Tekirdağ mutlu son masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Evinizin konforunda veya masöz bayanların evinin konforunda masaj deneyimini yaşayarak, hayattan kendinizi uzaklaştırabilmeniz son derece kolay hale geliyor. Sinop evde masaj yapan bayanlar, her açıdan muazzam olmalarıyla beraber kusursuz şekilde sizlere sunacakları masajlarla beraber keyfi sonuna kadar hissetmenize olanak tanıyorlar. Ateşi yüksek olan bayanlar sundukları evde masaj zevklerinde kendinizi özel hissetmeniz için beraberlerinde ayrıcalıklı bir atmosferi de getiriyorlar. Sadece ev rahatlığında masaj değil aynı zamanda bundan çok daha fazlasını sunmalarıyla beraber sizleri memnun etmeyi başarıyorlar. En güzel masaj deneyimlerinin tadını yaşayabilmenize olanak sunan evde masaj yapan bayanlarla beraber olacağınız süre boyunca kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. Tam anlamıyla mükemmeli sunan evde masaj yapan masöz bayanlar istediğiniz gibi masaj zevkinin tadını yaşatarak mutlu ediyorlar.

 

Sivas masöz bayanları, farklı yerlerde masaj hizmetine olanak tanımalarıyla beraber sizlerin istediği zevklerin kapısını açma konusunda ayrıcalıklı oluyorlar. Seksi masöz bayanlarla tanışarak kendinizi çok daha iyi hissetmeniz mümkün olduğu gibi istediğiniz her zaman onlarla masaj zevklerini paylaşabilmeniz de son derece kolay oluyor. Tekirdağ mutlu son masaj yapan bayanlarla birlikteyken masaj zevkini tamamlamanızın ardından mutlu son keyfini de yaşayarak kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Mutlu sonlu masaj zevkinde çıtayı yükselten bayanlar farklı isteklerinize yanıt verme konusunda da yetenekliler. İsterseniz ön sevişmeli olarak isterseniz de çok daha fazlasıyla beraber mutlu son deneyiminin tadını sunan bayanlarla ateşli ilişkilerin sınırlarını zorlayacaksınız.

 

 

 

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Manisa masöz bayanlar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Masaj zevkleri arasında şüphesiz ki her beyefendinin yaşamak istediği deneyimler, mutlu sona sahip olan deneyimler oluyor. Gerek masaj yaptırmanın güzelliği gerekse de bir o kadar erotik bir mutlu son zevkini tatmanın güzelliğiyle beraber Kütahya mutlu son masaj yapan bayanlarla beraber her zaman aradıklarınızı bulacaksınız. Çekici özelliklere sahip olan bayanlar, en güzel deneyimleri yaşatma konusunda profesyonel oldukları gibi son derece de zevk vericiler. Sex hayatınıza katacakları özel tatlarla beraber memnun kalmanızı sağlayacak olan mutlu son masaj yapan masöz bayanlarla baş başayken yaşayacaklarınıza doyamayacaksınız. Yatakta nefes kesici olan mutlu son masözleriyle birlikte zamanın nasıl geçtiğini hiçbir zaman anlamayacaksınız.

 

Evler, her zaman en rahat olunan yerler olduklarından dolayı istenilen her zevkin yaşanılabileceği alanlar da oluyorlar. Hoş bayanlara masaj yaptırmak isteyen beyler Malatya evde masaj seçeneğini tercih ederek keyifli bir rahatlamanın tadını başından sonuna kadar en güzel haliyle birlikte yaşayabilme olanağına sahip oluyorlar. Mükemmel bir evde masaj sunan bayanlarla beraber yaşayacaklarınız ateşinizin son derece yükseldiğini hissedeceksiniz. Evde masaj sunan masöz bayanlar, özel olarak yaşattıkları masaj zevkleriyle beraber çok rahatlatıcı oluyorlar. Kusursuz masöz bayanlar tarafından rahatlamanın zevkine varmak isteyenler Manisa masöz bayanlarıyla birlikte yaşayacakları rahatlatıcı masaj deneyiminden çok etkilenecekler. Masöz bayanların her biri çok çekici oldukları gibi masaj konusunda da çok baştan çıkarıcı özelliklere sahip olarak seanslar sunuyorlar.

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Isparta masöz bayanlar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Güzel masöz bayanlarla tanışmak ve onların elinden masaj zevkini tatmak çok güzel bir deneyim olacağı gibi aynı zamanda çok da heyecan verici olacaktır. Isparta masöz bayanlarda aradığınız her güzelliği bulacağınız gibi, onlarla birlikteyken de zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Her biri farklı güzelliklere sahip olan çekici masöz bayanların ten renkleri değiştiği gibi istediğiniz bayanla birlikte masaj zevkini tadabilme olanağınız bulunuyor. Sitemiz üzerinde profilleri bulunan bayanların tamamıyla görüşmeler yapabileceğiniz gibi zevkin sınırlarını zorlayacaksınız. Masöz bayanların uygulayacağı tekniklerle birlikte vücudunuzu çok rahat hissedeceğiniz gibi aynı zamanda bir o kadar da rahatlamış olacaksınız.

 

Masaj zevkinin ötesine geçerek eşsiz güzelliğe sahip olan bayanlarla Karabük mutlu son masaj zevkini yaşamak isteyenler, istedikleri kadar güzel yatak zevklerini tadabilme şansına sahipler. Masaj zevkini hiçbir zaman bitirmeden sonuna kadar yaşayan bayanlar aynı zamanda masajın hemen ardından mutlu son zevkini de üst noktada sunabiliyorlar. Baş başa olacağınız özel anlarda yatak zevklerinin tadını çıkararak kendinizden geçeceksiniz. Otel gibi farklı mekânlarda masaj seçeneğini tercih etmek istemiyorsanız, evin rahatlığında masajın tadını çıkarabilirsiniz. Kahramanmaraş evde masaj yapan bayanlarla birliktelikleriniz her zaman baş döndürücü olacağı gibi aynı zamanda çok da keyifli olacaktır. En güzel anları masöz bayanlarla yaşayacağınız masaj zevklerinde kendinizi bulacağınız gibi zevkten kendinizi kaybedeceksiniz. Başından sonuna kadar mükemmeli deneyimleyeceğiniz bayanlar size kendinizi özel hissettirecekler.

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Diyarbakır mutlu son masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

En özel masaj deneyimlerini yaşamak için doğru adrestiniz. En güzel bayanlarla birlikte olarak, güzel bir masajın zevkini çıkarmak istiyorsanız, beklentilerinizin karşılığını alacaksınız. Sizler için her zaman hazır olan bayanlarla beraber Diyarbakır mutlu son masaj yaşayabilirsiniz. Mutlu sonlu bir masaj deneyimiyle beraber cinsel açıdan istediğinizi bulacağınız gibi, kusursuz bir rahatlamanın da tadına doyacaksınız. Rahatlatıcı özelliklere sahip olan bayanlarla beraberliklerinizin tamamında mutlu son deneyimi sonuna kadar eşsiz şekilde yaşayacaksınız. Sizlere tüm özelliklerini ayrıcalıklı olarak sunacak bayanlarla beraber olacağınız zaman diliminde güzel bir masajın da tadını çıkaracaksınız.

 

Evde masaj sunan bayan arayanlar için Düzce evde masaj hizmeti veren bayanların tamamı hazırlar. Tecrübeli oldukları gibi profesyonel olan bayanlarda istediğiniz yaş grubundaki bayandan masaj tercih edebilirsiniz. Sizlere aradıklarınızı sunacak olan bayanlarla beraber yaşayacağınız masaj zevkinin tadını asla unutamayacağınız gibi en özel anlarınızı paylaşacaksınız. İş hayatın ve günlük hayatın monotonluğundan sizleri uzaklaştıracak olan bayanlarla beraber olacağınız zamanlarda vücudunuz onlara bırakacaksınız. Masöz olarak hizmet veren bayanlar her açıdan mükemmel zevkleri yaşatmak için sabırsızlanıyorlar. Edirne masöz hizmeti veren bayanların sahip oldukları özelliklerle beraber baş döndürücülüklerini iliklerinize kadar hissedebilirisiniz. Vücudunuzun her noktasına nüfuz edecek bayanlar, baştan çıkarıcı özellikleriyle beraber en güzel halleriyle karşınıza çıkıyorlar. Doğal bir atmosferde yaşayacağınız masaj zevklerinin tamamından memnun kalacağınız gibi, yorulduğunuzu hissettiğiniz her an nefes kesici bayanların kollarında kendinizi bulacaksınız.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Güzel kızlarla masaj keyfi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Masaj deneyimini güzel bayanlarla tatmak isteyen beyler, aradıklarınızı Batman evde masaj yapan bayanlarda bulacaklar. Ev konforunda rahatlatıcı bir masajın zevkini yaşarken aynı zamanda bir o kadar da kendinizi erotik hissetmenin keyfini yaşayacaksınız. Masaj yapan güzel bayanla özel olarak yaşayabileceğiniz masaj zevkinde kendinizi sonuna kadar çok ateşli hissedeceksiniz. Mükemmel bir masaj zevkini yaşamanın rahatlığında kendinizi gevşemiş hissedeceksiniz. Evde masaj yapan bayanlar çok güzel oldukları gibi çok da çekiciler. Nefes kesici özelliklere sahip olmalarıyla beraber vücudunuzun kontrolünü ele geçirecekler. Bayburt masöz bayanlarla beraberliklerinizde kendinizi son derece seksi hissedeceksiniz. Masöz olarak hizmet vermekte olan bayanlarla beraberliklerinizin tamamında rahatlamanın tadına varacaksınız. Benzersiz masöz zevkini bir an bile olsun unutamayacağınız gibi kendinizi çok keyifli hissedeceksiniz. Mükemmel bir masöz zevkini yaşarken aynı zamanda mutluluğun tadını yaşayacaksınız. Ateş dolu bayanların teninize temas etmesi sizleri çok memnun edeceği gibi masaj sonrasında da memnun kalacaksınız.

 

Masaj zevklerinin yanı sıra, mutlu sonlu olarak masajı tamamlamak isteyen beyler de aradıkları güzel deneyimleri sonuna kadar yaşayabiliyorlar. Bursa mutlu son masaj seçeneğinden yararlanmak isteyen beyler, kusursuz ilişki zevklerinin tadını başından sonuna kadar yaşıyorlar. Mutlu sonlu masaj zevklerinde bayanların kabul ettiği ilişki tiplerine yönelik olarak tekliflerinizi yapabilirsiniz. Tadına hiçbir zaman doyamayacağınız bayanlarla birlikte olmak her zaman mutluluk verici anları sizlere yaşatacağı gibi nefesinizi de kesecektir.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Eş Değiştirme

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Slm arkadaşlar biz 8 yıllık evli çiftiz ve inan sex hayatımız monotonlaştı cok samimi evli bir arkadaşım var cok samimiyiz ismi murat karısının adı leyla ben cemil eşimin ismi meral cok sık görüşürüz karısıyla cok samimiyim onu gözüme kestirdim ama nasıl olacaktı bir gün arkadaşın ağzını aramaya karar verdim bir süre gurup sex üzerine sohbet ettik anlaşılan oda istiyodu hemen konuya girdim tamam dedi fakat eşlerimizi nasıl razı edecektik konuşalım dedi akşam ben evde eşime seni başkasının sikmesini istermisin dedim oda bana sen istersen olabilir ama kimle dedi bende muratlarla olabilirdedim zaten sen beni sikerken ben muratı hayal ediyodum dedi cok heyecanlanmıştım.akkşam muratı arayıp eşiyle konuşup konuşmadığını sordum oda konuştum dedi akşam 8 g,ibi bize gelin biz hazırlandık eşim harika süslendi ve muratlara gittik onun eşide cok süslüydü harikaydı biraz oturduk murat yan odaya geçmemizi söledi loş bir ışık vardı.

Eşinin elinden tutarak benim yanıma getirdi ve bu gece senin kocan bu dedi oda karımın yanına geçti ve hemen ndudaklarına yapıştı cılgınlar gibi öpüşüyolardı tabi bende leylayı yalıyodum bir cırpıda soyduk onları eşim muratın aletini ağzına almış boğazına kadar sokup cıkarıyodu bende leylanın ağzına verdim ve zaman sonra muratın eşime soktuğunu gördüm eşim ona harka sikiyosun diyodu bende leylayı yatırıp amına soktum amı harikaydı adeta yanıyodu ve zaman sonra eşimin içine boşaldı bende leylanın içine boşaldım ve sevişmelerimiz devam ediyo ben ankaradayım ve zaman zaman il dışına cıkarım sağolsunlar ben olmayınca karımı yarraksız bırakmıyolar…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ben Berkan Ve Annesi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

SLM ben bu olayı gecen yaz yasadım. berkan hep kızlarla konusan ahbab olan birisı ve hic erkek arkadası olmayan bırısı aynı sınıftaydık .. bazen dayak yıyınce benden yardım işterdı ve cok salak bırıdır .. annesi ve babası ayrıdılar neyse .. biz kaldıgımız derslerden yazın sınava gırecektık ve okula gıttık slm lastık ve sınav oldu .. bu sınavdan sonra benım saat 3 te bı sınavım daha vardı .. bu zaman icin internete gıdecektım vedalasıyorduk ve konusurken soz sınava geldı ve ben dedımkı saat 3 benım bı sınavım daha var …. simdı internete gıdıyorum dedım berkan gel bıze berabar gelırız benımde sınavım var dedı ben yok dedım ama cok israr ettı bende tamam dedım hadı gıdelım ve evlerıne gıttık .. evde kımse yoktu ve gıdıp oturduk kola ictık berkan iştersen vcd izleyelım dedı kabul ettım ve berkan vcd taktı sex fılmıydı gelıp yanıma oturdu fılım guzeldı ve ben azmıstım berkanda oyle sanırım ve bana laf attı ne bıcım erkek sın tık yok dedı bende hadı lan dedım kendıne bak sen dedımve laf talası ettık bende daha da cok azdım ve sıkım tas gıbı oldu fılme dalmıstım yana bı baktıgımda berkanın gozu benım sıkımdeydı bende ne oldu oglum ne bakıyon oyle dedım berkan senınkı cok buyuk olum dedı bende erkegım olum olacak tabi dedım ve bana cıkarsana dedı bende bıraz utandım hadı lan dedım o israr ettı ne olul dedı ben de actım vesıkımı elıme aldım oda sıkıme tıp tıp bakıyordu sonra elını uzatıp avucladı bende anladım ne yapmak istedıgını ve olacagı neyse olsun dedım berkan daha avucunda sıkıyordu ve 31 cektırmeye baqsladı ben de o azgınlıkla agzına al dedım ve berkan bunu kabul etmedı bende zorla agzına soktum ve soksafon cektırıyordum ve agzına bosaldım sonra onu kaldırıp oksamaya basladım ve senı sıkecem dedım yok dedı ve ben zorla kabul ettırdım ve soyunduk berkana bıdaha yalattırdım ve sertlestı sonra domaltıp gotune arko surdum ve sıkımede somra gutune yavas yavas soktum ve ozevkle berkanı sıkıyordum ve icine bosaldım berkan bi daha dedı bende bı daha sıktım ve bitırdık gıyınıp okula gıtık sınavlar bıtınce berkan gel bize gıdelım dedı bende tamam deyıp gıttık eve gıdınce annesı evdeydı slm verdım ve oturduk annesı40 yaslarında ve guzel bı bayandı berkanla odaya gecmek icin izın iştedık ve odaya gıttık gıder gıtmez berkanın agzına verdım ve bosaldım .. ve berkan dedıkı bende sana verecem dedı ben de kabul etmedım ve bıraz tartıstık .. okadar iştıyorsan annenı yap dedım berkan durdu ve tamam dedı bı plan yaptık ve uygulamaya koyulduk saat 12 olmustu ve bız salona gecıp vcd actık ve ses verdık annesı duysun dıye ve sex fılmı koyduk ve yarrakları elımıze aldık cekıyormus gıbı yaptık ve annesı sesı duyup geldı ve bızı oyle gorunce sok oldu ve bıze bagırdı ve berkanda ne var bunda anne dedı dahada elımız sıkımızdeydı annesı bısey dıyemedı ve oule bıze baktı berkan iştersen sende katıl dedı annesı cekıp gıttı ben berkana pesınden gıt dedım berkanda gıttı ve annesı yumusatmaya gıtı bende peslerınden gıtım berkan annesıne anne ne kızıyon ne yaptıkkı dedı bız fılm izlıyorduk annesıde yok ya fılım izlıyormus?? dedı seyı elınde berkan sende izlıyon anne dedı ben oyle izlemıyorum dedı annesı ve tartısma devem ettı ve annesısakınlestı bız cıkıyorduk berkan iştersen sende gel dedı ve cıktık ben derın derın dusunuyordum ve olsun bende berkanı sıkerım dedım ve odaya gectık bızden 10 dakka sonra annesı geldı ve o da izlıyordu ben azmıs tım berkan ve annesıde azmıstı ve dayanamayıp sıkımle oynuyordum bırden baktımkı berkan fılıme dalıp gıtmıs annesıde kendısını oksuyordu ben yavas yavas annesı yaklastım ve annesının oksamaya basladım annesıde benı berkan da yanımızaa geldı ve oda annesını soydu veyalasmaya basladık ben anesıne soksafon cekerken berkanda annesını yalıyordu ben agzına bosaldım ve berkanda annesını sıkmeye baslamıstı bende berkanın arkasına gectım bende berkana sokuyordum ve 3 yapmıstık ve ben berkana bosaldım berkanda annesıne sonra berkan epey nyorulmustu ve anesı ben aldım ve sıkımı annesıne soktum ve basaldım sonra uzandık ve dayanamayıp tekrar annesını domaltım bıda ha sıktım .. ve artık bazen gıdıp sıkıyorum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sonunda Kocam Benide Azdırdı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Selam ben Leyla Hollanda`dan,

Yanliz bu oyle sanmayinki bir hikaye bu inanin butun kalbimle soyluyorum gerkek yasanmis bir olay ben kendim bir ev hanimiyim satis magazasinda calisiyorum elbise uzerine benim bir kocam var cook huvarda hic rahat durmaz onun yuzunden bazi komsularimla sorunlar yasadim yani karilarini basdan cikardi en son baya huvardaliklari vardi cok ayrilmak istedem ve de cocugum olmasi dolayisiyla bunu gerkeklestiremedim kocami aslinda sevmiyorum ama ondanda ayri olamiyorum neyse kocam cok porna filimlerine bakardi ben hic bakmak istemezdim zamanla benide alistirdi sonradan bakiyordum zamanla hosuma gitmeye basladi altim baya islaniyordu orda koca yaraklar gordukce ama tesetturlu bir bayan olmamdan dolayi duygularimi bastiriyor kocama belli etmiyordum zamanla kocam onlarin etkisindenmi ne veya bu sitede okudugu evli cift hikayelerin etkisinden olacak bana garip garip hic hosuma gitmeyen seylerden bahsedmiye basladi sevisirken bana ilk seferler orospu kaltak demeye basladi ben aslinda oyle seyleri sevmiyordum daha cok tatli seylerden bahsetmesini istiyordum canim sevgilim gibi ama o daha cok bana orospu kaltak ona benzer seyler soyluyordu zamanla bu sozler benim hosuma gitmeye basladi o zevk aninda bende ona hakaret ediyordum boyle aylar gecti sonralari bana sana baska yarak olsa seni iki erkekle siksem orospu diyordu ilk onceleri sitdetle karsi cikiyordum sevismemiz bazen yarida kaliyordu sonralari ben kocami mutlu etmek icin fanteziler anlatmaya basladim cunki kocam siddetle istiyordu ben hadi beni sik adi herif baska yaraklarda istiyorum falan gibi seyler soyluyordum ne yalan soyluyum o anda bende baska erkekler hayel ediyordum ama bunlar bir fantaziydi ama kocam rahat durmuyordu benim mutlaka baska erkeklerle sikismemi istiyordu bu ona cok zevk veriyordu ben bu son teklifine yine siddetle karsi ciktim son teklifi internetden baska erkeklerle chat yapmam kavga ettik baktim olacakgibi degil kabul ettim sonralari internetchat tan birkac erkek bulduk tabiki zamanla benimde hosum gitmeye basladi onlarla telefonlasdik telefonda sex konusdukca baya islaniyordum sanki altimdan irmaklar akiyordu ben tel baska erkekle konusunca kocamda amcigimi yaliyor sularini yutuyordu kocam ve ben coook tahrik oluyorduk kocam bazen amcigimi yaliyor arada parmaklarini sokuyor parmaklari amimin icini sikerken bir taraftanda amimin dudaklarini yaliyor o anda da tel ucunda baska erkek var biz telefon sex i yapiyoruz o erkegin tabiki kocamin benim amimi parmakliyarak yaladigindan haberi yok benim iniltilerimde hem kocami cok tahrik ediyor hem o tel konustugum yabanci erkegi erkeleri ne yalan soyliyeyim 1 sene once bu olaylara siddetle karsi cikmama ragmen su an baya hosuma gidiyor demekki kocam benim aklimi 1 yil gibi kisa zamanda bu olaylar yonlendirebilmis su an evli ciftlere sesleniyorum sizlerde bizler gibi ayni dusuncedeyseniz sizlerle konusmak istiyoruz sunu onceden soyliyeyim ben her erkegi begenmem aska sevgiye cok onem veririm sex sonradan gelir ben leyla yas 30 boy 170 kilo 75 saclarim kisa. dudaklarim kalin memelerim dolgun avuc icini dolduracak sekilde kalcalarim yerinde amimi sorarsaniz bir erkekle biraz konusayim devamli volkan gibi kayniyor arkadaslarim beni Nukket Duruya benzetiyorlar

kocam yas 35 boy 184 kilo 93 etine dolgun biri biz hollandanin haarlem sehrinde oturuyoruz hollandada veya yakininda olanlar tergihimizdir evli ciftler durmayin mesajlarinizi bekliyoruz resimleriniz olursa dahada seviniriz

hadi hepinizi opuyorum LEYLA

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anne-Kız

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

merhaba ben cemal.18 yasında bir lise ogrencisiyim.size anlatacagım anım bu yaz basımdan gecti. bir ay önce karsı dairemize 3 kişilik bir aile tasındı.ahmet abi,karısı melahat teyze ve kızları ceren.ceren 19 yasında mavi gözlü,siyah saçlı,super vucutlu bir kızdı.liseden sonra okumamıstı.sanırım guzelliğini melahat teyzeden almıstı.melahat teyze 40 yasında olmasına ragmen taş gibi bir hatundu. tasındıkları ilk gun ahmet abiyi gormustum.ama o gunden sonra bi daha gormedim.annemden öğrendigime gore ahmet abi gemi kaptanıymış.bu yuzden 3 ayda bir eve gelirmiş.

bi gun carsıdan geldigimde bizim kapıda bi not gordum.annem yazmıstı.notta pazara gittiği.anahtarı da melahat teyzelere bıraktıgı yazıyordu.hemen kapılarını caldım.kapıyı melahat teyze actı.melahat teyzenin ustunde bir bluz ve altında geniş bir etek vardı.anahtarı istedim.bana çay içtiklerini içeri geçip biraz oturmamı soyledi.ben de hemen kabul ettim.salonda ceren oturuyordu.ustunde beyaz bir bady ve altında da siyah daracık bir tayt vardı.vucudunun butun kıvrımları belliydi.merhaba deyip kanepeye otrudum.ve oturmamla.soru yagmuru basladı.melahat teyze durmaksızın soru soruyordu bana.once okulu sordu.sonra neler yaptıgımı,boyumu,kilomu ve en son da kız arkadasım olup olmadıgını.ben yok deyince.aaa senin gibi yakısıklı bir cocugun kız arkadası olmadan olur mu?dedi.ben biraz utanmıştım.bunu goren ceren gulumsedi.bu arada melahat abla can alıcı soruyu sordu.Hiç sex yaptın mı?ben eşekten düsmüs gibi olmustum.bir cerene bir melahat teyzeye baktım.basımı öne egip hayır dedim.melahat teyze ay yazık o da olur inşaallah diye beni teselli etmeye calıstı.bu arada yanıma gelmiş oturmustu.hem teselli etmeye devam ediyor hem de sırtımı sıvazlıyordu.bu arada ceren ayaga kalkıp odasına dogru yurudu.ayaga kalkınca o guzel poposu kabak gibi ortaya cıktı.

ben o guzel küfeye bakarken melahat abla elini sırtımdan bacagıma indirdi ve resmen okşamaya basladı.bi an gözlerinin içine baktım.bana gulumsedi.sikimin kalktıgını hissediyordum.birkaç sanıye içinde kol gibi olacaktı.eger bi kalkarsa da bi daha inmezdi.bu yuzden hemen indirmem gerekiyordu. lavaboya gitmem gerektiğini soyledim.

beni banyoya götürdü ve suraları toplayım bari deyip basladı banyoda oyalanmaya.yanımdan ayrılmak istemiyordu.sanırım ne yapacagımı anlamıstı.ben bozuntuya vermeden.ellerimi yıkamaya basladım.bi yandan da onu seyrediyordum.bir sandalyenin ustune cıkıp köşelerdeki örümcek aglarını almaya calısıyordu.ellerimi yıkayıp kurulamıştım ama alet hala dimdikti.bana cemal su sandalyeyi tutsana.dedi.hemen yanına gittim.ve sandalyeyi tutmaya basladım.bir an düşer gibi oldu.düşmesin diye bacaklarına sarıldım.melahat teyze bana hah tamam cemal bacaklarımdan tut.o zaman daha guvenli olur dedi ve işine devam etti.bense artık iyice azmıştım.ellerimin arasında ki bu iki bacagı okşamaya başlamıstım.melahat teyzeden hiç ses gelmediğini görünce elimi eteğin altından yukarılara dogru uzattım.bacakları puruzsuzdu. okşadıkça yukarı cıkıyordum. artık parmaklarım onun gotundeydi.ve bir anda iki elimle gotunun iki yanını avucladım.ilk defa bir kadına böyle şeyler yapıyordum.melahat teyzeden hala ses yoktu.poposu yumusacıktı.mıncıklamaya basladım.bir an inler gibi cemal ilk cinsel ilişkini benimle yapmak ister misin?dedi.ben de okşamayı bırakmadan tabi melahat teyze dedim. teyze yok sadece melahat de bana deyince onu sandalyeden indirdim.bu arada aklıma ceren geldi ya ceren gorurse? diye sordum.cerenin saatlerce odasından cıkmayacagını soyledi.banyonun kapısını kilitlemek için kapıya yoneldiginde zil çaldı.bekle biraz şimdi geliyorum bi yere ayrılma deyip kapıya bakmaya gitti.

iki dakka sonra geldi.gelenin annem oldugunu ve anahtarı ona verdiğini soyledi.artık hiç bi sorun kalmamıştı.bir anda ona saldırdım.her yerini mıncıklıyordum.memelerini bacaklarını götünü ve en önemlisi amını her yerini istiyordum.bir hamlede bluzunu cıkardım.sutyeni yoktu.biraz sarkmış olan memeleri karsımdaydı.onları sıkmaya basladım.sarkmıştı ama hala kıvamındaydı.karnım acıktı sende süt var mı?die sordum.bana em bakalım belki kalmıştır.dedi.ve memelerini emmeye basladım.bu arada ellerimle etegimi cıkarmıstım.sadece siyah dantelli tangasıyla kalmıştı.birden eğilip sikimin baskısından yırtılmak uzere olan pantolonumun fermuarını actı ve pantolonumu indirdi.boxerımın arasından zor da olsa 20 cmlik dikilmiş yaragımı cıkardı.ve aletin yaşına göre cok buyuk neden benimle paylaşmıyorsun dedi.ben de al hepsi senin olsun deyince.sikimin kafasını ağzına aldı ve emmeye başladı.kendimden geçmiştim.tarifsiz zevkler alıyordum.ama ilk ilişkimde ilk postamı derin bir amcığa yollamak istiyordum.onu ayaga kaldırıp tangasını yavasça cıkardım ve yeni traş edilmiş amını okşamaya başladım.amının dudakları dışarı cıkmıştı.artık dayanamıyordum. onu yere yatırdım ve bacaklarını omzuma aldım.tertemiz amcığı sikimin ucundaydı.sıkı dur melahat başlıyorum vurmaya deyip.bir anda yılların yorgunluğu ve bir cocuktan sonra gayet az genişlemiş ama hala bakire bir kızın ki gibi alev alev yanan kaygan amına giriverdim.benim ilk darbeyi vurmamla o da ateşlenmiş ve altımda kıvranmaya başlamıstı.hadi durma vur diyordu.bu lafı duyunca bir anda hızlandım.gidip geldikçe bulutların üstüne cıkıp geri ınıyordum.o altımda inledikçe ben daha da hızlanıyordum.bir an bana dur iyice kökle ve içimde kal dedi.dedigini yaptım.ve bir anda amının içindeki sikimin sıkılıp bırakıldıgını hissetmeye başladım.bunu amıyla yapıyordu ve bana acaip zevk vermişti.ama durmak istemiyordum.yeniden başladım pompaya.abandıkça abanıyor daha da derinlere inmeye çalısıyordum.

bir an gelecegimi anladım ve melahat içine boşalıyorum hazırmısın yavrum? dedim. altımda inlerken hayır dısarı bosal dısarı, bosal die yalvarıyordu.ama ben döllerimin ziyan olmasını istemiyordum .bu yuzden melahatin yalvarışlarına bakmadan kan ter içinde onun yıllanmış amına boşaldım.hepsini bırakmak için bekliyordum ki melahat demin yaptıgı am içi masajına yeniden başladı.am kaslarını cok iyi kullanıyordu.sanki 31 cektirir gibi.hepsini içine bıraktıktan sonra içinden cıktım ve uzerine yıgıldım.son kalan gücümle memelerini okşuyor emiyordum.melahat ise cok iyiydin erkeğim mahvettin beni die kulagıma fısıldıyordu.melahat hadi bu kadar cabuk pes etmek yok içeri gecelim dedi ve salona geçtik.

cırılcıplaktık.ben kanepeye uzandım.aletim sönük bir şekilde yığılmış kalmıştı.melahat bi dakka bekle deyip içeri gitti.yorgunluktan tam uykuya dalacaktım ki birinin sikimi okşadıgını hissettim.gözümü açtıgımda bunun ceren oldugunu gördüm ve sıra sende mi yavrum dedim.o da beni de ucursana cemal nolur diordu.o zaman iyi yala da seni de bi güzel sikiyim bebek dedim ve benim oğlanı dillemesini seyretmeye başladım.annesi de kapının kenarından süt dökmüş kedi gibi bakıyordu.onu görünce yanımıza cagırıp kızına paylaşmayı öğretmedin mi melahat?dedim.bunun üzerine ceren aletimi bırakmadan taşşaklarımı yalaması için annesine yer verdi.anne kız yaragımı dilleyip yalayarak amcıklarına girecek sertliğe getirmeye calısıyorlardı.ikisi de cok iyiydi.ama ceren gençliğin de verdiği zindelikle daha bi hızlı ve istekli yalıyordu. anne kızın ağzındaki aletim kalkmaya başlamıştı.ama ceren hala giyinikti.onu ayaga kaldırıp badysini cıkarttım.o da annesi gibi sutyen giymemişti. annesininkilerden daha büyük ve diri olan göğüsleri cok tahrik ediciydi ve meme uçları sertleşmişti.memelerini okşayıp emmeye başladım.bu arada melahat sikimi ağzına almış saksoya başlamıştı.cerenın memelerinden sonra sıra alt taraftaydı.vucudunun altını sımsıkı sarmış olan siyah taytını yavasca aşagı indirdikçe bembeyaz kilotu ortaya cıkıyordu.taytını cıkardıgımda onun da annesi gibi dantelli bir tanga giydigini gordum tek farkı onun ki beyazdı.arkasını cevirip yuvarlak poposunu ellemeye başladım.pamuk gibiydi.ben onun etini okşarken o da kalçasını saga sola sallıyordu.iyice kıvama gelen sikimi melahatın agzından cıkarıp cereni domalttım.tangasını kenara sıyırıp bembeyaz kaymak gibi amcıgına surtmeye başladım.sikimle amına masaj yapıyordum.ceren bana cemalim aslan cemalim hadi gir içime!seni içimde istiyorum!die yalvarıyordu.bunu duyan melahat sikimi tuttu ve başını yavaşça kızının tertemiz amına soktu ve bana hadi parcala onu da zevkten ucur cemal erkegimizsin sen bizim deyip dudaklarımdan bir öpücük verdi.ben birden cerenin daracık amcıgını sikmeye başladım.melahatın amından cıkınca cereninkinin kıymeti cok belli oluyordu.cereni pompalarken ellerimle önden memelerini kavrayıp destek alarak daha da hızlandım.

bu arada melahat bacaklarımın arasına kafasını uzatmış dilini cıkarmış taşşaklarımı yalamaya calışıyordu.bunu görünce kanapeye oturup cereni kucagıma aldım ve sabit durarak melahatin de istediğini yapmasını sagladım.ceren çoktan sikimin tepesine oturmuş zıplamaya başlamıştı.taşşaklarımsa melahatin agzındaydı.cerenin yüzü bana dönüktü.birden dudaklarına yapışıp dilimle de ağzını pompalamaya başladım.derken cereni kalkıp yerine annesi oturacak oldu.bunu görünce melahate cerenin daracık amcığının ustune senin amın olmaz başka neyin var? dedim. oda göt deliğim var ama hiç ordan vermedim dedi.o zaman ceren gel devam edelim deyince melahat bi vazelin bulup sikimi iyice kayganlaştırdı.aletim parıl parıl parlıyordu.

ve melahat domalmıştı bile.cemal bak nolur acıtma die söyleniyordu.ama ben hiç oralı değildim.20lik yaragımının başını dar deliğe yerleştirip birden abandım.melahat can havliyle avazı cıktıgı kadar bagırdı.hayvan hani acıtmayacaktın parçaladın beni diyordu.ama aletin yarısı coktan girmişti.abandıkca biraz daha giriyor girdikçe melahat bagırıyordu.derken köklemiştim ve gidip gelmeye başlamıştım.bagırışların yerini zevk sesleri almıştı.ahlayıp ohluyor bu sefer de hızlanmamı soyluyordu.ama benim aklım cerenin amındaydı.ve annesinin amından cıkıp cerenin amına geri girdim.bi kaç geliş gidişten sonra gelecegimi anlamıştım.aklıma koymuştum bu anne kızın ikisini de bi guzel dölleyecektim.sonunda cerenin amına da boşalıyordum ceren de aynı anda cıglık cıglıga orgazm oluyordu.bosalınca cerenin içinden cıkıp melahatin amına henüz tamamen inmemiş olan yaragımı soktum ve hadi melahat yap numaranı dedim.melahat anlamıştı ve am içi masajına başlamıştı.son damlalarda onun içine gömülmüştü.

daha sonra toparlanıp eve gittim.ama bu anne kızdan ayrılmadım.2 gune bir grup yada teketek partilere devam ettik.dün ki sikilişlerinde bana mutlu haberler verdiler.melahat de ceren de hamileydi.hatta melahat ikiz bekliyordu.8 ay sonra baba olacagım.ama en cok ahmet abi duyunca napacak onu merak ediyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sevgilim Ben Ve Gaylık

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

merhabalar. şu an ilk hikayem yayında. eger onu okumadıysanız öncelikle onu okumanızı tavsiye ederim. ilk hikayemin adı magzayı kapatırken. bu hikayede tanıştığım kişiyle olan berberliğimizde yaşadığımız ilğinç bir cumartesi akşamı yaşanan çılgın seks partisini anlatacağım. cumartesi gecesi sevgilimle beraber ankaranın gay barlarından old scholla gitik eglenmek için. her cumartesi gecesi gibi yine hınca hınç doluydu bar. içeride sarılıp dans etmeye başladık. öylesine kaptırmışızki kendimizi kimseler umrumuzda değildi. delice öpüşüyorduk. içkinin etkisiyle bu dans terine sevişmeye dönüşmüştü artık. birbirimizin arkasına geçerek sürtünüyorduk. ikimizinde sikleri kazık gibi olmuştu. üzerimizde baya bizi süzen gözler vardı. millet gıptayla bizi seyrediyordu. hani derler ya düşman çatlatmak diye işte bizim yaptığımızda aynen oydu. saat gece 3,5 gibi çıktık bardan. çok fazla içtiğimiz için çorbacıya gittik. genellikle o çorbacıya bardan çıkanlar takılırdı. içeri girdiğimizde bardan bir kaç kişi gördük. ama benim dikkatimi çeken biri vardı. oda o gece bardaydı ve tek başına takılıyordu. biz çorbalarımızı içip çıktık. kızılay meydanına doğru sevgilimle beraber el ele yürümeye başladık, şarkılar söyleyerek. yanlız arkamızdan birinin ıslık çalarak geldiğini fark ettim.yavaşladık bizi geçmesi için ama biz yavaşlayınca oda yavaşlamıştı. durup meraktan kim diye baktığımda çorbacıda gördüğüm çocuk olduğunu gördüm. 1,80 boylarındaydı. kumral ve 25 ile 30 yaş arasında bir yaşdaydı. hılanarak yürümeye devam ettik. arabayı bıraktığımız otoparka gelmiştik ama o hala arkamızdan geliyordu. biz arabayı alıp çıktık. oda yolun kenarında durmuş bekliyordu. ne istediğini bilmediğimiz için bir tur atıp gelelim dedik. arabayla giderken aynadan bakıyordum ne yapacak diye. hiç bir şey yapmadan bekledi. biz alt taraftaki kavşaktan dönüp geldik. biraz yürümüştü. bizi görünce yüzünde gülümseme belirdi. arabayla önünde durup konuşmak için yolları bilmiyormuş gibi davran ıp yenimahalleye nasıl gidecegimizi sordum. yolu tarif etti. teşekkür ederek camı kapattım. ama daha sonra ne tarafa gidecgini sormak aklıma geldi.

Demetevlere gidecegim dedi. gidecegi yeri bilmiyormuş gibi davranıp eger bizim gidecegimiz yöndeyse seni bırakalım dedin bu saatte vasıta bulmak zor olur dedim. eger sizi rahatsız etmiyeceksem tamam dedim. arabaya bindi. biraz çekingen biriydi. ismni sordum. tolga dedi. bende benim adım gökhan sevgiliminki de seyhan dedim. bara sürekli takılırmısın dediğimde yüzü kızardı. utangaç bir ifadeyle vet dedi. cesaretimi toplayarak gaymisin diye sordum. hayır dedi ben hetoryum yanıtı verdi. o zaman o bara neden sürekli takıldığını sorunca yanıt veremedi. yolda bir büfenin önünde durup bira alacagımı söyledim içermisin sizede alıyım dedim. evet iyi olur biraz sıcak oldu burası soğuk bir bira iyi gider dedi. eve yaklaşmıştık. sevgilimle göz göze geldiğimizde onunda benimle aynı şeyi istediğini anladım. sevgilimle istegimiz tolgatı beraber sikmekti. zaten söylemesede onun istediğide buydu. ona bizim kaldığımız yere yaklaştık. eger kalmak isterseb bize gelebilirsin dedim. biraz mırın kırın ettikten sonra evet dedi. eve girdiğimizde. aşkım müziği açtı. salonda oturuyorduk. yanıma gelip oturdu aşkım tolgada karşımızda oturuyordu. sevgilimle öpüşmeye başladık. ara sırada tolgayada bakıyordum. gözünü ayırmadan bize bakıyordu. daha önce biriyle yatınmı tolga diye sorduğumda evet dedi. bir kaç kez erkeklerle beraber oldum. istersen biraz rahat ol burada biz bizeyiz diyerek dvd ye gay porno filim koydum. televizyonun karşısındaydık üçümüzde sevgilimle ben aynı koltuktaydık tolga ise yan koltukta oturuyordu. ben üzerime t.şört ve şort giyip geldim. aşkımın yanına oturdum. öpüşmeye devam ediyorduk. filimin etkisiyle aşkımın ve tolganın sikleri kalkmış olduğu önlerindeki kabarıklıktan belli oluyordu. tolgaya üzerine rahat bir şeyler vereyim onları giy bu şekilde oturma diyerek üzerine uygun bir şeyler getirdim. üzerine istersen burada giyebilirsin istersen içeride dedim. o da burada giyebilirim dedi ve üzerini değiştirmeye başladı. üzerindekileri çıkardığında sadece üzerinde kilotu kalmıştı. kalkmış sikiyse tüm haşmetiyle belli oluyordu. o arada istersen rhat olacaksan bu şekildede kalabileceğini söyledim hem birazdan bizde üzerimizdekileri çıkaracagımızı ve çıplak yatmaktan hoşlandığımızı söyledim. kabul ederek oturdu yerine. aşkımda üzerindekileri çıkarmaya başladı. üzerinde hiç bir şey kalmamıştı. tolga seyhnın sikini görünce baka kaldı. seyhanın siki 19 cm di. ve tamamen kalkmış durumdaydı. sevişmeye başladık. tolgaya eliyle sikini sıvazlamaya başlamıştı. seyhanın eli benim sikimi okşamakla meşguldü. şortumu indirip agzına almıştı. tolga daha fazla dayanamıyarak sikini kilottan dışarı çıkartıp 31 çekmeye başlamıştı. elimi uzatıp yanımıza çagırdım ayakta duruyordu tam yanımda ve bende yaklaşık 20 cm olan sikini ağzıma almaya başladım. müthiş zevk alıyordum. hem azga vermek hemde agza almak çok güzeldi. daha sonra yere uzandığımızda tolgada seyhanınkini agzına aldı üçümüzde oral seks yapıyorduk. o ara ben tolganın götünü ve deliğini yalamaya başladım. tolga zevkten uçmaya başlamıştı. götünü saga sola sallamaya başladı. tolganın arkasına geçip sikimi sürtmeye başladım. sikimin başını kremleyerek deliğinden içeri sokmaya başladım. deliği çok dardı. ve çok zorlanıyordum. birden abandım ve tamamını içeri soktum ve çığlık attı. sevgilim ise tolganın agzının içindeydi ve daha fazla dayanamıyarak suratına boşaldı. tolganın siki hala kalkıktı ve sevgilim tolganın önüne domaldı ve deliğini kremledi ve tolganınkini içine aldı. ben tolgayı sikerken o da sevgilimi sikiyordu. deliğinden çıkıp agzına verdim. okadar iyi emiyorduki dayanamayıp bende ağzının içine boşaldım. ama o hala sevgilimi sikmeye devam ediyordu. bu arada deliğini yalamaya başladım. bunu yapmam onu delirtti ve o da sevgilimin içine boşaldı. o gün evden hiç çıkmadık ve akşama kadar sikiştik. devamını başka bir sefere anlatırım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Escort erotik film izle izmir escort izmir escort izmir escort şişli escort hurilerim.com bakırköy escort kocaeli escort kocaeli escort sincan escort keçiören escort rus escort otele gelen escort bahçelievler escort ensest hikayeler gaziantep escort Casibom escort ankara şişli escort mecidiyeköy escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort taksim escort Casibom Casibom Giriş Casibom Güncel Giriş mersin escort erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort eryaman escort demetevler escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com porno escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri beylikdüzü escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj