı sikiyor…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

(ALINTIDIR) BAYAN AVUKAT

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

(ALINTIDIR) BAYAN AVUKAT

Hayat her ne kadar çok güzel ve şanslı davrandıysa da bugüne kadar bana, bazen hırçınlıkları da olmuyor değil. Ve bazen insana bu hırçınlıkları istemediği yönde yansıtıyor.Benim anlatacağım şey hiç aklıma gelmeyecek ve hala da bir görülmüş kötü rüya olarak düşündüğüm bir kabus.
Ben 29 yaşında, büyük bir şirketin avukatlığını yapan ve işinde başarılı ve her gün yolda otobüsle giderken ya da yaya yürüken gördüğünüz ve de büyük bir ihtimalle arkasından yorum yaptığınız (iyi ya da kötü) sarışınlardan biriyim. İşim gereği her zaman davalara katıldığımdan ve müvekkillerimle randevum olduğundan şık giyinmek zorundayım. Ve adliyeye bürom uzakta olduğu için ve bürom ile iş yerim arasında mekik dokuduğumdan hızlı bir arabaya ihtiyacım olduğunu düşünmüştüm ve ilk davamdan kazandığım parayla siyah renk bir honda civic ti almıştım.O günkü mutluluğumu tahmin edersiniz herhalde. İş yerimde bir gardırobum vardır. Ve davalara giderken sürekli kıyafet değişirim. Ben pantolonun erkeklere ait bir giysi olduğunu düşünürüm ve asla pantolon giymem. Giyim tarzım zevklidir. Genelde koyu renkleri tercih ederim. Genelde Paris modaevlerine ait kıyafetleri tercih ederim. Kısa etekler,dar bluzlar,desenli ipek çoraplar ve yerine göre dar çizmeler yerine göre de topuklu sivri burunlu ayakkabılar.Mesela süper mini ve yandan yırtmaçlı dar bir etekle siyah kutu desenli bir çorap ve üstüne aynı renk dar bir bluz giyerim. Bu kıyafetin altına da asla çizme giymem. Eteğin kısalığına yakışan yanları açık,arkaları ve önleri kapalı yüksek sivri topuklu ayakkabılar giyerim. Her ne kadar yürümesi zor olsa da bu tarzı seviyorum.Neyse, Ekim ayına daha yeni girmiştik. Sabah uyandım kahvaltımı ettim. Ve hemen giyinmeye başladım. İlk önce siyah baklavalı süper ince ipek çoraplarımı aldım. Daha yeniydiler ve bacaklarıma kolay geçmeleri için bacaklarımı güzelce kremledim. Daha sonra koyu bordo dizlerimden bir karış yukarıda olan dar yandan yırtmaçlı eteğimi giydim. Üzerime kırmızı kolları dirsekte biten derin göğüs dekolteli bluzumu ve pierre cardinden aldığım önü sivri burunlu arkası kapalı yanları açık yüksek sivri topuklu ayakkabılarımı giydim ve içime de siyah ipekli süt yenimi taktım.
Altıma tanga giymem gerekiyordu normal şartlarda ama eteğimin arkası dar olduğundan o lanet olası çizgilerin gözükmemesi için hiçbir şey giymedim.
Dava dosyalarımın bulundu disketi ve lap-topumu aldıktan sonra evden çıktım.
Kapıcı beni o halde görünce işini bıraktı ve günaydın diye saçmalamaya çalıştı. Bir yandan alt katın merdivenlerini siliyordu bir yandan da bişeyler görebilirmiyim diye uğraşıyordu. Ve sanırım bişeyler de görmüştü o yüksekten. Ama avukat olduğum için benden korkuyordu.
Arabama bindim ve trafiğe çıktım. İnanılmaz bir trafik vardı. Dur kalklar ile milim milim ilerliyorduk. Orta şeritteydim, yanımda da bir belediye otobüsü vardı.Sigaramı yaktım içerken gözüm birden otobüsün arka camından bana bakmakta olan çocuklara takıldı. En fazla 16 yaşında olan ve liseye giden bu gençler bana bakıp duruyorlardı. Anlayamadım neden baktıklarını.Biraz dikkatli bakınca birinin koltuğuma doğru baktığını gördüm. Ve buradan da bacaklarıma baktığını. O andan başımı eğip baktığımda eteğimin neredeyse kasıklarıma kadar sıyrıldığını ve çorabımın bittiği yere kadar açıldığını gördüm. Ve onlara bir daha baktım. Ağızları açık bir şekilde bakıyorlardı.Çorabım tekli olduğundan kilodu yoktu ve her iki bacağa ayrı giyiliyordu ve bacaklarımın arası açıktaydı. Ne yapacağımı şaşırdım ve onlara belli etmemeye karar verdim.
Hiç bir şey yokmuş gibi davrandım ve bacaklarımı kapamadım.
Debriyaja her basışımda vajinamın en derin noktasına kadar gördüklerine de eminim.O anın şokunu gülümseyerek atlattıktan sonra iş yerime geldim.
Kahya her zaman ki gibi sulu ağzıyla beni otopark girişinde karşıladı.Ben yanaştım ve başka kimseye gelip kapı açmayan kahya her nedense beni görünce arabamın kapısına kadar gelir ve kapımı açar.
Cüzdanım ve eşyalarım çantamın yanında olduğundan onları arabamdan inmeden çantama yerleştirmem gerekiyordu. Bu arada kahya kapıyı açmış inmemi bekliyordu. Ben yine giydiğim kıyafeti unutmuş aheste aheste çantamı toplarken birden camın yansımasından elinin cebinde olduğunu ve eliyle tahmin edebileceğiniz gibi bir takım şeyler yaptığını gördüm.
Hiç bozuntuya vermeden toplamaya devam ettim. Bir bacağım arabadan aşağı sarkmış diğeri ise arabanın içindeydi. Eteğim çorabımın bitiş yerine kadar sıyrılmış bir haldeydi. Sonra çantamı toplayıp arabadan indim. Eteğim lycralı olduğundan vücuduma yapışmış ve toplanmış bir haldeydi. İki elim de dolu olduğundan düzeltemedim ve ofisime doğru çıkmaya başladım. Kapının camından kahyanın vücuduma baktığını ve neredeyse oracıkta beni gözleriyle becerdiğini hissettim.Ofisime geldim ama kahyanın bakışları beni galiba biraz heyecanlandırmıştı.O gün çok önemli bir davam vardı, her şeyi unutup onu düşünmeliydim. Dosyalarımı hazırlayıp ofisimden çıktım.Ama tam otoparkın girişinde sessizce dosyalarımı merdivenin üzerine bıraktım ve hafifçe eteğimi yukarı çektim ve sanki yürüdükçe toplanmış havası yarattım. Arkadan baktığınızda kalçalarımın tüm hatları belli oluyordu.
Tekrar dosyaları alıp ince topukluklularımın üzerinde kelimenin tam anlamıyla bir “sürtük” gibi yürümeye başladım. Adam benim o halimi görünce eminim göbeğine kadar dayamıştır.Göbekli şişman 45 yaşlarındaki bu kahya beni görünce yardım edeyim dedi. Ben bugün bu adamı deli etmeye kararlıydım. O saatlerde herkes işinde olduğundan otoparkın en alt katında uyuklayan kahyadan başka kimse yoktu. Tabi iyi olur dedim kahyaya ve dosyaların bazılarını verdim. Ama iki elim yine de doluydu. Arabama doğru ilerlerken birden aklıma bir oyun geldi. Ve sanki topuğumu yan basmışım gibi bir numara yaptım ve kendimi arabamın üstüne bıraktım. Hemen arkamdan koşup beni tuttu.
Ben “çok acıyor yaa kıpırdayamıyorum ” demeye başladım.O da o halde beni görünce arkamdan belime sarıldı. Adam hayvan gibi olduğundan 56 numara bir beli tek koluyla rahatça kavrayabiliyordu. Bense bacaklarımı açmış arabaya doğru eğilmiş “acıyor lanet olsun üstüne basamıyorum” demeye başladım.
Adam “durun şöyle sandalyeye oturun ” dedi.
Ben “hayır sakın beni buradan kıpırdatma, biraz burada böyle durmam gerek” dedim.
Ama bir karış topuklularda hala ayağımdaydı. Adam arkadan belime sarıldı için tamamen adamın vücudu bana değiyordu. Birden yavaşça doğruldum ve boynumun adamın ağzına getirecek şekilde durdum. Adamın nefesini boynumda hissediyordum. Ama bu nefes giderek sanki daha sıcak ve hızlı olmaya başlamıştı.
Adam “hanfendi oturun” dedikçe ben “böyle beklemem gerek basamıyorum üstüne” diyordum.
Birden kalçalarımın üzerinde inanılmaz sert bişey hissetmeye başladım. Adam resmen dimdik olmuş fırsatı değerlendiriyordu. Ben bunu hissedince bir kaltaklık yapmaya karar verdim ve biraz düzelir gibi yapıp adamın şeyini eteğimin altına denk gelecek şekilde ortaladım.
Böyle olunca “bileğim acıyor” deyip her olduğum yerde sekişimde adamın o devasa aleti bacaklarımın arasına girip çıkıyordu.
Adam ister istemez belimi daha fazla sıkmaya başlamıştı sözde yardım ediyormuş gibi. İki eliyle belimi tutmuş benim sektiğim sırada o da çaktırmadan bana yükleniyordu. Bir noktadan sonra bayağı bayağı vajinamın dudaklarını zorlamaya başladı. Ben de sekmelerimi arttırdım. Adam da aynen alttan hızla desteklemeye başladı benim her hareketimi. Artık buna son vermenin zamanı gelmişti ama adam bırakacak bibi görünmüyordu.
Bu sefer ben sabit durdukça adam gidip gelmeye başladı. Ben de buna karşılık olarak bileğim acıyormuş gibi sesler çıkardım ama bu sesler inanılmaz tahrik edici iniltilerdi.
Adam arkamda hızlandı ve çorabımın bittiği yerde hafif bir nem hissettim.
Evet kahya boşalmıştı. Ve sözde benim haberim yoktu. Adam konuşamaz oldu ve ben daha iyiyim deyip arabama yavaşça oturdum. Hiç sesini çıkartmadı ben de onun yüzüne bile bakmadım ve 1.viteste hiç basmadığım kadar gaza basıp uzaklaştım. Bu salak kahya beni heyecanlandırmıştı. Yoksa sadece buna ihtiyacım mı vardı?
Ama böyle seviyesiz biriyle değil tabi.
Uzun bir yoldan sonra cezaevine ulaştım. Müvekkilim içerde yatan bir suçluydu. Ve tecavüz ve gasp iddiasından yatıyordu. Bir sokak çocuğuydu. Ve dernek beni onu korumam için tutmuştu sonuç olarak paramı aldıktan sonra kimi koruduğum aslında o kadar da önemli değil.
İlk kontrol noktasına girdim. Görevli beni görünce bayan görevli aradı aramak için üstümü ama o sırada bir tane bile bulamadı. Ve bana bakarak o iğrenç yüzüyle “ben araycam bayan. Arkadaşlar yok şimdi de yani” gibi doğu şivesiyle bir Türkçe kullandı.
X-Ray den geçtim ve üzerimi aramak için yanıma geldi. aleti çantama ve üzerimde gezdirdi. Ve tam bel hizamda öttü detektör. Metal varmı diye sordu. Yok dedim. Bu sefer el ile aramaya başladı. Ben tavana doğru bakıyor ve işini bitirmesini bekliyordum. Adam ayak bileklerimden yukarıya doğru dizlerimi bacaklarımın arasını kalçalarımı belimi ve en son göğüs altımı bir güzel aradı ama pantolonu öyle şişmiştiki tamam geçin derken yüzü kıpkırmızıydı.
Ben gülümseyerek ilerledim ve sanığın durduğu odaya geldim. Kapıda iki görevli sizinle giricez içeri dedi. Hayır gerek yok dedim nasılsa bişey olursa çağırabilirim dedim.

Odaya girdim.
Hiç cam olmayan iki sandalye ve bir masa olan bir yerdi. 5 dakika sonra müvekkilim girdi. 19 yaşlarında paspal iğrenç kokan bir tinerciydi. Doğru düzgün konuşamıyordu bile. Hareketleri uyuşuk ve yavaştı. Oturdu. Ve ben konuşmaya başladım.
Sorularıma cevap vermiyordu. Masadan mesafeli oturuyordu.
Ben de arkama yaslanmış karşımdakinin durumunu hiç düşünmeden rahatça oturuyordum. Bacağım diğerinin hafif üzerinde ve bacağımın üstüne attığım diğer bacağımın ayakkabısını topuğumdan biraz çıkarmış ayağımın ucunda sallıyordum. Çocuk sadece salladığım ayağıma bakıyordu. Dikkatini anlatacaklarıma versin diye sallamayı kestim ama o hala aynı yere bakıyordu.
Bir ara sandalyesini masaya kadar çekti. Gözümün içine bakıyordu. Bense hala ona durumunu anlatıyordum.
O sırada birden kolunun sürekli oynadığını gördüm. Çaktırmadan biraz geri çekildim ve çantama doğru eğildiğim sırada elini aletine atmış oynadığını farkettim. Tam o sırada masanın yanındaki zile basıp görevliyi çağırmak için hareket ettim ve o anda bu yerinden fırladı.
Birden boynuma sarıldı ve bana ” sesini çıkarma orospu ” dedi. Pis elleriyle ağzımı kapadı. Bana o kadar sert bir tokat attı ki kendimi masanın üzerinde buldum Dudağımdan kan geliyordu ve inanılmaz sersemlemiştim.Hiç beklemeden o kara elleriyle sarı saçlarımı doladı ve çekti. Canımı o kadar yakıyordu ki…Tek eliyle eteğimi kalçalarıma kadar topladı. Çorabım vardı ama külotlu değildi, bu da lanet olası yaratığın işini kolaylaştırmıştı. Bu hayvan parmaklarını pis ağzına götürüp salyaları ile ıslattı.
Birden vajinama parmaklarını daldırmaya başladı.O kadar sert yapıyordu ki canım acıyordu. Ama sesimi bile çıkaramıyordum. Biraz daha bastırdıktan sonra aletini çıkartıp dayadığını hissettim. Ve beklemeden yüklendi. Tanrım bu lanet olası o kadar sert beceriyordu ki gözümden yaş geliyordu, içimden çığlılar atıyordum. Sanki tüm kaltaklıklarımın intikamını bu sokak züppesi alıyordu benden.O kadar sert beceriyordu ki her vuruşunda bacaklarım masaya çarpıyordu. aleti o kadar sert ve uzundu ki onu midemde hissediyordum neredeyse.Bacaklarım titriyordu acıdan. Ve vuruşları giderek hızlandı, hızlandı, o kadar sertleşti ki ayaklarım yerden kesilmeye başladı, son vuruşu o kadar sert oldu ki çocuğun elini ısırdım acıdan ve belindeki her şeyi o anda içime boşalttığını hissettim. O kadar fazla boşalmıştı ki içim dolmuş ve fazlası bacaklarımdan süzülür olmuştu.Kendini sandalyenin üzerine bıraktı ben de sandalyenin üstüne düştüm, kendimden geçmiş bir şekilde.Bana dönüp “okumuş orospu okul bitirdin diye bişeymi oldun? Arkadan yiyince okumuşu da bir bağırıyor cahili de!” diye iğrenç bir cümle kullandı ve orada beni o kadar aşağıladı ki… ve tekrar bana “ben zaten suçluyum bir de seni becermişim bana koymaz” dedi. Ben ayağa kalktım, çantamdan mendil çıkartıp bacak, çorap ve ayakkabılarımdaki dölleri temizledim ve hiç bir şey diyemeden odadan çıktım.Görevlilere bile bişey diyemeden hızlı adımlarla uzaklaştım.
Ama gelirken yürüdüğüm gibi düzenli adımlar atamıyordum, bir bacağımı yana açarak yürüyordum, ve içimden “tanrım ne olur anlamasınlar” diye dua ediyordum. O gün hiçbir şey aynı olmadı. Arabamı kullanırken bile debriyaja basarken canım yanar olmuştu. Ve her bacağımı oynatışımda içimden çığlık atmak geliyordu.Bir de buna evime geldiğimde asansörün bozuk olduğunu ve 7. kata kadar o yüksek aralıklı merdivenleri çıkmak zorunda olduğumu anlamam eklenince ne kadar kötü bir halde olduğumu anladım.İçeri girdiğimde ne ayakta durabiliyordum ne de kalçalarımı koltuğa değdirebiliyordum. O günden sonra hatırladığım en önemli şey mahkemede hakimin” neden sürekli ayakta duruyorsunuz niye sandalyenize oturmuyorsunuz” diye sormasıydı…

Gönderen: Aylin Ö.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir Kadın Tecavüz Eder mi Demeyin

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Bir Kadın Tecavüz Eder mi Demeyin

15 y?l önce bir firmada teknik ofis müdürüydüm. Do?rama ve cephe sistemleri ile ilgiliydi i?imiz. Devaml? mü?terimiz firma sahibi bir mühendis arkada??m vard?. E?i evin do?ramalar?n?n de?i?tirilmesini istemi?. O da benim isim ve adresimi vermi?. Kafana göre be?endi?in ?ekilde yapt?r diyerek adresimi tarif etmi?. Sekreterimiz telefon ederek bir bayan misafirim oldu?unu söyledi. Davet ettim. Konu?tuk. ?lk önce evden ölçü almam?z gerekti?ini ona göre modellerine karar verip fiyatland?rmam?z gerekti?ini aç?klad?m. Ak?amlar? müsait oldu?unu ak?am bekledi?ini söyledi. Zaten sosyete bir aileydi. Do?al olarak gündüzleri partiler toplant?lar derken yo?undu. Ak?am oldu. Saat 20:00 gibi telefonla önden aray?p gittim. Ölçüleri ald?m. Israr etmesine ra?men oturmad?m ç?kt?m. Ertesi günü tekrar ofise geldi. Fiyat teklifini verdim. E?i ile de görü?üp karar verece?ini söyledi. Yar?m saat kadar oturup ç?kt?. Ertesi gün tekrar geldi. Görü?tü?ünü ve kabul etti?ini yap?lmas? gerekti?ini söyledi. Ben de tekrar hassas imalat ölçüsü almam?z gerekti?ini söyleyip müsait olaca?? saati sordum. Yine gündüz yo?un oldu?unu ve ak?am gelmemi söyledi. Yaln?z iki gün sonraya gün verdi. ?ki gün sonra tekrar evine gittim. Dekolte bir k?yafetle kar??lad?. Ne yalan söyleyim içim g?c?kland?. Ama prensip gere?i olmazd?. Ayr?ca e?i de daimi mü?terimizdi. Hemen metreyi ald?m pencerelere yöneldim ölçü almak için. Acelen ne bir ?eyler içelim dinlen sonra al?rs?n dedi. Hay?r bir an önce al?p ç?kay?m dedim. Ölçüleri almaya ba?lad?m. Bu hemen bardan içkileri haz?rlam??. ??im bitti tam ç?kaca??m durdurdu. Nereye gidiyorsun bir ?eyler içelim dedi. E?iniz gelir ay?p olur. Ayr?ca i?teyken içmem dedim. Saat ak?am?n 9 u oldu, mesai bitti. Ne i?i dedi. K?rmay?n beni. Ayr?ca e?imde burada de?il. Her zamanki gibi ?ehir d???nda dedi. Kabul ettim oturdum. Viskimizden yudumlarken o da hayat hikâyesini anlat?yordu. E?inin ilgilenmedi?ini, devaml? ?ehir d???na ç?kt???n?, geldi?inde de toplant?lar gazinolar derken geç saatte ve sarho? geldi?ini, ilgilenmeden arkas?n? dönüp yatt???n? anlatt?. Kendisi 23 ya??ndayd?. Ben 25 ya??ndayd?m. E?i galiba 30 lardayd?. Benimle de?il e?i ile bunlar? görü?üp çözüm bulmas?n? önerdim. Ba?lad? a?lamaya. Bende bir kad?n?m, benim de ihtiyaçlar?m var dedi. Siz bile dinlemek istemiyorsunuz. Ben çok mu çirkinim ya diyerek a?l?yordu. Yok hay?r tam tersine çok güzelsiniz dedim. Sar?larak a?lamas?na devam etti. Ne olur derdime çare diyordu. Ben de olmaz dedim. Siz evlisiniz ve e?iniz benim devaml? mü?terim, yüzüne nas?l bakar?m dedim. Hay?r dedi. Bu gün bu i? bitmeli yoksa kafay? yiyece?im dedi. Ben hemen kalkt?m. Alkolün etkisiyle rahat ve cesur davran?yordu. ??ler sarpa sarmadan ç?kmal?yd?m. Hemen kap?ya yöneldim. Yalvar?yordu kal diye. Kap?y? açt?m merdivenlerden inecektim ki beni durdurdu. Gidemezsin göndermem dedi. Giderim durduramazs?n dedim. Hay?r dedi. Be zaten rezil olmu?um dedi. E?er bir ad?m daha atarsan üstümü ba??m? y?rtar bana tecavüze kalkt? diyerek ç??l?k atar?m dedi. O an çivilendim kald?m. Tüylerim diken diken olmu?tu. Acaba gerçekten yapar m?yd?? Yoksa blöf mü yap?yordu? ?ki soru kafamda seri ?ekilde dönüyordu. Alkollüydü. Her ?eyi yapabilirdi. Bu devam etti. En az?ndan içeri gir biraz daha zaman ay?r bana. Bir iki kadeh daha içelim dedi. Tekrar içeri girdim. Kap?y? kilitleyip anahtar? ald?. Ç?ksan bile ba??na bela olurum. Ben bir du?a girip gelece?im sen içmeye devam et dedi. ?nan dedi?imi yapar?m. Ben du?tayken gitmeye kalksan bile polise giderim. Üstüm ba??m y?rt?k halde ve bay?ld???m ancak gelebildi?imi söylerim. Sen bilirsin. Al istersen anahtar? diyerek önüme att?. Du?a girdi. Nedir bu ba??ma gelen diyerek kendi kendime hem dü?ünüyor hem de h?rs?m? içk**en al?yordum. ?lk defa bir bayan?n tacizine u?ruyordum. Resmen tecavüzdü bu. Zorla tutulup sekse zorlan?yorum. Buna tecavüz denmez de ne denir? Üzerinde havlu sar?l? ?ekilde geldi. Kendi de bir içki alarak yan?ma oturdu. Sar?ld?. Beni affet, ba?ka çarem yok, benim taraf?mdan bir bak olaya ne olur dedi. Asl?nda bu ya?ta bir kad?n?n ilgisiz kalmas? çok kötü bir ?eydi. O hakl?yd? ama çözüm yolu yanl??t?. Beni de bu yanl??a ortak etti. Yava?ça dudaklar?mdan öpmeye ba?lad?. Bir yandan da gömle?imi ç?kar?yordu. Üzerindeki havluyu s?y?r?p ç?kard?. Bembeyaz gö?üsleri muhte?emdi. Uçlar? arzu ile dimdik olmu?tu. Islak saçlar? omuzlar?ndan k?vr?m k?vr?m dökülüyor çok seksi görünüyordu. Hiçbir erke?in dayanamayaca?? kadar muhte?emdi. Gömle?imi ve pantolonumu ç?kard?. Sanki tad?n? ç?kara ç?kara yapmak istiyordu. Acele etmiyor i?i uzatmak istiyordu. Tekrar yar?m kadeh daha doldurdu bardaklar?m?za. Hem yudumluyor hemde benimkini oynuyordu. Bir ara gö?üs uçlar?m? yalamaya ba?lad?. Bir yandan sikimi oynuyordu. Ç?ld?racak gibi oldum. Bende saçlar?ndan tutum dudaklar?ndan uzun uzun öptüm. Yava?ça boynunu yalayarak omuzlar?na indim. Titriyordu. Nefes al??veri?i h?zland?. Yere yat?rd?m gö?üslerini yalamaya ba?lad?m. Arada bir kollar?n? kald?r?yorum koltuk altlar?ndan da yal?yordum. Böyle yap?nca daha da titremeleri art?yordu. ?nlemeye ba?lad?. Saçlar?mdan tutarak beni yönlendirmeye çal???yordu. A?a?? do?ru yalayarak inmeye ba?lad?m. Tam am?na geldi?imde bir ara verdim. Ç?ld?rd?. Manyak neden b?rak?yorsun diye inledi. Zevk almas? arts?n diye beklentiye sokmak için yapm??t?m bunu. Ve sonuç verdi. Bacaklar?n? kald?rd?m. Ayak parmaklar?ndan ba?lad?m yalamaya. Yava?ça içten a?a?? do?ru iniyordum yalayarak. Am?n?n dudaklar?na küçük öpücükler konduruyordum. Her dokunu?umda kas?l?yor titriyordu. Yava?ça dudaklar? ay?rd?m klitorisine dilimin ucuyla dokunarak ba?lad?m yalamaya. Ç?ld?r?yordu. Öyle hareketlendi ki zor zapt ediyordum. A?z?m? tüm dayad?m hem somuruyor hem a??z içinden dilimi klitorise sürtüyordum. Arada bir göt deli?inden yukar? do?ru dilimi sürtüyordum, ç?ld?r?yordu. Bacaklar?n? omzuna do?ru yaslad?m. Göt deli?iyle am?n?n deli?i aras?ndaki bölgeyi yalamaya ba?lad?m. Ç?lg?na döndü. Kalças?n? yukar? kald?r?p müthi? bir kas?lmayla bo?ald?. Acayip titriyordu bacaklar?. Nefes nefese kalm??t?. Do?rolup beni yere uzat?p üstüme ters dönerek ç?kt?. Bende seninkini yalayaca??m dedi. Kafam? bacaklar?n?n aras?na ald? ba?lad? benimkini yalamaya. 69 pozisyonunda yala?maya ba?lad?k. Alttan ben onun am?n? yal?yorum o üstten benim sikimi yal?yordu. Am?ndan klojen s?v?s? ak?yor bende ?ehvetle yal?yordum. Size bir s?r vereyim. Temiz bir am?n klojeni o kadar ho?tur ki, anlatamam. Kendine özel tad? ve kokusu vard?r. Yalayanlar bilir insana ayr? bir ?ehvet duygusu katar. Ben çok severim yalamay?. Derken ikimiz de birlikte bo?ald?k. Üzerimden yana do?ru çekilerek yatt?. Bacaklar?n? omzuna do?ru çekerek hadi devam edelim diyerek davet etti. Yava?ça benimkini içine do?ru soktum. ?çi s?cac?kt?. Yava? yava? tempo almaya ba?lad?m. Ba??n? bir sa?a bir sola dönderiyor y?lan gibi k?vr?l?yordu. Tempoyu h?zland?rd?m kudurdu iyice. Tekrar kas?larak bo?ald?. Ben tam bo?alacakken az önce göt deli?imi yalarken içim bir ho? oldu dedi. Oradan yapt?n m? hiç dedi. Evet dedim. Bende tatmak istiyorum dedi. Bacaklar?n? iyice kald?rarak ba?lad?m göt deli?ini yalamaya. Dilimin ucunu yava? yava? sokup ç?kar?yordum. Bu ç?ld?r?yordu. Dilimle sikiyordum onu. Delik yava? yava? kendini gev?etmeye ba?lay?nca parma??mla devam ettim. Önce tek sonra çift parma??m? sokup ç?kar?yordum. Tekrar tükürdüm deli?e. Benimkini uzatt?m iyice yala bol tükmüklü yala dedim. Yalamaya ba?lad?. Benimki s?r?ls?klam tükmük olmu?tu. Tekrar k?ç?na tükürüp benimkini yava? yava? sokmaya ba?lad?m. Delik dar ve hiç girilmemi? ti. Beklete beklete soktum. Can? yanmad?m? yoksa belli mi etmedi bilmiyorum. Yada uzun süredir sexe aç oldu?undan hissetmedi. O ?ekilde arkadan girdim. Bir yandan götten sikiyorum bir yandan da am?n? elimle ok?uyordum. Ben ondn önce bo?ald?m. Zaten sokmaya u?ra??rken ben yakla?m??t?m. Devam ettim. Bir yandan da sikim inerse endi?esindeydim. Bu eliyle benim gö?üslerimi ok?ayarak zevk oran?m? art?rmaya çal???yordu. Ben tekrar toparlad?m. Yakla??yordum çabuk ben geliyorum dedim. Gel bende geliyorum dedi. Der demez bo?ald?k. Yorulmu?tum. ?çinden ç?karmadan üzerine do?ru yatt?m. Saçlar?m? öpüyordu. Çok mutluydu. Kalkt?k du? ald?k temizlendik. Biriki bir ?eyler at??t?rd?ktan sonra tekrar ba?lad?k. Sabaha kadar devam ettik. O kadar dua ediyor o kadar te?ekkür ediyordu ki mutluluktan. 3 ay birlikte olduk. ?irketin ba?ka bölge müdürlü?üne atanmam nedeniyle ayr?ld?k. 1-2 sene telefonla?t?k ondan sonra görü?medik.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Escort erotik film izle izmir escort izmir escort izmir escort şişli escort hurilerim.com bakırköy escort kocaeli escort kocaeli escort sincan escort keçiören escort rus escort otele gelen escort bahçelievler escort ensest hikayeler gaziantep escort Casibom escort ankara şişli escort mecidiyeköy escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort taksim escort Casibom Casibom Giriş Casibom Güncel Giriş mersin escort erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort eryaman escort demetevler escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com porno escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri beylikdüzü escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj