Evli Çiftle Sex Hikayemiz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Gönderen: fantazicifti1983-89Mail: [email protected] bizler ismet 29 yasinda aktif bisex fatma 23 yasinda pasifbisex evli ciftiz.
turkiyede biircok swinger sitesine ve internet sitesine uye swinger olmaya aday ciftik.
.
aslinda arayisimiz erkegi pasif olan bizzimgibi genc olan bisex ciftlerdi.
.
cunki fantazimiz o arayisa uyan biir fantaziydi.
.
bizler karakterli saygili kulturlu okumus insanlariz.
.
been yani ismet sexe cok duskunum esimle gunde enaz 3 kere iliskiye girmeden edemem.
.
esim fatma cok guzel ve manken vucuduna sahiptir been biiraz iriyapiliyim.
.
neyse 1 yil boyunca internette bu arayis uzerine yilmadan usanmadan arayisimizi surdurduk.
.
cok cift bulduk fakat bunlarin cogu babamiz annemiz yaslarinda killi milli ihtiyar tiplerdi.
.
bizzim sex hayatimiz cok renkli ve duzenli biz biirbiirimizi cok seven ve biirbiirine asik olan insanlariz.
.
neyse tam biz aradigimizi bulamayacagiz biz bu istten vazgectik derken maillerimize bakarken aralarindaki biir mail dikkatimizi cekti.
.
mailde aynen bu yaziyordu ismetbey …….
sitessinde biir yorumunuzu okudum biirzim yazdigimiz hikayeye yorum yapmissiniz eger gercek aktif biir evli ciftseniz sizinle biir sure konusmak ve eger anlasirsak gorusmek isteriz dedi.
.
okuduktan sonra acaba gercekmi diye dusundum amma gercekten …….
sitesine biir hikayeye yorum yapmistim ve mailimizi biirakmistim.
.
neyse bize yolladiklari msn adresini ekledik.
.
yine biir aksam sevdigimiz biir diziyi seyredirken been viski esim fatmayada votka doktum msn de actim amma tvye odaklanmistim tam dizinin en guzel sahnesinde msn den mesaj geldi biirkacdakika bakmadim biir mesaj daha geldi…fatma kapat canimdedi tv seyrediyoruz tamam askim dedim ve kapamak icin laptobu yanima aldim kapamadan biir okuyayim derken baktimki o cift yollamis.
.
merrhaaba aktifler nasilsiniz neden cevap yazmiyorsunuz diyede eklemis biz cevap vermeyince.
.
neyse been hemen selam filan dedim ve ismilerini ve yaslarini sordum.
.
onlarda isimlerimiz murat ve asli oldugunu muradin 30 aslinin ise 25 yasinda 4 yillik evlilik leri oldugunu ve biirbiirlerine cok duskun ve asik olduklarini guvenilir temiz ve kaliteli insanlar aradiklarini soyledi…beende onlara dedimki murat bey bizzim arayisimiz erkegi pasif ozelligi olan evli bisex ciftlerdir.
.
muratda dediki bu yazdiginiz ozellige biz uyuyuyoruz.
.
been cok sevindim ve fatma gel askim biirak tvyi türkçe altyazılı porno aradigimiz ciftler burda dedim.
fatmada beence cok umitlenme hepp oyle diyoruz amma karsimiza cikan ciftler hepp yasli erkegi cok cirkin yada bayani cok kotu insanlar oluyor beence cok umutlanma dedi.
.
beende fatmanin bu sozlerine hayallerim suyadustu gibi olduu .
.
gercektende hepp boyle oluyordu,sohbet ilerlerken korka korka biir cam teyidi yapabilirmiyoz dedik,murat tamam dur asli hazirlansin dedi dedim tamam neyse biz hic hazirlanmadik cunki husranla karsilasacagimizdan emin gibiydik yoollladilar kabul ettik ilk bizzim cam acildi yuzlerimizi gstermiyorduk derken onlarinki acildi,fatmayla been biirbiirimize baktik ve sok olduk karsimizda ikiside bakimli ve gercekten hos bay ve bayi,murat ne o yuzlerinizi gostermeyecekmisiniz dedi,been utanarak amma biz hazirlanmadik dedim.
olsun dedi,ve cami yuzlerimizin gorulecek sekilde ayarladim ve basladik karsilikli konusmaya,murat ve asli cekici ve saygili insanlardi biz bukaddar zamir bukaddar uyumlu ve aradigimiz kritere sahip biir ciftgormemistik,murat dediki ismet sende esinde cok tatli insanlarsiniz,been dedimki aslinda hic hazirlik yapmadik boyle ansizin oldu diye sacbas darmadagin dedim,muratda cevap verdi yok ya asli seni cok begendi beende begendim dedi,esim fatma laptobu aldi ve yazdi ne o beenimle ilgilenen yokmu diye,asli hemen psbasina gecti ve o yazmaya basladi nasilsin fatma cok hosbiir bayansin senide cok begendik diye ve basladilar sohbete,been sadece onlarin yazismalarini izliyor ve sertlesiyordum okaddar guzel ve azdirici seyler yaziyorlardiki tahrik olmamak elde degildi asli durmadan beenii soruyor aletimin kalinligi buyuklugunu soruyordu,,aslinda beenim alet okaddarda buyuk ve kalinbiisey degil 16-17 ve normal kalinlikta.
.
asli bunu duyunca peki icraat varmi dedi amma asliyla beraber muratta yaziyor oda ayni seyleri merak ediyordu demek istedigim 3 ununde odak noktasi beendim bu beenii cok tahrik ediyordu,aslinin icraat sorusuna fatma valla duymak degilde yasamaniz lagzim dedi.
.
asli nasil yani bahsetmeyecekmisin dedi.
.
esim fatma edeyim ya edmezmiyim dedi ve devam etti fatma: ismet aslinda gercekten hayatta tanidigim ve gordugum en doyumsuz ve sexe tapan biir insan sexin tam olarak hakkini veriyor beenii herturlu memnun ediyor sabah aksam oglen bile beenii biir yolunu bulur becerir ve becerirkende herturlu pozisyonudener,hiz altyazılı porno doymaz ve karsisindakine cok degerverir,onu memnun eder saygili ve duygusaldir been ona agsigim diye ekledi.
.
been cok memnun kalmistimki onu dudagindan optum.
.
neyse ciftle resimlestik telefonlastik sohbet msn derken bulusmaya kararverdik,karsilikli konusup anlastiktansonra biir cuma aksami onlari ucak alanindan aldik ve onlar icin ozel olarak kiraladagim biir villaya gittik,tabi biz fatmayla onceden viski biira votka ve yiyecek olarak ne bulduysak aldik ve villaya doldurduk.
.
murat ve asli bizzim oldugumuz bolgeye ilkkez geliyorlardi.
.
neyse hava karanlik olmustu tanisip opusme sefasindan sonra villamiza vardik.
.
been valizleri indirdim muratda banaa yardimci oldu.
.
eve girdik ve dedimki isterseniz banyo yapin asli cok guzelbiir fikirdedi amma beenii ovacakmisin ismetdedi,beende hemen dedim,gulustuk ve evin ikibanyosu vardi amma biiri bayagi buyuktu hepimizde o banyoya girdik amma asli mukemmel biir fizige sahip at gibi biir bayi,murat ise biir bayan vucudu gibi kissiz ve fit vucuda sahipti hepimiz ciplaktik muradin aleti beenden daha buyuktu bunu goren fatmanin gozleri adeta perladi,asli ise fatmaya dediki cok umutlanma gorunuse aldanma buyuk amma icraat yok dedi,bunun uzerine muratla esim fatma opusmeye basladi beenle aslida bosdurmuyorduk been asliyin amini yaliyor biirtarafta mutadin gotunu oksuyordum hemen yikanma isini hizlirdim ve 3 kisilik yataga gittik.
.
been aslinin amini gotunu memelerini yalarken esim fatmada murada amini ve gotunu yalaatiyordu,been asliya girmeye basladim bacaklarini havaya aldim ve dassaklarimi amindan akan sulara carptirip sap sap diye ritim seklinde girip cikiyordum biirya esimle muradi izliyordum,muradin siki tam dikilemiyordubiirturlu tam fatmanin amina sokarken iniyor diklenmiyordu buyuk oldugu icinde girmekte zorlaniyordu,beenim dikkatimin muratta oldugunu goren asli altimdan kalkti ve murada girmessem muradin yarraginin asla dikilemeyecegini soyledi ve kocasinin gotunu bebek yagi ile yaglayip banaa hazirladi ve hadi kocacigimiz dedi,,beende yavas yavas murada girdim ve biirya asliyla opusuyordum,biirden sesler ve iniltiler karismaya basladi fatma okaddarderin inliyorduki biir baktimki 18lik yarrak aminda kaybolmus onunda mutlu olduguna sevinmistim.
cunki hepp yapmayi istedigimiz fantaziyi simdi yasiyorduk fatmayi siken erkegi sikiyordum,asli biir an yanimizdan porno kayboldu ve belinde bagli yarrakla geri dondu,ve banaa dediki ismetcigim sen cik been muradi bunla duzerim sen banaa gir beenseni istiyorum dedi.
neyse beenciktim o girdi o okaddarcoksert sikiyorduki karisini murat okaddar aciyorduki acisini fatmadan cikariyordu beende asliya kokluyor aradabiir gotunu parmakliyor yaliyor boynunu opuyor fatmanin aminin girisine elliyor aslinin dudaklarina yapisiyor durmuyordum duramiyordum inlemeler artmisti titremeler basliyordu ve mutar bagirabagira fatmanin goguslerine ve amina bosaldi tabi fatma en az ikikez bosalmisti sira aslidaydi been dizustu yatirdim ve pompalamaya basladim yarragimin tamami giriyor dassaklarim aminin on duvarina carpiyordu cigliklari odayi sarmistiki agzini kapamak icin fatmayi cagirdim ve fatmanin amina aslinin agzini yapistirdim durum cok farkli olmustu murat gotdeligiyle oynuyor asli fatmanin amiyla ilgileniyor been hepseyredip hemsikiyordumki fazla dayanamayip aslinin amina patladim tum sperimleri muratve fatma opuserek yalliyor kendilerinden geciyorlardi.
sirayla banyoya girdik evde cirilciplak dolasiyorduk viskilerimizi doktuk bayanlara votka doktum.
.
murat da votka istedi hemen doktum sadece been viski iciyordum been cok gecmeden tekrar dikilmistim yarrragim gobegime vuruyor zefksularim akiyordu.
.
o aksam yasamak istedigim cok fantaziiii vardicunki.
.
been koltuga gectim murada aslinin kiyafetlerini giydirdim fatmayada belden baglamayi taktim hadi askim dedim artik sen koca muratda karin aslida sevgilin sexe baslayin,fatma suniyi muratla aslinin agzina veriyor bu esnada aradan aminida yalatiyordu,fatma murata girdi ve gidip gelmeye basladi beende bostakalan asliyi fatmanin altina uygun biirsekilde yerlestirdim karsimda iki am ikde got alt alta ust usteydi biirbiirlerine degiyordu tenleri been biir asliya biirfatmaya aradabiirde siraile gotlerine giriyordumki cok tahrik oldum ve ikisinide cekip murada soktumve hemen muradin gotune bosaldim,bosaldiktansonra tum spermlerimi esimle asliya yalattim,gotunun yalanmasindan tahrikolan murat asliyla fatmanin yuzune bagira bagira bosaldi,,ama hic biirdamlasi bosagitmedi hepsini opuserek yaladilar,fatmayla asliyi izlerken sanke profosyonel lezbiyenlerdiler…ogece daha yeni basliyordu been cok aktif ve hayalgucum okaddar genistiki yapilacak cok fantazi vardi bunlarin devami sizden gelecek yorumlardan sonra yazacagim yada ilk ve son olacak.
.
bu tarz ciftleri ariyoruz evli,genc,pasif erkek muhakkak olmaliyani arayisimiz sadece bu yonde evli ve erkeginde pasif bisex olmasi lagzim gec ve kendine guvenen evli biisexuel ciftlerin maillerini bekliyorum mail adresimiz [email protected] tek erkekler mesaj yazmasın lütfen.
.
yorumda yapmasınlar.
.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort Antalya escort beylikdüzü escort escort eryaman escort demetevler escort Hacklink mamasiki.com bucur.net hayvanca.net lazimlik.net cidden.net By Casino rus escort bahçelievler escort Escort bayan Escort bayan escort ankara sincan escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan Kartal escort Maltepe escort Pendik escort otele gelen escort anadoluyakasikadin.com kadikoykadin.com atasehirkadin.com umraniyekadin.com bostancikadin.com maltepekadin.com pendikkadin.com kurtkoykadin.com kartalkadin.com escortsme.com Hacklink Hacklink panel Hacklink bursa escort görükle escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort ankara escort bursa escort Escort hurilerim.com bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa sınırsız escort bursa escort bayan bursa escort görükle escort antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj türkçe altyazılı porno porno 64 japon porno burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort ankara travesti escort escort escort travestileri travestileri keçiören escort etlik escort çankaya escort