Zevk-i Sefa

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Büyük firmalardan birinde çalışıyordum. işim gereği çoğu zaman firma dışında oluyordum, yani iş arkadaşlarımın bana işi çok düşüyordu. faturalar falan işte. işe başladığımdan beri, biri vardı ki beni mahvediyordu. 2 lisan biliyor, yurt dışında yaşamış kültürlü bir kadındı. balık etinden biraz şişmandı. 34 yaşında idi. bana çok işi düştüğü için, sohbetimizde artmıştı. onu çok arzuluyor ama evli olduğu için saygı duyuyordum. uzun zaman sonra bakın ne oldu.

Bir cumartesi firmaya ait olan binada bizim katta çalışıyordum. sinirlerim alt üst olmuştu. arkadaşlar çıktıktan sonra bende internetteki erotik siteleri dolaşmaya başladım. iyice tahrik olmuştum. ve o geldi. arkadaşlarıyla bulaşacakmış biraz oyalanıp gidecekti. neyse sohbete başladık. çok sempatik ve şakalaşmayı seven bir insan olduğu için bir iki şaklaştık. o ayakta dolabın yanında duruyordu. bende arkadan yaklaştım ki oda geriye doğru gelince, arkadan sarıldım ve tam olarak belini kucakladım. aletim tam olarak basenine oturmuştu. hiç bırakmadım ve aşağı yukarı hareket etmeye başladım. o da bana uydu ve boşalmıştım.ama iş yeni başlıyordu. onu kucakladığım gibi odalardan birine götürüp kapıyı kilitledim. dudaklarından öpmeye başladım. amacım önce onun orgazm olması idi. kulaklarını öpüyor ve onu sevdiğimi söylüyordum. gömleğini çıkarmaya başladı. hayır dedim her şeyi ben yapmak istiyorum dedim. itiraz etmedi. düğmeleri çözüp gömleği çıkardım bu arada ensesini ve gerdanını öpüyordum. beyaz sütyenin altından sertleşmiş göğüsleri ve uçları çıkmıştı. sütyeni de çıkarık göğüs uçlarını dilimle bastırmaya ve emmeye başladım.diğer göğsünüde elimle okşuyor uçlarını eziyordum. karnını ve göbeğini öpmeye, emmeye başladım. bu arada o saçlarımdan çekip inliyor ve beni daha hızlı olmamı istiyordu. ben bekledim o da bekleyecekti. tekrar göğsünü ve boynunu öpmeye ısırmaya başladım. o beni beline itti. pantalonunu çıkardım ve kilodunu da. klitorisine gelmişti sıra. ve iş çığrından çıktı. ben dil attıkça o çıldırıyor saçlarımdan bastırıyordu. bir süre bende sabrettim ama takatım kalmadı.halının üzerine sırt üstü yattı ve beni bacaklarının arasın çekti. ve aniden bacaklarını belime dolayarak beni kendine çekti.birleşmeye başladık. o an yok böyle bir zevk dediğimi hatırlıyorum, gidip geldikçe daha da istiyordum. ama amacım önce onun orgazm olması idi. bu düşünceler içinde hızla gidip geliyordum. o da inlemeye daha hızlı daha sert demeye başladı. dediklerini yapıyordum. bir ara çekildim ki tırnaklarıyla göğsümü öyle bir sıktı ki hala acıyor. onu yüz üstü yatırdım kalçaların tuttum ve gidip gelmeye devam ettim. bu arada ondan önce boşalmamak için kendimide sıkıyordum. bir sonra titremeye başladı ve kasılıyordu , doğrulmaya çalıştı. bana baktı gözlerinden ateş çıkıyor ve dişlerini sıkıyordu. yalan yok kalp krizi geçiriyor sandım. meğerse başalıyormuş. bu arada benim sıram gelmişti. hiç durmadım ve ters ilişkiye girmeye başladım. hiç bir şey demiyor ve hadi ne duruyorsun diye bağırıyordu. bir kaç zorlamadan sonra benimde isteğim oldu ve içindeydim. gidip geldikç e bir tuhaf oluyordum ve kendimi sıkmamın mükfatını aldım ve dünyanın bence en büyük zevkini yaşadım. bir ay sonra yine beraber olduk. ama ben bir aileyi tehlikeye atmak istemiyordum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bilgisayar Tamiri

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Dersimin olmadığı bir gün ara sıra yanına uğradığım ilçe milli eğitim şube müdürü arkadaşımın yanına uğramıştım. Otururken kırk yaşları civarında oldukça bakımlı bir bayan geldi. Elinde istatistik benzeri belgeler vardı bunları onaylatmaya çalışıyordu. Masanın üzerine koyduğu belgelere doğru eğilip kalktıkça altındaki beyaz pantolonun içini gösterdiğini fark ettim. Kadının altında pembe dantelli küçücük bir külot vardı. Bayağı da belli oluyordu. Konuşmalarından ilçede bir güzellik kursunun sahibi olduğunu anladım. Bakımlı olmasının sebebi buydu da böyle erotik sayılacak bir kıyafetin sebebi bu olamazdı. Müdür olan arkadaşım onun sorularına cevap verirken benim gördüklerimi fark etmemişti. Önünü döndüğünde önden de aynı manzara belli oluyordu. Şimdi bu kadını nasıl yatağa atabilirim diye düşünürken müdür arkadaşım beni onunla tanıştırdı. Meğer onun bilgisayarında bir problemi varmış. Benim de bilgisayar öğretmeni olduğumu öğrenince hemen derdini anlatmaya başladı. Fırsat bu fırsat her türlü şekilde yardımcı olabileceğimi söyledim. O an bile isterse yardım edebileceğimi müsait olduğumu söyleyince öyleyse birlikte işyerine gidebileceğimizi söyledi.

Kısa bir zaman sonra daire şeklindeki işyerine geldik. Hafta sonu olduğu için müşteriler kalmamıştı. Orada çalışan bir iki kız vardı. Onlar da etrafı toplayıp temizlik yapıyorlardı. İşi biraz ağırdan alıp kızların gitmesini beklemem lazımdı. İşyeri sahibi Berrin hanım beni odasına aldı ve içecek bir şeyler ikram etti. Sohbet sırasında evli olduğunu kocasının başka bir kadınla birlikte yaşadığını evli iki kızı olduğunu anlattı. O anlattıkça ben daha da tahrik olmuştum. Kocası başka bir kadınla yaşadığına göre gönül rahatlığı ile sikebilirdim. O anlatınca ben de kendimden bahsetmek zorunda kalınca uydurmaya başladım. Evli olduğumu ama anlaşamadığımız için ayrı yaşadığımızı benim boşanmak istediğimi ama karımın bir daha denemek istediği gibi doğru olmayan şeyler söyledim. Ben bunları anlattıktı an sonra daha rahat davranmaya başladı. Benim onun bilgisayarını düzeltmemi onun da bana kendi uzmanlığı ile ilgili şeyler yapacağını söyledi. Biz konuşurken çalışan kızlar işlerini bitirip gitmek için izin istediler ve ayrıldılar. Ben esas işime çabuk başlamak için hemen bilgisayarın başına geçip hatayı anladıktan sonra kısa bir sürede düzelttim. Karnımın acıktığını söyledim. O da acıkmış. Dışarıdan yemek getirmeye karar verdik.

Bütün bunlar olurken sikimin sertliğini göstermesin diye ceketimi çıkarmıyordum. Berrin üzerindeki ceketi çıkarıp askılı buluz la kalmıştı. Bana da ceketimi çıkarıp rahat etmemi söyledi. Biraz sıkılarak da olsa ceketimi çıkardım. Önümdeki kabarıklığı fark etmişti. Yüzüme baktı ben de iç çamaşırıyla onu gördüğümden beri böyle olduğunu söyledim. Yaaa çok mu belli oluyor diyerek aynaya dönüp bakmaya çalıştı. Ben de yanına yaklaşıp elimle pantolonun üstünden iç çamaşırının çizgilerine dokunarak kalça aralarına kadar nasıl belli olduğunu gösterdim.

Bana döndü gözlerimin içine bakıyordu. Hafifçe eğilip dudaklarına bir öpücük kondurdum. Aynı şekilde cevap verince tekrar öpüşmeye başladık. Bir taraftan elimle kalçalarını okşarken diğer elimle buluzun üstünden memesini okşuyordum. İçerideki odada bir yatak olduğunu söyledi. Odaya geçip soyunmaya başladık buluzunu çıkarınca sutyenin de pembe dantelli olduğunu gördüm. Ama buluz kalın olduğu için içini göstermiyordu. Ardından pantolonunu çıkardı. Bu arada ben de soyunuyordum. Sutyenini çıkarınca külotunu benim çıkarmak istediğimi söyledim. Ellerini bana doğru uzattı. Eğildim önünde diz çöktüm ellerimle biraz okşadıktan sonra iki kenarından parmaklarımı sokup külotu yavaşça çıkarmaya başladım. Amın etrafında kıl yoktu üstelik tıraş edilmemiş kökleriyle alınmıştı. Külotu tamamen çıkarınca yatağa yavaşça uzandı ben de üzerimdeki boksör şortu çıkarıp yanına uzandım. yarağımı Berrinin amına sokup köklememek için kendimi zoru tutuyordum. Ama onu da düşünmem lazımdı. Öpüşüp birbirimizi okşamaya başladık. O yaşta bir kadına göre oldukça diri olan memeleri ağzıma alıp emmeye başladım ben emdikçe elleriyle başımı bastırıyordu.Arada sırada başımı kaldırıp dudaklarından öpüyor sonra tekrar memelerini yalıyor sıkıyor emiyordum. Bir elimle de aşağılarda bacaklarını ve kalçalarını okşuyordum. Daha fazla aşağılara inmek için acele etmemeliydim. Berrin yavaş yavaş ateşleniyor bazen beni çevirip üstüme çıkıyor tekrar yatıp beni üstüne alıyordu. Sonra yavaş yavaş yalıyarak göbeğinden aşağıya amına doğru indim. Dilimin ucuyla amın dudaklarını yavaş yavaş uyarmaya başladım. Hem yalıyor hem küçük küçük ısırıklar atıyordum. Amın dudaklarını aralayıp dilimi içeriye soktuğumda az daha boğuluyordum. Elleriyle başımı amına doğru bastırıp bacaklarını bir sıktı ki dakikalarca nefes alamadım.

Sonra durumu fark edince başımı tutup dudaklarıma öpücük kondurdu. Kocam bana böyle duygular yaşatmamıştı hiç dedi. Ben de daha fazla dayanamayıp yarağımı amına dayadım, yavaşça içeri doğru soktum. Bir taraftan öpüşürken bir taraftan onu güzelce sikiyordum. Sikimi her sokuşumda kalçalarını ileri doğru atıyordu. Amacım orgazm olmadan ona orgazmı tattırmaktı bu yüzden kendimi kontrol ederek sikmeye devam ettim. Bir süre sonra Berrin inleyerek boşalmaya başladı. Biraz sonra kan görünce bakire mi diye düşünmüştüm ki meğer uzun tırnaklarını orgazm sırasında sırtıma batırdığı için sırtım kanıyormuş. Sikim hala doksan derecelik açıyla duruyordu işler yolundaydı.

Berrin yataktan kalkıp biraz pamuk ve su getirip yarayı temizledi sonra da amına girip çıkarken ıslanan yarağımı temizledi. Meğer ağzına almak için hazırlık yapıyormuş. Temizledikten sonra yarağımın etrafını yalamaya başladı. Bir taraftan yalıyor bir taraftan emiyordu. Bu işi yaparken gözlerimin içine bakıyor ve beni daha çok tahrik ediyordu o emdikçe dayanamayıp patlamıştım. Spermlerim fışkırdıkça yutmaya çalışıyordu. Sonunda çoğunu yuttu. Kalkıp dudağıma bir öpücük kondurarak onu düşünüp ona harika zevkler tattırdığım sadece kendimi düşünmediğim için bana teşekkür etti.Yemeğimizi yiyip kaldığımız yerden devam etmek için kalktık Berrin üzerine bir iş önlüğü geçirdi bana da belime dolamam için genişçe bir havlu verdi. Sikim hala taş gibiydi ve havlunun önü ileriye doğru çıkmıştı. Biraz sonra yemekler geldi yemekleri alelacele yemeğimizi yedik ve tekrar sevişmeye başladık o gece Berrin beş defa orgazm oldu. Beşinci orgazmdan sonra götünden sikmeme razı oldu. Götünün deliği oldukça hırpalandı ama kremlerinin kısa zamanda iyileştireceğini söyledi ve onu memnun ettiğim sürece götünü sikebileceğimi söyledi. benden çok memnun. Artık özel bir bilgisayarcısı var bilgisayarı hiç bozulmuyor.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Tuvalette

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Bizim ailede herkes spora meraklıdır. Özelliklede basketbola. Mesela babam beni küçükken her hafta sonu basketbol maçlarına götürürdü. Hatta bazen annemde bizimle maçlara gelir , tezahüratlara katılır heyecanla takımını desteklerdi. Ama uzun bir süredir maçlara gitmemeye başlamıştık. Artık babam bizi maça götürmüyor , doğrusu zaten bende bizimkilerle maça gitmeye değil ama arkadaşlarımla gezmeye daha fazla hevesliydim.Hem son yıllarda basketboldan daha fazla futbolla ilgilenmeye başlamıştım. Hatta okul takımında oynuyordum. Takımın defansında liberoda oynuyordum. Bir hafta sonu tuttuğum basket takımının kupa finali oynayacağını öğrenmiştim. Uzun süredir de maça gitmediğimden bunu kaçırmak istemedim ve gitmeye karar verdim. Arkadaşlarımı aradım , benimle maça gelecek birisini aradım fakat kimseyi bulamadım. Sonra babama sordum ama o da gelmek istemedi. Ben tam tek başıma gitmeye istemeye istemeye karar vermek üzereydim ki annem , – Oğlum seninle maça ben gelmek istiyorum. Deyiverdi. Doğrusu bunu beklemiyordum ama benim için fark etmezdi. Annemle de maça gidebilirdim. – Epey zamandır basket maçlarına gitmiyorum , benimde canım maç izlemek istiyor beraber gidebiliriz. – Olur anne benim için fark etmez. Ama biraz çabuk hazırlan da çıkalım bir an önce. – Tamam merak etme.

Annem odasına gitti hemen hazırlanıp geldi. Üzerine bir bol keten pantolon , bir bluz giymişti. Ayaklarında da spor ayakkabıları vardı. Maç ideal bir giyinişti doğrusu. Hemen çıktık , arabaya atladığımız gibi Abdi İpekçi’ye gittik. Biletleri aldım içeri girdik , kendimize sahayı iyi görebileceğimiz bir yer beğenip oturduk. Sanırım herkes bizim gibi düşünmüştü ki oturduğumuz yer oldukça kalabalıktı. Oturduğumuz yerde annemin yanında bir genç arkadaş ve kız arkadaşı oturuyordu. Onların yanında , arkamızda ve önümüzde de pek çok insan vardı. Herkes çoluk çocuk buraya doluşmuştu sanki. Bir süre sonra maç başladı ve biz maçı izlemeye daldık. Kısa bir zaman sonra annem kulağıma eğilerek ; – Oğlum burada tuvalet nerede ? diye sordu. – Alt katta anne , merdivenlerden inip sola dön tekrar aşağıya in ilerde solda. İstersen seni ben götüreyim. – Boş ver ben bulurum. Sen maçı izlemeye devam et. Birazdan gelirim. Annem yerinden kalktı ve tuvalete doğru yöneldi. Aradan bir dakika geçmedi ki bir adam da önümden geçerek dışarı çıktı. Ben maçı seyretmeye devam ederken birden fark ettim ki annem hala gelmemişti. “Ne oldu acaba , yeri mi bulamadı , dur bir gidip bakayım” diye aklımdan geçirdim ve yerimden kalkıp demin anneme tarif ettiğim güzergahı izleyerek tuvaletlerin olduğu bölüme yöneldim. Koridorlarda ve tuvaletlerde kimse görünmüyordu. Kadınlar tuvaletine geldiğimde önce içeriye doğru bir bakış attım ortalıkta kimseyi görmeyince içeriye girdim ve tuvaletlere bakmaya başladım. Tam o anda ilerdeki bir tuvaletten garip sesler geldiğini duydum. O tarafa doğru yöneldim , tuvaletin kapısını hafifçe araladım. “ Aman tanrım!!!…” Gözlerime inanamıyordum. Annem tuvaletin içinde sırtı duvara yaslanmış az önce tribünde yanında oturan genç adamla sarmaş dolaş olmuş öpüşüyordu. Ama ne öpüşmek. Adam annemi duvara yapıştırmış ve vücudunu annemin vücuduna bastırıyor , annemin ön tarafına, amına sikini , göğüslerine kendi göğüslerini bastırıyor , sürtüyordu. İkisinin dudakları birbirine adeta kenetlenmiş , adamın dili annemin ağzının içinde onun dilini yalıyordu. Dudaklarının kenarlarından birbirine karışmış tükürükler hafifçe akıyordu. Bu sırada adam annemin sırtına dolamış olduğu kollarından birisini aşağıya doğru indirdi ve eliyle annemin kıçını okşamaya başladı. Annemde kalçasını sağa sola oynatıyor hafif iniltiler çıkartıyordu. Zevk aldığını açıkça belli ediyordu. Adam dudaklarını annemin boynuna doğru indirmişti. Annemin boynunu öperken bir yandan da elleri ile memelerini avuçlamaya , onları sıkıp okşamaya başladı ve hemen ardından annemin üzerindeki bluzu sıyırıp çıkardı. Annemin güzel , yuvarlak omuzları , zarif kolları ve güzel boynu insanı açıkça kışkırtıyor ve hatta azdırıyordu. Adam annemin çıplak omzuna öpücükler konduruyor , sütyeninin üzerinden memelerini öpüyor , ısırıyordu. Hemen ardından annemin sütyenini yırtarcasına üzerinden çıkarıp yere attı. Bu manzara gerçekten muhteşemdi. Ne yalan söyleyeyim “bunu herkesin görmesi lazım” diye düşündüm. İki iri ve dipdiri meme. Pespembe ve oldukça büyük iki meme başı ve meme başları irileşmiş , dimdik doğruca karşıyı gösteriyor. Memeler annemin nefes alış verişleriyle titreyerek inip kalkıyor ve aralarından hafifçe süzülen birkaç ter damlası muhteşem bir görüntü oluşturuyordu.

Meme başlarından başlayıp ilerleyen mavi ve kırmızı damarlar uzaktan bile rahatlıkla görülebiliyordu. Annem tam anlamıyla azmıştı. Adam eğildi ve annemin çıplak memelerine ellerini kenetledi. Onları hoyratça okşuyor , sıkıyordu. Memelerin iri ve sivri uçlarını parmaklarının arasında yuvarlıyor , çekiyordu. Ardından annemin memelerini öpmeye başladı. Dilini meme başlarının etrafında dolaştırıyor , memeleri öpüyor , yalıyor , ısırıyordu. Hatta annemin sol memesinin ucu ısırılmaktan iyice kızarmıştı. Ve üzerinde adamın diş izleri seçilebiliyordu. Annem kesik kesik nefes alıyor , inliyordu. Daha sonra adam biraz daha aşağılara yöneldi. Annemin göbek deliğini öpüyor , diliyle yalıyordu. Ardından annemin pantalonunun düğmelerini çözmeye başladı. Pantolunu indirdi ve annemin üzerinden çıkardı. Donunuda indirdi. Şimdi annem çırılçıplaktı. Bu manzara deminkinden çok daha güzeldi. Annemin vücudunun bu kadar güzel ve biçimli olduğunu bilmezdim. Muhteşem yuvarlaklıkta ve geriye doğru çıkık kalçaları ve inanılmaz güzellikte , düzgün ve pürüzsüz bacakları ile sanki bir ilahe gibi duruyordu. Ben de annemi ilk defa çıplak görüyordum. Adam annemin önünde eğildi ve yeni traş edilmiş pırıl pırıl parlayan tabak gibi açılmış amına doğru dudaklarını uzattı. Annemin önünde ince ve uzun bir çizgi gibi duran amı adamın elleri tarafından açılmaya başlamıştı. Adam önce annemin amını öpmeye ve dıştan yalamaya başladı. Ardından annemin bir bacağını tutarak klozetin üzerine koydu. Şimdi annemin amı açılmıştı. Arzudan oldukça irileşmiş sanki patlayacak gibi duruyordu. Islanmıştı. Annemin kadınlık sıvıları dışarıya doğru akmaya başlamıştı. Adamda elleriyle amın dudaklarını yana doğru çekti ve içindeki kıpkırmızı klitoris dışarıya doğru sarktı. Hemen amın dudaklarını yalamaya , öpmeye başladı , ardından klitorisi emmeye yöneldi. Annem adeta kendinden geçmişti. İnliyor , hırıltılar çıkarıyordu. Adam annemi iyice çıldırtmaya niyetliydi. – Haydi artık.

Bekleme daha fazla. – Haydi diyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. – Sik beni! Sik beni çıldırtacak mısın beni ha! – Sik , sik durma sik beni!!!… – Iıımmmhhhhh!! Ohhhhhh,Oooohhhhhmmmmmmm!!!! – Amım yanıyor , kavruluyorum ne olur sik artık beni sik,sik, ssiiiiiikkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! Ama adam hiç oralı olmuyordu. Annemi emmeye devam ediyor, onu her geçen dakika zevk girdaplarının daha da derinlerine itiyordu. Annemse neredeyse kendisini parçalayacaktı. Ben de artık dayanamıyordum. Sikii dışarı çıkardım ve karşımdaki muhteşem manzarayı seyrederek otuzbir çekmeye başladım. Annemi ilk defa çıplak görüyordum , annemi ilk defa birisi sikerken görüyordum , annemi ilk defa babam dışında birisi sikerken görüyordum. Bugün ilklerin günü olmalıydı. “Keşke tüm ilkler böylesine zevkli olsa” diye düşünüyordum. Annemin sikilmesini seyretmekten inanılmaz derecede zevk alıyor , heyecan duyuyordum. Sonunda adam bekleneni yapmaya başladı. Ayağa kalktı ve o an annem adamın kemerine asıldı. Bir çırpıda kemeri çözdü , pantalonun fermuarını indirdi , düğmesini açtı ve adamın donunu indirdi. – Bu olamaz diye irkildi. – Muhteşem!!! Gerçekten de muhteşemdi. Adamın siki en az 20 santimdi ve korkunç derecede kalındı. Üzerinde oldukça iri damarlar görülüyordu. Kocaman başı mosmor olmuştu ve inanılmaz derecede irileşmişti. Ucundan ipliksi ve şeffaf döller sızıyordu ve sik nabız gibi aşağı yukarı atıyordu. Belli ki adam da annemi sikmeye son derece niyetliydi ve en az annem kadar azmıştı. Tam bu anda annem benim karşısında sikim elimde kendisine otuzbir çektiğimi gördü. Önce bir duraladı ama ben ona gülümseyince oda yeniden zevk alemine döndü. Sanırım şimdi daha fazla zevk alıyordu. Adam eliyle o dev gibi sikini annemin amından içeriye zorlayarak ittirdi. Annem önce irkildi. Yüzü hafifçe buruştu. – Iııııııhhhhhhhhhhhhh!!!! – Aaaayyyy!! Aaaayyyyyyyy!! Yavaş , Yavaş ol yırtacaksın beni.

Ama sonra , adam içinde gidip geldikçe annem sürekli kıvranıyor , inliyordu. – Iıımmmhhhhh , oh,oh,aaahhhh!!!!!!….. – Iııııhhhhhhhh,oooooohhhhhhh,ohhh,oohhohhohoh!!!!! – Evvet,evet ,sik beni,sssiiiiiiikkkkkkk!!!!!!! – Durma,sik beni. – Sik beni bebeğim. Bir süre sonra annem titremeye başladı ve hemen peşinden adamda. İkiside bağırarak boşalmaya başladılar. Adam kalçasını hızla annemin amına doğru itiyor ve tüm gücüyle içine bastırıyordu. Adamın boynundan kuyruk sokumuna doğru omur iliğinin üzerinden ter damlaları süzülerek iniyordu. Annemim her yeri ter içinde kalmış vücudu terden parlıyordu. Adam annemin içinden çıktıktan sonra birbirine karışmış döller ve zevk suları annemin amından dışarı doğru sızıyordu. Ardından annem adamın önünde eğildi ve hafifçe inmiş olan sikini ağzına aldı. Adamı emmeye başladı. Sik o kadar iriydi ki annemin ağzına zor sığmıştı. Bir yandan siki emiyor,bir yandan da adamın taşaklarını okşuyordu. Arada sırada yarağı ağzından çıkarıyor . başını ve ucunu yalıyor,öpüyor,gövdesini yalıyor sonra tekrar ğzına alıp emmeye devam ediyordu. Bir süre sonra adam haykırarak boşaldı. Annem adamın tüm döllerini yuttu. Adam annemi kaldırdı ve yüzünü duvara döndürerek onu domalttı. Şimdi annemin göt deliği açıkça ortadaydı ve adamın emrine amadeydi. Adam o dev gibi sikini yavaşça annemin götüne doğru bastırmaya başladı. Önce sikin başı içeri girdi. Annem ufak bir çığlık attı.

Ardından adam hızla sikinin tamamını annemin götüne soktu. Annemse çığlık çığlığa bağırıyor,haykırıyor,kıvranıyordu. Adam bir süre öyle kaldı. Sonra yavaş yavaş annemin içinde hareket etmeye başladı. Annemde duruma alışmaya başlamıştı. Artık çığlık atmıyor kesik kesik inliyordu. Adam giderek hızlanıyordu ki birden annemin kıçına şiddetli bir tokat indirdi. Biraz sonra bir tane daha. Birkaç tokattan sonra annemin kıçı kıpkırmızı olmuştu. Bu sırada adam şiddetle annemi götten sikmeye devam ediyor annemse inliyordu. Adam annemi sikerken annem sarsılıyor ve amından zevk sıvıları ve adamın dölleri yere ve bacaklarına sıçrıyordu. Yerde adeta dölden ve kadınlık sıvılarından bir göl olmuştu. Bu sırada benim önümde de yerde bolca döl vardı. Adam annemi sikerken taşakları annemin götüne çarpıyor ve “şak” “şak” diye sesler çıkarıyordu.

Sonunda adam annemin kıçına da boşaldı. Artık işleri bitmişti. Toparlanmaya başlamadan önce hemen oradan uzaklaştım. Bir köşeye gizlendim. Önce adam önümden geçti. Ve yerine yöneldi. Ardından annem hafifçe sendeleyerek ve yüzünde inanılmaz güzel bir gülümsemeyle geldi. Onu aldım ve yerimize geri döndük. Adamın yanında yine annem oturuyordu ve hiçbir şey olmamış gibi oturup maçı izlemeye başladık. Bu sırada adamın karısı – Nerede kaldın Oktay ? Maç bitecek neredeyse. – Sorma tatlım , midemi bozmuşum. Epey oyalandım aşağıda. “Keşke” diye düşündüm “bizimde midemiz bozulunca böyle ilaçlar alabilsek..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakıcı Kız

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

10 yıllık evliyim.Kocamla bir partide tanışmıştık.O anı dün gibi hatırlıyorum.Arkadaşlarla doğum günümü kutlamaya bir bara gitmiştik.4 kişi deli gibi eğleniyorduk.Müzik bizi çoşturmaya yetmişti.Çılgınlar gibi dans ediyorduk.O sırada bana hafif çekingen bakan bir çift göz fark ettim.Beni süzüyor,sonra gözlerini çekiyordu.Başka taraflara bakar gibi yapıyor,daha sonra tekrar beni izliyordu.Birinin beni izlemesi içimi gıdıklıyor,kendimi tuhaf hissediyordum.Yavaş yavaş bana yaklaşıyordu.Çekingen biri olduğu her halinden belliydi.Bu tür yerlerin insanı olmadığı kesindi.Müzik susduğunda hafifçe kulağıma çok güzel bir kadın olduğumu ve benimle tanışmak istediğini söyledi.Biraz tuhaf karşılamıştım.Çünkü böyle yerlerde erkeklere güvenilmeyeceğini çok iyi biliyordum.Her erkek gibi sadece sexi düşündüğünü hissettim.Ama onunla konuşmaya karar verdim.Çünkü arkadaşlarım da kendilerine birer partner bulmuşlar ve etrafı dikkate almadan eğleniyorlardı.Konuşmaya başladık.

Çok tatlı bir ses tonu vardı.Buğulu bir sesle kendinden bahsetmeye başladı.Sürekli konuşuyor ve bendende aynı şekilde davranmamı istiyordu.yavaş yavaş kanım kaynamaya başladı.Onu baya çekici bulmaya başlamıştım.Kendinden bahsettikçe çok iyi bir insan ve ayrıca iyi bir mesleği ve kariyeri vardı.O gece birbirimize telefonlarımızı verdik ve ayrıldık.Bir hafta geçmişti ki evde kitap okurken telefonum çaldı.Karşımdaki ses onun sesiydi.Heyecanlanmıştım.Benden onunla yemeğe çıkmamı istedi.Hemen kabul ettim.Çekici,sexi ve bayada zeki birisiydi.Beni boğazın en meşhur lokantalarından biri olan La Paris de Patissieye götürdü.Çok romantik ve büyüleyici bir ortamı vardı.Kendimizden bahsedip durduk.Sürekli gözlerimin içine bakıyor ve güzel sözler fısıldıyordu.Ve en sonunda ağzındaki baklayı çıkararak benden onun sevgilisi olmamı istedi.Çok ani bir teklifti.Sadece iki kez gördüğüm kişi bana sevgilisi olmamı teklif ediyordu.Cesurca bir davranıştı.Bende bunu deli gibi istiyordum ama kendimi biraz da ağırdan satmalıydım.Süre istedim ve ona cevabımı en kısa sürede ileteceğimi söyledim.O akşam eve gittiğimde o gün olanları düşündükçe sanki rüya aleminde olduğumu farkettim.Ve bende onu deliler gibi istiyordum.

Herşey böyle muhteşem başlamıştı.Ve ilişkimiz evliliğe kadar sürdü.Herşey çok güzel giderken birden olaylar ters dönmeye başladı.Önce onun iş yoğunluğu dolayısıyla bana çok az zaman ayırıyordu.Ayrıca benimde eve yorgun dönmem ve o ilişkiye girmek istediği zaman sevişememiz ilişkimizi sıkıntıya sokuyordu.Ama birbirimizi deliler gibi seviyorduk.

Ona çok güveniyordum.Her şeyi dolu dolu yaşıyorduk.Özellikle evliliğimizin ilk yıllarında yataktan hiç çıkmazdık.sürekli gün boyu sikişiyorduk. Sexin tüm sınırlarını zorluyor kendimizden geçiyorduk. Bir keresinde bana aramıza ikinci bir kadın almak istediğini söyledi.Benden anlayışlı olmamı ve sıkıcı bir hal alan cinsel hayatımızın böylece biraz hareketleneceğini söyledi.Önceleri beni aldattığını düşünmüştüm.Kendimi ikinci bir kadın olarak göremezdim.Ama kocamın da isteklerini yerine getirmek beni de mutlu ederdi.Hem ayrıca bende hiç başka bir kadınla yatmamıştım.Kadın kadına ilişki değişik bir fantezi olabilirdi.Evliliğimizin 5.yılında bir erkek çocuğumuz oldu.Zamansız bir doğum yapmıştım.Çünkü her ikimizde işimizde en yüksek mevkiiye ulaşmış ve çocuğa ayıracak hiç zamanımız yoktu.Ve çocuğumuz 1 yaşına geldiğinde çocuk bakıcısı tutmaya karar verdik.İlanımızı dikkate alan bir üniversite öğrencisi genç bir bayan bize geldi ve kendisinin bu işe gönüllü olduğunu söyledi.Sabahları biz işteyken çocuğumuza bakacak, akşamlarıda okuluna gidecekti.Kocamla konuştum ve ikimizde bunu çocuğumuzun geleceği açısından iyi olacağını düşündük ve kabul ettik.kız çok şeker birisiydi,efendi ve kültürlüydü.

Bazen bizimle okulu olmadığı günler yemeğe kalıyor ve sonrada evine gidiyordu.Kocamın ona bakışları beni rahatsız etmeye başlamıştı.Kız çok tatlı ve sexi giyiniyordu.Kötü bir niyeti olmadığı belliydi ama kocamı etkilemeye çalıştığını anlamaya başlamıştım.Bunu kocamla konuştum.Bana onu yatağımıza almamızın iyi bir fikir olabileceğini söyledi.Bu fikir hoşuma gitmeye başladı.Rutin olan sex hayatımız değişecekti.Bu da beni mutlu ederdi.Kocam bir gün eve elinde video kasediyle geldi.Yasemin çocuğu uyutmuş ve okuluna gitmişti.Odamıza girdik ve hemen kasedi izlemeye başladık.Kocam porno kasedi almış ve ordaki sikiş sahnelerini yatağımıza sokmayı planlamıştı.Film muhteşem başlamıştı.İki genç sevgililer,yavaşça soyunmaya başladılar.Erkek sevgilisinin ağzına yapışmış gülüyorlardı.Yavaşça kızı soymaya başladı.Kızın çok güzel vücudu vardı. Amı biraz kıllıydı.Göğüsleri ufak ama çok sağlam gözüküyordu.Erkek yavaşça aşağılara kaymaya başladı.Bu sırada kocam yavaş yavaş ellerini göğüslerime dayadı ve okşamaya başladı.Hem film seyrediyor hem de eliyle beni hazırlıyordu.Filmdeki erkek diliyle sevgilisinin klitorisini yalıyordu.Kız çılgına dönmüştü.Yavaş yavaş parmaklarını kızın amına sokmaya başladı.Bu sırada bende kocamın sikini elime aldım ve okşamaya başladım.

Taş gibi olmuştu.İkimizde hem film seyrediyor hem de ellerimizle birbirimizi okşuyorduk.Filmdeki erkek yavaşça sikini çıkardı ve kızın ağzına verdi.Oral zamanıydı.Yavaşça kocamın şortunu indirdim ve dilimle o güzel sikini yalamaya başladım,bir yandan da o eliyle götümü okşuyordu.Sem sert olan sikini zaptetmek baya zordu ama ağzıma aldıkça onun inlemesi beni deli ediyordu.Kocam aniden kalktı ve televizyonu kapattı ve şimdi dikkatimizi başka tarafa çevirmeden birbirimizi düzebilirdik.Beni ters çevirdi ve göt deliğimi yalamaya başladı.Yavaşça amıma doğru iniyor diliyle içime girmeye çalışıyordu. Amımın üstündeki kılları dişleriyle koparmaya çalışıyor,elleriyle de taş gibi olan göğüslerimi sıkıyordu. Amımdan yavaş yavaş sular akmaya başladı,ıslanmaya başlamıştım.Yavaşça üzerime çıktı ve sikini göt deliğime yerleştirdi,adeta inliyorduk.Anal sexe karşıydım ama yapınca insan bir tuhaf hissediyor.Yavaş yavaş gidip gelmeye başladı.Çok gerilmiştim,taş gibi olan siki götüme giriyor çıkıyordu.Acı vermesi deli ediyordu.Beni bir hayvan gibi sikiyordu.Bunca yıllık sex hayatımızda bana hiç böyle acı verdiği olmamıştı.Belli ki Yaseminin eve gelmesi onu çıldırtmıştı.

Yaklaşık 3-4 dakika beni arkamdan düzdü ve sonra çıkararak amımın içine sert daldı.Muhteşem bir gece geçiriyorduk.Sürekli beni düzüyor bende elerimle onun belinden tutup kendime çekiyordum.Beni ayağa kaldırarak dolaba dayadı ve sol ayağımı sehpanın üzerine koydu.Ayakta sikmek istiyordu.Tek eliyle sikini vajinama yerleştirdi,diğer eliyle de omzumdan beni sıkıca tutmuştu.Girip girip çıkıyordu.Dolap yerinden oynayacak gibiydi.Ağzıyla göğüs uçlarımı ısırıyor ve bebek gibi süt emiyordu.Ters çevirdi ve iki ayağımdan da tutarak yere yatırdı.Üzerimde adeta şınav çekiyordu.Benden üstüne çıkmamı ve at sikişi pozisyonuna gelmemi istedi.Onu sırt üstü yere yatırdım.Biraz yumuşayan sikini ağzıma alıp eski haline getirdim,ve üstüne oturdum.Köküne kadar içime almıştım.Üzerinde yaylanmaya başladım.Kalçalarımın sallanması ve onun bacaklarına değmesi beni deli ediyordu.Göğüslerim yerinde durmuyordu.Onun ağzı iki göğüs aramdaydı sürekli yalıyor ve emiyordu.Hızlanmaya başladım.

Orgazm zamanı yaklaşıyordu.Ayağa kalkıp,köpek pozisyonu aldım.Arkama geçip hızla girmeye başladı.Titremeye başlamıştık.Belli ki boşalacaktı.ikimizin de aynı anda boşalması her şeyi bir kat daha güzelleştirecekti.Ağzıma boşalmak istedi,bende kabul ettim,çok zaman olmuştu hiç döl tatmayalı. Birden sikini çıkardı ve başını tutarak yüzüme doğru fışkırttı.Manyak olmuştum.Adeta yer yerinden oynuyordu.İkimizde nefes nefeseydik. Çok tatlıydı.Sikini ağzıma alıp iyice temizledim ve sonrada kendi kendime göğüslerimi yalıyordum.Kocam bitmiş haldeydi,ikimizde terden sırılsıklam olmuştuk. Uzun zamandır böyle sex yapmamıştık.Yaseminin gelmesi her şeyi böyle yoluna sokmuştu. Belli ki o kocamı baya delirtmişti.Onun beni bu şekilde siktiğini uzun zamandır hatırlamıyorum.sonra beraber duşa girip vücutlarımızı temizledik ve sonrada derin bir uykuya daldık.Ertesi sabah güne zinde başladım.Bundan sonra sex hayatımızın hiç sorunu olmayacağını düşünüyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bankada Başladı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Belki inanmayacaksınız ama bu olayı az önce yaşadım ve hemen klavyenin başına geçtim sizlerle paylaşmak istedim. Ben 45 yaşındayım evliyim fakat sizin sayfanızın da müdavimiyim hiç bir hikayeyi kaçırmam. Bugün sabahtan gene yeni hikayeleri okudum ve azmıştım aklıma bin bir türlü şeyler geliyordu fakat bu arada bankaya da gitmem gerekiyordu bilgisayarımı kapadım ve bankaya gitmek için yola çıktım yolda devamlı güzel hatunların popolarına bakıyordum, derken bankaya vardım içeri girer girmez sıra numarası aldım ve tam karşıdaki koltuklara doğru yönelmiştim ki orada oturan bir bayan dikkatimi çekti sarışın lüle lüle saçlar harika bir hatundu banka sakin olduğundan yanına oturmak yerine karşısına oturup onu seyretmek istedim ve tam karşısında ki koltuğa oturdum hemen gözlerine baktım fakat oda benim gözlerime bakıyordu ilk başta ayıp olur diye bakışlarımı kaçırdım sonra tekrar baktığımda hala bana baktığını fark ettim bende gözlerimi onun gözlerine diktim göz göze gelmiştik ikimizde birbirimizin gözlerinin derinliklerine bakıyorduk, birden içimde bir sıcaklık hissettim beni bir anda ateş bastı onunda yanakları kızarmıştı anladım ki o da ilgiliydi bir anda onun bana göz kırptığını gördüm bende ona göz kırptım ama hala cesaret edip yerimden kalkamıyordum o benim tam bir numara önümde sırasını bekliyordu ve sıra ona gelmişti kalktı bankoya gitti ama iki gözü bendeydi ben onunla nasıl konuşacağımı düşünüyordum bende kalkıp bankoya gittim ve kartvizitimi çıkarıp arkasına onun yanındayken bankadan çıkınca beni beklemesini yazdım ve bankonun üstüne koydum okuyabiliyordu,onun işi bitti ve sıra bana geldi ben evraklarımı memura verip bayanın peşinden bakmaya başladım

Bayan bankadan çıktı ama gitmiyordu bankamatiğin önünde bir şeyler yapıyordu bende alel acele işimi bitirip çıktığımda o arabasına doğru yöneldi dışarıdaydık ve kimseler yoktu yanına yaklaştım tanışmak istediğimi söyledim o da hadi gel dedi ve arabasının kapısını açıp beni davet etti onunda benimde yanaklarımız kızarmış ikimizi de ateş basmıştı böylesi daha önce hiç başıma gelmemişti adının Banu olduğunu öğrendiğim kız 22 yaşında idi bana karşı ilgi duyduğunu söylediğinde ona benim ondan çok büyük olduğumu nerdeyse babası yaşında olduğumu söylediğimde daha iyi işte bende olgun erkeklerden hoşlanıyorum dedi 10-15 dakikalık bir yolculuktan sonra bir evin önünde durdu hadi gel benim eve çıkalım dedi ben daha da beter olmuştum elim ayağım titriyordu eve birlikte çıktık yalnız yaşıyormuş daha daire kapısını kapatır kapatmaz bana döndü ve dudaklarıma yapıştı bir anda dünyam karardı hiç böyle öpüşen birini görmemiştim sanki öpüşmüyor beni yutuyordu bende fena halde ona yumuldum dudaklarımız nerdeyse uyuşmuştu sonra birden yere eğildi ve benim dimdik olmuş aletimi hürriyetine kavuşturdu daha aletim dışarı çıktı derken birden onun ağzının içinde kayboldu ne güzel emiyordu emmiyor sanki sömürüyordu benim dayanacak halim kalmamıştı birden bire onun ağzına patladım menilerimin çoğunu yuttu bir kısmı ağzından taştı ve elbiselerine bulaştı o hiç oralı olmadan beni tuttu ve doğru banyoya götürdü sanki onun esiri olmuştum soyun dedi ben bir çırpıda soyundum oda aynı anda soyundu artık ikimizde çırılçıplaktık hemen beni küvete soktu kendide yanıma geldi suyu açtı ve beni yıkamaya başladı yaşımdan dolayı sikim inikti hemen önümde eğildi ve sikimi emmeye başladı 1-2 dakika sonra sikim tekrar kalkmıştı ayağa kalkıp sırtını bana döndü beni sabunla dedi başladım sırtını sabunlamaya bu arada sikim onun götüne değiyordu bundan çok zevk alıyordum sırtından sonra sabunu yavaş yavaş aşağılara sürtmeye başladım elim artık onun götünün üstünde idi bacaklarını yavaşça araladı elimi bacak arasına soktum ve amını sabunlarken sabun elimden düştü ve amını okşamaya başladım bu arada ondan inleme sesleri gelmeye başladı ben eğilip bir elimle amını okşarken dilimle de götünü yalamaya başladım birden ürperdi birden ah oh sesleri daha fazla artmaya başladı elimi amından çektim ve amınıda yalamaya başladım amının suları iyice akıyordu onları emmeye yutmaya başladım klitorisini emiyordum bende yaşımdan dolayı artık tecrübemle onu deli edecektim yavaşça bende ayağa kalktım ve onun domalmasını söyledim bir anda önümde harika bir manzara oluştu amı ve götü tabak gibi önümdeydi önce biraz daha yaladım ve artık dayanamıyordum oda çıldırıyordu hadi sok diye bağırıyordu ayağa kalktım ve sikimi önce amına yavaş yavaş soktum çığlık atmaya başlamıştı bir müddet ritmi tutturup git gele devam ettik bu arada onun akan sıvıları ile götünün deliğini iyice kayganlaştırmıştım arada bir orta parmağımı sokup çıkara deliği hazırlamıştım ve birden sikimi amından çektim bir anda oh dediğini duydum ve aynı hızla götüne daldırdım sikimi ve hemen oh lamanın peşinden daha büyük bir ah geldi bir anda ne olduğunu anlamadan götüne girmiştim artık iki delikte önümde idi ve bir amına bir götüne sokuyordum dayanamıyorum amıma boşalt tüm menilerini dediğini duydum sikimi amının en derin köşelerine kadar sokup kafasını içinde şişirdim bir anda oda bende bağıra bağıra boşaldık.

Hemen bir duş alıp yatak odasına geçtik ve çıplak vaziyette yattık ben sırt üstü yatıyordum o da benim göğsüme yattı bir ayağını da sikimin üstüne koydu arada bir ayağını oynatıyordu ama benim kımıldayacak dermanım kalmamıştı biraz dinlenelim dedim ama aklımda hep bu yaşta bir üçüncü seferi yapamam diyordum rezil olmaktan korkuyordum aradan yarım saat kadar geçti ben mayışmıştım nerdeyse uyuyacaktım birden onun ters dönerek sikimi yalamaya başladığını fark ettim karı azmıştı doymak bilmiyordu bende eve nasıl gideceğimi düşünüyordum ve içimden boşuna uğraşıyor daha kalkmaz ben bir bahane bulayım ve burdan çıkayım diyordum ama nasıl oldu bilmiyorum o sikimi yaladıkça benimki dirilmeye başladı bu işi çok iyi biliyordu dili ile arada bir sanki çocuğa merhamet etmiş gibi diliyle yalıyor bazen de bir vantuz gibi emiyordu artık benimki dimdik olmuştu o ters vaziyette durduğu için bende harekete geçmiş ve onun amını yalamaya başlamıştım amı vıcık vıcık olmuştu hele dilimle arada bir götüne vurduğum darbeler ile inlemeye başlamıştı bile birden bana döndü ve sen yoruldun kendini bana bırak dedi (bu kadar anlayışlısını da ilk kez görüyordum) bende sırt üstü yattım o üstüme çıktı ve amını tam hedefine ulaştırdı benimki gene onun içindeydi üstümde zıplamaya başladı nerdeyse ben onu değil de o beni sikiyordu delirmişti çığlıklar atıyordu bir ara zıplarken fazla kalktı ve hızla tekrar oturmak istedi o anda sikim amına değil götüne girdi ve felaket bir çığlık daha geldi oturduğu yerde hareketsiz duruyordu köküne kadar götüne girmiş ve içinden çıkarmak istemiyordu sanki kendini kasıyor ve içinde o sıcaklığı ta dibinde hissetmek istiyordu sanki sonra yavaş yavaş hareketlenmeye başladı yanıyorum diye arada bir çığlık atıyordu ve götünden sikim çıkacak korkusuyla fazla havaya kalkmıyordu bende ellerimle memelerini okşuyordum ben yavaşça doğrulmaya başladım dudak dudağa geldik biraz öpüştük o yavaşça kendini yatağa sırt üstü bıraktı ama götünden çıkmaması içinde dikkat ediyordu şimdi onun bacakları omzumda sikim götünde git gel yapıyordum artık ne benim nede onun dayanacak hali kalmamıştı ve ikimizde aynı anda boşaldık ben tabiki onun götüne boşaldım ve üstüne yığıldım kaldım onun bacakları havada öylece duruyordu bir müddet öylece yattıktan sonra kalktık yıkandık ve bana teşekkür mahiyetinde bir öpücük kondurdu bundan sonra devamlı bekliyorum diyerek bana telefonunu verdi bende oradan çıkıp bir taksiye atladığım gibi iş yerime geldim bu hikayeyi sizlerle paylaşmak için şu anda hala dizlerim titriyor inşallah akşam evde hanım bana birşey yapmaz.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakireydi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Mum ışığı yüzünün güzelliğini daha da ortaya çıkarmıştı. Elindeki şarap kadehinden bir yudum daha aldığında dolgun dudaklarının kırmızıyla birleşimi ve mayhoş ama kendinden emin bakışları beni biraz daha kendine çekiyordu. Muhteşem fiziğinin kaynağı senelerdir yapmakta olduğu bale ve tanrının verdiği bu güzelliğin farkındalığı ile onu korumak istemesiydi.Askılı siyah elbisesi yavaş yavaş belki de içkinin tesiriyle açılmakta ve mükemmel bacaklarının altından giydiği siyah jartiyerin bitiş noktasını bana sunmaktaydı.

-Neden sustun?

-Hiç.Seni izlemek istiyorum sadece

-Sadece izlemek mi? şuh bir gülümseme ile kadehinden bir yudum daha aldı.

Sadece 21 yaşında olan bir bayanın bu kadar derin bakışlar ve seks kokan tavırları beni çileden çıkarmaya başlıyordu artık.Yavaşça ayağa kalktım ve önünde eğilerek yumuşacık ellerini elime alıp bir öpücük kondurdum.

-Bu dansı bana lütfeder misiniz küçük hanım?

-Neden olmasın..

“To the end of love” eşliğinde elleimi beline doladım ve hayatımda belki edebileceğim en güzel dansı ediyordum.Yavaşça başını omzuma koyduğunda parfümünün kokusu beni yavaş yavaş uyarmaya başlamıştı bile.Daha da sıkıca sarıldım ve vücutlarımız birleşmişti adeta. Yavaşça kalçalarında gezinmeye başadı ellerim onun buna tepki olarak ıslak rujlu dudaklarını hafifçe ısırması bile benim yıllarca bakmaya doyamayacağım bir fotoğraftı. Elbisesinin altından ellerim bacaklarını okşamaya başladığında boynumdaki nefes alışlarını hızlandığını hissedebiliyordum.Bi anda heri çekildi.

-Öp beni!

Yavaşça birleşen dudaklarımız gecenin dönüm noktasını oluşturuyordu adeta.Ve bir kaç saniyelik duraklamadan sonra dudaklarımız ve dillerimiz birbirine kenetlendi.Kucağıma aldım bu muhteşem varlığı ve koltuğa oturduk beraber önümdeki sertliğe artık onun muheşem kalçarı baskı yapmaya başlamıştı.Yavaşça boynuma indi ve dil darbeleri gömleğimin düğmelerini çözerek göğsüme indi.Gömleğimi yavaşça çıkarırken 21 yaşındaki bu tecrübeye ve ona nasıl sahip olabildiğime şaşıyordum.Göbeğime kondurduğu bir öpücük benim bulutlara olan yolculuğumun biltiydi sanırım.Pantolonumun düğmelirini çözerken onu okşuyordu aynı zamanda.Aletimi ortaya çıkardığında gülümsemesi herkes gibi onun da onu iyi bulduğunun göstergesiydi. Başına ufak bir öpücük kondurdu.Ve onu ağzında diliyle buluşturduğunda benim gözlerim kapanmış ve bulutların üstüne çıkmıştım bile.Eliyle de toplarımı okşuyor ve gördüğüm ve yaşadığım en usta oral seksi bana yaşatıyordu.Boşalma anımın yaklaştığını hissettiğimde “geliyorum” dedim ama durmak yerine hareketlerini hızlandırdı.Başım dönmeye ve titremeye başladım ve ağzına boşalttım bütün menilerimi… Ayağa kaldırdı elimden tutarak beni ve öpüşmeye başladık tekrar benim aletimi yine eline alıp sıvazlıyordu bu arada.Ellerim bacaklarında jartiyeri ile külodu arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışırken bu sefer onu koltuğa oturttum.Siyah jartiyeri bacaklarından çıkartırken öpücüklere boğuyordum çoraptan arta kalan bölümleri.Ve sonunda karşımda şarap kırmızısı tangası vardı beni ona ulaştıracak tek engel.Elbisesini sıyırıp bacak arasına ulaştım ve tangasını yana çekip sıvısını kokladım..Tadını merak etmem dilimi kadınlığına yöneltti ister istemez.Ve mırıltılı inlemeleri benim daha derinlere girmeme ve dilimin yanısıra parmaklarımın da klitorisine masaj yapmasına sebep oldu.İnlemeleri giderek yükselmeye ve titremelerle birlikte saçımı çekmesi acı vermeye başladığında o ekşi tadı daha çok hissettim. Hiç durmadan kucağıma aldım zevk sarhoşu tanrıçamı ve yatak odamda yatağımın üzerine bıraktım yavaşça ve mumları yakmaya koyuldum daha önce hazırladığım. Ellerinden tutup ayağa kaldırdım ve öpüşmeye başladık yeni sevgililer gibi hiç bıkmamacasına.Elbisesinin askılarını indirdiğimde yere düşen elbiseyle birlikte yükselen ateşim onun aynanın da yardımıyla her açıdan gördüğüm vücudu yakacaktı biraz sonra.Dipdiri küçük göğüslerini emmeye başladım o benim saçlarımı okşayıp sevgi sözcükleri mırıldanırken.Ve birlikte yatağa uzandık yavaşça.Mum ışığında bacaklarının arasına girdiğimde mutluluk sarhoşuydum. Ancak ateşimiz odadaki tüm mumların ısısından daha yoğundu adeta. Daracık kadınlığında ilerlerken bacaklarını bellime doladı.Yüzündeki ifadeden sanki acı çekiyormuş hissi bende uyanacakken ritmin artışıyla birlikte inlemeleri başladı.Hızımız arttıkça sırtımdaki tırnakları sanki derimin içine girecekti.inlemelerimiz çığlıklara dönüşmeye başladı,titremelerinden geleceğini anladığımda daha da hızlandım ve zamanı yakaladık.Tüm benliğimi içine boşaltmıştım sanki sarılarak termizin soğumasını bekledik.Bir sigara yakmak için salona gidecekken çarşaftaki kırmızılığı gördüm..Bakireydi.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Parti

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Geçen yaz arkadaşımın evine kalmaya gitmiştim. Bir gece bana bir parti olduğundan bahsetti. Aslında partileri çok sevmezdim, sakin bir yer daha çok ilgimi çekerdi ama onu kıramadım. Fakat partiye giyebileceğim bir şey yoktu yanımda. Arkadaşım dert etme buluruz bir şeyler dedi ve dolabını açıp bana göre bir şeyler aramaya başladı. Al bak bu olur diye elime avuç kadar bir şey sıkıştırdı. Ben kilo aldığımdan giyemiyorum sana olur sen giy dedi. Giymeyi denedim. İnanılmaz dardı, göğüslerimi sıkıyor, kalçalarımı iyice ortaya çıkarıyordu, derin göğüs dekoltesi dolgun göğüslerimi açıkta bırakıyordu aynı zamanda kıyafet kısacıktı neredeyse biraz eğilsem popom görünüyordu. Aynaya bakınca ben de görüntümü çok beğendim açıkçası zaten ölçülerim 90-59-92 olduğundan güzel duruyordu. Bu kırmızı elbisenin altına ona uygun kırmızı tek bantlı, yüksek topuklu bir sandelet giydim. Parti arkadaşımın bir arkadaşının evindeydi.

Herkes yarı çıplak gelmişti, ama tüm gözler benim üzerimdeydi. Açıkçası insanların benle konuşurken bi göğüslerime bi kalçalarıma bakması başta sinirimi bozdu, ama sonra çok hoşuma gitmeye başladı. Tüm kızlar kıskanmıştı beni. Etrafımdan erkek eksik olmuyordu ama hiçbiri de bana çekici gelmiyordu. Gürültüden sıkılıp yukarı çıktım. Bir süre sonra arkamdan birisi geldi. Daha önce hiç görmediğim biriydi. Ama inanılmaz seksiydi. Bütün gece uzaktan muhteşem vücudunu izledim, etrafındaki salaklar da seni çok rahatsız ettiler de ondan mı kaçtın buraya dedi. Evet ama bu senin rahatsız edebileceğin anlamına gelmez dedim. Neden çok güzel şeyler yapabiliriz burada dedi. Odaya girdi, kapıyı kapadı. Çıkmak istiyorum diye onu ittim ama o kolumdan tuttu diğer yana itti ve kapıyı kilitledi. Odanın köşesine iliştim. Sanki bu beni kurtarıcakmış gibi. Köşeye ilişerek eline bir şey mi geçecek dedi geldi beni kaldırdı ve ellerini vücudumda gezdirmeye başladı. Bağırmaya çalıştım, bağırdım da hiç ağzımı kapatmadı, bu müzikle seni duyabileceklerini mi sanıyorsun dedi. Bir süre sonra kıyafetin üstünden göğüslerimi okşamaya başladı, ben çok korkuyordum, böyle bir şey istemiyordum ama bu inanılmaz hoşuma gidiyordu. sonra ellerini aşağı doğru indirdi kısacık eteğimi yukarı sıyırıp kalçalarımı okşamaya başladı.

Benim artık karşı koyacak gücüm kalmamıştı, kendimi onun ellerine bırakmıştım. Elbisemi çıkarmak istedi, açıkçası biraz da uğraştı bu daracık elbiseyi çıkarmak için. Sonra ayakkabılarımı çıkardı, ayaklarımdan başlayarak bacaklarımı öpe öpe vajinama kadar geldi dudakları. Vajinamı yalarken elleriyle göğüslerimi okşuyordu. Ben kendimden geçmiş bir şekilde yapma demeye devam ediyordum. Yapma diyordum çünkü yanlış bir şey yaptığımın farkındaydım ama o kadar zevk alıyordum ki içimden devam et diyordum. Bir süre sonra elleri kalçama doğru inerken dudakları göğüslerime doğru çıktı. Göğüs uçlarımı yalıyordu, dilini dokundurup çekiveriyordu. Vajinam sırılsıklamdı ve ben artık içimden gelen sesi dışıma yansıttım, hadi hadi diyordum. Bir süre durakladı, hani istemiyordun dedi. Benim sesim neredeyse çıkmıyordu sadece artık istiyorum hadi sok artık dedim. Dudakları ve elleri vücudumda dolanmaya devam ediyordu, o kadar güzel yapıyordu ki bunları, erkek arkadaşımla olan sevişmelerimizden çok daha fazla zevk alıyordum. Bir süre sonra aletini daracık amımdan içeri soktu ve o an inanılmaz canım acıdı. Acıdan bağırmaya başlamıştım. Bu acı hiç geçmiycek sandım, dur yapma diye bağırıyordum. Ama kısa bir süre sonra çektiğim bu acı inanılmaz bir zevke dönüştü. İnlemekten bir şey söyleyemiyordum. sadece hadi, harikasın ve daha hızlı diyebildim ara ara. İçime boşalmasından korkuyordum ki allahtan göğüslerime boşaldı. İnanılmaz zevkliydi. İyi ki o an odadan çıkamamışım diye düşündüm. Hayatımda hiç bir şeyden o kadar zevk aldığımı ve hiçbir zaman o kadar şiddetli bir orgazm yaşamadım. Geri dönünce erkek arkadaşımla görüştüm ve ondan feci utandım, tabii onun olanlardan bir haberi yoktu. Bir süre sonra artık onla birlikte olamayacağımı belirttim ve ayrıldım. Gelecek yaz arkadaşımın yanında daha uzun kalacağım!

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakire Civciv

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ben 18 yaşında bakire bir kızdım. Adım ise Aykut. Aslında kız ismi değil ama annemler koymuş. Ben bir gün okula gidiyordum. Okuldaki öğretmenler gerçekten mükemmeldi. Hele bir tanesi var ki pantolondan bile siki muhteşem büyük görünüyordu. Okul başladı ve o öğretmen bizim gramer dersimize girecekmiş. Ne hoş bende ingilizce dersinden zayıftım zaten ve annemler karnenin iyi gelmesini istiyordu. Bütün dersler tamam da gramer eksikti. Yavaşça öğretmenin yanına yaklaştım tanıştım. Adı Alper imiş. Öğretmenden yardım istedim. Alper öğretmen bana özel ders vermek için Çarşamba günü ünyedeki evine gelmemi söylüyordu. Bende tamam dedim. Gittim ki birde ne göreyim Alper altında şort giymişti ve büyük yarağı şotun üzerinden dahada belli oluyordu.

Yanına gittim ve tokalaştık. Hemen derse koyulduk. Ben onun vermesini istiyordum ve en sonunda ben kalemi yere düşürünce kalçamda bir dokunuş hissettim. Kalktım. Alperle ben öpüşerek kanepeye yattık. Alper üstümdekini çıkardı ve sütyeni çıkardı. Bir süre sonra mememi yalıyordu.Mükemmel bir duygu ve bende onun altını çıkardım. Sonunda çok merak ettiğim şeyi görmüştüm. Öğretmenim Alper’in yarağı tam 20cm idi!. Sonunda dayanamayarak onun sikini yalamaya başladım. O da benim altıdakini çıkardı ve sıra kilotuma geldi. Onu da çıkardı ve en sonunda amımı yalamaya başladı. Bakireydim, acıyacağından korkuyordum ama canım da müthiş yarak istiyodu. Öylesine inlediğimden benim sok dememi anlamıştı.

Öğretmenim Alper bacaklarımın arasına yerleşerek Ve o 20cm sikini önce amımın kenarlarına sürttü. Ardından bütün gücüyle yüklendi. Bacaklarımın arasında müthiş bir sızı hissettim. Kızlığımı sonunda vermiştim.Bir süre sonra acılarım geçti. O koca yarağıyla içimde gidip geldikçe acılarım zevke dönüştü. Acayip inliyordum. Ben inledikçe o hızlı hızlı sokuyordu ve en sonunda boşaldık.O gün bu gün sık sık Alper öğretmene gramer çalışmaya gidiyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakkal Çırağı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Yaz tatili gelmiş tatilimde bos durmayıp biraz para kazanmak için iş arıyordum sonunda bir bakkal dükkanında işe başladım bakkal telefonla sipariş üzerine de hizmet veriyordu ve benim görevimde buydu. Bakkalın tam karşısında 5.katta güliz hanımın çok güzel bir kızı vardı şöyle bir yola insin kahvecisi çerezcisi Bakkalı hep gözleriyle yerdi. Yaşı 20 21 olmasına rağmen çok güzel bir fiziğe sahipti.aradan 1 hafta geçmişti 5. kat Güliz hanımdan sipariş gelmişti siparişi götürdüğümde Güliz hanım kapıyı açtı siparişleri alıp parasını ayarlamak için mutfağa gitti o sıra da o güzeller güzeli kızı duşunu almış iç çamaşırının altını giymiş bir vaziyette banyodan çıktı 2 saniyelik bir olay ama o muhteşem göğüslerini bir kere görmek bir ömre bedel. Beni görünce hemen odasına kaçtı ben çığlık atacağını sanmıştım ama yapmadı neyse güliz hanım geriye geldi ve parayı verdi.

Bakkala geriye döndüm aradan yarım saat 45 dk geçti güliz hanımı giyinmiş bir vaziyette dışarıya çıkarken gördüm.Telefon çaldı açtığımda güliz hanımın kızı telefonda idi 2 ekmek sipariş etti ama biraz önce ekmeği götürmüştüm o an bir şeyler olabileceğini sezinledim.siparişi kaptığım gibi fırladım.kapıyı açtığında karşımda duranlara inanamadım biraz önce altında bulunan çamaşırı da yoktu artık bu ne güzellikti.içeriye daldım hemen elimdeki poşeti bırakmama izin vermeden hemen dudaklarıma yapışmıştı çok sıcak çok tatlıydı teni mis gibi kokuyordu yumuşacık elleri boynumda geziniyor omuzlarıma gidip geliyordu.daha rahat bir yere geçmeyi önerdim beni tutup odasına çekti yatağa uzanmış öylece bana bakıyordu yanına usulca sokuldum belliydi atik olmasına karşın romantizmi seviyordu tekrar dudaklarına uzandım dudakları bir bal küpüydü sanki hiç bırakmak istemiyordum ama bu hazinenin keşfetmem gereken yerleri olduğunu da biliyordum usul usul boynuna indim şah damarından kalbinin ritmini hissedebiliyordum git gide hızlanıyordu dudak boyun derken işte narin göğüsleri üzerinde dudaklarımı gezdiriyor küçük öpücükler konduruyordum o anda dizimde bir ıslaklık hissettim baktığımda orgazmın başlangıcında olduğunu fark ettim şaşırdım çünkü daha hiç elimi vajinasına dokunmamıştım içindeki ateş dışarıya çıkacak yer arıyordu göğüslerinden aşağıya yavaş yavaş diyaframına göbeğine ve vajinasına doğru ilerledim vajinası mükemmeldi yeni temizlenmiş kaymak gibiydi biraz öpüp dilimle tahrik etmek ve onu boşaltmak isterdim ama bana yapacak fazla bir şey kalmamıştı sırılsıklam önümde duruyordu artık sıra ondaydı ve oda bunun farkındaydı doğruldu ve beni altına aldı kemerimi ve fermuarımı açtı elindeki ve sanki eriyecekmişçesine hızlı hızlı yalamaya başlamıştı delirmek üzereydim bu böyle şeyler yapsın inanılacak şey değildi ama işini çok iyi biliyordu sikimin ucundan başlayıp hızlıca aşağıya iniyor ve sonra yavaş yavaş damarlarımı çizercesine yukarıya çıkıyordu dayanılacak gibi değildi boşalacaktım bunu o da anlamıştı ama devam ediyordu ve tüm gücüm ve tazziyiğimle ağzına boşaldım yalayıp yutuyor içindekini emmeye çalışıyordu

İşini bitirmiş ama işimi bitirememişti tekrar göğüslerine yöneldim ve ufak öpücükler kondurup emmeye başladım tekrardan hazır duruma gecmeye başlamıştım 3 5 dakika sonra göreve hazırdım bunu isteyip istemediğini sordum istediğini hatta içine boşalmamı da istediğini söyledi yavaşça sertleşmiş ve tekrar kalkmış penisimi o tertemiz pürüzsüz vajinasına doğru yaklaştırdım henüz baş tarafı değmişti ama bende yanıyordum ve bu sıcaklık hissedilmeyecek gibi değildi yavaşça girdim biraz içini çekti bir küçük çığlık artık içindeydim yavaş yavaş gidip geliyor onu incitmemeye çalışıyordum aslında bu ikimize de daha çok zevk veriyordu bu sırada bir sıcaklık hissettim bakireydi ve patlamıştı hafif bir kan sızmıştı bu beni daha da heyecanlandırdı biraz daha hızlı gidip gelmeye başladım hızımla orantılı bir şekilde inleyişleri hatta ara sıra attığı küçük çığlıklar daha da artmış bunlar benim hızımı da artırmıştı sanki göklerde uçuyorduk ayaklarını belime sarmış onu yarım bırakıp kaçacağımdan korkuyormuş gibi belime dolamıştı iniltileri arttı ve o ilk büyük orgazmını yaşadı derin bir iç çekti ama ben durmamıştım devam ediyordum şaşırmış bir iki saniye geçirdi ama penim penisim sanki delirmiş gibiydi ilk defa o kadar kalınlaştığını görmüştüm tekrar bana uydu ve gidip gelmelerime eşlik etmeye başladı zaten uymak zorundaydı çünkü bütün ipleri benim elimdeydi ve onu çıldırtmıştı biraz sonra tekrar boşaldı ve arkasından bende boşaldım kendisini çok iyi hissettiğini daha önce mastürbasyondan aldığı zevke hiç benzemediğini söyledi ben toparlandım ve aşağı inmek için hazırlandım ama kapıda son bir kez daha o güzel dudaklarından öpmekten kendimi alamadım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Damlanın Yaşgünü

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Damlanın doğum günüydü.5 kişi 3 kız 2 erkek toplanmış kendi aramızda kutluyorduk.pasta falan yedikten sonra damla mutfaktan elinde biralarla geldi.ben çok kolay sarhoş olurum.2 den sonra beni tutana aşk olsun. içkinin etkisiyle herkes açılıp saçıldı.ve tabi ki cinsel konulara yönelmeler başladı.damla sürekli frikik veriyordu.koltuğa uzanmıştı.bana da rahat ol demişti.kafamı dik tutamıyordum bende bir koltuğa oturdum.bacaklarımı uzattım.dizimle kalçama kadar olan bölge burağın kucağına uzatmıştım.üstümde askılı bir elbise vardı. zaman zaman bacaklarımı oynatıyordum. burağın aletini sürekli uyarıyordum.damla bu sırada ayağa kalktı ve bir kamerayla geldi.birbirimizi çekelim.herkes ayılınca bir kere izleriz sonrada sileriz dedi.Herkesin kafa kıyak tabi kabul ettik.artık her şeye gülüyorduk.iyice uçmuştuk.

Burakta bu arada elini bacağımın üstüne koydu.bende bacağımı çektim.ayak parmaklarımla onun aletini yokluyodum.acayip sertleşmişti.damla bana işaret etti.bizi çekiyordu.ayağa kalktım.eteğimi sıyırdım ve onun kucağına oturdum damla bizi çekiyordu.eliyle arkadan göğüslerimi avuçladı elbisenin askılarını dişiyle indirdi.kırmızı sütyenimi çıkardı.hala göğüslerimi görmiyordu.arkadan avuçluyor,işaret parmaklarıyla uçlarını okşuyordu.müthiş zevk alıyordum kucağında ufak daireler çizmeye başladım oda çok zevk alıyordu.ayağa kalktık.üstümü çıkardı kırmızı streç külotumla kalmıştım.damla hala bizi çekiyordu.diğerleride sevişmeye başlamışlardı. damla bizi çekerken kotunun üzerinden kızlığını elliyordu.pantolonunun düğmelerini açtı.ben de burağı soymaya başladım.çırılçıplak kaldı.elleriyle arkamı avuçladı.kendine doğru çekti.öpüşmeye başladık.deliler gibi öpüşüyorduk.aşağıya yöneldi.külotumu çıkardı. önce ağzındaki salyaları akıttı sonrada yalamaya başladı.onun sularıyla benim sularım birbirine karıştı.sonra beni kucağına aldı ve oturduk aletini kızlığıma yerleştirdi.

Bu pozisyonu ilk defa deniyordum.bacaklarımı kaldırdım.elleriyle beni kendine çekip itiyordu.ama çok yavaş girip çıkıyordu.belliki öpüşmeyi çok seviyordu.beni yere yatırdı.fakat tekrar kaldırdı.aletini yalatacaktı.önce ufak ufak öpmeye başladım.sonra yalamaya başladım.bu işi çok iyi yapıyormuşum aslında özel bir çaba sarf etmiyordum.sonra arkamı çevirdi.bir kerede arkadan girdi.damla kamerayı diğer kıza vermişti.yanımıza geldi.vw onu soymaya başladık. damlanın göğüsleri çok büyüktü.benim de kalçam çok yuvarlak ve büyüktü.damlayı yere yatırdı onu be yalamaya başladım. burak bu sırada kamerayı elinde tutan kızı arkada becermekteydi.kız kamerayı zar zor tutuyordu. zaten az sonrada düşürdü.damla yerde inlemeye başladı.burağa hadi diyordu. burak en sonunda geldi.ve damlanın bacaklarını ayırdı sonrada içine girdi.çok yavaştı.ben de bu sırada damlayla öpüşüyor,onun göğüslerini yalıyordum.akşama kadar böyle devam ettik. birbirimizle iyice kaynaşmıştık.sevişme partisi bittikten sonrada kaynaşmamızın belirtisi olarak evde herkes çıplak dolaşıyordu,ayrıca tuvalet kapısıda hiç kapanmıyordu:)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

erotik film izle izmir escort izmir escort izmir escort şişli escort hurilerim.com bakırköy escort kocaeli escort kocaeli escort escort keçiören escort sincan escort rus escort bahçelievler escort ensest hikayeler gaziantep escort escort ankara şişli escort mecidiyeköy escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort taksim escort mersin escort antalya rus escort otele gelen escort Antalya escort kuşadası escort bayan eryaman escort demetevler escort Escort etlik escort görükle escort beylikdüzü escort escort escort escort travestileri travestileri Bahis siteleri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com porno porno erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj