Kayınbabama kendimi siktirdim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Kayınbabama kendimi siktirdim
Kocam kamyonşöförü olarak Berlinde bir nakliyat şirketinde çalışıyor. Uluslararası çalıştığı için her zaman evde olamıyor. Geçen sene yazın tatil yapmak istediğimizde, kocama işyerini yeni değiştirdiği için izin vermediler. Kocam da, “Sen çocukları al, Türkiyeye babamın yanına git, tatilini yap, dinlen…” deyip bizi Türkiyeye gönderdi. İlk başta ben gitmek istemedim, çünkü kayınbabam (kaynanam öleliden beri) sakin bir balıkçı köyündeki yazlığında kalıyor, ne bir eğlence yeri, ne de alış veriş yeri var. Kocam, “Nazan, dönüş biletini açık tarihli alırız, beğenmezsen erken dönersin, beğenirsen istediğin kadar kal…” deyip beni ikna etti.
Çocuklarla (biri 3, biri 4 yaşında) İstanbula uçtum. Havaalanından kayınbabam aldı, özel otosu ile gelmiş. 4 saat yolculuktan sonra kayınbabamın kasabadaki evine vardık. Kayınbabam, “Kızım burada bir kaç gün dinlenip alış veriş yaparsın, sonra yazlığa gideriz.” dedi, ben de kabul ettim. İki gün kasabanın altını üstüne getirdik, kendime çok seksi iç çamaşırları, bikini, gecelik gibi şeyler aldım. Alış veriş yaparken kayınbabam hep benimle geldi, çocuklarla ilgilendi. İki gün sonra yazlığa gittik. Yazlık zeytin ağaçları arasında, denize çok yakın bir yerde idi. Haftasonu kalabalık olmasına rağmen, haftaiçi sahil bom boş oluyordu, sadece yakında yazlıkları olanlar geliyordu.
Tatilimizin 4. günü idi. Kayınbabam sabah kalkmış, duş alıyordu. Ben salona geçerken tesadüfen gördüm, banyonun kapısı aralık kalmış, içerisi gözüküyordu. Elimde olmadan gözüm içeri kaydı. Kayınbabamı ilk kez çıplak olarak görüyordum, daha önce kendisini mayo ile bile görmemiştim. Kayınbabamın yarağı sönük hali ile bile etkileyici büyüklükte idi. İçim bir hoş oldu, o anda içimden kayınbabamla sikişmek düşüncesi geçti. Acaba kayınbabam beni sikmek istermiydi? (Kayınbabam ilk yabancı erkeğim olmayacaktı, daha öncede kocamı defalarca boynuzladım) ama bu sefer durum başkaydı, sikişmeyi düşündüğüm adam kocamın babası idi. Yinede şansımı denemeye karar verdim. Kasabadan aldığım bikinimi giyip, banyodaki aynanın karşısında süslenmeye başladım. Bikinimin üstü memelerimin uçlarını anca kapatıyordu, alt kısmı ise Tanga, sırf amcığımı kapatıyor, arkadan ise ipi götümde kayboluyordu.
Kayınbabam çırılçıplak, yarağını sallaya sallaya duştan çıkıp beni aynanın karşısında o halde görünce, hemen asılı duran havluya uzanarak, beline doladı, “Ne yapıyorsun kızım banyoda, hemde bu kılıkla?” diye sordu. Ben de, “Çocuklarla fazla sıcak olmadan denize gitmek istiyorum, çok sıcak olunca çocukları çarpar baba…” dedim. Kayınbabam arkamda dikilmiş, hiçbirşey söylemeden beni süzüyordu. Elimdeki tarağı kasıtlı olarak yere düşürdüm ve kayınbabamın önünde domalarak aldım. Kayınbabam arkamdan rahat amcığımı görmüştür, çünkü Tangamın ipini iyice götümün arasına sokmuştum. Hiç arkama bakmadan belime bir Pareo sararak banyodan çıktım. Çocukları da alıp sahile indim.
Çocuklar kumsalda oynarken kayınbabam da geldi. İkimiz denize girip biraz yüzdükten sonra çıkıp havlunun üstünde güneşlenmeye başladık. Kayınbabam, “Kızım kavrulacaksın böyle, arkana güneş yağı sürmemi istermisin?” dedi. Ben de hemen arkamı döndüm, yüzüstü uzandım havluya. Kayınbabam sırtıma güneşyağı sürerken, ben kollarımı yastık gibi yüzümün altına birleştirdim. Böylelikle yanlardan göğüslerimi de görmesini sağladım, sanki farkında olmadan frikik vermişim gibi. Kayınbabam koltuk altımdan memelerime ellemeye çalışıyordu. İçimden (Evet balık yemi yuttu, bu adam beni kesin siker!) diye düşündüm. Kayınbabam daha sonra belimden aşağıya da güneşyağı sürmeye başladı. Oralar elimin ereceği yerler olmasına rağmen hiç itiraz etmedim, bacaklarımı, götümü, kalçalarımı, heryerimi güzelce yağlattırdım. Ben de sonra göğsüme ve memelerime sürdüm, kayınbabama doğru dönerek bacak aramı yağlamaya başladım. Sahilde kimse olmadığı için rahat hareket edebiliyorduk…
Yaklaşık 2 saat sonra kayınbabam, “Hadi kızım eve gidip birşeyler yiyelim.” dedi ve eve gittik. Ben çocuklarla duşa girdim. Ben çocukları yıkarken kayınbabam yiyecek birşeyler hazırlamış, yedikten sonra çocuklara, “Hadi bakalım siz yukarı çıkıp yatın, öğlen uyku saatiniz geldi, uyuyun dinlenin, eğer uyumazsanız sizi birdaha denize götürmem!” dedim. Çocuklar yukarı çıktılar, bizde kayınbabamla denize bakan balkona oturup birer bira açtık. Biralarımızı yudumlarken kayınbabamla biran göz göze geldik, ama ne biçim oldum, resmen bakışlarla sikişiyor gibiydik. Kayınbabam, “Bak Nazan, istersen hiç vakit kaybetmeyelim!” dedi. Ben sadece kafamı sallayarak onayladım. Kayınbabam sanki bu hareketimi bekliyormuş gibi hemen önüme diz çöküp bacaklarımı ayırdı. Nasılsa denizden bizi kimse göremezdi. Tangamı kenara çekerek sulanmış amcığımı yalamaya başladı. Çok geçmeden ben sarsılarak kayınbabamın ağzına boşaldım. Kayınbabamı balkonda yere yatırıp, ben de onun yarağını emmeye başladım. Kayınbabamın da boşalması uzun sürmedi. Ayağa kalkıp, “Hadi babacığım yatak odasına geçelim!” dedim. Doğru yatak odasına gittik…
Kayınbabamın yarağı sertliğinden bir şey kaybetmemişti. Bacaklarımı omuzuna alıp, “Benim orospu gelinim, tatil boyunca seni bu yarağın müptelası yapacağım, o sünepe kocan seni böyle hiç sikmemiştir!” deyip yarağını amcığımın derinliklerine soktu. Kayınbabamın yarağı amcığımın içinde hiç kıpırdamadan öpüşüyorduk. Kayınbabam, “Söyle bana orospu gelinim, seni kocandan başkası da sikiyor mu, bu tatlı amcık başka yarakların altına da yatıyor mu?” diye sorular soruyor, ara sıra da yarrağını çıkartıp yeniden köklüyordu amıma. “Ne yapayım baba, oğlun beni yeterince sikmiyor, ben de başka erkeklere veriyorum!” dedim. Kayınbabam amımı bu şekilde yarım saat siktikten sonra, döllerini amcığımın en derin yerine boşalttı. Birlikte duş alıp, çocukları kontrol ettik, ikiside daha uyuyordu. Oturma odasına geçtik. Ben üzerime ince bir bluz, altımada geniş bir etek giymiştim (altıma kilot giymediğimi yazmama gerek varmı?), kayınbabam ise sadece şortlaydı.
Gittim kayınbabamın şortunu hafifçe sıyırıp kucağına oturdum. Kayınbabamın yarı inik yarağı amcığımın dudakları arasında duruyordu. O sırada kocamdan telefon geldi. Kayınbabama ‘Sus’ diye işaret edip, telefonda kocamla konuşmaya başladım. Kocam babasını sordu, “Kahveye gitti…” dedim. “Ya çocuklar?” diye sordu, “Yukarıda uyuyorlar…” dedim. “Yani yalnızsın?” dedi, “Evet…” dedim. Yalnız olduğumuz zamanlar kocamın saplantısı benimle telefonda sex yapmak. Bana fantazilerini anlatıyor, “Ah karıcığım şuanda yanında olsam seni nasıl sikerdim…” falan diyordu. Ben de, “Aşkım yarak yemeyi çok özledim, bak seni başka erkeklerle boynuzlamamak için kedimi zor tutuyorum, şimdi yanımda olsaydın sulanmış amcığıma sokardın…” dedim. Bu arada konuşmalarımızı duyan kayınbabamın yarağı altımda yeniden canlandı ve amcığıma girmeye başladı. Kocama telefonda, “Amcığım yanıyor şuanda, sen yoksun diye şimdi amcığıma salatalık sokacağım, patlıcan sokacağım, havuç sokacağım, kabak sokacağım, amcığım manav dükkanına dönecek bu gidişle, ne olur müsade ver de kendimi başka ekeklere siktireyim!” dedim.
Kocam olacak avanak ta, amcığımdaki babasının yarağından habersiz, “Hayır, hayatta müsade etmem, senin o amcığını benden başka kimse sikemez!” diye inliyordu. Kocamın birden sesi kısıldı, belliki yine avcunun içine boşaldı. Kocamla telefonda vedalaştık, kapattık. Kayınbabam da, “Nazan helal olsun, sen büyük bir orospusun, bayıldım sana!” diyerek, alttan hızlı bir şekilde amımı sikmeye başladı ve döllerini tekrar amcığımın derinliklerine fışkırttı. 6 hafta tatil işte böyle kayınbabamla sikişmekle geçti.
Şimdi kocama (Babam rahatsız diye) mazeret uydurarak, yine Türkiyeye, kayınbabama kendimi siktirmeye gidiyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Seçil ve arkadaşları 2: İDİL

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Seçil ve arkadaşları 2: İDİL
Ezgi ile sağlam bir sex hayatına giriş yapmıştık. Hemen her yerde sevişiyorduk. Banyoda, mutfak tezgahında, salonda. Hatta bir keresinde balkonda Ezgi’yi sikmiştim. Salonda takıldığımız bir akşam yan dairede oturan teyze gelip gülerek “biraz yavaş gençler” diye bizi uyarmıştı 🙂 Bu sırada telefonumda Seçil’e ait yüzlerce cevapsız arama ve “seni seviyorum”,”lütfen görüşelim özür dilerim” tarzı mesajlar vardı. Hiç birine cevap vermiyordum. Ezgi ile hardcore takıldığımız bir gece yatakta sarılıp uyumuştuk. Sabah telefonumun sesiyle uyandım. Kayıtlı olmayan bir numara arıyordu. Telefonu açtım. Arayan Seçil’in yakın arkadaşı İdil’di “görüşebilir miyiz lütfen konuşmamız lazım” dedi. Bende “Seçil gelmeyecekse olur” dedim. İdil “söz veriyorum gelmeyecek” dedi. İdil’i Ezgi’nin evine yakın bir cafeye çağırdım. Ezgi uyuyordu duş alıp hazırlanıp çıktım.

Cafeye gittim İdil daha gelmemişti. Bir filtre kahve ve yiyecek bir şeyler alıp boş bir masaya oturdum. Çok geçmeden İdil geldi. Seçil’in kötü olduğunu, barışmak istediğini söyledi. Hiç bir şey söylemeden İdil’i dinledim. Sonunda “bittiyse bir şartım var” dedim. İdil “evet dinliyorum” dedi. Gayet cool bir şekilde “benimle bir gece geçireceksin” dedim. İdil sinirlenmişti “saçmalama lütfen şaka mı yapıyorsun” dedi. Ben istifimi bozmadan “sen bilirsin konuşman bittiyse ben kalkıyorım” dedim. İdil “sen tam bir pisliksin defol” dedi. Cafeden çıkıp gittim. Akşam telefonum çaldı arayan İdil’di. Açmadım bir kaç sefer daha aradıktan sonra mesaj attı “şartını kabul ediyorum” yazmıştı. Bende “yarın aynı cafede buluşalım” yazdım.

İdil ile cafede aynı masada oturduk. İdil’e gülerek “Seçil çok şanslı sen çok iyi bir arkadaşsın” dedim. İdil sinirli bir şekilde “çeneni kapatır mısın?” dedi. Ben güldüm “sinirlenince daha da sexy oluyorsun” dedim. Ardından bu akşam otelde kalacağımızı söyledim. İdil “akşam olmaz hem ailem izin vermez hem de erkek arkadaşıma hesap veremem” dedi. Ben “eee nasıl olacak peki” dedim. İdil “şimdi gidelim otele ne olacaksa olsun” dedi. Cafeden kalkıp otele geçtik. Bir oda tutup odaya çıktık. İdil çok gergindi. Ben gülerek “soyunsana” dedim. İdil soyunmaya başladı. Bir an duraksayıp “yapamayacağım” diyerek tekrar üstünü giyinirken “uzatma bence soyun” dedim ve soyunmasına yardımcı olup çırılçıplak soydum. İdil eliyle göğüslerini ve vajinasını kapatmaya çalışıyordu. Bende soyundum. İdil’i yatağa yatırıp bacaklarını omuzlarıma aldım. Aletimi vajinasına sürtüyordum. İdil zevke gelmişti. Vajinasına sokup çıkarmaya başladım. Gidip geliyordum. İdil göz yaşları içinde zevkin doruklarına çıkıyordu. Zevk almaya başlamıştı. “Mmm, mmm” diye kedi gibi inliyordu. Sert sikmeye başlamıştım. Hayatının seksini yaşatıyordum İdil’e. İdil’e ilk postayı atmıştım. İdil “bitti mi? tamam mı?” demişti. Ben gülerek “elimden bu kadar kolay kurtulamazsın” dedim. İkinci posta daha acılı olacaktı İdil için. Doggystyle pozisyonunda domaltıp kalçalarını tokatlaya tokatlaya sikiyordum. İdil çıldırmıştı altımda. Göz yaşları yerini acı ve zevk çığlıklarına bırakmıştı. İkinci postadan sonra yatağa yığılmıştık ikimizde. Bu sırada İdil’in telefonu çaldı arayan erkek arkadaşıydı. Telefonu açıp konuşmaya başladı, bu sırada eliyle bana sus işareti yapıyordu. Ben susuyordum ama uslu durmuyordum. Elimle İdil’in vajinasını okşuyor, göğüslerimi emiyordum. İdil telefonda “aşkım evdeyim” diyordu. Tekrardan bacaklarını omuzlarıma alıp sikmeye başlamıştım. İdil sevgilisiyle konuşurken sikiliyordu, nefes nefese kalmıştı. Zevkten inlememek için kendimi zor tutuyordu. Telefonu kapatınca gülerek “yaa sen ne pislik bir şeysin” dedi. Bende güldüm “hoşuna gidiyor ama değil mi?” dedim. Üçüncü postadan sonra İdil’in bana bakış açısı değişmişti. Koleksiyonumun en nadide parçası olmuştu.

Ertesi gün İdil, erkek arkadaşı ve Seçil ile buluşmuştuk. Seçil boynuma sarılıp “seni çok özledim aşkım” dedi. Ben mesafeli yaklaşıyordum. Seçil’e “seninle barışacağım ama bir şartım var” dedim. İdil o an pot kırıp “yine ne şartın var acaba” dedi. Ben gülerek “bu ilk ve tek şartım” dedim. İdil pot kırdığının farkına varıp gülerek “pardon” dedi. Seçil ve İdil’in sevgilisi tip tip bize bakıyordu. Şartımı söyledim “bir daha o Bilal yavşağıyla görüşmeyeceksin” dedim. Seçil mırın kırın etsede kabul etti. Ardından “bir de İdil’e dua et barışmamız için çok şey yaptı” dedim. Seçil, İdil’e sarılarak “o benim canım yaa” diyerek yanağından öptü. Tüm akşam hep birlikte oturup sohbet ettik. Ardından herkes evlerine dağıldı. Bende Ezgi’ye gidip olanları anlattım. İdil’i siktiğimi söylemedim sadece Seçil ile barıştığımızdan bahsettim. Ezgi’nin suratı düşmüştü. Yarım ağız “barışmanız hayırlı olsun” dedi. Ezgi’nin elinden tutup “saçmalama analarını sikeceğim onların analarını bu daha başlangıç” dedim. Ezgi ile sevişip uyuduk.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ZUHALİN TERLİKLERİ.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

ZUHALİN TERLİKLERİ.
ZUHAL’İN TERLİKLERİ

Merhaba ben Tarık size başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bundan 15 sene önce İstanbul da bir apartman dairesinde oturuyorduk. Tam karşımızdaki dairede Zuhal isminde o zaman 37-38 yaşlarında bir kadın oturuyordu. Çok bakımlı ve seksi bir kadındı. Bize oturmaya geldiğinde gözümü ondan alamazdım. Daha çok da ayaklarından. İnanılmaz güzel ayakları vardı. Ayakları bembeyaz parmakları uzun ve muntazamdı. Hep kırmızı oje sürerdi. O geldiği zaman odama gider kapının aralığından
Onu seyrederek defalarca 31 çekerdim. Ayakları hiç aklımdan çıkmazdı. Bir gece onu düşünürken aklıma bir şey geldi. Kapısının önünde sürekli giydiği terlikleri vardı. Sessizce kapısının önünden onları aldım kendi evime girdim. Birden kalbim güm güm atmaya başladı çok heyecanlanmıştım. O gece onları koktum, yaladım. 4 postada boşaldım üstlerine tekrar yerlerine koydum. Bu bende alışkanlık yaptı her gece tekrarladım bunu. Onun terliklerine boşalmak aşırı zevk veriyordu bana. Hatta işi iyice ilerletip daha da heyecanlı olsun diye terlikleri içeri almadan kapısının önünde ulu orta boşalıyordum terliklerine. Bu böyle epey devam etti. Artık Zuhal’ in terlikleri sararmaya başlamıştı spermlerimden. İyice fark ediliyordu lekeler.
Bir gece olan oldu. Ben yine Zuhal’in kapısında O’ un terliklerine boşaltırken birden kapıyı açtı. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım bir elimde terliği bir elimde aletim kalakaldım. – yakaladım seni demek sendi o – dedi. Çok korkmuştum ve utanmıştım ne diyeceğimi bilemedim. O da anladı halimi fazla üstüme gelmedi – ben sana sorarım – dedi. Biraz hınzırca . O geceyi öylece atlattım . Bir gün tesadüfen apartmanda karşılaştık. Yüzüme yine hınzırca baktı – gel sana bir kahve yapayım dedi-
Olur dedim. eve girdik sen otur ben kahveleri hazırlayıp geliyorum dedi. Yine heyecanlanıştım çıplak ayakları beni yine tahrik etmeye başlamıştı. Bir süre sonra elinde tepsiyle geldi kahveyi verdikten sonra tam karşıma oturdu. Niye öyle yaptın ? dedi. Nasıl dedim. Anlamazlıktan gelme niye terliklerime boşalıyorsun dedi. Bende utanarak anlattım. Ayaklarının güzelliğini beni çok tahrik ettiğini ayaklarından çok hoşlandığımı anlattım. Artık rahatlamıştım, terliklerine defalarca nasıl boşaldığımı hep anlattım. – demek ayaklarımı çok beğeniyorsun – dedi. Hem de çok dedim. Ayaklarını bana doğru uzattı – al o zaman – dedi. – Terliklerime ne yapıyorsan ayaklarıma da yap -dedi. Artık beklediğim an gelmişti o seksi bembeyaz bakımlı ayaklar kırmız ojeli parmaklar önümde duruyordu. Ayaklarını elime aldım yumuşacık ve sıcaktı. Yüzüme doğru yaklaştırdım önce koklamaya başladım aşırı tahrik olmuştum. Nefis kokuyorlardı. Sonra yalamaya başladım parmaklarını tek tek yaladım. Başımı kaldırıp yüzüne bakamıyordum ama O nun da hoşlandığı belliydi. – Hadi bakalım terliklerim gibi ayaklarımı da sarart – dedi. Durur muyum pantolonumu indirip ayaklarını aletime sürtmeye başladım. Ayaklarıyla yarağımı eziyor iki ayağıyla adeta 31 çektiriyordu. Fazla dayanamadım. Bir elimle ayağının birini tutup öbür elimle yarağımı sıvazlamaya başladım. Geliyorum dedim inleyerek . – Gel – dedi. Sesi titriyordu. Öyle bir patladım ki ilk fışkırış ayağından sekerek bacaklarına sıçradı. 2.3.4.5. fışkırışlar…. Ayakları sperm içinde kaldı. Parmaklarının arasından sarkmaya başladı koyu spermlerim. O da şaşırdı bu kadar sperme. Bir oh çekti önce – ayaklarımı ne kadar sevdiğin belli oldu – dedi.
Zuhal’in ayakları artık benim olmuştu her fırsatta beni çağırıyor o güzel ayaklarını bana sunuyordu. Hem sadece ayaklarını mı ? her yerini tattırdı bana ilişkimiz uzun süre devam etti ta ki biz İstanbul’dan ayrılana dek.
15 yıl olmuş ve hala aklımdan çıkmıyor . Zuhal ve terlikleri.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ÇALIŞTIĞIM MARKETTE SİKTİĞİM TAZE-2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

ÇALIŞTIĞIM MARKETTE SİKTİĞİM TAZE-2
Merhaba xhamster okurları hikayemin 2. kısmını paylaşma zamanı geldi sanırım ilk hikayemde anlattığım taze ebru ile yaşadığım sex anılarımı paylaşacağım gene ve kesinlikle yaşamış olduğum anlar dır uydurmasyon deyil.Hikayemize başlayalım ebru ile ilk ilişkimiz vakit ve ortam sorunu yüzünden biraz kısada sürse çok ateşli bir ilişki olmuştu ve ikimizinde çok hoşumuza gitmişdi size ebrudan biraz daha bahsetmek istiyorum 18-19 yaşlarında 1,60 cıvarında vucut hatları mükemmel beyaz tenli uçuk kaçık delimi deli bir kızdı harbiden deliydi orospu yarı köylü yarı şehirli tam bir mahalle dilberi anlayacağınız bazen markete gelirken şık böyle cicili bicili şalvarla falan gelirdi deli olurdum öyle görünce o şalvarla sikmeyi hayal ederdim onu çoğuzaman bu zamana kadar siktiğim kadınların içinde en gözü kara olanıydı diyebilirim delimi diyeyim yoksa olgunlaşmamışmı diyeyim bilemiyorum iş yerimdeyken sürekli mesajlaşıyorduk ve konumuzda genelde sex oluyordu ben evde sıkı yönetim altında biriyim hani layt erkek demeyelim ama sürekli eşimin kontürülü altındayım çok kıskanç ve sürekli telefonumu kontürol eder ebruyuda bukonuda uyarmama rağmen evde olduğumu bile bile mesaj atıp beni zor duruma sokuyordu bazen nasıl olsa siktim def edeyim bunu diye düşünüyordum ama imkansızdı karı çok bağlanmıştı ve bende doya doya bi sikmeden bırakmak istemiyordum açıkçası markete hafta bir veya 2 hafta bir eşi yada kaynanası ile gelen ebru artık neredeyse hergün tek başına birşeyler uydurup gelmeye başladı iş arkadaşlarım benim nasıl biri olduğumu az çok bilirlerdi :):) yani karı düşkünü bunun sıklıkla gelmesi onlarıda şüphelendirmişdi birde gelir gelmez tabi benim yanıma gelmesi benimle sohbet etmesi falan bayabi dikkat çekiyordu marketin sakin ve boş olduğu zamanlarda gelmesini söylerdi oda bilirdi o saatlerde gelirdi ve zula yerlere çekerdim onu kimse görmeden öper okşardım kalçalarını göğüslerini falan artık ikimizde azmıştık bir yer bulup sikişmek istiyorduk o fazla uzun süreli çıkamıyordu evden bu yüzdende evine yakın bir ev falan olmalıydı ama çok zordu bu ilk sikişmemiz onunda yusuf yusuf çekerek olmuştu ve tekrar evine gitmeyede ne gözüm ne götüm yiyordu o deli gel diyordu sürekli kaynanası evden çıktımı yalvarıydu resmen ama ben kabul etmiyordum hatta birgün gene çağırdı ve regli olmasına rağmen ısrarla gel diyordu bende gelsemde sikemeyecem zaten dediğimde arkadan sik demişti arkadan yapmadım deyil aslında ama ozamanlar yokluktan :):):) ne yapalım yaş 17 18 açık kapı bulmıyoruz çıktığım bir kaç kızı sikmiştim arkadan ve bazı kötü anlar yaşadığım içinde miğdem kaldırmazdı arkadan sikmeyi ben olmaz dedikçe ısrar edip hatta kondom tak öyle sik diyordu o kadar azmıştı kaltak benide azdırıyordu bende reglin bitince söz en kısa zamanda bir şeyler yapıp bir yer ayarlayacağımı ve onu çatır çatır sikeceğimi söyleyip salladım başımdan aradan 1 hafta falan geçmişti karı artık kuduz köpek gibi olmuştu o dıştan görünen masum dilber resmen yarak hastası çıktı aklıma iş yerimin bodrumu geldi daha önce bir kaç kadını düzmüştüm bodrumda ama uygun zamanı denk getirmek çok zordu bunu onada anlattım zaten kudurmuştu önce biraz mırın kırın etsede köpek gibi istiyordu ve kabul etti şimdi sıra uygun zamanı ayarlamktaydı ve bu birazda şansa bakıyordu iki vardıya çalışıyorduk akşam vardıyasında saat 8 den sonra mümkündü çünkü 8 den sonra el ayak çekilir müdürler amirler olmazdı kafa dengi arkadaşlarda olursa kapanışa kadar ebruyu saatlerce sikebilirdim ama o akşm eşi evde olacağı için çok zordu gelse bile 10 15 dk anca kala bilirdi sabahlarıda 8 de açıyorduk saat 10 11 e kadar gelen giden olmazdı ama istisnalarda var belk**e açlışta bile genel müdür çıkıp gelebilirdi neyse vardıya listesine bakıyordum mağaza müdürünün izinli olduğu gün ve vardıyada benimle 1 kişi daha var melihti bu 18 yaşında beni çok seven bana özenen ve siktiğim kadınların hepsini bilen bi çocuktu evet o gün çok uygundu cuma günüydü ama yapacak bişey yoktu azmıştık iyice bu fırsatıda kaçıramazdım ebruya anlattım saat 9 10 cıvarı gelecekti tabi hemen kabul etti cuma günleri merket çok sakin olurdu öğleye kadar çok az müşteri gelirdi melihte tek başına başının çaresine bakabilirdi anlattım melihede durumu tamam abi ben hallederim dedi eğer bir sorun olursa beni arayacaktı zaten biri gelse bile bodrum boştu kimse inmezdi oraya ve sabırsızca cuma günün gelmesini bekledik ve beklenen gün geldi sabah marketi melihle birlikte açtık açılış işlemlerini yaptık falan derken saat 9 olmuştu bile bende heyecenlıydım ilk sikişmemizde olduğu gibi ortam çok uygun deyil ve biri gelirmi bir sorun olurmu acaba diye ben panikle ebruyu bekliyordum melihi bodruma gönderdim ona ebruyu sikeceğim temiz bir yer ayarlamasını karton halı gibi temiz birşeyler ayarlamasını söyledim melih pis pis sırıtıyı abi sikecek sensin herşeyini bana ayarlattırıyon dedi :):) neyse gitti ve bir müddet sonra geldi tamam abi ayarladım rahat rahat sikiş dedi artık iş ebrunun gelmesine kalmıştı fazla zaman geçmeden saat 10 cıvarı aradı geliyorum diye aradan 5 10 dk geçti ve ebru girdi ona tarif etmiştim ne tarafa gideceğini ve girer girmez o direk bodrumun girişine yöneldi bende peşinden gittim bodrumun girşinde yakaladım onu hemen kucaklaştık ebru çok tedirgin aşkım kimse gelmez değilmi yakalanmayız değilmi gibi şeyler söylüyor ve gerçekten korkuyordu bende onu sakinleştirmeye çalışıyordum kucakladım hemen sakin ol aşkım kimse gelmez gelsede yakalanmayız merak etme diyerek onu sakinleştirmeye çalışyordum ve inlelim hadi dedim aşağıya (bodruma) inerken o önden gidiyordum ve ben dururmuyum hemen kalçalarını avuçlamaya başlamıştım bile bodrum bayağı büyüktü iki bölüme ayrılmış ve bizim sikişeceğimiz yerde jenarötör vardı onu ordu bağrta bağırta siksem bile kimse sesimiz duymazdı ve bunu yapacaktım hemen melihin hazırladığı kartondan yatağımıza ulaştık ebru burdamı yapacağız dedi evet dedim eldeki imkanlar bu ne yapalım yatak odasımı döşeyecektik dedim ve yapıştım dudaklarına kucağımdaydı küçük orospu yiyordum dudaklarını kalçalarını sıkıyordum işimi bir an önce bitirmek istiyordum çünkü her an biri gelebilirdi ve uzandı kartonların üzerine soyunamazdık tamamen ilkinde olduğu gibiydi ama bu sefer iki posta sikmeden salmayaktım onu onun altında eşofman üstünde body vardı ben ayaktaydım hala oda bir an önce yarrağı yiyip rahatlayıp gitmek istiyordu diz çökmesiini söyledim ve sakso yapmasını istedim ebru hemen uzandığı yere diz çöktü ve kemerimi açıp sıyırdı pantolonumu ve baksırımı benim alet çoktan hazır olda bekliyordu zaten ebru hemen aldı benimkinin başını ağzına emmeye başladı bende o esnada türbanını açmaya çalşıyordum çünkü birazdan altıma aldığımda süt gibi boynunu gerdanını öpüp yalayacaktım bir süre benim aleti emdirdiktan sonra tekrar uzanmasını söyledim ve bodisini sıyırıp memelerini emmeye başladım memelerinden göbeğine doğru yavaş yavaş öpüp yalayarak kaymak gibi amına doğru iniyordum göbeğine geldiğimde eşofmanını tamamen indirdim ve bir bacağından çıkarrtım bacaklarını tamamen ayıra bilmesi gerekiyordu o pırıl pırıl amını ortaya çıkarmıştım artık sıra onu yalayıp iyice kıvama getirmekteydi ve hemen başlamıştım amının dolgun dudaklıydı ve dudaklarını ayırıp kılitorisini emmeye başladı o titriyor sarsılıyordu ben yalayıp emdikçe ve artık sok yarrağını diye inlemeye başladı bir müddet devam ettikten sonra artık bende o pürüssüz amın içine girmek istiyordum kalkıp ebrünü amına dayamıştım yavaş yavaş sürttükten sonra girdim içine ben yaladığı için o kadar sulanmıştıki amının suları kalçalarına akıyordu girip çıkmaya başladım ileri geri ileri geri derken ebru bacaklarını belime doladı kilitledi ayakları ile hızlanmamı istiyordu ve bende hızlı hızlı pompalamaya başlamıştım ebru eşi ile düzgün bir sex hayatı olmadığı için benim yaşatıklarım ona doğa üstü geliyordu kocası muhsin onun boşaltmıyormuş bile kendi işini görüp çekiliyormuş öküz ben ebruyu zaten dilimle boşaltmıştım bile ebru benim pompalarımdan öyle zevk alıyorduki artık gene boşalmak üzereydi bende hissediyorum benimkilerde harakete geçmişti ve ebru ile birlikte boşalmak istiyordum hızımı arttırdım ve ebrunun kaymak amına doldurdum bütün döllerimi ve ikimizde çok rahatlamıştık biraz öpüşüp koklaştıktan sonra malüm seksten sonra vazgeçilmezlern dir bir sigara yaktım ve ikinci için mola veriyordum ebru toparlanmaya başlamıştı tuttum elinden dur dahası var dedim oda gülümeyerek tamam aşkım dedi ve omzuma yaslandı sigaramın yarısına kadar gelmiştim ebru boynumdan öpmeye bağladı alet açıktaydı yarı solgun duruyordu ebru harakete geçirdi hemen bir eliyle benim aleti sıvazlıyor bir yandanda boynumu dudaklarımı öpüp yalıyordusigaramı söndürüp bende ebrunun amcığına yöneldim elimle avuçlayıp kıvama getiriyordum bu sefer dolatıp sikecektim onu bir müdddet bir birimizi okşadıktan sonra domal dedim artık zamanda geçiyordu zaten hemen domalttım ve gene bir süre amının estünde sikimi gezdirdikten sonra iyice sulandırıp geçiriverdim amın çok kayganlaşmıtı zaten ilk seferde içine boşaldığım için döllerim hala içindeydi çok ser bir şekilde pompalıyordum ve ortamda boş olduğu için şap şap sesleri yankılanıyordu resmen bodrumda ebru nun inlemeleri ile karışıyordu sesler bir birine ve ikinciyide saldım ebrunun içine ebru benim boşaldığımı anlayınca uzanıverdi öylece bende üzerine uzandım ve benim alet hala içinde ebrunun bir süre o şekilde kaldık ebru altımda kalçalarını oynatıyor sanki 3. yü istiyordu ama bu günlük bu kadardı vakir baya geçmişti çünkü cuma namazı için marketş kapatmamız gerekiyordu ve kaldırdım orospuyu hemen giyindik ebru bidaha ne zaman yaparız aşkım diyor benden gün istiyordu kaltak aşırı azgındı bende bakarız deyip geçiştiriyordum başımdan savmaya çalışıyordum bu günlük işim bitmişti sonuçta en kısa zamanda ayarlarım diyip gönderdim ebruyu artık 3. yü bekliyorduk şimdilik bukadar arkadaşlar duruma göre 3, yü paylaşacağım ………………..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Seks üzerine

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Seks üzerine
Yaklaş arkadan. Saçlarını elinin sakin bir hareketiyle yana topla. Boynu gözüksün. Yüzünü sürtermiş gibi, burun, dudak, çene karışımıyla sakin sakin öp ense çevresini. Nokta nokta, tek tek. Yumuşak ve hafif ıslak olsun öpüşün. Kulağın arkasına kadar. Sonra geri gel. Omuz başlarına doğru gitmeyi de unutma. Boyunla omzun birleştiği açılı yer var ya, orada biraz oyalan. Oyalan! Yavaş, acele etmek yok. Hatunu takip et, ipucunu o verecek sana.

Sen bunları yaparken, gerinirkenki gibi başını oynattığını gördün mü? Ya da gözler bir aralık kapandı mı uzun? Nefes? Devam et, iyi gidiyorsun. Yaslan biraz hatuna, bastır kendine doğru. Yavaşşş. Acelemiz yok. Bir elin hatunun vücüdunda olsun. Gezdir elini. Bacaktan başla. Kasığa doğru, göbeğe doğru, memelere doğru. Elinin parmaklarını kullan. Parmak uçların uygun bir açıyla dokunsun. Gıdıklanmasın. Hissettirerek dokun. Sakin. Ne sert, ne de yumuşak. Her bölgede yeterince vakit geçir. Kukuya dokunma sakın, daha var oraya. Hatunu takip ediyor musun?

Hatunun yüzünü sana dönmesine izin verme. Verme! Arkada kal. Sence ıslanmış mıdır? Hatunu takip ettiğinden ne çıkardın? İlla ki elleyerek anlanmaz. Islanmış mı?

Aferin sana.

Fotoğrafta arkada duran kolun açısını gördün mü? Öteki kolunu da o açıya getir arkada. Elindeki sigaraya dikkat et, yakmayasın kendini! Şimdi geçir bir kolunu hatunun kollarının arkasından, kilitle onları. Kaçmak isterse kaçamayacak kadar sıkı olsun, canını henüz yakma ama. Sakin.

Dikildin mi sen de? Aferin sana. Hatunun beline öyle bir kavis ver ki, diğer boşta kalan elinle, istediğinde arkadan bızıra, memelere erişebilecek, istediğinde ağzından tutup başını geriye çekebilecek kadar rahat olsun duruşun. Açını iyi ayarla. Yukarıdaki kısmı başarıyla yaptıysan hatun da yardımcı olacaktır sana, merak etme.

Kukuya saplamak yok direkt, her sevişme ayrı, şimdi sakin ol. Neden dokunmadık demin kukuya? Sabırsızlansın diye. Sen sabırlı olacaksın ki, o sabırsızlansın. Sabrın sonu selamet. Hazır mısın…?

Gir!

Yavaşşş! Sadece başı girecek. Hepsi değil. Bekle. Bekle. Bekle. Hatunu takip etmeye devam ediyor musun? Eğer yeterince sabırlı davrandıysan, yeterince kışkırtabildiysen kukuyu, sabrının semeresini alacaksın birazdan. “Hadi” der mi hatun? Olabilir. Ya da daha kirli bir dirty talk? Mümkün. Tepkiyi aldıysan, tebrik ederim. Aferin sana. Geri kalanını da verebilirsin artık, gir sonuna kadar, hart diye değil ama, kararlı bir hızda. Tek ve kesintisiz bir hareketle gireceksin. Hepsi bittiğinde dur, geri çekmek yok hemen. Bekle. Bekle. Bekle. Hissetsin.

Sonrası? Sana kalmış gözüm! Arkada kilitledin kolları, bel kaviste, diğer elin boşta. Poponun yanağından kaldırıp bızıra ulaş. Saçları eline dolayıp kafayı geriye çektirerek destek al. Ya da, kafayı hafif yan çevirip hatunun gözlerini görebileceğin şekilde cama bastır. Nefesinden cam buharlanır, daha güzel görünür. Hatunun bir dizini pervaza kaldırıp varyasyona da girebilirsin. Hangisi güzelse. Ya da hepsini birden yap. Tutan mı var seni? Popoya şaplak vurmayı da unutma.
………………

Ey cemaat!

Duydum ki, memlekette pozisyon sıkıntısı çekiliyormuş! Doggy ile cowgirlden, misyonerden başkasını denemiyormuşsun pek. Yaratıcı ol lan biraz, seks dediğin sırf sok çıkar değil gözüm! Güzel seviş, seviştir.

Yukarıdaki sahnede eksik bıraktığım yerler var. Onları da, herkes kafasına göre doldursun diye bıraktım. Sen dirty talk seversin, ben dişlerimi sıkarak konuşurum. Ne bileyim ulan! Doldur işte. Ben ipleri hatuna pek bırakmam, kendi koreografimi kendim yazarım, sen bırakırım dersen, ya da hatun alırım derse, ona da birşey demem. Sen bilirsin. Ama yukarıdaki hatunun üstündekini ben senin yerinde olsam hiç çıkarmam, vücudunu tamamen bana dönmesine de izin vermem. Zor kullan gerekirse, orantılı olsun ama.

Haydi bakalım, bundan sonra arada bir böyle şeyler yazıcam. Sen okurken n’aptın bilmiyorum da, ben yazarken arada bir çadırı kurdum gözüm.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

KOCAM SOGUKLUGUMA CARE BULDU!

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

(Asagidaki yasam öyküsü softcore/erotik bir anlatimla sunulmustur. Aşırı hardcore ögeler arayanlar icin baska hikayeler tavsiye olunur.)
Esimle evlendikten sonra Istanbul’dan Izmir’e tasindik. Ailem yillar once dogu Avrupa’dan gocmusler. Ben mavi gozlu, sarisin, uzun boylu, genis kalcali, iri goguslu, 24 yasinda guzel bir kizim. Ismim Gulsen. Evleneli bir yil oldu.
Evlenmeden once ufak okul asklari disinda hic bir erkekle iliskiye girmedim. Ciktigim erkeklerle kacamak bir iki opusmemiz ve genelde onlarin beni oksamalari disinda, baska seylere izin vermedim. Okulun butun oglanlari benim pesimden kosar, benimle cikmak serefine erisenler ise, diger arkadaslarina buyuk hava yaparlardi. Ancak daha ileri gitme hevesleri hep kursaklarinda kaldi. Acemi opusmelerden ve beni hoyratca oksamalarindan hic bir zaman zevk almadim ve heyecan duymadim.
Kocam Hakan yine gocmen asilli bir aileden cok yakisikli, temiz kalpli, iyi bir insan. Gorucu usulu ile tanistirildik ve birbirimizi begenip evlendik. Ilk gecemizde ben kiz cikinca kocam bunu hic beklemedigini itiraf etti ve cok mutlu oldugunu soyledi. Ancak kocamla olan iliskilerimizden de oyle fazlaca bir zevk almiyordum. O benden iki yas kucuk. Sanirim seks konusunda benden daha tecrubesiz cikti. Ben bu zevk alma sorunumu cozmek icin internette bazi yazilar okumus ve pozisyonlar vs konusunda bilgilenmistim hic olmazsa. Kocamin ise porno filmler disinda fazla bir bilgisi yoktu. Neredeyse her gece seks yapiyorduk ama ben fazlaca zevk almiyor, kocam uzulmesin diye zevk aliyormus gibi yapiyordum. Kocam bosalinca yikanip uyuyorduk. Henuz hic orgazm olamamistim galiba.
Zamanla kocam bendeki durumun fakina vardi. Internetten bir kac yere baktik fakat fazla bir sey anlamadik. Kocam her durumda oldugu gibi bana danismadan bu konuyu da gidip babasina sormus. Babasi da bir sure once evlendigi ikinci karisina sormus. Kocamin uvey annesi bir gun bize gelip, benimle bu konuda dertlesmek istedigini soyleyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Seks yasantimizi kocamin butun ailesi ogrenmisti. Kayinvaldem, Nazarci Efendi diye bilinen bir şifacı baba tanidigini ve bizim durumumuzu mutlaka cozecegini soyledi. Benim butun itirazlarima ragmen, kocamin da israrlari ve onu kirmak istememem nedeniyle bir gun bu adama gittik.
ILK ZIYARET
Nazarci Efendi’nin bizi aldigi odada, bir divan, bir de kanepe karsilikli konulmustu. Bizi kanepeye buyur etti, kendisi de bacaklarini bagdas kurarak divana oturdu. Kara gur kasli, kara, gri sakalli, tok sesli, cirkince bir adamdi. Bende biraz korku uyandirdi. Bizden butun herseyi anlatmamizi istedi. Kocam bulbul gibi butun sirlarimizi ve benim durumumu, seks yasantimizi oldugu gibi adama anlatti. Ben utanc icinde kalmis oradan kacmak istiyordum ki, anlatma sirasi bana gelmisti. Bende kacamak cevaplarla anlattim. Şifacı baba, eger her seyi tam olarak anlatmazsam derdimize derman olamayacagini soyledi. Bize, kendi gelininin de, ayni benim gibi, evliliginin ilk aylarinda soguk oldugunu, ama onu gayet guzel iyilestirdigini anlatti. Oglu, karisini baba evine gelin etmis. Şifacı baba gelinini sogukluktan kurtardiktan sonra, simdilerde her gece onlarin inlemelerinden zor uyuduklarini falan anlatti. Biraz ufuruk gibi bir seyler mirildandi ve beni iyi edebilecegini, ama haftada iki sefer, belki iki ay gelip gitmem gerektigini soyledi. Kocam bir kez daha gelecek, ondan sonra onun gelmesine gerek kalmayacakmis. Nazarci Efendi’den ayrilinca, ben kocama yine itiraz ettim, hatta agladim. Ancak eve gidince kocam bana, bu yasta seksten zevk alamazsak bir daha ne zaman alacagiz, bunu cozmemiz gerekir, diye uzun uzun anlatarak, beni ikna etti.
IKINCI ZIYARET
Ikinci gidisimizde Nazarci Efendi gozume daha bir sert gorundu. Ama kocamin hatiri icin, hem belki de seksten gercekten hoslanabilecegimi dusunerek adami dinlemeye karar verdim. Nazarci efendi anlamadigim bir seyler mirildandiktan sonra “haydi bakalim, simdi gercekte durum nasil, onu anlayalim da hanim kizimizla bundan sonraki gorusmelerimizin seyrini belirleyelim” dedi ve devam etti; “Kizim musaade et, kocan seni biraz oksasin bakalim. Ben insani gozlerinden anlarim sehvete gelir mi, gelmez mi yani.” Bu bana buyuk bir şok olmustu. Tabii derhal itiraz ettim. Ama nazarci “bak kizim, ben senin baban yasindayim, hem de şifacıyim. Doktordan utaniyor musun? Benden de utanmak olmaz.” deyince ve kocamin da nazarci efendi’yi desteklemesi ile boynumu bukup olacaklara razi geldim. Kocam basladi kazagimin uzerinden memelerimi sikmaya, boynumu opmeye falan. Bu sefer nazarci efendi, “boyle olmuyor, su kazagi cikar bakayim kizim. Bak kocan ne yapacagini sasirdi.” diyince, artik itirazin faydasi olmayacagini dusunup butun istenilenleri yapmaya basladim. Kazagimi cikardigimda sutyenimle kaldim. Kocam once sutyenimin uzerinden, sonra da kopcalarini cozup iri goguslerimi emmeye basladi. Hic tanimadigimiz bir adamin onunde, kocam benimle sevisiyordu. Ve hic tanimadigimiz bir herifin onunde goguslerim oldugu gibi ortaya cikmisti. Nazarci, kocama “al bakalim karini kucagina” diyince, ben kendiligimden kocamin kucagina oturdum. Kocam arkamdan ensemi opuyor, iki elini onume dolamis, goguslerimi oksuyor, bir yandan da arkamdan gidip geliyordu. Ikimizinde pantalonlari olmasa, oracikta nazarci efendi’nin onunde hic utanmadan beni beceriverecekti. Ben gozlerimi kapatmis, utancimdan kipkirmizi olmustum. Kocam icime girmedigi halde, ilk defa bir sevismemizden heyecan duymaya baslamistim. Artik bu, adamin onunde beni oksadigi icin mi, yoksa bir seks heyecani midir bilemiyorum. Kocamin önü kocaman olmustu, popomda rahatlikla hissedebiliyordum. Bende orama denk getirip uzerinde surtunmeye basladim. Nazarci efendi “bu kadar yeter, ayrilin bakalim” demeseydi kocam az daha bosalacakmis, bana sonradan soyledigine gore.
Nazarci efendi kocamda bir problem olmadigini soyledi. Eger utangacligimi yenersem cok mutlu bir evliligimiz olacagini belirtti. Kocam bu haberden cok mutlu olmustu.
UCUNCU ZIYARET
Ucuncu defa nazarciyi yalniz ziyaret ettim. Kocamla bir isi yoktu. Karsilikli divanlara oturduk. Once yine miril miril bir seyler okudu. Sonra, seks konusundaki bu utangacligimin nereden geldigini bana buldurmaya calisti.
NAZARCI EFENDI HAREKETE GECIYOR
Bir sonraki sefer, yine karslikli otururken, bana dokunmak istedigini, bu sekilde kalbimi hissedecegini soyledi. Benim cevap vermeme firsat birakmadan, etegimi dizlerimin uzerine dogru siyirip, dizlerimi oksamaya basladi. Bir anda neye ugradigimi sasirdim. Heyecandan dilim tutulmustu. Iki eli ile oksaya oksaya, etegimi siyirarak baldirlarima dogru ilerliyordu. O esnada evde, iceride karisi, gelini varken, bizi bu halde gorurlerse ne olacagini dusunmekten mi, yoksa hic tanimadigim, yaslica, cirkin bir adam tarafindan bacaklarimin oksanmasindan tarif edemedigim bir sekilde zevk aldigim icin mi bilemiyorum, tuylerim urperdi, nefesim siklasti, heyecandan bayilacak gibi oldum. Kulotlu corabimin uzerinden, baldirlarimin iclerini, yavasca dokunarak oksuyordu. Gozlerimi kapatip, kendimi biraktim. Derken nazarci efendi ellerini cekti. Bacaklarimi, baldirlarimin iclerini oksarken, her dokunusunda hafifce titredigimi hissetmis olacakk ki, “Bak gordun mu heyecanlanmaya, zevk almaya basladin.” dedi.
O sakarya escort aksam kocama nazarci efendi’nin bacaklarimi oksadigini soyledim. Kocam da bana, iyi niyetle “ona oksama deme, ayip olur. Nazarci efendi senin ruhunu tanimaya calisiyor. Tabiiki her yerini elleyecek, yoklayacak ki anlasin.” dedi. Galiba ona hak vermistim.
Daha sonraki ziyaretlerimde, nazarci efendi, bendeki seks konusundaki utangacligin nereden geldigini bulmaya calisirken, genc kizligimdaki aile ici iliskilerden bahsetmemi istedi. Akrabalarimi anlatirken, cocuklugumda bana bakan, hic evlenmemis buyuk teyzemin bana anlattiklarindan bahsettim. Teyzem bana hep, erkeklerin bize ne kadar yabanci ve uzak olduklarini anlatirdi. Tam ergenlik cagimda ise, surekli olarak, erkeklere hic bir zaman yaklasmamam gerektigini telkin ve tembih ederdi. Kimbilir kendisi de hangi nedenlerle bu sekilde saplantilar edinmis olan buyuk teyzem, hic evlenmemisti. Tam genc kizlik donemimde, seksi bana igrenc bir sey olarak anlatip, beni seksten hoslanmayan bir kiz yapmisti. Bunlari ogrendikten sonra, nazarci efendi, bu telkin ve tembihlerin beni bu duruma getirdigi dusuncesine vardi.
Nazarci bunlari ortaya cikarmisti ama bu durumu nasil tedavi edecekti onu dusunuyordum. Bana surekli olarak seksten utanmamam gerektigini ogutluyordu. Bundan sonraki gorusmelerimize daha bastan cikartici bir seyler giyip gelmemi soyledi. Seksi giyinmemin benim ziyaretlerimle ne alakasi var diye sorunca, kendisine guvenmemi ve hem dedigi gibi giyinirsem kendime guvenimin de yerine gelecegini soyledi. Ama ben de oyle seyler ne arar. Nazarci efendi’ye oyle seylerim olmadigini soyleyince, “bak ben sana bir arkadasimin adresini vereyim, git oradan ne begenirsen al.” dedi ve siritarak ekledi; “Benim gelin, bizim oglani her gece nasil ayartiyor zannediyorsun? Ben arkadasa telefon edecegim sana yardimci olacak. Aksam vakti gidersen dukkani kapatir, gelen giden olmaz. Sen de neyi begeniyorsan uzerinde istedigin gibi dener, alirsin.” diyince kendi kendime, peki o adamdan utanmayacagim mi diye dusundum. Sanki boyle dusundugumu anlamis gibi, “merak etme, arkadasim, yasini basini almis bir adam. Sana bir zarari dokunmaz. Hem baldizi da yaninda calisiyor. Kizcagiz sana yardimci olur.”
IC CAMASIRCI
Ertesi gun, aksamustu nazarci efendinin dedigi dukkana gittim. Nazarci gidecegimi bildirmis olacak ki, adam beni hemen tanidi ve karsiladi. 45-50 yaslarinda yakisikli bir adamdi. Adam bana hos-bes birseyler soylerken arkadan bir kiz geldi. Adam bu benim baldizim diye tanistirdi. Ama kiz 20 yas civarindaydi. Nasil oluyor diye dusundum. Adam da sanki ne dusundugumu anlamis gibi, “Emel benim nasil baldizim olur diye dusunuyorsunuz di mi? Karim benden biraz genctir, Emel de onlarin ailesinin en kucugu.”
Dukkana girdigimden beri ilk defa etrafa bakiyordum. Burasi normal bir ic camasiri magazasiydi. Ama anladigim kadariyla Avrupa’dan gelen bazi seksi camasirlar da vardi. Bilmiyorum, belk**e Turkiye’de de bunlar artik yapiliyordur. Emel, beni dogrudan bu tur camasirlarin oldugu yere goturdu. Bunlar gercekten cok seksiydi, erkekleri bastan cikarmak icin birebir diye dusundum. Arkadaslarim bunlardan alip, alip kocalarinin karsisina boyle cikiyorlarmis. Anlatmislardi.
Emel’in tavsiyesi ile bir kac tane don, sutyen, kombinezon, gecelik alip soyunma kabinlerine gittim. Kabinin perdesini sikica kapatip ustumdekileri cikarttim ve bu seksi seylerden giymeye basladim. Birden Emel perdeyi araladi ve “nasil guzel oluyor mu?” diye basini iceri uzatinca, “aman dukkana gelen olur, kapatin perdeyi” diye panikledim. Ama Emel, “Nazarci efendi sizin cok utangac oldugunuzu soyledi. Biz de zaten gec oldugu icin kapiyi kapattik. Merak etmeyin kimse gelmez” dedi. Uzerime giydigim seffaf sutyen ve arkasi ipli, önü seffaf tanga ıle aynada kendıme bakinca yine utandim. Meme uclarim, oramin yarigi, seffaf kumasin arkasindan oldugu gibi ortadaydi. Ama guzel ve dolgun vucudumla gurur duydum vallahi. Emel, perdeyi iyice aralamis, beni sanki hayranlikla seyrediyordu. “Bu takim uzerinizde cok guzel durdu. Bakin bunun birde jartiyer parcasi var. Onu da jartiyerli coraplarla giyince en seksi modeller yaninizda masum kalir inanin” diyip beni cesaretlendirmeye calisiyordu. Ben aynada hayran, hayran kendimi incelerken, Emel bir an kaybolup, elinde yeni parcalarla geldi. Uzerimdekileri cikartirken perdeyi kapatalim dedim ama, kiz seffaf sutyenin, kulodun icinden zaten her seyimi gormustu bile. Neyse, getirdigi body uzerimde yine muthis durdu. Bu da tabiki dantelli bir seydi, yine her yerim ortadaydi. Sira geceligi denemeye gelmisti. Artik, perdeyi kapat demeye gerek duymadim bile, cunki her sey zaten ortadaydi. Uzerimdekileri yavasca cikartip, Emel’in karsisinda cirilciplak kaldim. Artik utangacligim gecmisti. Kiz geceligi bana uzattti. Ama bir anda basimdan asagiya kaynar sular dokuldu. Magazanin karanlik bir kosesinden Emel’in enistesi bizi izliyordu. Adamin gozleri onunde cirilciplak oylece duruyordum. Bir hamleyle perdeyi kapattim. Geceligi giydim. Saten geceligin gogusleri dantelli, cok şık bir seydi. Vucudumu sıkıca sariyor, dolgun vucut hatlarimi oldugu gibi ortaya cikartiyordu. Ellerimi geceligin uzerinden vucudumda gezdirdim. Satenin kayganligi ile icim bir hos olmustu. Emel “oldu mu?” diyip perdeyi acinca, birden adamla birlikte karsimda bittiler. Bir anda kendime guvenim gelmisti. Madem bu kadar enfes bir vucudum var, dur su adami biraz heyecanlandirayim diye seytanca bir dusunce girdi aklima. Emel bana, “bu da cok yakisti bakin. Musade edin su gogus kismini duzelteyim” diyip, benim cevabimi bile beklemeden adamin onunde basladi goguslerimi sanki oksayarak duzeltmeye. Hayretle gordum ki, goguslerimi elleyince, uclari findik gibi irilesti, geceligin uzerinden gorunur hale geldiler. Bir anda uzerime ates bastigini hissettim. Adam “buyrun, boyle gelin, boy aynasinda kendinize bakin” diyince, kabinden cikip, her tarafim ortada, aynada kendimi incelemeye basladim. Adam da dikkatle beni suzuyor, sanki bastan asagiya yiyordu. “Gulsen hanim muhtesem bir vucudunuz var, buyulendim inanin” diye bana komplimanlar yapmaya basladi.
Emel ilk giydigim takimlarin biraz degisik bir modeli ve bu sefer jartiyerli coraplarla geldi. Ben “ooo bunlar da cok guzelmis” diyince, “evet bunlar cok seksidir. Bakin ben de giyiyorum” diye mini etegini siyirip jartiyerlerini gosterdi. Enistesi tam yani basimizdaydi ve adam elini pantolonunun cebine sokmus, bariz bir bicimde orasi ile oynuyordu. Emel, “Eniste nasil seksi durmuyor mu?” diyince adam “kurban olurum ben sana” diye bir seyler soyledi. Soyunma kabinine girip perdeyi kapattim. Uzerimdeki geceligi cikartirtip, yeni takimlari giyerken birden perde acildi. Bu sefer eniste bey karsimda duruyordu. Tam onunde, domalmis, minicik tangayi giyiyordum, butun amim, gotum ortadaydi. Arkamdan “pardon! Ben giyindiniz sandim. Nasil oldu diye soracaktim. Allah sahibine bagislasin. Bu camasirlarla oluyu bile diriltirsiniz Gulsen hanim” diye bir suru cinsellik cagristiran laflar etmeye baslayinca, nasil oldu bilmiyorum ama, benim de icimde bir seyler kipirdamaya basladi. Hic utanmadan, adamin onunde sutyenimi takip, kabindeki banka oturup coraplarimi giymeye basladim. Eniste bey, hic sakarya escort bayan istifini bozmadan ve zevkle, benim, varla yok arasi camasirlari giymemi izliyor “hic sizinki kadar guzel bacaklar gormedim!” seklindeki seksi iltifatlarina devam ediyordu. Coraplarimi giyince, oturdugum banktan ayaga kalkip, coraplarimi jartiyere tutturmaya calistim. Ama, hem daha once hic jartiyerli corap giymedigim icin, hem de heyecandan ellerim titriyordu. Adam “siz bana birakin, coraplarinizi jartiyerinize tutturmaniza yardimci olayim” dedi ve onumde diz coktu. Arkadaki klipsleri takti ve ellerini tuy gibi, kalcalarimin uzerinde gezdirdi. Icim bir hos oldu. Hic bir sey demedim, gozlerimi kapattim. Kalcalarimi yavas dokunuslarla oksuyordu. Cok tahrik oldugu belli bir bicimde, genizden gelen bir sesle, “ohh, teniniz ne kadar yumusak” diyince iyice kizistigimi hissettim. Ondeki klipsleri takmak icin ellerini apus arama sokarak beni cevirdi. Sozde jartiyerleri bagliyormus gibi yapip parmaklari ile incecik seffaf kulotumun uzerinden amimi oksuyordu. On klipsleri de takinca, benden bir tepki gelmedigini gorup, corabin uzerinden bacaklarimi oksamaya basladi. Adamin orami, burami oksamasindan buyuk bir zevk alarak, gozlerim kapali, kendimi bu bastan cikartici oyuna kaptirmistim. Neden sonra dogruldu. Dogrulurken bacaklarima islak bir seyler surtundu. Gozlerimi aralayip, ne oluyor diye baktim. Eniste bey cukunu disariya cikartmis bir eliyle sivazliyordu. Hafif bir sivi gelmis, o da bacagima surunmustu. Ayaga kalkip arkama gecti. Cok tahrik olmustum. Aynadan, tutkuyla, adamin bana yaptiklarini ve erotik camasirlar icinde kendimi seyrediyordum. Arkamdan, baldirlarimin arasindan, sikini apus arama soktu. Siki, incecik seffaf tangamin uzerinden amima degiyordu.Surtturerek ileri geri hareketlendi. Ellerini one dolamis, seffaf sutyenim uzerinden goguslerimi yoguruyor, uclarini cimdikliyordu. Bir elini asagilara indirip, onden tangayi kenara cekti ve parmaklarini amima sokup-cikartmaya basladi. Bu gune kadar amim hic bu kadar islanmamisti. Ensemi opuyor, usulca kulak memelerimi isiriyordu. Muthis zevklenmistim. Bunlar hic tatmadigim duygulardi. Heyecandan ne hale gelmistim. Adam sikini islak amima surte-surte gidip gelirken ve elleri vucudumun her karisini minciklarken, daha hic once tatmadigim bir duyguyu tattim. Vucudum titredi, her yanimi ates basti, amimin icinde kasilmalar hissettim. Bu orgazm olmaliydi. Iste olmustu galiba. Adam, ustume basima bosalmadan hemen onunden cekildim. “Yeter, ne yapiyorsunuz? Fazla ileri gittik, birakin giyineyim” dedim. Zavalli adam, onunde siki direk gibi kalmis bir vaziyette, mahsun bir sekilde kabinden cikti. Onunden cekilmesem herhalde beni kabinin icinde becerecekti.
Butun denedigim camasirlari almaya karar verdim. Uzerimdekileri degistirmeden, kendimi bir sure zevkle aynada seyrettim. Disaridan gelen belli-belirsiz inleme sesleri ile kendime geldim. Perdeyi hafif aralayip bakinca, bir şok daha yasadim. Eniste bey, tezgahin arkasinda baldizini domaltmis, kizin arkasinda yerini almisti. Ilk soku atlatinca, birden elim orama gitti ve oksamaya basladim. Uzerimdeki seksi camasirlari cikarmadan, elbiselerimi giyinip kabinden ciktim. Hic renk vermeden tezgaha yaklastim. Eniste, baldizini tezgaha yaslamis arkasinda gidip geliyordu. Ikisinin de uzerleri giyinikti. Tezgah yari bellerine kadar geldigi icin aslinda hic bir yerleri gozukmuyordu. Beni gorunce, eniste bastirmayi durdurdu. Kiz da sanki hic bir sey olmuyormus gibi, bana, “nasil hepsini alyormusunuz?” dedi, sesi titreyerek. Ben de “evet hepsini cok begendim, aliyorum” diye cevapladim. Biz konusmayi surdururken, enistesi baldizinin arkasinda, sanki normal bir sey yapiyormus gibi, benim gozumun onunde yeniden hareketlendi. Belliki, bu sefer, bana yaptigi gibi sadece surtmekle yetinmiyor, baldizini resmen oracikta sikiyordu. Kizin gozleri kayiyordu. Adam birden bana donup, “N’apalim, siz vermeyince benim atesimi kim sondurecek? en iyi baldizim sondurur.” dedi. Ben saskinlik icinde kalmistim. Bunlarin ar damarlari catlamis olmaliydi. Resmen benim onumde sikisiyorlardi. Gozlerime inanamiyordum. Kiz da, zaten benimle konusmayi birakmis, zevkten inliyordu. Enistesi, darbelerle arkadan kiza geciriyordu. Ben de, o an nasil yaptim bilemiyorum, tezgaha usulca yaklasip, adam kizi nasil sikiyor gormek istedim. Yaklasinca, kiz birden eteklerimi siyirip, gotumu avuclamaya basladi. Yuzlerimiz birbirimizin nefeslerini hissedecek kadar yakindi. Dilini cikartip dudaklarimin kenarlarini yalamaya basladi. Daha sonra agzimizdan sular akarcasina opusmeye basladik. Cok degisik bir duyguydu. Hic erkeklerle opusmeye benzemiyordu. Cok yumusak ve deyim yerindeyse tatliydi. Yumusacik dudaklarini agzima alip emdim. O da benim dilimi emdi. Derken adam bogurerek bosaldi. Kiz “siz isterseniz gidebilirsiniz. Hesabi sonra hallederiz” diyince oradan torbalarla ayrildim. Inanilmaz, ama yani, ruyamda gorsem inanamayacagim tecrubeler yasamistim bu aksam ve tabii hayatimin ilk orgazmini.
Eve donunce yikandim, temizlendim. Kocam eve gelince neler aldigimi sordu. Ben de cikartip gosterdim. “Of bunlar da ne boyle, cok seksi seyler almissin. Hadi giy hemen, yapalim simdi” diyince, ben de ona “dur, bu gece bana hic dokunma, yoruldum valla” dedim. Bana “ne oldu, neden yoruldun boyle?” diye sordu. Ben de, butun yasadiklarimi anlatmaya basladim. Yalan soyleyemiyordum. Kizin goguslerimi nasil oksadigini, hatta soylerken korkudan odum patladi ama, adamin beni butun bu seffaf camasirlarin icinde oldugu gibi gordugunu bile soyleyiverdim. Bunlari anlatinca, kocam cok sinirlenecek diye korktum, ama korkum bir anda buyuk bir saskinliga donustu. Cunki, kocam kizmak bir yana, “ee baska neler oldu? Anlat bakalim.” diye zevkli zevkli siritiyordu. Ben de, adamin bana yaptigi iltifatlari falan da anlattim. Bunlari anlatinca, bana sinirlenmesi bir yana “oo! adam sana goz koymus desene.” diye cok acayibime giden tavirlarla olayi karsiladi. Ben de, icimden, oyleyse her seyi anlatayimda, bakalim ne yapacaksin, diye dusunup, butun olanlari, oldugu gibi anlatmaya basladim. Soyunma kabininde camasirlari degisirken, adamin perdeyi acip, beni cirilciplak gordugunu, adamin onunde tangayi giymek icin one egilince, adamin amimi tabak gibi gordugunu, adami azdirmak icin seksi hareketlerle coraplarimi giydigimi, jartiyerlerimi baglamasi icin yardim ettigini, bunu yaparken kalcalarimi, bacaklarimi, oksadigini, hatta orami elledigini, ben tepki gostermeyince de, cukunu cikartip, ayaga kalkip, arkama gectigini, seffaf sutyenimin uzerinden goguslerimi yogurmaya basladigini ve sonunda parmaklarini amima sokup cikarttigini, amimin inanilmaz sulandigini anlattim. Kocam beni dinlerken sanki kendinden gecmisti. Oturdugumuz koltukta uzerimdeki bornozu cikartip beni cirilciplak birakti. Memelerimi yalamaya basladi. Ben bir ara duralayinca “ee, devam etsene. Herif isini bitirmedi mi?” diyince “yok, firsat kalmadi. Fena halde tahrik olmustum. Arkamdan, sikini apus arama sokup, amima surterken, zevkten ve heyecandan oylesine kizistim ki, hayatimda ilk defa orgazm oldum. Adam, ustume basima bosalmasin diye kenara cekildim” dedim. “Adam da gidip baldizini sikti. Ben de, once bir guzel seyrettim. Sonra escort sakarya da kiz beni kendisine cekip, etegimi siyirip, kalcalarimi oksamaya baslayinca, yeniden tahrik oldum. O enistesiyle sikisirken, benimle de, bu gune kadar hic olmadigi sekilde, dakikalarca opustuk.” diye anlattim. Kocam, “Kadin kadina opustunuz yani, oyle mi?” diye sorabildi. “Evet cok zevk aldim” dedim. Anlatmam bitince, kocam “Peki, baska bir herifin yarragini aminda hissedince zevk aldin mi?” diye sordu. Ben de “biliyorsun, senden baska hic kimsenin siki orama degmedi. Onun icin baska birisinin yarragini amcigimda hissedince, herif yarragini amcigima surtturdukce, zevk ne kelime, sehvetten deliye dondum, beni oracikta siksin istedim, ama adama fazla belli etmedim. Yoksa sikicekti beni.” dedim. Kocam iyice perisan olmustu. Bunlari anlatirken amim yine sulanmisti. Kocam beni koltuga yatirip hemen oracikta sikti. Iki dakikada isi bitmisti, her zaman oldugu gibi. Ben yine oyle kala kaldim.
Fakat kocamin tavirlari karsisinda hayrete dusmustum! Kizmak bir yana, bu anlattiklarimdan fena halde tahrik olmus ve iki dakikada icime bosalivermisti. Hic bir kiskanclik belirtisi gostermemisti. Cok sasirmistim!!
AYAKLARIMLA…
Nazarci efendiye bir sonraki gidisimde yeni aldigim ten rengi seksi camasirlarimi, jartiyerli coraplarimi giydim. Aynada kendime baktigimda sanki cirilciplak gibiydim. Dantelli sutyenin icinde, goguslerim oldugu gibi gozukuyordu. G-string kulotun arkasi ip gibiydi. Ip, iri kalcalarimin arasinda kaybolmus, arkadan bakinca sanki kulot giymemis gibiydim. Kulotun sadece on tarafinda, dantelli bir parca vardi. Amimin yarigi dantelin arkasindan, belirgin bir sekilde gorunuyordu. Kendimi cok seksi ve bastan cikartici buldum. Kendime guvenim gelmisti. Saclarimi duzeltip, hafif bir makyaj yaptim. Biraz parfum siktim. Kirk yilda bir giydigim topuklu ayakkabilarimi, diz ustu yirtmacli bir etek, uzerime bir bluz giyip, nazarciya yollandim.
Kapiyi hocanin karisi acti. “Oo pek guzel olmussun kizim. Gec iceri. Nazarci efendi odada bekliyor seni” diyerek yol gosterdi. Odanin kapisini actigimda nazarci efendi, karisina “aman hanim, bu kiz afet olmus yahu!” diye karsiladi beni. Kapiyi kapatti. Ben, her zaman oldugu gibi koltuga oturdum. Bu sefer, nazarci da gelip koltugun obur ucuna oturdu. Gozlerini uzerimden ayiramiyordu. Oturunca etegimin yirtmaci acilmis, jartiyerimin kopcalari hafifce gozukuyordu. Nazarci bu pozisyonu kacirmamis, gozleri ile bacaklarimi yiyordu sanki. “Bak ben sana demedim mi, kendine biraz bakarsan dunya guzeli olursun diye” bana iltifat ediyordu. “Bu sefer uzan bakalim. Koy basini kotugun kenarina, uzat ayaklarini bana” diyince, egilip topuklu ayakkabilarimi cikadim. Nazarci, koltugun obur yaninda oturdugu icin, bacaklarimi dizlerimden kirip, dedigi gibi sirt ustu uzandim. Boylece etegim iyice siyrilmis, butun bacaklarim, jartiyer ortaya cikmisti. Hatta bacaklarimi dizlerimden kirdigim icin kalcalarim, dantelli kulodun icinden, oram bile alttan rahatlikla goruluyordu. Kendimi duzeltmeye firsat kalmadan, Nazarci, azgin bir ses tonuyla “ohh yavrum, cok seksi olmussun” diyip ayaklarimi kucagina alip, oksamaya basladi. Yine şoklardaydım. “Bak seni cok gergin gordum, benden utaniyorsun yine. Yapma bunu. Benden utanacak bir sey yok. Ben senin yol gostericinim, evliligine yardimci olmaya calisyorum. Dur, su ayaklarini ovusturayim biraz, gerginligin azalsin.” diyip ayaklarima, parmaklarima tek tek masaj yapip ovmaya basladi. “Sen ne guzel kokuyorsun bakiyim” diye mirildandi ve sonra ayaklarimi agzina goturup, coraplarimin ustunden yalamaya basladi. “Bunu yapiyorum, cunki ayaklar cok hassastir. Bakalim zevk alacakmisin” dedi ve parmaklarimi bir bir emdi. Ayaklarimin tabanlarini yalarken biyiklari batiyor, gidiklaniyordum. Fakat anlasilan nazarci bu isi biliyordu, cunki gercekten zevk aliyordum. Nazarci efendi oldukca cirkin bir adamdi. Ama su anda, sadece beni tahrik eden bir erkek tarafindan opulup, oksandigimi dusunuyordum, adamin cirkin olmasi umurumda degildi. “Gulsencim, yavrum benim! Nasil, zevk aldin mi?” diye sorunca “Evet, hemde cok ” diye cevapladim. Bu cevabimdan cesaret alan nazarci efendi, elleri ile bacaklarimin her bir karisini oksaya oksaya yukarilara dogru cikmaya basladi. Ayaklarim herifin tam orasina denk gelmisti. Simdi gayet iyi hissediyordum; Nazarcinin cuku kocaman olmustu. Elleri ile bacaklarimi oksarken, ben de sanki irkiliyormus gibi yapip, vucudumu oynatarak ayaklarimi herifin sikine bastiriyordum. Nazarci, bir elini surekli giydigi copuruna goturup, on kismindaki bagi cozup, eliyle sikini disari cikartti. Benim gozlerim hafif aralikti, ama ne yaptigini anlayabiliyordum. Ayaklarim yine kucagindaydi, ama bu sefer simsicak bir seye degiyorlardi. Bu nazarcinin sikiydi. Belinden kendini oynatarak, sikini ayaklarima surtuyordu. Ben de, sanki ne oldugunu anlamamis gibi yapip, ayaklarimi herifin sikine surttuyordum. Nazarci bundan cesaretlenip, ayaklarimi avuc gibi yapip, sikini ikisinin arasina soktu ve gidip gelmeye basladi. Bir an merak edip, basimi hafifce dogrultup, herifin kucagina dogru baktim. Sikinin kocaman bir basi vardi. Bacaklarimi oksayan eli amima ulasmisti. Cok zevk almama ragmen, herhalde karisinin evin icinde olusundan korktugumdan, oram hala islanmamisti. Nazarci ip gibi donumu kenara siyirip once bir, sonra iki, sonra da neredeyse butun parmaklarini amima sokup, eliyle beni sikmeye basladi. Sonunda amim sirilsiklam olmustu. Vucudum yay gibi gerilmis, sehvetle inliyor, bluzumun uzerinden kendi guslerimi avucluyor, oksuyordum. Ayaklarimla da nazarcinin sikine masturbasyon yapiyordum. Herif tam uzerime dogru hamledecekken, kapi calindi. Nazarci, birden telas ve panikle geri cekildi. Ben etegimi duzelttim, ama herif sikini poturundan iceri sokmaya firsat bulamadan kapi acildi. Karisi elinde tepsi, icinde caylarla gelmisti. Ben ayaklarimla herifin sikini ortuyordum. Nazarci da sozde ufurukten bir seyler mirildanir gibi yapiyor, benim ayaklarimla oynuyordu. Karisi “bak size cay getirdim. Haydi afiyetle icin. Bitirince seslenin, doldurayim” dedi. Bu gune kadar, bu nazarci kadar ahlaksiz birisini gormemistim. Bir yandan, yalandan bir seyler mirildanirken, karisi hala odada, yanimizdayken, bir yandan da, elleri ile, benim ayaklarimi, altlarinda sakladigimiz sikine bastiriyordu. “Tamam hanim, sagol” dedi karisina. Kadin gidince, ben yine, vicik vicik olmus sikini ayaklarimin arasinda sivazladim. Ve birden hocanin yuzu burustu, nefesi sıklaştı ve siddetle boasaldi. Butun ayaklarim meni icinde kalmisti.
Menileri, corabimin uzerinden, karisinin cay tepsisinde getirdigi kagit pecetelere sildim. Sonra hic utanmadan, etegimi siyirip, jartiyerlerimi acip coraplarimi cikardim. Tuvalete gittim. Nazarci efendi koltukta yorgun, oyle bakakalmisti.
Aksam evde, yatakta, nazarcinin evinde olanlari yine kocama anlattim. Kocam, neler yasadigimi duymak icin deli oluyordu. Bugun, nazarci efendinin her tarafimi yaladigini, parmaklari ile beni siktigini, benim de onu ayaklarimla bosalltigimi anlattim. Sonucta kocam yine sehvetle uzerime abandi ama bir dakikada isi tamam oldu. Temizlenip tekrar yatinca, beni niye kiskanmadigini sordum. O da “kiskanmaz olurmuyum, seni deli gibi kiskaniyorum. Ama her halde kalkipta, elin kara sakalli, cirkin ufurukcusune asik olacak degilsin. Adam sadece senin cinsel deneyimini guclendiriyor. Sen hele baska birine asik ol da, o zaman gorusun. Hem seni, hem oburunu, hem de kendimi oldururum valla.”
DEVAM EDECEK..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bdsm ile tanışma, Little patroniçeden, temizciliğe

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Gene herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir süre oldu son yazdığım mesaj itibari ile ama kendimce haklı sebeplerim var. Kendimede pek vakit ayıramadım son zamanlarda.

Ancak bana mesaj ile yorumlarını ileten arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Onlarla güzel muhabbetler içerisine girdik ki bu çok iyi bir şey.

Birde son olarak, burada yaşadığım şeyleri yazmak biraz riskli bir iş. Her ne kadar keyif aldığımı söylesemde, özellikle hafif alkol aldığım zamanlarda buraya girdiğim olabiliyor buda cidden risk unsuru. Düşünsene, meltemin fotoğrafını buraya eklemişim içtiğim bir gün. lol. Tabi ki böyle bir şey yapıcak karakterde birisi değilim. Zaten genelde resim tutayım, video çekeyim kafasında olan biri de değilim. Ama meltemin bir fotoğrafı var elimde ki ara ara bakıp vay be diyorum.

O yıllarda, geçen yazımda bahsettiğim yakın arkadaşa o resmi attığım için elimde kalan fotoğraflardan biri de o. Bak, beğendin mi yeni temizlikçimi diye egomu tatmin ettiğim zamanlar (Meltemin yüzünü burlamıştım tabi ki.) :).

Tabi işin başka boyutları da mevcut, örneğin farkında olmadan yazıcağım bir kaç detay birilerinin evliliğini yıkabilir. Hani o birilerinin evliliğine değer verdiğim için söylemiyorum bunu ama meltem hanımın gerçek ailesi hakkında sonradan öğrendiğim şeyler var ki düşman başına…

Ancak genede işin en zevkli tarafıda bu değil mi zaten ? Uçlarda yaşamak. Risk almak. Hayatın tadını çıkarmak.

Her neyse, son kaldığımız yerden olayları anlatmaya devam edicek olursam ;

İlk kısım :
https://xhamster.com/stories/bdsm-ile-tan-ma-little-patroni-eden-temizcili-e-9680980

İkinci kısım:
https://xhamster.com/stories/bdsm-ile-tan-ma-little-patroni-eden-temizcili-e-9682043

ve motor :

En son meltem hanımın, mehmet ile ilişkisi olduğundan emin olduğumu söylemiştim. Ama aklı başında olan herkes bana bunun bir koz vermediğini tahmin eder. Çektim meltemi ofisin ücra köşesine, ilişkini öğrendim diyerek onu tehtid edip, verdim odunu, verdim odunu… diyebilmek isterdim lakin olaylar öyle gelişmedi tabi ki.

Hani derler ya, suç işledikçe suç işlemeye meyilli hale gelirsiniz diye. Hatta amerikada ki suçluların yüzde 99’u daha önceden suç işlemiş ve mahkum olmuş kişilerden oluşur diyerek işi farklı bir boyutada taşıyabilirim. Benim durumumda da olaylar aynen bu şekilde gelişti.

Evli meltem hanımın ilişkisi olduğuna nerdeyse emin olunca(geçmiş yazılarda anlatıldı) bir duraksama evresine girdim çünkü o andan sonra atıcağım adımlar aşırı önemli bir noktada. Elime sağlam bir koz geçmeliydi ki meltem hanımın bana staja başladığımdan beri yaptıklarını ödetebileyim. Aklıma bir iki şey geliyordu ama bunlar yapılabiletesi düşük şeylerdi. Örnek için söylüyorum, meltem hanımın ofisinin anahtarının kopyasını yaptırmak ve bilgisayarına erişmeye çalışmak vb gibi uçuk şeyler. Tabi o an, o heyecan ile yapılır mıydı ? eh, karar sizin.

Lakin akıl farklı yere odaklanmaya başlayınca, dişe diş, kana kan, intikam gibi.

İnsan risk almaya başlıyor. Bu anlattığım son olaylardan sonra ki günlerde böyle planlar kuruyorum kafamda.

Şunu yapsam, bunu böyle yapsam şöyle riskler alırım gibi. En az riskli gördüğüm yolu da bu sayede keşfettim. O yolda şu;

üniversitede bazı derslerde öğrenciler ses kaydı alırlar, üniversite ortamı olan kişiler filan bilir bunu. Bende zamanında bunu telefonda ses kaydı alarak denemiştim ama ses çok uzaktan geldiği için telefondan pek verim alamamıştım.

O sıralarda dolar kuru da düşük olduğundan, kalitelisinden bir sound recorder sipariş etmiştim yani ses kayıt yapan cihaz. Ama işin ince kısmı şu ki, bu ses cihazı çok büyük olmamalıydı yada ses cihazı olduğu belli olmamalıydı. Çünkü bazı eskişehir escort hocalar bu tarz cihazları görünce sizi dersten bile bırakabiliyor. Bende o zamanlar bu dediğim özelliklerde, yani küçük, ses kaydedici olduğu anlaşılmayan bir alet aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 57 dolar civarı bir fiyatı vardı ki o zaman için o para benim için fazla sayılırdı. Genede, ders geçme gibi koşullar altında insan ödüyor o parayı.

İsteyen arkadaşlar ali expresste bu dediğimi cihazları aratabilirler. Her türlüsü mevcut, kalem görünümlü olanından, mp3 çalar görünümlüye, bluetoothlusundan bilmem nesilisine kadar bir ton ses kaydedici var.

Neyse işte, bu aleti ben bilgisayar çantamda taşıyorum o zamanlar. Zaten hafifte bir alet. Doğal olarak staj için gittiğim yerde de bu cihaz yanımda.

Yukarıda bahsettiğim plan yapma aşamasına dönecek olursakta, bana en büyük koz yaratıcak şey tabi ki ses kaydetmekti ve dediğim küçük ve kaliteli olan ses kaydedicim bana bunu sağlar diye düşünüyorum o zamanlar. Özellikle görünmeside zor olucaktır diye iki katı mantıklı geldi bu plan.

Ama bu planın 3 sorunu vardı,

1-) Bu bahsettiğim cihazın hafızası atıyorum 2gb ise bana kısıtlı bir süre kayıt almamı sağlayacaktı. Atıyorum 3 saat. Gerçi bu sesi kaydetme formatı ile alakalı ama benim o sıralar isteğim, 2 gün o alete dokunmasam bile ses kaydetmeye devam etmesi.

2-) Meltem hanımın ofisine bunu yerleştirmem için ofisine girmek lazım. Meltem hanım kapısını kilitliyor çoğu zaman. Kilitlemediği zamanda çalışanların ofiste olduğu zaman. Yani ben, mühendis abi vs. Doğal olarak bunu meltem hanımın ofisine nasıl yerleştireceğim sorusu bayağı bir sorun.

3-) Bu bahsettiğim cihaz küçük olsada göz önünde olan bir yere koyarsam sorun yaşarım, anlaşılır. Doğal olarak, meltem hanımın ofisinde ki en uygun yer neresidir, bunu düşünmem gerekli o zamanlar.

Bu söylediğim 3 sorunun çözümüde şunlar oldu;

1-)O zaman için güzel bir para verip sd card aldım. Yanlış hatırlamıyorsam ya 16gb yada 32lik olanlarından almıştım ki bahsettiğim zamanlarda telefonlar bu kartları boyutları sebebiyle desteklemiyor bile. Düşün işte ses cihazının kalitesini :).

2-) Bu kısmı o zaman çözememiştim. Yanlış hatırlamıyorsam, ofise hafta sonu eşyamı unutmuşum diye gidip temizlikçi ablalardan birinin kapıyı açık bırakmasını filan umduğumu hatırlıyorum ama bunu yaparsam dediğim aletin şarjı hafta içine kadar gitmez. O yüzden mecbur risk alıp, farklı bir yolu denemeliydim.

3-) Cihazın göze batmaması içinde, bir yapı marketten çift taraflı bant aldım. Bilen bilir, bu bantlar çok sağlam oluyor. Şöyle ifade edeyim, düz zemine yapıştırırsan, yapıştırdığın nesneyi çıkarmak için güçlü bir güc kullanmak gerekiyor filan.

Ama bundan önce şunu söylemeliyim, ilk yazımda bir mühendis abimiz vardı, olayların gelişmesinde yararlı dediğim. O abinin eşi ile alakalı bir sebepten o gün işe gelmemiş olması beni 2.çözümde ki risk almaya itti. Buda benim işime öyle bir yaradı ki. Oraya gelicem ama önce şu aleti yerleştirmeyi anlatayım.

Bende en garanti yol olarak, herkes ofisteyken meltem hanımın dışarı çıktığı bir zamanı belirledim kendime. Meltem hanımın yukarıda söylediğim gibi ofisten giderken kapısını kilitleme gibi bir huyu vardı öğle aralarında. Yada teknokenti terk ederken filan. Neyse bu bahsettiğim zaman aralıkları dışında risk alıp, meltem hanımın ofisinin kapısını açık bırakıp bizim ofisten çıktığını gördüğüm bir zaman harekete geçtim. Artık lavaboya mı gitti, yada yavuklusunu armaya mı gitti bilmiyorum ama kapısını açık bırakmıştı ki buda yakında dönecek demekti. Ama genede ben biraz boş zaman geçirdim, meltem hanım ofisten çıkarken onu görüp direk eskişehir escort bayan boş ofisine gitmem fazla dikkat çekerdi.

Bende biraz bekleyip, meltem hanımın ofisine girdim. Bu arada meltem hanımın ofisinden bahsetmedim lakin, meltemin ofisinde bir cam var ve dışarıdan içerisi görülebiliyor eğer ki meltem camın perdesini indirmediyse.

ofis camının kör noktasında kalan bir dolap var, camın olduğu duvarın tam köşesinde konumlu. Daha önceden meltem hanımın odasına gittiğimde, ses cihazını oraya yerleştireceğimin planını yaptım tabi ki. Bak hatta meltem hanımın ofisini avrupa yakasında ki derginin ofisi gibi diyebilirim, sadece tak bir duvarı camlı.

Bunu yazıyorum çünkü olay ben ofis camından görülebilme riski altındayken, meltem hanımın odasına girdim ve yapıştırdım recorderı değil olay. Bildiğin dolabın altına bile eğilmem dışarıdan görünebilecek. Bende planı ona göre kurdum, Önce elimde olan kalemi bahsettiğim, köşede duran dolaba doğru düşürmüş gibi yaptım, Odaya girmeden öncede çift taraflı bantın bir tarafına ses cihazını yapıştırmıştım. Kalemi almaya eğilirkende, bantın diğer tarafında ki kağıdı söküp, ses kaydediciyi sabitledim.

Ama o an kalbim güm güm. Birde evde plan yaparken, dolabı ben alçak olarak hatırlamışım ama beklediğimden de düksek dolabın ayakları. İşin tek iyi tarafı meltem hanım otururken, yere eğilip dolabın altına bakmadığı sürece bir şey göremez. Ama ben bu ses cihazını almazsam haftasonuna kadar, temizlikçi ablalar bunu bulurlar diye korkuyorum. Neyse gene detaylara daldım.

Bu meltem hanımın çıktıktan sonra direk odasına gitmemek biraz hatalıymış. Onu kötü bir şekilde keşfettim, çünkü bu ses cihazını sabitleme işlemini bitirip yerden kalemi alırken meltem hanım odaya daldı. Ve ben yerde eğilmiş haldeyim filan. Düşün şimdi bende ki o heyecan ile şüpheli duruşu.

Meltem hanımın ilk lafı şuan tam hatırlamamakla birlikte;

-hayırdır hakan, neden girdin ofisime ? gibi bir soruydu.

Bende cedvap olarak, iyice sıvayıp, -kalemimi düşürdümde onu aldım meltem hanım deme aptallığında bulundum.

Meltem hanımda sinirlenip, onu sormuyorum, hakan!, ne istiyorsun, neden geldin diyorum gibi bir şeyler söyledi.

Neyse ki bu soruya hazırlıklıyım, meltem hanım biliyorsunuz stajımın sonuna geliyorum ama ben bu siparişlerin üretildiği tesisi de görmek istiyorum. İşin o kısmınıda görmezsem staj defterine yazıcak pek bir şey kalmıyor ve bende işi öğrenmek istiyorum filan diye saçmalıyorum ama Meltem hanımda beni ilk defa şaşırtarak, kekko bey ile görüşeyim ben bunu tarzında bir cevap ile beni yolladı, daha doğrusu kovaladı odasından.

O an sanıyorum pek şüphelenmedi benim ilk halimden. Yada şüphelendi mi ?

Buraları hızlı geçmek gerekirse, meltem hanımın yanından çıkınca, kendi masamda bir yarım saat kadar zaman geçirdim. Yarım saat sonra doğru lavaboya diyerek çıktım bizim ofisten.

Bahsettiğim tekno kentte sigara içebilmek için bir alan var. Benim anlattığım olaylarda öğle yemeğinden sonraları olduğundan, o alan boş büyük ihtimalle ve doğruca oraya gittim.

Önceki yazımda bahsettiğim şu ses değiştirme programının ayarlarından sesimi kalın bir erkek sesine ayarlamıştım. Mehmeti aradım, hani şu meltem hanımla ilişki yaşayan kişiyi. Tabi ki, gizli numaradan arıyorum.

İşin açıkcası zamanım da kısıtlı. Ofiste eksikliğim meltem hanım tarafından farkedilmemeli yoksa meltem hanım mehmeti benim aradığımı anlayabilir. Ama yukarıda bahsettiğim abi sayesinde bu riskte büyük ölçüde ortadan kalkmış o zamanlar.

Mehmet telefonu açmıyor bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamadım değil o zaman. Ama gene aradım, sonra gene.

En sonunda açıldı mı telefon.

Mehmet:Alo,

Ben:Alo,

Mehmet: escort eskişehir Buyrun ? Kimsiniz ?

Ben: Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ama ben seni biliyorum. (Bu sırada kendimi zor tutuyorum, ben bir dost filan dememek için.)
Mehmet: Ne diyorsun kardeşim, kimsin sen ?

Ben: Bak mehmet bey, meltem hanımla ilişkini biliyorum. Seni önceden arayan kişi benim. Sen nasıl bir insansın. Şerefsiz herif. Hala evli kadından ayrılmamışsın. Utanman yok mu, karın, kızın yokmu senin ? Hayvan oğlu hayvan seni…(hakaretler)

Mehmet: -Burda bana baya bir sövme var.-

Ben: Demek öyle ha. Sen hem evli kadınla yat, kalk. Hemde, kadının ailesini düşünen bana küfürler et. Öyle mi lan it. Bak ben kimim biliyormusun, meltem hanımın ofisinde çalışan xxxx’im, lan bugün izin günüm ama şimdi ofise gidip kekko(meltemin eşi olan keko) beye anlatıcam lan herşeyinizi. Hayvan herif. Sana güzelce ayrıl dedik. Sen evli kadınla hala ilişkine devam ediyorsun. Güzelce uyaralım dedik olmadı. Birde üstüne bana küfür edersin öye mi ? Şimdi olucaklar senin suçun. Siktim seni. Gidip kekko beye anlatıcam lan herşeyi. Bir saate ofisteyim…

Bu arada xxxx, Mühendis abinin adı 🙂 (Eğer bunu okuyorsan abi, özür dilerim. O, sana iftira atan hayvan benim.)

Neyse ben mehmeti hem kızdırıp, hemde suçluluk duygusuna oynadım mı ? Bide üstüne hem ona göre gerçek ismimi söyleyip beni merak etmesini sağlayıp, hemde yüzüne telefonu kapattım mı ? Kapattım.

Bu adamda bana gizli numaradan aradığım için ulaşamayacağına göre mecbur meltem hanıma ulaşıcak. Her şey on numara gidiyor benim için. Tek sıkıntı bu konuşma sırasında, meltem hanım benim ofiste olmadığımı farkederse, bir ihtimal, mehmeti arayan kişinin benim olduğumu onlayabilir, her ne kadar suçu xxx abiye atsamda.

Özetle mehmetle telefonu kapattığım gibi yukarıda ki sebepten zaman kaybetmeden ofise gelip masama yerleştim.

Ama boş boş durup, meltem hanımın ofisini izlersem şüphe uyandıracağımdan gene bir şeyler araştırıyor gibi yapıyorum masamda.

Ama o anki hisleri tarif etmek çok zor. Hem suçluluk var bizim abiye suçu attım. Başına bir şey gelmeyeceğini biliyorum, neden derseniz bu abi baya sevilen, sayılan biri. Hatta şöyle diyim, bu abi işlerin bir çok kısmını üstelenen kişi. Gitse meltemin eşine yani asıl patrona küfür etse bile zor atılır abimiz işten :).

Ama içim heyecandan pır pır. Mehmet meltemi arayıp hemen ararsa, benim için bayram günü olucak. En azından öyle umuyorum.

Neyse işte o gün benim açımdan farklı bir aksiyon olmadı. Sonuçta ne ifşa oldum, nede yeni bir olay gelişti. Ama yarın xx abiyi, meltem hanım odasına çağırıp, aklınca onu sorgulamaya çalışacağına eminim. Gerçekten ilişkisini biliyormu diyerekten. Benim aletin şarjı dayanırmı ona o an emin olamıyorum ama şarjı dayanmasa bile, bugün mehmet meltem hanımı ararsa herşeyi dinleyebileceğimi biliyorum.

O gün kayda değer bir şey olmadı dedim ama, meltem hanım bizim ofistekilerden birini öyle bir haşladı ki … İşte o an pişman oldum. Üzüldüm kısa. Ama aynı zamandada garip bir his var içimde. Mutluyum çünkü meltem ile mehmetin konuştuğu meltemin halinden anlaşılıyor. Yani benim için win, o kız için lose durumu var. Garipti.

Şuan düşününce işin en ironik kısmı nedir biliyor musunuz ?

O bahsettiğim günlerde benim aklımda meltemi temizlikçi yapmak gibi bir şey zerre yok. Bdsm miş, meltemi submissive yapmakmış filan, nerdeee…

O zaman için tek amacım meltemi yukarıda ki gibi saçma davranışlarda bulunmaya itmek yada en uç olarak stajı tamamlayınca meltem hanıma sahte bir hesaptan ses kaydını filan atıp hepten paranoyak yapmak.

Ama gel gör ki, melteme bildiğin apartımı temizletmek tutun, ayak yalatmaya kadar her şeyi yaptırıp. Bir güzelde siktim desem sanırım spoiler vermiş olmam :). Oralara gelicez. Bakın burası çokomelli.

bendeniz: xhamster.com/users/efendimale, tüm yolcularımıza selametler dilerim.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Annem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Annem
……evet artık annem benim için tüm kutsallığını kaybetmiş tüm çekiciliği ve seksiliğiyle ulaşılması gereken bir dişi olmuştu.biz çocukların kocayarak salim dediği mahallemizin 57-58 yaşlarındaki(annem aradaki neredeyse 20 yaşa varan fark nedeniyle dikkat çekmez diyemi düşünmüştü acaba) salim amcayla ilişkisini öğrenmemde bu kutsal duyguyu yitirmemi dürtüklemişti.artık her fırsatta onu gözlüyordum,dokunabileceğim hiç bir fırsatı kaçırmıyor ve hatta bu dokunuşları neredeyse okşamaya dönüştürüyordum.doğrusu annemde fazlasıyla yardımcı oluyordu,kah bacaklarını ayırıp oturmalar,kah yanımda küçük kardeşimi emzirmeler ve hatta benim bir yerlerden gözetlediğimi bildiği halde üst- baş değiştirmeler vs.günler böyle akıp giderken hayatımızı derinden etkileyen o acı haber gelmişti,babam iş kazası sonucu hayatını kaybetmişti.bu acı beni fazlasıyla üzmüş ve bir çok şeyi sorgulamama yol açmıştı.zavallı babam dağlarda bizim için koştururken biz ona ihanet ediyorduk,annem arada birde olsa koca yarak salim amcayı eve alıyor bende onları izliyor ve sonrada sus payı olarak anneme hiçte masum olamayacak dokunuşlarda bulunuyor ve hatta düpedüz okşuyordum ve annem çok ileri gitmemem şartıyla bana izin veriyordu.sanki farkında değilmiş gibi veya tipik anne-oğul ilişkisiymiş gibi davranıyordu. işte bütün bunlar gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti ve içim derin bir sızıyla kavruldu. annem ilk günlerin acısı ve şaşkınlığını atlattıktan sonra kendisini tamamen bize adamıştı,yatağını benim yatağımla nerdeyse birleştirmişti.küçük kız kardeşim divanda yatıyor, hemen bitişiğindeki tahta beşiktede henüz 2yaşında bile olmayan en küçüğümüz uyuyordu.annem yatağını kardeşlerim ve benim aramdaki boşluğa seriyordu.çoğu zaman uyku esnasında annemle bedenlerimiz buluşuyor ve hatta koyun koyuna yatıyorduk, ancak bunlar tamamen anne evlat arasında olması gereken gibiydi,öyleki annem tuvalet veya başka nedenden dolayı gece kalkıp dışarı çıksa benide kaldırır ve dışarı beraber çıkardık.günler böyle akıp giderken hayatımızda yavaş yavaş normale dönüyordu,annem yine havasını yakalamış anne olmanın yanında yine o inanılmaz seksi ve çekici dişi oluvermişti,tabi bunda babamın işyerinden verilen toplu para ve sigortanın bağladığı maaşında etkisi vardı.doğrusu annemdeki bu normale dönüş benide pozitif etkilemişti ve allah kahretsin ona bakışım yine değişmeye başlamıştı,onu yine bir anneden çok ele geçirilmesi ve erkeğe doyurulması gereken bir dişi olarak görüyordum ve yavaş yavaş gece uyku halinde olan kendiliksiz dokunuşlar,sarılışlar erotik olmaya başladı. anneme bunu farkettirmemek için elimden geleni yapıyordum zira annem erotik amaçlı dokunduğumu ve sarıldığımı anlarsa yatağını uzağa kurabilirdi.derken annemin artık geceleri beni uyarmadığını, su içmeye veya tuvalete kendi başına kalkıp gittiğini farkettim.içimde derin bir sızı oluştu, öyle ya annem ya geceleri yine salim amcayla buluşuyorsa? bu şüphe içimi kemirirken en iyisi onu takip etmek dedim ve artık geceleri olabildiğince uyanık kalmaya çalışıyordum. ödülümüde çok geçmeden aldım,bir gece uykuya dalıyorken hafif iniltiyle kendime geldim ve yorganı hafifçe kaldırıp baktım,aman tanrım annem yüzükoyun uzanmış yastığı bacaklarının arasına sıkıştırmış ve amını yastığa bastırarak sürtüyordu,şoke olmuştum.neden sonra biraz toparlandım ve inanılmaz bir duygu seli içerisinde izlemeye başladım. tarifi mümkün olmayan o heyacandan dolayı sikimden zevk suları sızıyordu,çok geçmeden annem sarsıla sarsıla boşaldı,tabi bende. dakikalar sonra annem yavaşca doğruldu ve yanı başında duran uzun pamuklu geceliğini giydi,sonrada beni kontrol etti ve uyuduğuma kanaat getirince kalkıp ışığı açtı, tabi ben ışık açılınca sanki rahatsız olmuş gibi bir iki kıpırdayıştan sonra onun tarafıma dönüp yorganı üzerime çektim,ancak alttan azda olsa görebileceğim kadar boşluk bırakarak.gördüğüm beni ikinci kez heyacan fırtınasına sürükleyip yine sikimi dimdik yapmıştı.zira annemin yastığa oturduğu yer sırılsıklamdı,annem oturduğu yastığa boşalmıştı.kılıfı yastıktan çıkardı ve uyuduğumu düşündüğü için burnumun dibine bıraktı,tanrım annemin beliyle ıslanan kılıf bir karış ötemdeydi,o ıslaklığa dokunmayı çok istedim ama cesaret edemedim,zira elimi azda olsa uzatmam gerekiyordu ve buda beni yakalatırdı eh, annemin böyle çok özel anlarına tanıklık etmek varken niye kendimi ele verecektimki? sonraki geceler zaman zaman annemin masturbasyonlarına tanıklık ettim ve genellikle aynı şekilde yapıyordu artık onun yeni kocası yastığıydı.aslında birazda olsa suçluluk duymakla beraber korkunç bir haz alıyordum, ve bu haz suçluluk duygusunu bastırıyordu.artık annem kendi işini kendi görüyordu,ne kocayarak salim amca nede başkası annemin tek sikicisi yastığıydı,öylemiydi acaba?

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

DUL ANNEM VE SİKİCİSİ

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

DUL ANNEM VE SİKİCİSİ
Herkese merhabalar ben izmirden semih. 19 yaşında ege üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim. Bugün sizlere 6 sene önce yaşadığım ve hala yaşamakta olduğum bir olayı anlatacağım. Öncelikle olayın baş kahramanı annemden bahsedeyim. Annem Canan, 39 yaşında, 1.65 boyunda 70 kilo etine dolgun, beyaz tenli, sıkı ve geniş kalçalıdır. Annem ile babam ben 6 yaşındayken şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrıldılar. Her neyse asıl mevzuya geçelim.

Bundan 6 sene önceydi annem dul bir kadın olmanın özgürlüğünü hayatın her alanında hissediyor ve ona göre yaşıyordu. Bir ev hanımına göre oldukça sık geziyor geceleri eve geç ve sarhoş geldiği günlerin sayısı artıyordu. Bu konu benim canımı sıkıyor olsada pek umursamıyor ve laf etmiyordum. Yine bir gece annem evde yoktu beni aradı.

Annem: alo oğluşum
Ben: efendim
Annem: annecim ben teyzenlerdeyim geç gelicem eniştem beni eve bırakıcak.
Ben: tamam anne dikkat et.
Annem: erken uyu yarın okulun var geç kalma.
Ben: baybay.
Annem: baybay bi tanem.

Dedi ve telefonu kapatırken arkadan bir erkek sesi geldi. Tanıdık olmayan bir sesti ama bende eniştemdir diye sallamadım. Hazır annemin gelmesine daha vakit varken geçtim bilgisayara açtım porno bi 31 patlatıp öyle geçtim yatağa. Saat 03:30 civarıydı tam uykuya dalacakken evin önünde bir araba durdu. Hemen pencereye doğru gittim evin önüne baktım. Arabadaki annemdi ama araba eniştemin arabası değildi şoförün kim olduğunu seçemedim tek anlayabildiğim annem inmeden önce uzun uzun öpüştüler ve annem inerken kalçasına bir şaplak attı. Adeta küplere binmiştim dul olduğu için istekleri olduğunu anlayabiliyordum fakat bu yaptığı saygısızcaydı, komşular veya arkadaşlarım da görmüş olabilirdi. Merdivenden çıkarken ayakkabılarının sesini duyabiliyordum ve o yarım dakikada içim içimi yedi. Sonunda kapıyı açtı, kapının tam önünde bekliyordum beni görünce rengi değişti.

Annem: neden uyumadın oğlum saat geç oldu.
Ben: bırak şimdi saati, kimdi o adam?
Annem: hangi adam?
Ben: seni arabada yiyen ve kalçana şaplak atan adam.

Tek bir kelimesini daha dinlemedim ve odama girip kapımı kilitledim. Kapının önünden bir şeyler söylüyordu ama zerre umrumda değildi. Ve uyumaya çalıştım.

Annemin sesiyle uyandım.

Annem: oğluşum günaydın, dün gece için özür dilerim lütfen beni affet.
Ben: annecim seni seviyorum, seni anlayabiliyorum ama dün gece yaptığın yanlıştı.
Annem: oğlum söz veriyorum bi daha olmayacak.
Ben: tamam annem, kahvaltı hazırlasana bana.

Kahvaltı yaptıktan sonra okul servisi korna çaldı ve alel acele aşağı indim. Okuldayken aklım sürekli dün geceki olaydaydı…

Okul bittikten sonra arkadaşlarımla fifa oynamaya gittim daha sonrada eve doğru yol aldım. Kapıyı açtığımda annemin odasından sesler geliyordu. Hemen kapısının önüne geçtim anladığım kadarıyla dün geceki adamla telefonda konuşuyordu.

Annem: Berkay, dün oğlum bizi görmüş ve bana çok sinirlendi.
Berkay: ….
Annem: o benim oğlum Berkay, senin sikinden daha çok değer verdiğim şeyler de var. (bunu duyunca şok oldum annem nasıl konuşuyordu öyle.)
Berkay: ….
Annem: hayır tabiki buluşucaz senin o sikin amcığımı döllemeden yaşayamacağımı biliyorsun.
Berkay: ….
Annem: bu gece olmaz aşkım. Bir kaç gün ara verelim görüşmeye lütfen azgın boğam.

Ben duyduklarımın şaşkınlığıyla ne yapacağımı bilemedim. Evin kapısını açıp sanki yeni girmişim gibi bir imaj vermeye çalıştım ve anne diye bağırdım. Annem odasından çıkıp salona geldi.

Annem: oğlum nasılsın günün nasıl geçti.
Ben: iyiydi ya, seni sormalı. Teyzemlere gidicek misin bu akşam (iğneleyici bir tonla)
Annem: oğlum öyle bir şey olmayacak bir daha.

Bende tamam diyip odama geçtim. Arkadaşlarla online cs falan oynadım. Uyku saatimi aşmıştım ve annem beni uyarmaya geldi ben de yatağıma girdim.

Gecenin geç saatlerinde tuvalete gitmek için kalktım, o sıra annemin yine telefonda biriyle konuştuğunu duydum. Kim olduğunu tahmin etmek zor olmamıştı. Kapısının önünde dinlemeye başladım onu.

Annem: ne kapının önünde misin? oğlum duyar aşkım lütfen isteme benden bunu.
Berkay: ….
Annem: tamam, tamam aşkım ama lütfen sessiz ol. (annem telefonunu kapatınca odama doğru gittim sessiz adımlarla.)

Ne olduğunu az çok anlamıştım, pencereden dışarı baktığımda aynı arabayı görmüştüm bu sefer park ediyordu. Arabayı park ettikten sonra Berkay denen herif arabadan indi. Herif dediğimde baya genç 20-21 yaşında. 1.90 boyunda kalıplı birisiydi. Bizim apartmana doğru yürüyordu. Yatağıma geçtim ve ne yapacağımı şaşırdım. Annemin kapıya doğru gittiğini farkettim. Berkay denen lavuğa kapıyı açtı ve onu içeri aldı. Ne yapabilirim diye kendi kendime düşündüm. Yaygara çıkarsam rezil olmaktan korktum. İçerden sesleri geliyordu.

Annem: beni çok zor durumda bıraktın aşkım.
Berkay: bu yarrak için değmez mi aşkım, değmez diyorsan gideyim ben.
Annem: saçmalama buraya kadar gelen misafiri kovmak yakışmaz. Neyse lafı uzatma benim odama geç hadi.

Annemin kapısının kapanma sesi geldi. Ne yapacağımı bilmiyordum olduğum yerde dona kaldım. 5 dakika sonra annemin kapısı tekrar açıldı ve banyonun lambası yandı. Gelen seslerden anladığım kadarıyla birisi duş aldı ve odaya tekrar girdi. Bende gözü kararttım ve annemin kapısının önüne gittim odanın ışığı açıktı, kapıda hafif aralıkta. Hem benden çekiniyor hem de ışığı açık bırakıyor diye söylendim kendi kendime. Kapının önüne geçtim ve eğildim görüş açım kısıtlıydı ancak olan biteni net görebiliyordum.

Annemin üstünde lila rengi bir südyen altında ise pijaması vardı. Berkay ise donu ileydi sadece. Birbirlerini öpüyor boyunlarını yalıyorlardı. O kadar iştahlılardı ki dün sikiştiklerini bilmesem yıllardır seks yapmadıklarını sanırdım.

Annem: canım, erkeğim, sikicim bana ne yapacaksan çabuk yap oğluşum uyanmasın.
Berkay: başlatma şimdi oğluna, bu yarrağı amcığına köklediğimde aklına hiç bir şey gelmeyecek.
Annem: o halde hemen kökle amıma unuttur bana oğlumu aşkım.

Ben kapıda olanları izlerken bu konuşmalar zoruma gitmişti. Herif evimizde annemi sikiyor bir de böyle aşağılayıcı konuşuyordu.

Annem Berkayın boxerını çıkarttı. Berkayın yarı kalkmış sikini dil darbeleriyle tamamen kaldırdı. Berkay da annemi tamamen soydu ve memelerini yalamaya başladı. Daha sonra annemi domalttı. Yarağını annemin amcığına geçirdi ve vurmaya başladı. Her vurduğunda çıkan şak şak sesi tüm odayı inletiyordu. Berkay elini annemin memelerine atıp okşamaya başladı. Vitesi arttırdı, daha hızlı vurmaya başladı.

Annem: oh daha hızlı aşkım lütfen daha hızlı dağıt amcığımı
Berkay: ne oldu sesleri önemsemiyorsun anlaşılan orospum benim. (gülerek, o ara saçlarından tutup annemi kendisine doğru çekerek dudaklarını öptü)
Annem: uff süpersin sen süper. Genç erkeğim benim doyur şu dulu. Sabaha kadar sik durma sakın.

Berkay sikini annemin amından çıkardı, annem hemen sikini yalamak için eğildi 10 saniye kadar yaladıktan sonra Berkay annemi tuttu ve sırt üstü yatırdı, bacaklarını omzuna aldı ve sikini geçirdi. Sikişmeye başlayalı neredeyse 40 dakika olmuştu ama ikisinde de tık yoktu. Berkay annemi bacak omuza pozisyonda sikerken yanda duran pantolonunun cebinden telefonunu aldı. Video çekmeye başladı kamerayı anneme doğru tuttu. Annemde yalandan utanmış gibi yapıp ellerini yüzünü koyup çekti.

Berkay: Canan hanım kameralara bir şey söylemek ister misiniz?
Annem: kameralara değil ama sana söylüyorum. Daha hızlı becer beni bebeğim. (sesi tuhaf çıkıyordu.)
Berkay: hay hay canım yeter ki iste. (taşaklarına kadar anneme sokuyordu resmen.)
Annem: aşkım boşalmak üzereyim ne zaman boşalıcaksın.
Berkay: sen boşaldıktan sonra.

Dedi ve annemin içinden çıktı. Parmaklarıyla annemin amını okşamaya başladı. 5 dakika sonra annem kendinden geçmiş bi şekilde orgazm oldu. Annem orgazm olduktan sonra hemen berkayı ağzına alıp sakso çekmeye başladı.

Berkay: nerene boşalayım aşkıııımm. (bağırarak)

Annemin göğüslerine boşaldı. Boşaldıktan sonra sikini göğüslerinin üstüne koyup bi vakit öyle bekledi.
Ben ise hemen odama gittim. Az önce gördüklerim beni şaşkına çevirmişti. Berkay annemi yaklaşık 2 saat pompalamıştı. Hava aydınlanmak üzereydi. Yatağımda olanları düşünürken Berkay ile annemin sesi geliyordu.

Berkay: yavrum nasıldı, pişman değilsin dimi.
Annem: pişman değilim ama üzgünüm, bu sikişin üzerine beraber uyusaydık ve sabah sana kahvaltı hazırlayabilseydim keşke.
Berkay: o günlerde gelir yavrum, şuraya bak boynun mosmor olmuş ahaha
Annem: ya aptal, oğluma ne diyeceğim ya uff. (kırıtarak)
Berkay: Berkay abin geldi sabaha kadar beni sikti, durduramadım oğluşum dersin. (kahkaha attı)
Annem: hıhı öyle derim tabi, aptal şey seni. Hadi çık görüşürüz oğlum uyanır.
Berkay: ver bi alt dudak bakıyım. (öpüşme sesleri geliyordu.)

Kapı açıldı ve bir şaplak sesi geldi daha sonra kapı örtüldü. Annem duşa, daha sonra odasına girdi.
Olanların şaşkınlığını hala üstümden atamadım. Ne yapacağımı düşünürken uyuya kalmışım…

DEVAMINDA OLANLARI PART 2’DE ANLATICAM. BEĞENİRSENİZ YORUM YAPIN LÜTFEN

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Azgin komsum Sevgi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Azgin komsum Sevgi
Merhabalar burda bircok hikaye okuyorum ve ben de basimdan gecen unutamadigim animi paylasmak istedim. Ben Hakan 30 yasinda uzun boylu ve yapili atletik biriyim. Bundan 2 sene once ayni sokakta kaldigimiz Sevgi ablayla aramda gecen ilisk**en bahsedecem. Sevgi 1.70 boylarinda esmer balik etli buyuk kalcali ve iri goguslu kendince hos bir bayan. Evli ve 2 cocuk sahibi kucuklugumden beri tanidigim icin ona hep sevgi abla derdim mahalledeki herkes gibi o da beni severdi. Evliligin getirdigi monotonluktandir diye tahmin ediyorum sevgi abla son zamanlarda baya bi acilip sacilmaya giyim kusami degismeye basladi ve kiz arkadaslariyla gece meyhanelere diskolara gitmeye baslamisti. Kocasi da sunepenin tekiydi zaten. Ben facebook ta iyiden iyiye takibe aldim bunu ve iltifat iceren yorumlar yaziyorum falan yaziyorum gittigi mekanlara gidiyordum bazen tesadufmus gibi orda takiliyoruz. Bir yaz gunu Sevgi yine kiz arkadaslariyla diskoya gitti ve face de yer bildirimi yapti. Bende hemen hazirlanip gittim diskoya biraz ictim falan yine tesadufmus gibi bunun yanina yaklastim arkasindan. Beline dokundum ve yakalandin diye espri yaptm. Gulustuk falan neyse baktm bunun kafasi cakir keyf olmus hadi Hakan dans edelim dedi ve piste dogru yuruduk kalabaliga karistik ve dans etmeye basladik. Sevgi cosmustu birkac dakikadan sonra resmen bana surtunuyordu o iri kalcalarini. Bu da beni baya azdirdi benim alet hareketlenmeye basladi ama umrumda degildi utanmayi atmistik ikimizde. Sevgi bendeki hareketlenmeyi fark etmis olmali ki yuzunu dondu bana, sokuldu ve gizlerimin icine manali manali bakmaya basladi. Bende elimi kalcalarinin uzerine atip biraz daha dans ettikten sonra gel sana biseyler ismarlayim deyip ust kattaki bara dogru yurumeye basladik. Ust kattaki bar genelde sakin olurdu ve benim niyetim bu gece sevgiyle biseyler yasamakti. Bara ciktik iki votka soyledim sevgi yorulmustu ama hala gozlerime bakiyordu sanki benden bir adim atmami beklermis gibi. Ickilerimizi icerken sevgi iyice yanima sokuldu ve Hakan her gittigim yerde karsilasiyoruz bu tesaduf olamaz dedi seytani bir gulumsemeyle. Ben de dogru dedim; seni rakip ediyorum. Neden diye sordu? Artik ipleri koparma vakti gelmisti ne olacaksa olsun dedim kendi kendime ve elimi beline koydum ve hafifce kendime cekerek senden cok hoslaniyorum Sevgi dedim. Herseyinle beni ne kadar etkiledigini anlatamam gibilerinden baya bi edebiyat parcaladim ve istedigim olmustu. Dedigim gibi Sevgi de benden hareket bekliyormus topuklu ayakkabilarinin parmak uclarina cikarak oyle bir opmeye baslamisti ki beni dudaklarimi parcalayacakti nerdeyse. Neyse buna dedim hadi disari arabaya gidelim sevgu de arkadaslari ekmwm lazim dedi sen cik ben Hakan beni birakacak siz takilin derim ve gelirim dedi. Ben ciktiktan 10 dk sonra sevgi disari yanima geldi. Arabaya bindik ve park yerinden ciktiktan sonra ilk gordugum boslukta durdum ve atesli bir sekilde sevgiyle opusmeye basladim. Iri goguslerini avucluyordum ve elimi elbisesinin altina attim ami sirilsiklamdi. Hakan burda bisey yapamayiz bir yerlere gidelim dedi. Universitede okuyan bir arkadasim yaz tatili icin memleketine giderken dairesinin abahtarini bana birakmisti sagolsun hemen oraya gittik ve kapidan girerkenden soyunmaya basladuk. Sevgi cok vaktimizin olmadigini eve gecikmeden gitmesi gerektigi soyluyor bir yandan da sikimi avucluyordu. Yatak odasina vardigimizda ben ciplaktim sevgi ise kirmizi siyah tangasi ve ayni renk sutyeniyleydi. Gogusleri sanki sutyenden firlaycak gibi karsimda duruyordu. Arkadan sarildim sutyeni cikardim sevgi bana dondu ve onumde diz coktu. Sikimi agzina almaya basladi o kadar iyi sakso cekiyr du ki anlatamam. O an sevgiye baktim ve icimden dedim ki iste o sikmek istedigin Sevgi ablan onunde diz cokuyor. Bosalacagimi anladigim zaman sevgiyi kaldirdim ve yataga uzandi. Deli gibi sevisiyorduk oyle azgindi ki sevgi yaniyordu resmen. Heryerini operen asagiya dogru indim ve piril piril amini yalamaya basladim. Ben yaladikca sevgi cildiriyordu amini yalarken orta be isaret parmaklarimi da amina sokup git gel yapiyordum Sevgi surtugu resmen yilan gibi kivraniyordu icime gir artik diye yalvarmaya basladi bikiyordum neredeyse orgaz olmak uzereydi bende dogruldum ve yarragimi sevginin amina yerlestirdim bir sure misyoner pozisyonda siktikten sonra ayni sekilde donduk ve bu sefer sevgi uzerimdeydi. Ellerimi tutup basimin uzerinde birlestirdi ve artik benimsin dedi gulumseyerem. Oturup kalkmaya basladi bir sure sonra kucagimda derin ve kesik kesik nefes alarak gir gel yapiyordu iyice zevke gelmisti kozlerini zevkten acmiyordu ve ikimizde o sekilde bosaldik. Birer sigara ictikten sonra sevgi gitmem lazim dediysede aklini celdim ve bir posta daha sikmeye ikna ettim. Domeltip tekrar amini yaladiktan sonra sevginin ami tekrar sulandi ve icine girdim git gellere basladim 2-3 dakika sonra Sevgi yine inlemeye basladihem sikiyordum bir taraftan da goguslerini avucluyordum sevgi zevke gelmeye baslayinca tokatla kicimi dedi ve hafif saplaklar atmaya basladm ara ara. Her vurdugumda o suh sesiyle ahhh diyordu ve beni deliye donduruyordu bir sure o sekilde siktikten sonra kalcalarini sikmaya basladm bu bosalacagimi anladi heralde goguslerime bisal erkegim dedi ben icinden cikarkenden bana dondu ve koca goguslerini sikimin onune getirdi ve bosaldim. Temizlendikten sonra ikimiz de ciktik sevgiyi sokagin girisinde biraktiktan sonra bende eve gittim. 1 sene boyunca sevgiyle firsat buldukca sikistik. Resmen olup bitiyordu yarragimi yemek icin. Ama birgun bana kacalim dedi. Kocasi Erdal abiyi ve cocuklari da birakacagini yeterki kendisiyle kacmami soyleyince olmaz dedim bunu yapamayacagimi soyledim ve iliskimizi sonlandirdim. Ama sunu soyleyeyim sevgi gibi histerik kadinlar herzaman bulunmuyor

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Escort erotik film izle izmir escort izmir escort izmir escort şişli escort hurilerim.com bakırköy escort kocaeli escort kocaeli escort sincan escort keçiören escort rus escort otele gelen escort bahçelievler escort ensest hikayeler gaziantep escort Casibom escort ankara şişli escort mecidiyeköy escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort taksim escort Casibom Casibom Giriş Casibom Güncel Giriş mersin escort erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort eryaman escort demetevler escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com porno escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri beylikdüzü escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj