Bakire Sevda ile olan Hikayemiz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ben Konyalı. Yaş 25. Sevdayı ilk sikişim. Sevdayla aşağı yukarı bir senedir çıkıyordum fakat bakire olduğu için amını siktirtmiyordu. Beni boşaltmak için sikimi ağzına alıyor yada zevke geldikten sonra sulanan amına sürttürüyordu. Bu işin böyle devam edemiyeceğini bildiğim için her seferinde götünü sikmeye çalışıyor fakat darlığından olsa gerek bir türlü . ** başaramıyordum.


Yine bir gün onu eve davet ettim ne yapıp edip bu sefer işi bitirmeye kararlıydım. Salonda biraz muhabbet ettikten sonra yavaşça öpüşmeye başladık. İyice zevke geldikten sonra üzerindekileri sakarya escort teker ** teker çıkarmaya başladım. Biraz sonra ikimizde çırıl çıplak kalmıştık. ilk önce heyecandan dikleşmiş göğüslerini emdim sonra yavaş yavaş aşağılara doğru indim küçük ve kılları kısa kesilmiş amını yaladıkça zevk çığlıkları atıyordu.


Yaklaşık on dakika yaladıktan sonra götünüde yalatmak istediğini belli eder gibi kendini yukarı doğru çekti. Dilim artık o güzelim deliğin üzerindeydi. iyice bir yaladıktan sonra parmağımla yoklamaya başladım az ** sonra parmağım içindeydi sakarya escort bayan sıcacık göt kanalı adeta bir kalp gibi atıyordu. Göt deliğini parmağımla iyice genişlettikten sonra sıra sikmeye gelmişti. **


İçimden bir ses bu sefer başaracaksın oğlum diyordu. Yavaşça sikimi dayayıp bastırmaya başladım en sonunda başını sokmayı başarmıştım. Sevda da ** heyecandan kıpkırmızı olmuştu. Artık bu işi başaracağımı anlamıştım ama salondaki ikili koltukta yapmaktansa kendi yatağımda yapmayı tercih ederdim. Hemen Sevda’yı ** kucağıma alıp odama götürdüm escort sakarya ve işe tekrar başladım.


Tekrar kafası girmişti. Sokuyorum diye uyarp dibine kadar kökledim. Acıdan kaskatı kesilmişti ** teskin edici bir şeyler söyledim ama içinden çıkarmaya hiç niyetim yoktu. Çünkü çıkarırsam bir daha izin vermeyeceğini anlamıştım. içinde biraz bekledikten sonra yavaş yavaş gidip gelmeye başladım.


Götü sikimi adeta bir eldiven gibi sarıyordu. Daha önce pek çok kez am sikmiştim ama böyle müthiş bir zevk almamıştım. 2 3 dakika gidip geldikten oda zevkten bağırmaya başladı. Biraz sonra hayatımın en ** büyük orgazmını yaşayıp içine püskürtmeye başladım. Götüne belki de bir bardak dolusu meni boşalttım. Daha sonrada artık folloş olmuş götünü en az 50 defa daha siktim ama ilk baştakinin tadını asla alamadım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort Antalya escort beylikdüzü escort escort eryaman escort demetevler escort Hacklink mamasiki.com bucur.net hayvanca.net lazimlik.net cidden.net By Casino rus escort bahçelievler escort Escort bayan Escort bayan escort ankara sincan escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan Kartal escort Maltepe escort Pendik escort otele gelen escort anadoluyakasikadin.com kadikoykadin.com atasehirkadin.com umraniyekadin.com bostancikadin.com maltepekadin.com pendikkadin.com kurtkoykadin.com kartalkadin.com escortsme.com Hacklink Hacklink panel Hacklink bursa escort görükle escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort ankara escort bursa escort Escort hurilerim.com bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa sınırsız escort bursa escort bayan bursa escort görükle escort antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj türkçe altyazılı porno porno 64 japon porno burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort ankara travesti escort escort escort travestileri travestileri keçiören escort etlik escort çankaya escort